Hidd el átbeszéltük, s tudok róla, hogy sok szopás lesz, főleg a nyelvtudás, nem is a pénz.
De gondolj bele, volt már itt háború, amikor pénz nélkül kényszerből kellett gyerekkel együtt elmenni embereknek, oszt egysem jött vissza panaszkodni, hogy kint hűdeszar.
Pár filmemet megnézve megkeresett egy srác New York-ból, hogy ha családdal együtt mennék ki, akkor amcsi a legjobb választás, s menjek előre, mindenben segít. Napi kereset 150-200 dollár, festőnek kellene mennem. A felét sem hittem el, de csak írogatott mailokat, hogy semmi haszna az egészből, szívesen segít, 15 éve él ott.
Na jó, hát ez volt 2 hónapja, rálegyintettem, hogy ez nem az én világom, most meg kész tervekkel állt elő a srác. Nejem ettől nagyon fél, én bevállalnám, de együtt hozunk döntést.
Hollandia neki is szimpi, vannak kint rokonok, s már most beesett két olyan arc, aki a videókat látva írt, hogy mindenben segíteni fognak. Még is miben

egyébként nem rossz, szerintem jól fog jönni a beilleszkedésben.
De ne szaladjunk előre, még legalább 2 hét mire kiderül, addig még kétszer fognak telefonálni, s egyik sem magyar lesz. Ha csak nyökögni tudok, akkor lebasszák a telefont és felejtős. Bár az amcsi gyerek végignézte az egyik videót, ahol 4 nyelven beszéltem Juraj-al, azt mondta teljesen korrekt és érthető, nem lesz baj vele, ezt már csak fejleszteni kell.
Nincsenek illúzióim, ez Nógrád megye, nejem még dolgozhat pár évet tanárként, krva nagy karrier ha kap max. 5 küvecs emelést a hosszú évek után vagy a jövőben
Én sem szeretném a hátralévő életemet elbaszni havi gombokért.
Uzmanyi mondta jól, beszéltem vele pár napja, Ő sem keres sokat, de legalább ingyen van neki a szállás a töröknél, aszongya van még jó 10 évünk, hogy igazi pénzért dolgozzunk, utána már csak krahácsolni fogunk.
Jogos bammeg, 48 éves vagyok. Most kell kihasználnom, ebbe még belefér, hogy a két gyereknek alapozzak valamit az UAZ-on kívül.
Kivéve, ha jön a jurópai zösszeomlás, ami szintén esélyes, akkor a kontinensről is lelépünk olyan helyre, ahol alig él valaki, de legalább nem kell fűteni.