HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4790
  • 4791
  • 4792
  • 4793
  • 4794
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95821 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 07. 14:32

Nekem szokott működni. Neked meg mindig kihívás volt.

Évente egyszer van ilyen, ez a wipes kategória :-D 30 perc alatt szoktam letudni egy üres laptopot, általában rutinból megy.
Itt valami olyan csoda van, hogy tanulságos eset lesz belőle, de mára már nem agyalok, mert vannak sörök.

Tolok fel a gépről és a problémáról szénné offolt filmet, mert a két gyerkőc is beszállt a játékba, a nagyobbikkal meg már csak sörözök :-D

#95822 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:40

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 15:37

30 perc alatt szoktam letudni egy üres laptopot, általában rutinból megy.

Ez meg fizikai lehetetlenség, annyi idő alatt be sem driverezed. 30 percig simán csak a win telepszik magában. Nekem a "kész" minimum az updae + sallangokat is jelent, hogy csak júzer bekapcsolja és van friss flash meg Adobe reader is.
Make love not Wor.

#95823 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:42

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 15:10

Na ez az :-D lenne egy 60cm hosszúságú machete, az az életem alaptartozéka :Đ megyek stoppal, de nem azzal integetek.
Bocs, minden kommentre most nem jut időm válaszolni, mert beszopattak és izzik az agyam egy laptoptól, hajnal 5h óta szopózok vele :omg:

Tudom, tudom, számteket nem vállalok, stb. Ez így is van, de ez olyan ügyfelem, aki nem tágított tőlem soha, és most is bekönyörögte magát, nem is a pénzért csinálom, jó haver, de a gép bammeg :omg:

Lenovo X230, csak a wifi driver hiányzik, de nem szopja fel sehogy sem :Đ faszi a tudtom nélkül megadta a számomat a szerviznek, ahonnan a laptopot vette, és felhívtak, bár ne tették volna :nevet:

20 éves sem lehetett a srác, s azzal nyitott, hogy windows update, meg hasonló sablonok, eleinte nem küldtem el a faszba, aztán rámutatott, hogy a gyáértó honlapján van auto detect. Ühümmm :nevet:

Jabammeg. Szopóálarcot öltöttem újra, pedig micsoda megkönnyebbülés nem foglalkozni informatikával. Hajnal óta egy wifi adapterrel meg néhány jelentéktelen chipset kiegészítővel küszködök. 30 perc alatt szoktam megenni egy laptopot mindenestül.

Ne szóljatok hozzám :Đ

Fordulj szakemberhez.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95824 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:43

30 perc alatt felmegy a win osz' csá. Használhatóságig még jó pár óra kinéz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95825 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:46

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 07. 14:40

Ez meg fizikai lehetetlenség, annyi idő alatt be sem driverezed. 30 percig simán csak a win telepszik magában. Nekem a "kész" minimum az updae + sallangokat is jelent, hogy csak júzer bekapcsolja és van friss flash meg Adobe reader is.

Azt megszokhattad már, hogy túlzásokba esek, joggal :Đ
Marseusnak hány laptopját, asztali gépét adtam már el win7-el? Lenovo laptopjait hegyekben, itthon van belőle 2db, de tényleg sokat, HP mifaszom, jó lenne látni őket egyben egyszer, hogy mennyit forgalmaztam nekik 2003 óta.

Hja, nemrég bemegyek hozzájuk, ott egy új arc, rámnéz és elkezd röhögni, fogja a fejét, aszongya láttam a döglött macskádat :-D mindig viszek egy tálca sört nekik, cserébe úgy telekúrják a csomagtartómat cuccokkal ingyen, hogy nem győzöm eladni, sok a számukra értéktelen sallang, amivel nem tudnak mit kezdeni.

Na de ez a múlt, ma már ritkán járok hozzájuk, nem adok el senkinek semmit, csak a bűvkörben :-D

Mi van, hja sör :cool:

Azt sem tudom mi volt a kérdés :-D

#95826 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 15:43

30 perc alatt felmegy a win osz' csá. Használhatóságig még jó pár óra kinéz.

Főleg mert a Win7 update most elég sokáig tart, van mikor az első kör csak 4 órát matekozik, mire elindul, vagy kér 6 giga memóriát. Ha jut. Ha nem, akkor frissítés közben is kibassza a képernyőre, hogy lófasz és úgy marad :-D Ezért sem szeretem a kisebb vasakat...
Make love not Wor.

#95827 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 04. 07. 14:58

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 15:37

Évente egyszer van ilyen, ez a wipes kategória :-D 30 perc alatt szoktam letudni egy üres laptopot, általában rutinból megy.
Itt valami olyan csoda van, hogy tanulságos eset lesz belőle, de mára már nem agyalok, mert vannak sörök.

Tolok fel a gépről és a problémáról szénné offolt filmet, mert a két gyerkőc is beszállt a játékba, a nagyobbikkal meg már csak sörözök :-D

Mi az a wipes kategoria? Work In Progress?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#95828 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 15:03

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 12:21

Ezt add elő a közlekedési hatóságnak, hogy egy 80-as mocit miért lehet lepapírozni 50-es nek és akár rendszámosnak is :omg: mindkét kategóriába belefér, s közlekedhet. Nem egyértelmű.

lopni is lehet, mégse szabad
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#95829 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 15:09

Idézet: gazdi - Dátum: 2016. 04. 07. 15:58

az hogy mindennap lecseréli a gépét

#95830 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:14

Idézet: gazdi - Dátum: 2016. 04. 07. 14:58

A Wipes kategória az a háború és béke regényalakban, jó haverom volt, a legdurvább eset az volt, amikor vett egy ezüst floppi meghajtót a Mistral-ban, majd 20 perc múlva behozta hozzám, hogy most vettem ezerér, ötszázért átveszed?
Percenként gondoltra meg magát, magánéleti problémái voltak, de sok pénze, ebbe menekült, volt olyan nap, hogy két laptopot vásárolt és adott el féláron, mert szabadulni akart tőle. Sokkal később beismerte, s egyben felismerte, hogy mit művelt.

#95831 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:16

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:14

A Wipes kategória az a háború és béke regényalakban, jó haverom volt, a legdurvább eset az volt, amikor vett egy ezüst floppi meghajtót a Mistral-ban, majd 20 perc múlva behozta hozzám, hogy most vettem ezerér, ötszázért átveszed?
Percenként gondoltra meg magát, magánéleti problémái voltak, de sok pénze, ebbe menekült, volt olyan nap, hogy két laptopot vásárolt és adott el féláron, mert szabadulni akart tőle. Sokkal később beismerte, s egyben felismerte, hogy mit művelt.

Aha, szep tortenet, de ez mitol Wipes, es mi az, hogy wipes? Tehat amit kerdeztem, arra nem kaptam valaszt.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#95832 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:17

Idézet: qnadam - Dátum: 2016. 04. 07. 15:03

lopni is lehet, mégse szabad

Azt tudtad, hogy nekem még soha nem volt a nevemen 80-as göbzi csak 50-es? Tök legálisan, csekkek centire befizetve :-D
Viszont a hirdetések hemzsegnek a 80-as mociktól, add nekik elő, hogy lopni nem szabad :-D mit fognak kezdeni a hozzászólásoddal, hirtelen nem akarják eladni?

Talán a törvénynek kéne egyértelműnek lenni és nem megengedni, vagy megengedni teljesen szabályosan, hogy ne legyen kijátszható. Amelyiket ki lehet játszani, mennyi az értéke és ki fogja betartani?

#95833 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:22

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:17

Azt tudtad, hogy nekem még soha nem volt a nevemen 80-as göbzi csak 50-es? Tök legálisan, csekkek centire befizetve :-D
Viszont a hirdetések hemzsegnek a 80-as mociktól, add nekik elő, hogy lopni nem szabad :-D mit fognak kezdeni a hozzászólásoddal, hirtelen nem akarják eladni?

Talán a törvénynek kéne egyértelműnek lenni és nem megengedni, vagy megengedni teljesen szabályosan, hogy ne legyen kijátszható. Amelyiket ki lehet játszani, mennyi az értéke és ki fogja betartani?

Egyértelmű a törvény, hagyd már abba a mentegetést, mert undorítóbb, mint maga a csalás.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95834 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:29

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:17

Attól még egyértelmű, hogy nem is akarod érteni.
Make love not Wor.

#95835 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:43

Nem fogom tovább ragozni, de amíg egy biztosító belemegy a játékba, hogy 80-as vagy akár 125-ös mocit lepapírozzanak 50-esre, addig nem az állampolgár a hibás, hisz összekacsintanak vele, hogy ez lehetséges + kiemelném, hogy nekem eddig 50-es mocim volt :cool: szóval csak felvetettem egy kérdést, de már mindenkinek attól égnek áll a haja, hogy eszembe jutott venni egy 80-as endurot, ami 50-esre van papírozva :-D

Még semmi sem történt :cool:
Agyarakat vissza! Elméleti kérdéseket tárgyalunk ki.

#95836 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 17:50

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:43

Nem fogom tovább ragozni, de amíg egy biztosító belemegy a játékba, hogy 80-as vagy akár 125-ös mocit lepapírozzanak 50-esre, addig nem az állampolgár a hibás, hisz összekacsintanak vele, hogy ez lehetséges + kiemelném, hogy nekem eddig 50-es mocim volt :cool: szóval csak felvetettem egy kérdést, de már mindenkinek attól égnek áll a haja, hogy eszembe jutott venni egy 80-as endurot, ami 50-esre van papírozva :-D

A törvény világos. Csak az általad emlegetett magyar emberek ritka nagy erkölcsössége ugye.

Idézet

#95837 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 18:05

Idézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:43

Mi köze ehhez a biztosítóknak?

#95838 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 18:13

Idézet: gazdi - Dátum: 2016. 04. 07. 18:16

Aha, szep tortenet, de ez mitol Wipes, es mi az, hogy wipes? Tehat amit kerdeztem, arra nem kaptam valaszt.

wipes egy régi fórumos srác nickje
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95839 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 18:45

Idézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 19:13

wipes egy régi fórumos srác nickje

Jó arc volt, hiányzik
Meg a röhögés is hogy már megint mit vett feleslegesen :)

#95840 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 18:54

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 07. 18:05

Mi köze ehhez a biztosítóknak?

Ez kérdés? Ha egy biztosító asszisztál egy 80-as mocihoz, amit 50-asként tart nyilván, akkor tettestárs, nagyjából szarik rá, az évi 4-5 küvecs jobban érdekli. Ha ez a módszer lehetővé van téve, akkor számomra inkább annak tűnik, hogy egy kiskapu, ahol lehet stiklizni, amivel élnek, majd megbüntetni őket, mert a büntetés az igazi tétel :Đ

Véda? Hja, nem vágod?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4790
  • 4791
  • 4792
  • 4793
  • 4794
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.