HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4791
  • 4792
  • 4793
  • 4794
  • 4795
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95841 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 19:54

Ez kérdés? Ha egy biztosító asszisztál egy 80-as mocihoz, amit 50-asként tart nyilván, akkor tettestárs, nagyjából szarik rá, az évi 4-5 küvecs jobban érdekli. Ha ez a módszer lehetővé van téve, akkor számomra inkább annak tűnik, hogy egy kiskapu, ahol lehet stiklizni, amivel élnek, majd megbüntetni őket, mert a büntetés az igazi tétel :Đ

Véda? Hja, nem vágod?

Nem kell asszisztálni az erkölcsös magyar embernek:

Idézet

50-esként "vizsgáztatni" nem lehet. Viszont le lehet szedni a hátsó lábtartót, lehet vele véletlenül úgy esni, hogy ha a hengerbe bele van öntve, hogy 80-as, az pont lehorzsolódjon (ez általában úgy történik, hogy egy veszettül pörgő flexre esik rá a motor a műhelyben) és meg lehet várni, amíg lepereg róla a hengerűrtartalmat jelölő matricázás (lehet segíteni is neki, ha nem akar lejönni). Előfordul, hogy a típust és lökettérfogatot is jelölő váznyaktábla csak úgy leesik a motorról (újabban gyengék ezek a gyári szegecsek, nem bírják a fúrást) és utána a szegény, tanácstalan, motorokban teljesen járatlan tulajdonos véletlenül összetéveszti a 80-as motort az 50-essel, aztán teljesen jóhiszeműen annak az adatait írja az adásvételi szerződésre, majd így köt vele biztosítást. Csupa szerencsétlen véletlen szokott ahhoz vezetni, hogy valaki "okosba" 50-es motort használ.

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95842 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:03

Ez kérdés? Ha egy biztosító asszisztál egy 80-as mocihoz, amit 50-asként tart nyilván, akkor tettestárs, nagyjából szarik rá, az évi 4-5 küvecs jobban érdekli. Ha ez a módszer lehetővé van téve, akkor számomra inkább annak tűnik, hogy egy kiskapu, ahol lehet stiklizni, amivel élnek, majd megbüntetni őket, mert a büntetés az igazi tétel :Đ

Véda? Hja, nem vágod?

Mindez nem fogja érdekelni a német rendőrt, hanem zokszó nélkül megbasz a szaroddal együtt.
A védától meg csak a forgalmi nélküli bekötetlen szabálytalanul előző gyorshajtók félnek :) mondom ezt úgy hogy egész életemben kétszer büntettek meg gyorshajtásért
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95843 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 20:02

Nem kell asszisztálni az erkölcsös magyar embernek:

Gusztustalan gerinctelen fereg mindig van aki megindokolja a csalást, jaja.

#95844 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 07. 20:05

Gusztustalan gerinctelen fereg mindig van aki megindokolja a csalást, jaja.

Természetesen. És nyilván a más hibájából van ez.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95845 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 07. 20:03

Mindez nem fogja érdekelni a német rendőrt, hanem zokszó nélkül megbasz a szaroddal együtt.
A védától meg csak a forgalmi nélküli bekötetlen szabálytalanul előző gyorshajtók félnek :) mondom ezt úgy hogy egész életemben kétszer büntettek meg gyorshajtásért

Mondjuk arra kiváncsi leszek, mekkora rendőrállam sírás lesz gugától, ha egyszer belecsusszan osztrák, de főleg német rendőrőkbe :)

Idézet

#95846 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 20:07

Természetesen. És nyilván a más hibájából van ez.

A háttérhatalom ellehetetleníti.

#95847 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 20:08

Mondjuk arra kiváncsi leszek, mekkora rendőrállam sírás lesz gugától, ha egyszer belecsusszan osztrák, de főleg német rendőrőkbe :)

Fog nagyot csodálkozni.

#95848 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:58

Véda? Hja, nem vágod?

Ehhez semmi köze a biztosítónak már megbocsáss, amikor a személygépkocsidra biztosítást kötsz akkor sem jönnek ki leellenőrizni, hogy az a forgalmiban szereplő adatokkal valóban egyező-e a kocsid. Amikor biztosítást kötsz a segédmotorkerékpárnak állított motorodra, akkor neked a saját adataidat és egy adásvételit kell beadnod alvázszámmal. Ha az adásvételiben hamis adatok szerepelnek és te tudsz róla, akkor te hamísitasz okiratot nem a biztosító.

#95849 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 07. 20:58

Ehhez semmi köze a biztosítónak már megbocsáss, amikor a személygépkocsidra biztosítást kötsz akkor sem jönnek ki leellenőrizni, hogy az a forgalmiban szereplő adatokkal valóban egyező-e a kocsid. Amikor biztosítást kötsz a segédmotorkerékpárnak állított motorodra, akkor neked a saját adataidat és egy adásvételit kell beadnod alvázszámmal. Ha az adásvételiben hamis adatok szerepelnek és te tudsz róla, akkor te hamísitasz okiratot nem a biztosító.

Plusz ha kiderül, nem is fizetnek a károkozásért, jogosan.

Idézet

#95850 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 04. 07. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 19:13

wipes egy régi fórumos srác nickje

O, ifjonc vagyok.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#95851 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 20:59

Plusz ha kiderül, nem is fizetnek a károkozásért, jogosan.

Én csak azt nem értem, hogy tud mindenről így ex katedra nyilatkozni, amikor kb. 4 kattintással el lehet jutni a valós információkhoz...

#95852 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 07. 21:07

Én csak azt nem értem, hogy tud mindenről így ex katedra nyilatkozni, amikor kb. 4 kattintással el lehet jutni a valós információkhoz...

Nem hagyja magát félrevezetni, mindenféle információk által.

Idézet

#95853 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 18:43

Nem fogom tovább ragozni, de amíg egy biztosító belemegy a játékba, hogy 80-as vagy akár 125-ös mocit lepapírozzanak 50-esre,

Itt mi köze van a biztosítónak? Majd ha szemlén szopás vala, akkor talán. Feltéve, ha valóban lepapírozza és nem csaklegendákat nyomatsz a világba, ahogy szoktál.

Írjuk fel: "Azt megszokhattad már, hogy túlzásokba esek, joggal :Đ"
Make love not Wor.

#95854 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 07. 21:07

Mer' tuggya.
Make love not Wor.

#95855 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 05:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 07. 23:31

Mer' tuggya.

Nem hagyja magát félrevezetni holmi gyíkemberek által. Bocsigu :)

#95856 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 08. 06:28

Nem hagyja magát félrevezetni holmi gyíkemberek által. Bocsigu :)

az előzmények ismeretében ez igen frappáns megállapítás volt
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95857 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 10:40

No, kicsit visszakanyarodva az 50-80 témához, tudom, hogy expander vagy ex színpad vagy mi, meg a biztosító nem megy oda ellenőrizni, stb.
Mindenkinek egyenként nem fogok válaszolni, most csokorba kötöm :-D
Izéke, nem kifejezetten arról van szó, hogy a magyar állampolgárok kevesebbek lennének a többi jurópainál. Mert pl. szlovákoknál bés jogsival 125cm3 amit lehet vezetni. Eleve 30cm3 a különbség, amire nem lehet azt mondani, hogy ha valaki 50cm3hoz okos, akkor 80cm3hoz már hülye :omg:

Szóval a jogalkotóink inkább a felesleges béklyókra utaznak, mintsem a minél kedvezőbb életfeltételek megteremtésére :-D valahogy csak elvándorol a zutánpótlás külföldre :-D hja persze, de a politikusok mindent megtesznek (színleg), hogy itthon tartsák őket :-D
A topik fele külföldről kommentel, ha nem a többség és hitel miatt, mert kibaszottul beszopatták. Én legalább nem vádolom őket, mert tényleg szopatás volt, ahogy a kötelező Forintosítás is, mivel hiperinfláció esetén...zzzzzzzzzzzzzzz s ha ez nem előre megtervezett eksün, akkor ide a bökőt.

Külföldi offshore pénzeket haza lehet hozni, 10% megy a zállamnak a többi állampapírba vagy mi, a felét sem követtem, de az állampapírnál még a wc papír is értékesebb :-D
Szilágyi János meg reklámozza, hogy minnyá meghalsz? Nem baj, adide a pénzed, úgyse fizetünk senkinek, mert minnyá jössze omlás?
Veretés lesz itt de olyan bammeg, hogy lesz kiba meglepi.

Hja, tegnapi laptop, nem vagyok hülyem tényleg nem stimmelt, s aki játékban van az tudja, hogy léteznek a logikai határon kívül eső hibák. Ez az volt. 64 bites w7, drivereket leszedtem a gyártó oldaláról, a wifi volt csak sárga, de jelezte, hogy hálózati.
Megnéztem, be volt kapcsolva, a led visszajelzett. A tulaj megadta a számomat a szerviznek, onnan felhívott valami 20 éves arc, nem húzom le, mert nagyon normális és segítőkész volt, csak nehezen értette meg, hogy szaladjunk előre, mert nem mezei felhasználó vagyok :-D ne magyarázza el a win frissítést, igen a wifi be van kapcsolva, bios-ba is belestem, driver fent van, szóval okosabbat oké?

Hja, gyártó oldalárol auto detecht lehúzva, szart sem csinált. Na mindegy a srác küldött egy mailt, amiben volt egy igen jól használható progi. Ma hajnalban ráeresztettem a gépre, wifi-hez elérkezett aszongya eltávolítsa a telepített drivert, mert ugyanaz a verzsün. Méne bammeg, vegyed le oszt rakd újra. Lefutott és újraindulás után láss csodát, ott a wifi hálózat :cool:

Szóval a megfejtését nem tudom, hogy mi történt, évenként egyszer futok bele ilyen diózósba, no meg ki is estem a játékból jó ideje.
Szervizes gyereknek megköszöntem, és jeleztem felé, ha megyek Pestre, akkor bedobok neki néhány sört, ahogy a Marseus-hoz minden alkalommal viszek egy tálcával :cool:

Marseus-nál jó arcok vannak, a tálca sörüket a youtube fizeti, mert az egész bagázs függő és szeretnek rajtam vihogni :nevet:

Naviszont, ma sörözős napot tartok, ugye milyen meglepő?
10h felé húztam be az elsőt, sok lépésem nincs, mert jön az eső, benti melók letudva, mielőtt elmegyek a kert kitakarítása van hátra.
Kiköltöztem a bungiba, mert itt minőségi stúdió hangfalak vannak. Old rave mix, amiből még lehet akármilyen zene is.
Mára egy feladatom van, el kell menni tyúkhúrt szedni sokat, mert már megkövéredett és jön a parlagfű, cickafark, pásztortáska, stb.

Családot nem szeretném itt hagyni gyógynövények nélkül.

#95858 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 10:43

Melyik hwsw-s kommentel a videóim alá szünet nélkül epés megjegyzéseket?
Kutyafül, metal zenét hallgat, s folyamatosan számon kér, de egyébként képben van, mert minden filmemet nézi és emlékszik a régebben elhangzott dolgokra, csak annyira már nincs képben, hogy én is szimpla életet élek, s pl. ha a fiam napközben otthon van, s filmezünk, nem azért van, mert nem jár iskolába :-D yay vagy yuy :omg:

Minden videóm alatt ott van egy azaz 1db dislike :Đ

#95859 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 08. 11:40

Eleve 30cm3 a különbség, amire nem lehet azt mondani, hogy ha valaki 50cm3hoz okos, akkor 80cm3hoz már hülye :omg:

Onnan meg már csak 20 köbcenti a 100as, az sem nagy különbség. És ha már 30 köbcentin nem szarozunk, akkor a 125 sem egy nagy kaland a 100as után. Az meg már majdnem 150, ha kicsi kerekítés belefér. Nem tudom, hogy érted-e, mert ehhez már némi konspirációmentes alap intelligencia is szükséges...
Make love not Wor.

#95860 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 10:57

Persze guga, ha az ötvenes megy akkor miért ne menne a 80-as. Akkor meg már a 125-ös is, meg a 250-es is.

Tudod egyáltalán mit jelent az, hogy off-shore?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4791
  • 4792
  • 4793
  • 4794
  • 4795
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.