No, kicsit visszakanyarodva az 50-80 témához, tudom, hogy expander vagy ex színpad vagy mi, meg a biztosító nem megy oda ellenőrizni, stb.
Mindenkinek egyenként nem fogok válaszolni, most csokorba kötöm

Izéke, nem kifejezetten arról van szó, hogy a magyar állampolgárok kevesebbek lennének a többi jurópainál. Mert pl. szlovákoknál bés jogsival 125cm3 amit lehet vezetni. Eleve 30cm3 a különbség, amire nem lehet azt mondani, hogy ha valaki 50cm3hoz okos, akkor 80cm3hoz már hülye
Szóval a jogalkotóink inkább a felesleges béklyókra utaznak, mintsem a minél kedvezőbb életfeltételek megteremtésére

valahogy csak elvándorol a zutánpótlás külföldre

hja persze, de a politikusok mindent megtesznek (színleg), hogy itthon tartsák őket

A topik fele külföldről kommentel, ha nem a többség és hitel miatt, mert kibaszottul beszopatták. Én legalább nem vádolom őket, mert tényleg szopatás volt, ahogy a kötelező Forintosítás is, mivel hiperinfláció esetén...zzzzzzzzzzzzzzz s ha ez nem előre megtervezett eksün, akkor ide a bökőt.
Külföldi offshore pénzeket haza lehet hozni, 10% megy a zállamnak a többi állampapírba vagy mi, a felét sem követtem, de az állampapírnál még a wc papír is értékesebb

Szilágyi János meg reklámozza, hogy minnyá meghalsz? Nem baj, adide a pénzed, úgyse fizetünk senkinek, mert minnyá jössze omlás?
Veretés lesz itt de olyan bammeg, hogy lesz kiba meglepi.
Hja, tegnapi laptop, nem vagyok hülyem tényleg nem stimmelt, s aki játékban van az tudja, hogy léteznek a logikai határon kívül eső hibák. Ez az volt. 64 bites w7, drivereket leszedtem a gyártó oldaláról, a wifi volt csak sárga, de jelezte, hogy hálózati.
Megnéztem, be volt kapcsolva, a led visszajelzett. A tulaj megadta a számomat a szerviznek, onnan felhívott valami 20 éves arc, nem húzom le, mert nagyon normális és segítőkész volt, csak nehezen értette meg, hogy szaladjunk előre, mert nem mezei felhasználó vagyok

ne magyarázza el a win frissítést, igen a wifi be van kapcsolva, bios-ba is belestem, driver fent van, szóval okosabbat oké?
Hja, gyártó oldalárol auto detecht lehúzva, szart sem csinált. Na mindegy a srác küldött egy mailt, amiben volt egy igen jól használható progi. Ma hajnalban ráeresztettem a gépre, wifi-hez elérkezett aszongya eltávolítsa a telepített drivert, mert ugyanaz a verzsün. Méne bammeg, vegyed le oszt rakd újra. Lefutott és újraindulás után láss csodát, ott a wifi hálózat
Szóval a megfejtését nem tudom, hogy mi történt, évenként egyszer futok bele ilyen diózósba, no meg ki is estem a játékból jó ideje.
Szervizes gyereknek megköszöntem, és jeleztem felé, ha megyek Pestre, akkor bedobok neki néhány sört, ahogy a Marseus-hoz minden alkalommal viszek egy tálcával
Marseus-nál jó arcok vannak, a tálca sörüket a youtube fizeti, mert az egész bagázs függő és szeretnek rajtam vihogni
Naviszont, ma sörözős napot tartok, ugye milyen meglepő?
10h felé húztam be az elsőt, sok lépésem nincs, mert jön az eső, benti melók letudva, mielőtt elmegyek a kert kitakarítása van hátra.
Kiköltöztem a bungiba, mert itt minőségi stúdió hangfalak vannak. Old rave mix, amiből még lehet akármilyen zene is.
Mára egy feladatom van, el kell menni tyúkhúrt szedni sokat, mert már megkövéredett és jön a parlagfű, cickafark, pásztortáska, stb.
Családot nem szeretném itt hagyni gyógynövények nélkül.