HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4857
  • 4858
  • 4859
  • 4860
  • 4861
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97161 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 14. 01:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 13. 20:38

Nem tudom mi ebben a jó érzés, ez ilyen gyerekes dolog, hogy kávésop, érted, whehehe

Ismerve a mentaliutásod, nem vagyok benne biztos, hogy az orrodra kötöm mi történt :-D táncovagy az nem. Ruszki gyerek valamelyik házból megtalált a sötétben, ahogy egy fa mellett állva buliztam egymaga. Levágta a dolgot azonnal, volt minja zavut, meg sztantye szmirna, aztán megmutatta a kisasztalt, ami lisztes vclt alaposan :Đ

Szerintem legalább 5 napig nem fogok aludni :-D

#97162 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 01:45

Ezek az oroszok egyre hülyébbek, egy szék már eltört :omg:
De most jön a nagy rakéta csavarása + vodka. Utóbbit valószínűleg kihagyom, mert sör már van bennem elég.

Most kéne jóccakát kívánnom :-s faszt, túl közuel van a tengerpart, ha sikerül egy kis kólát szerválni tőlük akkor ey csobbanós videó belefér? :-D

#97163 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 02:13

Ez itt kezd eldurvulni, az oroszok tényleg oroszok, be lett nekik ígérve a hangos teknó miatt egy kis police :-D

Én is megpróbálok hunyni e3gy kicsit, bár ennek semmi esélye :D

#97164 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 02:24

Jó reggelt mindenkinek :Đ minek aludni, ha van mit innI?
Tegnap a szülinapos orosz betárazott pár láda sört, egyet idehozott, hogy szlúsájet, vagy valami ilyesmi, de már eléggé kész vagyok :omg:

#97165 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 02:27

beszabadult az óvodás a nyalókaboltba
ennyit tudsz
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97166 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 02:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 14. 02:27

beszabadult az óvodás a nyalókaboltba
ennyit tudsz

Eszembe sem jutott volna, otthon 10 évig szívtam és elég volt, már nem újdonság.
Itt a társaság olyan, pont ezért járnak ebbe a kempingbe a külföldiek. Hosszútávon nehéz lesz így melózni, hogy állandóan barátkozik mindenki :-D szarok a fűre, nem szeretem, szétcseszi az agyamat. Melózni jöttem, de most 3 nap szünet van, beleférek.

#97167 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 02:38

Egyébként is miért vagy ébren olyan korán, amikor én még le sem feküdtem?

#97168 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 05:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 14. 02:09

Ismerve a mentaliutásod, nem vagyok benne biztos, hogy az orrodra kötöm mi történt :-D táncovagy az nem. Ruszki gyerek valamelyik házból megtalált a sötétben, ahogy egy fa mellett állva buliztam egymaga. Levágta a dolgot azonnal, volt minja zavut, meg sztantye szmirna, aztán megmutatta a kisasztalt, ami lisztes vclt alaposan :Đ

Szerintem legalább 5 napig nem fogok aludni :-D

Még jó hogy nem ismered a mentalitásod, te viszont agyilag még mindig max tízéves vagy, a munkaügyeidet is úgy intézed.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97169 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 14. 03:37

szarok a fűre, nem szeretem, szétcseszi az agyamat. Melózni jöttem, de most 3 nap szünet van, beleférek.

ha én valamit nem szeretek, akkor nem csinálom, csak azért, mert van időm

Szerkesztette: Iguana 2016. 05. 14. 07:57 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97170 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 14. 08:45

ha én valamit nem szeretek, akkor nem csinálom, csak azért, mert van időm

Na de a mások pénzéből van, akkor rá kell menni...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97171 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 14. 17:59

Na, rendőrök voltak már?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97172 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 06:17

Nem, minden rendben volt, a hőzöngők elhúztak bulizni, többiek lefeküdtek aludni.
Ma kirándulás lesz egész nap. Kaját veszek magamhoz és elindulok.
A közelben van egy tó, körbe kirándulom.
Hja, itt a póni.

#97173 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 06:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 15. 07:17

Nem, minden rendben volt, a hőzöngők elhúztak bulizni, többiek lefeküdtek aludni.
Ma kirándulás lesz egész nap. Kaját veszek magamhoz és elindulok.
A közelben van egy tó, körbe kirándulom.
Hja, itt a póni.

A mini shetlandiak királyok :up:, nekem is volt kettő, a többi biztos érdekes.

#97174 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 10:35

Telefont szeretnék venni, ezt a topikot talán olvassák is, nem úgy, mint a többit.

Tönkrement a telefonom, nincs rajta térerő már szinte sehol. Mit érdemes venni és hol? Online boltra gondoltam, 30 ezer alatt szeretnék egyet, ami vagy androidos vagy linuxos, de ha androidos, akkor legalább 5-ös Android legyen rajta, de még inkább 6-os. Nem kell szupernek lennie, csak használható legyen, nem játszok rajta vagy ilyesmi, csak telefonálásra, SMS-re, és vészesetben netezésre, navigációra használnám. Jó a noname kínai telefon is, csak ne legyen teljesen bóvli, nem ragaszkodok a nagy márkákhoz. Ha annyira szuper, akkor 30-35-öt adok érte, de a 35 ezer forint az abszolút felső határ, így is a megélhetésem kerül miatta veszélybe, de muszáj venni, nem tudom tovább húzni. Itt kint Angliában nagyon drágák a telefonok is, a legolcsóbb butatelefon kerül 26 ezer forintba, az az ócskaság, amit otthon 2-3 ezer forintért utánad dobnak a Tescóban, de a piacon sem sokkal olcsóbb, és ott használt meg lopott telefonok vannak, annyiért kapok rendes online boltban új telefont, ami nem lopott, nem használt, nem buherált, újabb kiadás.

Egy jó ideje nem követem már az okostelefonos fejlesztéseket, így nem tudom, hogy mit érdemes és mennyiért.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97175 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 15. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 11:35

Telefont szeretnék venni, ezt a topikot talán olvassák is, nem úgy, mint a többit.

Egy jó ideje nem követem már az okostelefonos fejlesztéseket, így nem tudom, hogy mit érdemes és mennyiért.

Ha kintről lehet, akkor kb. 25-ből bejön egy jó kínai Dogee, amit JonesC nézett ki:

http://www.aliexpres...2468902824.html

Teljesen jó cucc.
Make love not Wor.

#97176 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 15. 12:06

Ha kintről lehet, akkor kb. 25-ből bejön egy jó kínai Dogee, amit JonesC nézett ki:

http://www.aliexpres...2468902824.html

Teljesen jó cucc.

25 körül van az utódja, erősebb akksi, ugyanazt tudja Tiny-n

http://www.tinydeal....e-p-157353.html

Szerkesztette: JonesC 2016. 05. 15. 11:20 -kor

Idézet

#97177 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 11:35

Tönkrement a telefonom, nincs rajta térerő már szinte sehol. Mit érdemes venni és hol? Online boltra gondoltam, 30 ezer alatt szeretnék egyet, ami vagy androidos vagy linuxos, de ha androidos, akkor legalább 5-ös Android legyen rajta, de még inkább 6-os. Nem kell szupernek lennie, csak használható legyen, nem játszok rajta vagy ilyesmi, csak telefonálásra, SMS-re, és vészesetben netezésre, navigációra használnám. Jó a noname kínai telefon is, csak ne legyen teljesen bóvli, nem ragaszkodok a nagy márkákhoz. Ha annyira szuper, akkor 30-35-öt adok érte, de a 35 ezer forint az abszolút felső határ, így is a megélhetésem kerül miatta veszélybe, de muszáj venni, nem tudom tovább húzni. Itt kint Angliában nagyon drágák a telefonok is, a legolcsóbb butatelefon kerül 26 ezer forintba, az az ócskaság, amit otthon 2-3 ezer forintért utánad dobnak a Tescóban, de a piacon sem sokkal olcsóbb, és ott használt meg lopott telefonok vannak, annyiért kapok rendes online boltban új telefont, ami nem lopott, nem használt, nem buherált, újabb kiadás.

Az androidos az linuxos, amúgy ennyiért vegyél olyat ami tetszik :)

#97178 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 15. 11:08

25 körül van az utódja, erősebb akksi, ugyanazt tudja Tiny-n

http://www.tinydeal....e-p-157353.html

Kösz szépen a tippet neked és Jahnónak is. Ez teljesen szimpatikus, négymagos proci, 720p, 4G, stb., teljesen meg is felelne, bőven túlteljesíti az elvárásaim. Nyolcvanvalahány dollárért nem is drága, annyit tudok érte adni. Akkor rákeresek erre, hogy hol a legolcsóbb, azért jó lenne EU-n belül rendelni, hogy ne legyen vámköteles, vagy ilyen értékhatárig az USÁ-ból sem az?

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 15. 12:05

Az androidos az linuxos, amúgy ennyiért vegyél olyat ami tetszik :)

Nem. Az Android nem Linux, csak valami Linux alapokon nyugvó, buherált javás Google-okádék. A rendes linuxos telefon az olyan, hogy Google-mentes Linux fut rajta rendesen, és nem csak fingóappot tudsz rátenni, hanem olyan, mint egy asztali PC, csak kezeli a telefonhardvert, meg érintőképernyős alkalmazások is vannak rá.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97179 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 13:23

Kösz szépen a tippet neked és Jahnónak is. Ez teljesen szimpatikus, négymagos proci, 720p, 4G, stb., teljesen meg is felelne, bőven túlteljesíti az elvárásaim. Nyolcvanvalahány dollárért nem is drága, annyit tudok érte adni. Akkor rákeresek erre, hogy hol a legolcsóbb, azért jó lenne EU-n belül rendelni, hogy ne legyen vámköteles, vagy ilyen értékhatárig az USÁ-ból sem az?

Nem. Az Android nem Linux, csak valami Linux alapokon nyugvó, buherált javás Google-okádék. A rendes linuxos telefon az olyan, hogy Google-mentes Linux fut rajta rendesen, és nem csak fingóappot tudsz rátenni, hanem olyan, mint egy asztali PC, csak kezeli a telefonhardvert, meg érintőképernyős alkalmazások is vannak rá.

Nem tudom mennyi a helyi szabály, itthon 22 euro a teljesen érdektelen, viszont nekem összvissz kb 8 csomagból (ami túl volt a 22-n) egyetlen egyre raktak áfát.

DX-en van a kistesója, ha az is elég (1giga ram/8 tárhely) és elvben európából jön: http://www.dx.com/p/...48#.Vzhc7LiLSUk

Illetve a pro, szintén eu-ból úgy látom: http://www.dx.com/p/...18#.VzhdN7iLSUk

Idézet

#97180 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 15. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 13:23

Tudodmit? Sorold a most kapható linuxos telefonokat. Egyet fogsz találni , max

Szerkesztette: Gabibácsi 2016. 05. 15. 12:58 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4857
  • 4858
  • 4859
  • 4860
  • 4861