HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4874
  • 4875
  • 4876
  • 4877
  • 4878
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 29. 09:21

Csirke, jo csirke :-D srac mar itt el 10 eve, fel van szerelve alaposan.
Delutan megyunk vissza Beekbergenbe.

#97502 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 12:01

Csirkét a tenger mellett? Legalább egy kis hátszín melóból.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97503 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 12:42

Tengeri csirke
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97504 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 27. 16:56

A dalszöveg kiértése a legnehezebb műfaj a hallgatós kategórián belül, nagyon genya tud lenni. A filmnél meg kezd el elhagyni az angol feliratot, ha más nem, csak egyes filmeknél, sorozatoknál. Egy idő után az szokott lenni a gátja a fejlődésnek, hogy az idegrendszer megszokja, hogy a hallottak mellé kap vizuális segítséget, és utána mindig igényli ezt a mankót, olyankor is, amikor boldogulna egyedül, de elvárja megerősítésnek.

Nem kifejezetten kapcsolódik a beszélgetéshez, csak minimálisan. Ismerkedem az OpenELEC rendszerrel Raspberry PI2 alatt. A zenelejátszó valami mágikus módon rákeres a zenére, és megjeleníti a dalszöveget. Nem minden számnál működik a soronkénti kijelölés, de egyes számoknál még lépteti is a kijelölést a szövegben. Nagyon patent.

Most már csak arra kellene rájönnöm, hogy miért szkenneli be minden alkalommal az egész könyvtárat a NAS-on, amikor kifejezetten ki van jelölve, hogy ne tegye. Valami bug.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#97505 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2016. 05. 29. 14:37

Most már csak arra kellene rájönnöm, hogy miért szkenneli be minden alkalommal az egész könyvtárat a NAS-on, amikor kifejezetten ki van jelölve, hogy ne tegye. Valami bug.

Nálam a kiskocka annyira keveset fogyaszt, hogy ki se szoktam kapcsolni. Restart is csak akkor, ha jön valami frissítés. Legrosszabb esetben ez akár a te gondodat is megoldaná.

Szerkesztette: Iguana 2016. 05. 29. 14:01 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97506 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 29. 15:01

Nálam a kiskocka annyira keveset fogyaszt, hogy ki se szoktam kapcsolni. Restart is csak akkor, ha jön valami frissítés. Legrosszabb esetben ez akár a te gondodat is megoldaná.

Én a nagykockát se kaccsolom ki. Amikor ki lenne kaccsolva, úgyis alig fogyaszt.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97507 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 29. 15:09

Én a nagykockát se kaccsolom ki. Amikor ki lenne kaccsolva, úgyis alig fogyaszt.

Nem tudom véleményezni a hozzászólásodat, nálam nincs nagykocka. Legyen elég annyi, hogy hiszek neked.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97508 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 29. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 29. 15:01

Ez sincs kikapcsolva. Ennek ellenére ha csak kimegyek a zenekönyvtárba új zenét keresni, akkor is újraindítja a keresést. Lehet csinálok róla videót majd.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#97509 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 30. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2016. 05. 29. 13:37

Nem kifejezetten kapcsolódik a beszélgetéshez, csak minimálisan. Ismerkedem az OpenELEC rendszerrel Raspberry PI2 alatt. A zenelejátszó valami mágikus módon rákeres a zenére, és megjeleníti a dalszöveget. Nem minden számnál működik a soronkénti kijelölés, de egyes számoknál még lépteti is a kijelölést a szövegben. Nagyon patent.

Az OpenELEC-ben azt hiszem Kodi a zenelejátszó is. A net szerint tudja a syncronized lyrics-et, de én nem tudtam előcsalni, pluginnel sem. Emlékeim szerint a Clementine Music Player is tudja, de lehet rosszul emlékszek és mégis az Amarok volt az. Mindegy, morci római mellszobor kollégának ajánlott ezekkel kísérletezve zenét hallgatni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97510 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 30. 18:45

Guga már felsővezető?

Idézet

#97511 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 30. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 30. 19:45

Guga már felsővezető?

Ték

#97512 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 30. 19:11

Abban nagy a feszültség.

Idézet

#97513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 06:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 30. 18:45

Guga már felsővezető?

Hja, ma pl. már nem mentem dolgozni :-D
Nem írom le újra.

Idézet

Ma
Zoltan Zvolenszki
5:55
Zoltan Zvolenszki

Ma reggel már nem mentem melózni. Hajnal egykor jöttünk meg az öreg úgy horkolt, hogy nem tudtam tőle aludni, az előtérben próbálkoztam abban a fotelben összegörnyedve, talán valami pár perces alvás lett belőle. + szétment mind a két csuklóm, szinte semmilyen erőt nem tudok kifejteni meg baromira fáj. Ínhüvelygyulladás. Viszont, hogy a továbbiakban mi lesz, azt nem tudom. Ma reggel már volt egy fasza üvöltözés.
Bene Annamária
6:20
Bene Annamária

Értek mindent... És a cégnél tudják, hogy nem mész ma? Fáslizd be a csuklód.
Zoltan Zvolenszki
6:21
Zoltan Zvolenszki

Mostmár tudják, mert 6h volt a munkakezdés. Befásliztam egyből, de ez nem hétköznapi. Baromi hideg van bent és monoton, megerőltető mozdulat.
Bene Annamária
6:22
Bene Annamária

Most egyedül vagy? Tudsz pihenni?
Zoltan Zvolenszki
6:23
Zoltan Zvolenszki

Délután 17h-kor jönnek, reggelizek meleget, aztán ledőlök aludni.
Bene Annamária
6:23
Bene Annamária

Oké! Pihenj!!! Egyébként éjszaka mit kellett csinálni?
Zoltan Zvolenszki
6:25
Zoltan Zvolenszki

Sertésfeldolgozó, a kedvencem: sonkát pakolni grin hangulatjel nem vagyok benne biztos, hogy ezt az éjszakázást sokáig fogom erőltetni. Baromi fáradtan jöttünk meg, az öreg nem volt velünk. Na innentől kampó az egész, szart se tudtam aludni.

A város neve meg EPE.
Bene Annamária
6:25
Bene Annamária

smile hangulatjel

Hát nem kötelező éjszakára menni, nem?

Elég Neked a nappali meló.
Zoltan Zvolenszki
6:27
Zoltan Zvolenszki

Nem kötelező, elvárt. A cég tulajdonosa személyesen jelen van és ellenőrzi, hogy ki az aki megy és ki az aki nem. Extra munkának hívja és személyesen invitál grin hangulatjel egész éjszaka ott volt.
Bene Annamária
6:28
Bene Annamária

Értem. Akkor meg valamit mégiscsak ki kell találni. PL. venni egy füldugót. Az teljesen hangszigetel. Én tudom grin hangulatjel Ha előbb nem jutz hozzá, Leventével küldöm. Már nagyon várja, hogy vége legyen a sulinak, és mehessen.
Bene Annamária
6:37
Bene Annamária

Most mondja Bendzsó, hogy busz is megy ki a Népligettől. 20ezer forint a jegy. Szerintem akkor ez lesz.
Zoltan Zvolenszki
6:38
Zoltan Zvolenszki

ok, a részleteket majd megbeszéljük, hogy hol fog leszállni.
Bene Annamária
6:38
Bene Annamária

Aha. Van több megállója is. Majd este megnézzük rendesen.

Na viszem Őket Rétságra grin hangulatjel Pusza! Jó pihenést!

#97514 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 07:14

De ha nehéz fizikai munkát végzel, akkor minek akarsz magadnak ínhüvely gyulladást?

Idézet

#97515 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 31. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 31. 08:14

De ha nehéz fizikai munkát végzel, akkor minek akarsz magadnak ínhüvely gyulladást?

Ráadásul ezt (is) kidumálta, hogy mi értettük rosszul.
Make love not Wor.

#97516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 31. 07:48

Ráadásul ezt (is) kidumálta, hogy mi értettük rosszul.

Ha egyszer fogalmad sincs róla, hogy pontosan miről szól, akkor miért vagy sértődve, ha korrigállak? Aki beteg akar lenni, az folyamatosan a betegségét reklámozza és még büszke is rá, hogy mennyi baja van s milyen drága gyógyszereket írt fel neki az a nagyon híres orvos :cool:

Ettől még vannak valódi betegek, akik nem akarattal azok, de ebben a topikban minden megtörténik.
Általam okosnak tartott emberek, akik folyamatosan elhitetik velem, hogy azok, folyton oltári nagy baromságokat beszélnek, s így nem tudom őket komolyan venni :nevet:

#97517 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 31. 07:17

Hja, ma pl. már nem mentem dolgozni :-D
Nem írom le újra.

nyilván be vagy rendesen jelentve és akkor biztosításod is van és mehetsz az orvoshoz

#97518 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 31. 09:13

nyilván be vagy rendesen jelentve és akkor biztosításod is van és mehetsz az orvoshoz

Bejelentéssel nincs gond, az orvossal van gond :-D nem szeretnék orvoshoz járni :-D nekem nincs semmi bajom, akik a húsiparban dolgoznak évek óta, mind ezt állítja, mert átmentek ezen az elején. Minimum 3 hónap, mire hozzászoksz, hogy nem fog elmúlni soha többet :nevet:

#97519 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 31. 09:40

Ha egyszer fogalmad sincs róla, hogy pontosan miről szól, akkor miért vagy sértődve, ha korrigállak? Aki beteg akar lenni, az folyamatosan a betegségét reklámozza és még büszke is rá, hogy mennyi baja van s milyen drága gyógyszereket írt fel neki az a nagyon híres orvos :cool:

Ettől még vannak valódi betegek, akik nem akarattal azok, de ebben a topikban minden megtörténik.
Általam okosnak tartott emberek, akik folyamatosan elhitetik velem, hogy azok, folyton oltári nagy baromságokat beszélnek, s így nem tudom őket komolyan venni :nevet:

és ki dönti el hogy ki a valódi beteg? Te?

#97520 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 31. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 31. 10:16

Bejelentéssel nincs gond, az orvossal van gond :-D nem szeretnék orvoshoz járni :-D nekem nincs semmi bajom, akik a húsiparban dolgoznak évek óta, mind ezt állítja, mert átmentek ezen az elején. Minimum 3 hónap, mire hozzászoksz, hogy nem fog elmúlni soha többet :nevet:

ha nincs semmi bajod, menj dolgozni :D

most komolyan, magadnak is hazudsz? tönkreteszed magad még jobban te szerencsétlen

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4874
  • 4875
  • 4876
  • 4877
  • 4878
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.