HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4913
  • 4914
  • 4915
  • 4916
  • 4917
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98281 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 15. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 10:24

Azért ha erről tudtatok csinálni több mint fél órás körbenézést, az E39-ről lenne kb 2napos vágatlan film :Đ

Ez inkább volt baromkodás besörözve "részemről" mint az autó bemutatása :-D egyelőre nem tudom eldönteni, hogy az ökörködés vagy a BMW vonzza be az embereket, de látványosan ível a grafikon :-D

Gyanítom, ha csinálnék több BMW-s emberkével és autóval videót, egy havi keresetet simán összekalapolnék vele a YT-tól.

#98282 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 10:49

Ez így rendben is van.

Többi írást, majd tolmácsold neki.

Mármint, hogy Ő írjon többet vagy én?
Már így is gondom van a kommentekkel, ha ez így megy tovább, akkor nem fogok tudni válaszolni mindenkinek, letiltani a kommentet meg paraszt dolog, de ha nem válaszolok senkinek, az is paraszt dolog. Napi 1-2 órámat már simán elvisz a fészbukkal együtt, ahol ugyanannyian keresnek.
Email címemet meg sem adom senkinek, mert akkor azt is leshetném állandóan :omg:

Hja, van a domain név, most van egy kis időm, szeretném beüzemelni egy olyan blogmotorral, ami jól kezelhető, egyszerűen átlátható.
Már régen nem írtam, most újra belefogtam, de csak doksikban van meg. Logouton valamikor a saját kategóriámban én voltam a legolvasottabb, tököm se tudja mikor léptem be oda utoljára.

No de a domain mellé belövöm az adsense-t, ha csak annyit hoz havonta, mint a YT mámegéri, no meg az is fontos, hogy jólesik újra írni meg van miről.

Szóval van valakinek tapasztalata blogmotorral, amit még én is fel tudok oda rakni?

#98283 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 10:49

Ez így rendben is van.

Többi írást, majd tolmácsold neki.

Egy srác lecsekkolta az alvázszámot:

+Zvolenszki Zoltán Így már jobb, hát sok mindent nem rendeltek bele, ilyen rövid opciós listát is rég láttam már. valóban svájci.

Vehicle Identification Number WBACA11040AJ07509
Type CA11
Model 316i - EUR
Development Code E36 (4)
Chassis LIM
Steering LL
Doors 4
Engine M40
Displacement 1.60
Power 73
Drivetrain HECK
Transmission MECH
Color Alpinweiss 2 - 218
Upholstery Ultramarin Stoff 4-tuerer - 0467
Production Plant MUNICH
Production Date 1991-12-02

Options
215 Power Steering,depending On Engine Speed (Servolenkung, Drehzahlabhaengig)
428 Warning Triangle (Warndreieck)
510 Headlight Beam-throw Contr. F Low Beam (Leuchtweitenregelung Abblendlicht)
680 Manual Aerial (Radioantenne Manuell)
687 Radio Preparation (Radiovorbereitung)
804 Switzerland Version (Schweiz-ausfuehrung)
848 Enlarged Wiring Harness (Erweiterter Kabelbaum)

#98284 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 15. 10:57

Mármint, hogy Ő írjon többet vagy én?

Szóval van valakinek tapasztalata blogmotorral, amit még én is fel tudok oda rakni?

Nem kell több írás. Amit én írtam az autóról a video alapján, azt küldjed el neki, hogy tudja mik azok a zöld ledek meg inspection meg ilyenek. És keress neki egy E36 használati kézikönyvet is a netről, ott le van írva mindennek a funkciója.

Blogmotorra wordpress az ami faék egyszerű,de nem csinálok ilyeneket.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98285 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 11:01

Nem kell több írás. Amit én írtam az autóról a video alapján, azt küldjed el neki, hogy tudja mik azok a zöld ledek meg inspection meg ilyenek. És keress neki egy E36 használati kézikönyvet is a netről, ott le van írva mindennek a funkciója.

Blogmotorra wordpress az ami faék egyszerű,de nem csinálok ilyeneket.

Wordpress-t olvastam, ajánlották is a cikk alatt sokan. Én majd megcsinálom :-D
Hja, bmw-s infókat doksiba szoktam neki másolni, jól jön még később, nem árt, ha minél többet megtud róla.

#98286 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 15. 10:59

Egy srác lecsekkolta az alvázszámot:

+Zvolenszki Zoltán Így már jobb, hát sok mindent nem rendeltek bele, ilyen rövid opciós listát is rég láttam már. valóban svájci.

Vehicle Identification Number WBACA11040AJ07509
Type CA11
Model 316i - EUR
Development Code E36 (4)
Chassis LIM
Steering LL
Doors 4
Engine M40
Displacement 1.60
Power 73
Drivetrain HECK
Transmission MECH
Color Alpinweiss 2 - 218
Upholstery Ultramarin Stoff 4-tuerer - 0467
Production Plant MUNICH
Production Date 1991-12-02

Options
215 Power Steering,depending On Engine Speed (Servolenkung, Drehzahlabhaengig)
428 Warning Triangle (Warndreieck)
510 Headlight Beam-throw Contr. F Low Beam (Leuchtweitenregelung Abblendlicht)
680 Manual Aerial (Radioantenne Manuell)
687 Radio Preparation (Radiovorbereitung)
804 Switzerland Version (Schweiz-ausfuehrung)
848 Enlarged Wiring Harness (Erweiterter Kabelbaum)

Lekérhető online az alvázszám utolsó 7 karekteréből.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az égvilágon semmi extrát nem kértek bele. Ennél fapadabb verzió nem létezik. :( tényleg nem beszólni vagy megbántani akarok senkit, de ez az autó ér kb 200ezret. jó lett volna ha olyan is megnézi, aki látott már bmw-t. Mert oké, hogy autószerelőműhelyben dolgozó ember megnézte meg másik autószerelő, csakhát életükben nem láttak bmw-t, nem tudják, hogy ez reális állapot/érték-e és egy típuson belül milyet érdemes.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98287 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 11:09

Lekérhető online az alvázszám utolsó 7 karekteréből.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az égvilágon semmi extrát nem kértek bele. Ennél fapadabb verzió nem létezik. :( tényleg nem beszólni vagy megbántani akarok senkit, de ez az autó ér kb 200ezret. jó lett volna ha olyan is megnézi, aki látott már bmw-t. Mert oké, hogy autószerelőműhelyben dolgozó ember megnézte meg másik autószerelő, csakhát életükben nem láttak bmw-t, nem tudják, hogy ez reális állapot/érték-e és egy típuson belül milyet érdemes.

Én eleve nem költöttem volna el ennyi pénzt egy kezdő autóra, de nem lehetett vele beszélni. Mentségére szolgáljon, hogy egy éve rajta van az autóvásárláson és az árakon napi szinten, örülök neki, hogy túlvagyunk rajta, mert elég fárasztó volt hallgatni, hogy nincs, essemjó, assenemjó. A helyében kezdésnek vettem volna egy csili Suzukit, ahhoz minden alkatrész bagóért van.

#98288 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 10:44

mert 2tartályos az E39 a megfelelő súlyeloszlás és folyadékmozgások miatt, egyik tartályból áttolja a másikba. Eszes.

Régi katonai cuccok is 2 tartályosak voltak, igaz nem ezért, hanem ami nem égett el azt a másikba tolta át :-D
Make love not Wor.

#98289 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 15. 10:57

No de a domain mellé belövöm az adsense-t, ha csak annyit hoz havonta, mint a YT mámegéri, no meg az is fontos, hogy jólesik újra írni meg van miről.

Nem mondod, hogy a háttérhatalom pénzén szeretnél élősködni?
Make love not Wor.

#98290 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 15. 11:14

Én eleve nem költöttem volna el ennyi pénzt egy kezdő autóra, de nem lehetett vele beszélni. Mentségére szolgáljon, hogy egy éve rajta van az autóvásárláson és az árakon napi szinten, örülök neki, hogy túlvagyunk rajta, mert elég fárasztó volt hallgatni, hogy nincs, essemjó, assenemjó. A helyében kezdésnek vettem volna egy csili Suzukit, ahhoz minden alkatrész bagóért van.

Hát 1 év alatt azért elég sokat megtudhatott volna a típusról :p
Én az E30-at is 1 évig keresgéltem, most az E39-et fél évig.
BMWパワー
Kép

#98291 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 15. 11:23

Nem mondod, hogy a háttérhatalom pénzén szeretnél élősködni?

Nehéz lenne :-D esetleg sokkal később. Ami pénzt utalnak azt jelenleg a kisebbik fiam zsebpénze.
Herby-től még messze vagyok, vagy a videómániásoktól. Ők már a YT-ból élnek meg napi szinten.
Ennek megvan az esélye nálam is, de az még krv sok idő.

#98292 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 11:27

Hát 1 év alatt azért elég sokat megtudhatott volna a típusról :p
Én az E30-at is 1 évig keresgéltem, most az E39-et fél évig.

Egy dolog olvasgatni, egy másik meg belenyúlni egy jó vételbe, ami után nem az jön, hogy csak parkol vele, mert nincs pénze megjavíttatni.
Szerintem nem csinált hülyeséget, 505 küvecsbe került kompletten.
Hja, és ahogy a nevére került a NAV azonnal le akarta foglalni :nevet: csak utólag tudtuk meg.
4500 Ft-os hátraléka volt. A bánki kérót a két gyerkőc nevére vásároltuk meg és húzós volt az illeték, mert nyaralóövezet. Kértünk részletfizetést, már rég elfelejtettük az egész témát. Erre kiderült, hogy késtünk egy részlettel és annak a késedelmi kamata ott csücsült a nevén.

Autókereskedésben rendesek volták, mert kifizették neki, amíg nyaraltunk.

#98293 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:36

Most szerintem a kommentek miatt sokkal több a megtekintés, ami végül is mindegy, csak kérdés mennyien adblockolnak. Mondjuk yt-t nem ismerem, de twitch szűri az adblockos nézést, meg a botokat is.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98294 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:37

Épp azt sokallta. 505 nagyon sok egy ilyen autóért.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98295 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 15. 11:36

Most szerintem a kommentek miatt sokkal több a megtekintés, ami végül is mindegy, csak kérdés mennyien adblockolnak. Mondjuk yt-t nem ismerem, de twitch szűri az adblockos nézést, meg a botokat is.

Most kezdenek betalálni az emberek. Lehet látni, hogy vannak új kommentelők és azok elkezdik visszanézni a régebbi filmjeinket.
Nálam fordítva van, mint másoknál. Mert van pl. 5-8000 feliratkozója, de a megtekintések száma még az enyémet sem éri el. Nálam alig van feliratkozó, de minden héten van 1-2 kiugró film, ami eléri az 5000 feletti megtekintést.
Majd a számlán fog ez látszódni. No meg az összmegtekintésen is látszódik. 10 éves a csatorna, ennyi idő alatt értem el az egymillió megtekintést. Az utóbbi 2-3 hónapban, főleg a holland téma hozott 500.000 összmegtekintést.

Maga a youtube is jelezte, hogy reklámozni fognak, csak ki kellett pipálnom, hogy ájgrí oszt jóccaka.
Külföldi meló miatt rendszeresen megkeresnek, hogy a cikkbe belerakhatják e a filmet, stb.
Most is írnom kell egyet, ami elkészült, azt már bemásoltam ide. De visszaírtak, hogy kevés lesz, írjak még hozzá ugyanennyit.

#98296 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 15. 11:37

Épp azt sokallta. 505 nagyon sok egy ilyen autóért.

Már túl vagyunk rajta, a gyerkőc örül, elégedett, én meg már elég fáradt voltam amúgy is a sok nyávogástól meg bmw-től.
Az autó 24 évesen frankó állapotban van, és sokkal olcsóbban nem jutott volna hozzá.
Na meg tegyük hozzá, hogy 500 küvecs nem egy nagy lóvé a mai világban.
Elvileg végez a sulival és lelép egy óceánjáróra hangítani, átveszi a helyét az egyik tanárnak, aki megunta a sok kintlétet.
Na ott nagyon szépen fog keresni, baromira remélem, hogy összejön neki, mert mire hazajön lesz egy valag pénze, amiből házat is tud venni és egy baromi jó nyelvtudása.

#98297 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 15. 11:56

Már túl vagyunk rajta, a gyerkőc örül, elégedett, én meg már elég fáradt voltam amúgy is a sok nyávogástól meg bmw-től.
Az autó 24 évesen frankó állapotban van, és sokkal olcsóbban nem jutott volna hozzá.
Na meg tegyük hozzá, hogy 500 küvecs nem egy nagy lóvé a mai világban.
Elvileg végez a sulival és lelép egy óceánjáróra hangítani, átveszi a helyét az egyik tanárnak, aki megunta a sok kintlétet.
Na ott nagyon szépen fog keresni, baromira remélem, hogy összejön neki, mert mire hazajön lesz egy valag pénze, amiből házat is tud venni és egy baromi jó nyelvtudása.

Az ő korában én is mennék hajóra dolgozni, sajnálom a mai napig, hogy kimaradt az életemből. Anyagilag szép kis löketet tud adni a kezdésre 1-3év hajózás.
BMWパワー
Kép

#98298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 12:04

Az ő korában én is mennék hajóra dolgozni, sajnálom a mai napig, hogy kimaradt az életemből. Anyagilag szép kis löketet tud adni a kezdésre 1-3év hajózás.

Annyi melóval szerintem idehaza is meg bírtad volna keresni, ha akad lehetőség. Mondjuk múltkor is írtam. Vagy nem így látod? És akkor ha közben nincs fix melód, a 2 hajós szezon közt vegetálni is kell, azt a kieső időt is számold bele. Aztán egy karibi kerülő többet fizet, mint Rotterdam-Velence klasszikus spanyolos EUs, ellenben messzebbről is kell hazajönni :-D
Make love not Wor.

#98299 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 15. 12:10

Annyi melóval szerintem idehaza is meg bírtad volna keresni, ha akad lehetőség. Mondjuk múltkor is írtam. Vagy nem így látod? És akkor ha közben nincs fix melód, a 2 hajós szezon közt vegetálni is kell, azt a kieső időt is számold bele. Aztán egy karibi kerülő többet fizet, mint Rotterdam-Velence klasszikus spanyolos EUs, ellenben messzebbről is kell hazajönni :-D

"ha akad lehetőség", de hajóra jellemzően mindig kell ember.
20év körüli fiatalról van szó, 2 szezon közt simán elvan a szüleinél, vagy te már 18éves korod óta fizeted az albérletet/lakáshitelt/kaját/kocsit/mindent?
BMWパワー
Kép

#98300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 15. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 15. 12:13

"ha akad lehetőség", de hajóra jellemzően mindig kell ember.
20év körüli fiatalról van szó, 2 szezon közt simán elvan a szüleinél, vagy te már 18éves korod óta fizeted az albérletet/lakáshitelt/kaját/kocsit/mindent?

Kb. igen, bár anyám néha erősködött, meg akkor is be akart segíteni a lakásba, de őőőőaaaamittomén, 20 körül már asszem igen. Középsuli után elmentem egy szezont melózni, d elátod, gugánál is ott a hangemberes trógerkodás, fesztiválos vizuálás. A "simán el van a szüleinél" meg azt jelenti, hogy guga is azért szopolik majd közben hollandban, hogy éppen csak maga is egyről a kettőre jusson.

Én kiestem a fősuliból és már aszsonyhoz költöztem külön háztartással. 22 évesen már tuti bejelentett főállásom volt (meg kellet lesnem a szívímben :-D) és azóta is, de előtte évekkel már toltam az ipart suli mellett is, meg amit lehetett, ha mást nem akkor feketén adokveszek és egyebek. Ezért tolódott el az a periódus és most kezdek kocsmába járni, nem pedig akkor :-D

Aztán a másik amivel átesünk a ló túloldalára, hogy vannak dolgok amit megszokott a hajón és igényed is lesz mindenfélére, meg persze a "nem azért szoptam annyit, hogy most ne jusson rendes viszkire", aztán kész is. Szép matek, hogy jajj 7 hónap alatt jajj 4 misit lehetne szerezni, de ha a Q engedne túlmunkázni, akkor én is alulról verném ezt a szintet :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4913
  • 4914
  • 4915
  • 4916
  • 4917
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.