HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • 4942
  • 4943
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98801 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:10

Amúgy mégis, ha egyébként nem szarná le valaki, kinek lenne egy hónapja egyben arra, hogy kínaiba bohóckodjon?

Nekem, mert belefér az időmbe, életembe, s tudnék másoknak segíteni, akik buták, mint a bogarak, de emberek.
Te viszont olyan képzett, tanult, és okos ember vagy, hogy ilyesmi, mint másokon segíteni, max. akkor jut eszedbe, ha valamelyik zsiráf tévén benyögik, hogy küldj egy sms-t, mert nagy baj van, az meg eszedbe sem jut, hogy az idézte elő, akinek a tömeg benyalja az infót :omg:

#98802 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 18:26

Faszt, egy pár centis gumicső volt a probléma, ki lett cserélve ideiglenesen.
Olyan szervizben volt az autó, aki BMW-s :-D azt tanulta, nem esett le neki semmi, csípőből tolta, hogy Ac pumpa, hülyének lenni tudni kell, hiába tanulta. Így lett 50 küvecs a téma feleslegesen. Aztán munkába menet felétűnt, hogy bazdmeg, ez benzinszag. Na ott egy srác 48 óra meló után kiba keményen levezényelte a dolgokat.

5 benzinkút tulajhdonosa volt, jelenleg Levente munkatársa, jó sofőr. Miután végzett, mondtam neki, hogy a szerszámokat visszarakom az autójába, azt mondta nem, előbb lemossa, mert nem bírja a benzinszagot.

Tudom remekül kivitelezett öröm lenne számodra, ha nagyon rábaszott volna a fiam. Rossz hírem van. Az autóval semmi probléma, a mentalitásod az, ami neked gondot jelent, de ne kezdj el fröcsögni, ha vénásan tolják a kemót. Belső mentalitás, nem külső tényezők, csak belső indíttatás. Ha leharcolt leszel, te magad tehetsz róla, te küzdesz saját magad ellen.

Látod, megint te miősítesz másokat. Nekem nem hiányzik az, hogy nektek problémátok legyen, ez szimplán a realitás. Előtte elmondtam, hogy ilyen idős autóval a gondot veszitek meg magatoknak. De te már rákot kívánnál nekem, gratulálok, nyilván ilyen férgek társaságára vágyik majd jézus az örökkévalóságban.

Arról az apróságról nem is beszélve, hogy tünet alapján lett mondva a gyanú. Én nem néztem alá, nem is vállalnám, mert nem kenyerem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98803 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:31

Látod, megint te miősítesz másokat. nyilván ilyen férgek társaságára vágyik majd jézus az örökkévalóságban.

A te társaságodra is vágya van, ha hiszel abban, hogy létezik örökkévalóság, vagy világosság.
Van egy NOT problem solved, engem használ, hogy figyelj rá :-D nem nagyképűség, csak gondolj bele.
Hogyan, s miként vélekedtek róla akkoriban?
Ugyanazt a szöveget nyomták, mint tre magad és magabiztosan, holott az embernek nulla indoka van arra, hogy magabiztos legyen. Bármelyik pillanatban kerülhetsz tolószékbe, elválsz, éhezel, nyomorogsz. Az ilyen gömbibáknak a legrosszabb élmény, mert nincsenek hozzászokva, hogy velük is megtörténhet.

De :-D

Mindjárt jön.

#98804 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 18:40

A te társaságodra is vágya van, ha hiszel abban, hogy létezik örökkévalóság, vagy világosság.
Van egy NOT problem solved, engem használ, hogy figyelj rá :-D nem nagyképűség, csak gondolj bele.
Hogyan, s miként vélekedtek róla akkoriban?
Ugyanazt a szöveget nyomták, mint tre magad és magabiztosan, holott az embernek nulla indoka van arra, hogy magabiztos legyen. Bármelyik pillanatban kerülhetsz tolószékbe, elválsz, éhezel, nyomorogsz. Az ilyen gömbibáknak a legrosszabb élmény, mert nincsenek hozzászokva, hogy velük is megtörténhet.

De :-D

Mindjárt jön.

Reménykedj csak.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98805 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:41

Reménykedj csak.

Abban reménykedek, hogy ezt a témát soha többet nem hozod fel, Istenben én hiszek, nem te.
A kérdéseket ez irányban te erőlteted, nem én.

Fogalmazzak egyszerűen? Kérdezz olyat, ami a te hited, vagy bővítheted a hitedet. Istenről semmit ne kérdezz, hisz tanult és okos ember vagy :cool:
Azt vágod, hogy nem én kérdőjelezem meg a te hited?

Pedig neked is van, s hogy mennyire szarom le miben hiszel, nincs rá szmájli.

#98806 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 18:55

Abban reménykedek, hogy ezt a témát soha többet nem hozod fel, Istenben én hiszek, nem te.
A kérdéseket ez irányban te erőlteted, nem én.

Fogalmazzak egyszerűen? Kérdezz olyat, ami a te hited, vagy bővítheted a hitedet. Istenről semmit ne kérdezz, hisz tanult és okos ember vagy :cool:
Azt vágod, hogy nem én kérdőjelezem meg a te hited?

Pedig neked is van, s hogy mennyire szarom le miben hiszel, nincs rá szmájli.

,Ostobám, én nem kérdőjeleztem meg a te hitedet, mi lenne ha megpróbálnád megérteni amit írtam. Azt kérdőjeleztem meg, hogy isten hinne egy ilyen féregben, pontosabban azt, hogy egy ilyen féreggel kívánná eltölteni ami még az örrökkévalóságból hátravan.

Idézet

#98807 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:58

,Ostobám, én nem kérdőjeleztem meg a te hitedet, mi lenne ha megpróbálnád megérteni amit írtam. Azt kérdőjeleztem meg, hogy isten hinne egy ilyen féregben, pontosabban azt, hogy egy ilyen féreggel kívánná eltölteni ami még az örrökkévalóságból hátravan.

Ha Istennek ez lenne a vágya, hogy ilyen féreggel (mitől? indokold!) szeretné tölteni az örökkévalóságot, tudsz ellene tenni?
Hja, biztos a tanulással :-D

#98808 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 19:36

Ha Istennek ez lenne a vágya, hogy ilyen féreggel (mitől? indokold!) szeretné tölteni az örökkévalóságot, tudsz ellene tenni?
Hja, biztos a tanulással :-D

Szerintem nem kell magyarázni elég visszaolvasni a mai hányásodat. Amúgy a legkevésbé sem izgat, hogy a haláltól való rettegésedből fakadó hited egy mesehősben elhiteti veled, hogy te majd örökké fogsz élni. Ha így is lenne, én magam sem szeretnék a ti társaságotokban tölteni egy örökkévalóságot. Szóval, nekem amúgy mindegy.

Idézet

#98809 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 19:41

Szerintem nem kell magyarázni elég visszaolvasni a mai hányásodat. Amúgy a legkevésbé sem izgat, hogy a haláltól való rettegésedből fakadó hited egy mesehősben elhiteti veled, hogy te majd örökké fogsz élni. Ha így is lenne, én magam sem szeretnék a ti társaságotokban tölteni egy örökkévalóságot. Szóval, nekem amúgy mindegy.

A megvetés, na az nem fog működni abban a világban, úgyhogy van mitől félned, s értelek, hogy miért nem fogsz tudni érvényesülni.
Nem voltam soha kárörvendő, s nem is leszek, de te leszel a lejárt lemez.

Ha nem így alakul, ez a világ nagyon elbaszott, már most.
Kérlek segíts rajtam :-D

#98810 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 19:48

A megvetés, na az nem fog működni abban a világban, úgyhogy van mitől félned, s értelek, hogy miért nem fogsz tudni érvényesülni.
Nem voltam soha kárörvendő, s nem is leszek, de te leszel a lejárt lemez.

Ha nem így alakul, ez a világ nagyon elbaszott, már most.
Kérlek segíts rajtam :-D

Nyomort meg rákot kívánsz másoknak. Szerintem ne erőltesd ezt már. Igyál inkább.

Idézet

#98811 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 19:52

Nyomort meg rákot kívánsz másoknak. Szerintem ne erőltesd ezt már. Igyál inkább.

Ásítottam, megyek ldn mntm :-D
Nem zavar, ha rossz az indulatod, te vagy a saját gondolataidban meg az igényeid.
Ha úgy látod, hogy másoknak rosszat szeretnék, akkor bizonyos lehetsz felőle , hogy rossz is lesz. Legyen a te hited szerint :cool:
Mivel tanult és okos ember vagy, segíts rajtam :-D de ne csak rajtam, segíts bárkin, aki nem olyan tanult és okos, mint te.

#98812 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 19:59

Ásítottam, megyek ldn mntm :-D
Nem zavar, ha rossz az indulatod, te vagy a saját gondolataidban meg az igényeid.
Ha úgy látod, hogy másoknak rosszat szeretnék, akkor bizonyos lehetsz felőle , hogy rossz is lesz. Legyen a te hited szerint :cool:
Mivel tanult és okos ember vagy, segíts rajtam :-D de ne csak rajtam, segíts bárkin, aki nem olyan tanult és okos, mint te.

Sokszor póbáltak sokan. De nincs értelme.

Amúgy, ha már benzin cső, az sem lehetetlen, hogy azért ment tönkre az ac punepa csere után, mert a korábbi punepa nem tudta hozni a rendes nyomást? És addig csak szivárgott, rendes nyomáson meg szétrepedt rendesen?

Idézet

#98813 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 20:03

Sokszor póbáltak sokan. De nincs értelme.

Amúgy, ha már benzin cső, az sem lehetetlen, hogy azért ment tönkre az ac punepa csere után, mert a korábbi punepa nem tudta hozni a rendes nyomást? És addig csak szivárgott, rendes nyomáson meg szétrepedt rendesen?

Találgass, nekünk szar,s ez a lényeg :-D
Egy évet állt az autó.
Már a kereskedésben látható volt mi történik, filmen is rajta van. De érfted, 3 szakember értette meg, és még ter is, de nem az volt. Bocsi. A világ nem megtanulható, ha van is valamiről papírod, nincs rá garancia, hogy érteni is fogsz hozzá.

BMW fasza állapotban van, az összes szakmaji kicseréltetett benne olyan dolgokat, amiket nem kellet volna, Ezen már túl vagyunk, mert hozzáértő emberekre bíztuk.

Na ezért nem járok orvoshoz.

#98814 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:13

Pedig segítene valszeg. A világot tanulással ismered meg. Mármint nem te, mások. Persze, fontos, hogy ne gondolkoj ok és okozatban, ragadj ki egy részletet, és használd fel mások fikázására. Mást úgysem tudsz.

Idézet

#98815 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 20:13

Pedig segítene valszeg. A világot tanulással ismered meg. Mármint nem te, mások. Persze, fontos, hogy ne gondolkoj ok és okozatban, ragadj ki egy részletet, és használd fel mások fikázására. Mást úgysem tudsz.

Teljes mértékben igazad van, itt az ideje, hogy megváltozzak, mégpedig a te iránymutatásaid alapján :-D
Kár, hogy mindjárt jön egy másik, akinek az iránymutatásai alapján kell megváltoznom.
Te azért nem fogsz örülnio, mert már nem rá
d hallgatok, a következő fasz elvárásait meg azért nem tudom maximálisan teljesíteni, mert van Jahno, Gömbibá, na eztek úgy tudnak lapot osztani, hogy életben lenni is feleslefges, mindjárt dögöljek meg, annyira képzettek. Mindezt nettoban.

#98816 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:31

Nem hinném, hogy meg tudnál változni. A butasággal párosult zsigeri rosszindulat nem hagyná úgysem. De azt, hogy a hülyeségeidre a te elvárásaiddal szemben nem hozsánnázva válaszolnak, dettó nem fognak változni.

Idézet

#98817 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 17:52

Szokásos semmitmondás, kamu, álmodozás.

Szomorú. Hány éve is próbálunk neki segíteni a tisztább pillanataiban?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98818 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:12

Látom beindult a bömbis dráma. Amúgy az elmondásotok alapján teljesen jogos volt az ac punepa gyanú.

Megfigyelted hogy már csupa nagybetűs a bmw? Meg hogy családtag? Szánalmasnak tartom .
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98819 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 21. 20:48

Megfigyelted hogy már csupa nagybetűs a bmw? Meg hogy családtag? Szánalmasnak tartom .

Az a szánalmas, ahogy próbálja rosszindulatnak, meg irigységnek beállítani azt, hogy az emberek ELŐRE szóltak, figyelmeztetésként dolgokról. Miközben ő rákot, anyagi csődöt, vagy épp gyermektelenséget kíván másoknak.

Idézet

#98820 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 21. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 17:06

Kibaszott élő példa erre ez a topik.

Mármint mire?

Mindig kétértelmű a dolog, ha odakint elsőre ugrasz a cégnek és éjjelnappal ügyeletkészenlétben vagy, akkor Te vagy a fasza gyerek, mert számíthatnak valakire. Idehaza meg az lenne, hogy a gyökér cég éjjelnappal elvárja az akármit ls milyen köcsögök, vagy mi?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • 4942
  • 4943
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.