HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4944
  • 4945
  • 4946
  • 4947
  • 4948
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98901 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 22. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 22. 16:58

Most nézem a videjót. 35ezer a benzinpumpa? 10ezer a csere????

Áruld már el, legalább miért nem hívtok fel, hogy ez reális ár-e? Ennyire sok pénze van a gyereknek elszórni?

Leírom érthetően.
1. Ha az AC pumpa szar, akkor megáll az autó és nem indul be többet. Jellemzően nem menet közben, hanem mész vele, leállítod, majd nem indul be többet
2. Bontott AC punepa 5-10ezer között van
3. Méltán híres cégnél 17 és 21 ezer között van AC, garanciával! (rákerestem a konkrét típusra, én is innen vettem, sőt van is egy eladóm polcon, zsír új, tartalékba volt) http://www.ko-csi.hu...php?modid=ackat
4. Írtam már múlthéten, hogy azért nem indul elsőre, mert elengedi a benzinnyomást, viszont én a nyomásszabályzóra tippeltem, mivel feltételeztem feltűnik, ha ömlik a benzinszag a motortérből
5. Üzemanyagszintjelzőnek külön csatlakozója van, valszeg a nagyokos szerelő nem dugta rá, vagy fordítva erőszakolta rá, vagy megtört a vezeték vagy akármi. Hátsó üléslapot fel lehet szedni, még szerszám sem kell hozzá csak kipattan felfelé, van egy szerelőnyílás 4csavarral és alatta meg lehet nézni. De ha féltek, akkor vissza KELL vinni az "autószerelőhöz", és megmondani, hogy azóta szar és javítsa meg garanciában, ugyanis ezzel ő kárt okozott. http://s1.cdn.autoev...ement-diy_2.jpg
6. Remélem a 10ezres munkadíjba belefért egy maláj kurva oboázása is. Mondjuk ha vezérlés is volt cserélve, akkor ok.
7. Továbbra is jelzem, hogy nagyon csattog a motor...

Megállt az autó, nem indult be, vontatva lett a szervizbe. AC pumpa és a szíjak lettek cserélve + munkadíj.
Megy vissza a szerelőhöz vele az üzemanyag szintjelző miatt, mert az AC punepa vagy fospunepa cseréje után jkelentkezett a hiba.
Nem tudom a telefonszámod, de kettisz gépét légyszíves csináld meg, mert pénteken jön hozzánk, még az is lehet, hogy itt alszik, ha addigra a gépét nem csinálod meg szájbaverlek :-D

Leszarom, ha csattog a motor, én börtönbe kerültem, a gyerekem BMW-t vett ennyi idősen.Oda se figyelek rá, majd tanul, ahogy te is.
Kettiszre odafigyelni, mert megkereslek bazdmeg :cool:

#98902 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 16:27

Olyan nagy különbség nincs a börtön és a bmw közt :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98903 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 22. 17:27

Olyan nagy különbség nincs a börtön és a bmw közt :nevet:

Jaja, mindkettő esetben szeretnek a cigányok :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98904 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 22. 17:43

Jaja, mindkettő esetben szeretnek a cigányok :-D

Megkönnyebbülsz, mikor szabadulsz :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98905 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 22. 17:10

Megállt az autó, nem indult be, vontatva lett a szervizbe. AC pumpa és a szíjak lettek cserélve + munkadíj.
Megy vissza a szerelőhöz vele az üzemanyag szintjelző miatt, mert az AC punepa vagy fospunepa cseréje után jkelentkezett a hiba.
Nem tudom a telefonszámod, de kettisz gépét légyszíves csináld meg, mert pénteken jön hozzánk, még az is lehet, hogy itt alszik, ha addigra a gépét nem csinálod meg szájbaverlek :-D

Leszarom, ha csattog a motor, én börtönbe kerültem, a gyerekem BMW-t vett ennyi idősen.Oda se figyelek rá, majd tanul, ahogy te is.
Kettiszre odafigyelni, mert megkereslek bazdmeg :cool:

Kettisz gépére nincs időm, így sem tudom magam utolérni, mondtam neki is. Aztán szóltam Jahno-nak, megadtam a számát, nemtudom mi lett az ügyből. Jahno legalább közelebb lakik.
Telszámot megírom fosbukon, de írhattatok volna üzenetet is. Remélem azért ezeket elmondod Leventének...

Egyébként miért kell azonnal a szervízbe vontatni az autót? :think: Ezek azért egyszerű gépek, minimális műszaki érzékkel meg lehet vizsgálni. Sok tíz ezret lehet így spórolni.

Szerkesztette: blueboi69 2016. 08. 22. 20:55 -kor

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98906 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 22. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 22. 21:54

Aztán szóltam Jahno-nak, megadtam a számát, nemtudom mi lett az ügyből. Jahno legalább közelebb lakik.

Engem is ellát a család, aztán befostam, hogy ez is valami ezer éves licensz nélküli fos, oszt ha neki is ugrok, akkor fél óra múlva már kérdezget, hogy jajjmivan, jajjmivan. Mert mostnaában ez van, így 1 hétvége/géppel bírok haladni, oszt akkor még mindig 14 óra meg ki tudja, ha vasbaja nincs. Ha nagyon kell, akkor holmnap pofázhatok Vele, de nemtom. Győzzetek meg, miért ne inkább a Dynablastert nyomjam, vagy menjek ki a veteránautós izére, ami most lesz a faluban.
Make love not Wor.

#98907 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 21:08

Amúgy miért nem guga csinálja? Kibaszott jó informatikus.

Idézet

#98908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 22. 22:08

Mert ismerősnek kellene ingyé, amúgy lehet ki sem jönne egy 500 forintos órabér.
Make love not Wor.

#98909 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 22. 22:28

Mert ismerősnek kellene ingyé, amúgy lehet ki sem jönne egy 500 forintos órabér.

Nálam alap, hogy ismerősnek ingyér, csak kevésnek vállalom el.

Idézet

#98910 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 22. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 22. 22:31

Nálam alap, hogy ismerősnek ingyér, csak kevésnek vállalom el.

Legalább igyunk, meg hasonló. Céges gép meg pénzért. Ezek mind zűrösek.
Make love not Wor.

#98911 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 06:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 22. 22:06

Engem is ellát a család, aztán befostam, hogy ez is valami ezer éves licensz nélküli fos, oszt ha neki is ugrok, akkor fél óra múlva már kérdezget, hogy jajjmivan, jajjmivan. Mert mostnaában ez van, így 1 hétvége/géppel bírok haladni, oszt akkor még mindig 14 óra meg ki tudja, ha vasbaja nincs. Ha nagyon kell, akkor holmnap pofázhatok Vele, de nemtom. Győzzetek meg, miért ne inkább a Dynablastert nyomjam, vagy menjek ki a veteránautós izére, ami most lesz a faluban.

Én segítenék, de baromira nincs időm. Egyik ismerős hozott egy gépet, hogy telepítsem már újra. Itt kerülgetem kb 4hónapja, most sikerült hozzá monitort szereznem. Az sem igazán monitor, csak egyszer kimentettem egy laptop kijelzőt, bekereteztem és vettem hozzá elektronikát, így kevés helyet foglal :Đ Viszont most, hogy lassan minden megvan hozzá, el is kéne kezdeni... Kettiszé ottcsinálós, régi gépnél ez több óra, ennyi időm meg most nincs sajnos. Mondtam neki, ha notebook lenne, felkapom és magcsinálom napközben vagy éjjel, de sajnos pc.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98912 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 07:23

Én segítenék, de baromira nincs időm. Egyik ismerős hozott egy gépet, hogy telepítsem már újra. Itt kerülgetem kb 4hónapja, most sikerült hozzá monitort szereznem. Az sem igazán monitor, csak egyszer kimentettem egy laptop kijelzőt, bekereteztem és vettem hozzá elektronikát, így kevés helyet foglal :Đ Viszont most, hogy lassan minden megvan hozzá, el is kéne kezdeni... Kettiszé ottcsinálós, régi gépnél ez több óra, ennyi időm meg most nincs sajnos. Mondtam neki, ha notebook lenne, felkapom és magcsinálom napközben vagy éjjel, de sajnos pc.

jah, az ilyen szopós

nekem szerencsére már haverok sem hozzák, azzal kezdem hogy hozzon hozzá monitort is (mondjuk most már van, vettem kistv-t), meg akkor a gyári win telepítőt (ezen elcsodálkoztak hogy nincs nekem valami tört)
Úgyhogy max adatmentést vállalok az egyik havernak, aki mindig elbassza a gépét :)

az ingyé munkával meg az volt a baj, hogy akkor rászoknak, mindentazonnal, meg hozzák a haver haverját is, ingyé persze
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98913 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 06:42

Én már régen is azt mondtam mindenkinek, hogy gép újratelepítés adatmentés nélkül 8000, mostmár 12000 lenne, de ha nagy ritkán jön valaki azt elhajtom inkább.

#98914 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 22. 22:08

Pesterzsébet hozzám elég messze van, sokkal többen laktok Kettisz környékén. Egyébként meg tény, hogy kibaszott jó informatikus (IS) vagyok :-D
Pénteken jön hozzánk, gyanítom, hogy a gépet nem cipeli magával.

#98915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 22. 21:54

Egyébként miért kell azonnal a szervízbe vontatni az autót? :think: Ezek azért egyszerű gépek, minimális műszaki érzékkel meg lehet vizsgálni. Sok tíz ezret lehet így spórolni.

Érsekvadkerten volt Levente, van ott egy kiskert, abban melózott. Apósom vontatta szervizbe, nekem csak utólag szóltak.

#98916 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 08:00

Érsekvadkerten volt Levente, van ott egy kiskert, abban melózott. Apósom vontatta szervizbe, nekem csak utólag szóltak.

Oké, de a leírt számokból remélem érezhető, mekkora árréssel dolgozik a szervíz ;)
BMWパワー
Kép

#98917 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 07:40

jah, az ilyen szopós

nekem szerencsére már haverok sem hozzák, azzal kezdem hogy hozzon hozzá monitort is (mondjuk most már van, vettem kistv-t), meg akkor a gyári win telepítőt (ezen elcsodálkoztak hogy nincs nekem valami tört)
Úgyhogy max adatmentést vállalok az egyik havernak, aki mindig elbassza a gépét :)

az ingyé munkával meg az volt a baj, hogy akkor rászoknak, mindentazonnal, meg hozzák a haver haverját is, ingyé persze

Asszonynak volt kolléganője volt ilyen, amíg jóban voltak és ott dolgozott valamit csináltam nekik, ingyen vagy nagyonolcsón. Már több mint 1éve nem is beszéltünk vele, erre betalál, hogy lassú a gépe újra kéne telepíteni ésatöbbi, nagyon fontos lenne, mert már iszonyat milyen lassú. Megírtam, hogy semmi gond, notebook, megoldható, hozza el. Ó persze elhozza, meg tegyek még majd rá ezt is meg azt is. bla bla bla. 3-4üzenetváltás után megírtam, oké 10pénz lesz akkor mindenestül. Azóta mély csend van :Đ

Muter egyik ismerőse is megtalált, nem ismertem. Megmondtam, hogy ez ennyi meg annyi, ssd csere, reinstall ennyi lesz. Mondták rendben, korrektül kifizették, azóta is elégedettek, fél évvel később hívtak, hogy másik notin is meg kéne ezt lépni, ráérek-e valamikor. Szóval van aki normális és nem várja el, hogy ingyen dolgozz.

Persze közeli ismerősnek nem gáz, főleg ha időbe belefér. Kettisztől sem kértem volna egy forintot sem, de egyszerűen nincs fél napom arra, hogy win reinstall legyen.
BMWパワー
Kép

#98918 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:19

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 08:09

Oké, de a leírt számokból remélem érezhető, mekkora árréssel dolgozik a szervíz ;)

AC pumpa, 2 szíj + MK nem gáz.

#98919 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 07:58

Pesterzsébet hozzám elég messze van, sokkal többen laktok Kettisz környékén. Egyébként meg tény, hogy kibaszott jó informatikus (IS) vagyok :-D
Pénteken jön hozzánk, gyanítom, hogy a gépet nem cipeli magával.

Jaja, adom. Tény,mint ahogy 2013-ban világvége volt :)

Idézet

#98920 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 23. 08:09

Ez egy olyan dolog, hogy neked akinek van hozzá szerszáma, tudod hova kell alkatrészért menni drága. Ha valaki nem akar ezzel foglalkozni és/vagy nem is ért hozzá, plusz még szerszámai sincsenek marad a szervíz.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4944
  • 4945
  • 4946
  • 4947
  • 4948
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.