HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4953
  • 4954
  • 4955
  • 4956
  • 4957
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99081 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 22:34

De ha ideadod a cuccot megcsinálom magamnak. :)

Nem azért, mert elbaszod, de minek kétszer cipelni. Bebasztam a futkozós csavarhúzóim is, szóval már mindegy, készlet ON és énakarommercsak. Aztán megírom a guga csoportba, hogy még erre sem volták képes, nekem kellett vezetéket darabolni :-D Vagy felétől csinálod, van 2 apró trükkje.
Make love not Wor.

#99082 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 22:34

Te viszonylag könnyen megúsztad, nekem rögtön rákot kívánt.

nekem gyerektelenséget és betegségeket annó
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99083 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 23:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 23. 23:24

Jó, de aztat gyógyítja a bánki füvesasszony. Én mondjuk kezdek szoponi valami faszom bajjal, de majd jövő kedden okosabb leszek, arra van időpontom dokihoz.

egyszerű, ne akarj beteg lenni

#99084 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 16:57

Én ezt tudtam, mert a könyvelőm jelezte. De témi talált olyan oldalt, ahol a cég még életben van :-D

Nem ezt mondtad, amúgy abban semmi újdonság nincs. Mindenki begyűjt mindent, de nem frissítik. Nálam is vannak ezer éves címek, meg mindenfélék szétszórva a világban. Guga színez opció?
Make love not Wor.

#99085 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 16:11

Nyugodtan fogalmazd meg helyettem, de kibaszott jó informatikus (IS) voltam :nevet:
Minek neveznéd, ha 20 éven keresztül felügyeltem mások számítógépeinek, akár céges szinten is, meg géppark, ami 25-nél még nagyobb nem volt?
Végzettségem nincs róla, de nem is az az unott és végzettséggel rendelkező hülyegyerek voltam, aki semmire sem kapható :omg:

Abdán az oktatáson mondta a srác, hogy a gumiszerviz informatikusa, rendszergazdája, ha szól neki, hogy lassú a gép, akkor vetet vele memóriát, processzort, nagyobb vinyót.

Egy msconfig már nem fért bele neki, ránéztem és 50 automatikusan induló szarságot tiltottam le, meg más egyebek, mert én kibaszott jó informatikus vagyok :nevet:

De valaki magyarázza el, végzett infós, rendszergazda, de inkább egy geci és a kiadásokra utazik, meg a haszonra, leszarja, hogy a gép ugyanolyan lassú marad, mert kibaszottul nem érdekli, hogy mit csinál. Nyilván, mert TANULT ember, megteheti.
Egyébként az ilyennek csípőből egy basszájba a kurva anyád és megrugdosni.

Srác mondta is, hogy 2 nap múlva hiába hívta fel, hogy a gép ugyanolyan lassú, möhőzés volt helyette és legközelebb megint új alkatrész.

Az, hogy vannak ilyen beleszarom típusú emberek is (sajnos) a szakmában, az nem jelenti azt, hogy nincsenek valóban képzett és segítőkészek is.
Nem a segítőkészség teszi a rendszergazdát azzá ami...

#99086 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 24. 08:39

Az, hogy vannak ilyen beleszarom típusú emberek is (sajnos) a szakmában, az nem jelenti azt, hogy nincsenek valóban képzett és segítőkészek is.

Nyugodtan oszd el amit mond tetszőleges egész számmal.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99087 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 24. 08:39

Amúgy meg lehet ez is valami guga-általi kiszínezettség lesz, bár abban sem vagyok biztos, hogy az önkormányzat embere akkora koponya lehetett, már csak a fizetési feltételek alapján sem. Ha nem vetted volna észre, akkor pont fordtva van bekötve, átlag Sanyika hülye, szomszéd hülye, mindenki hülye, csak guga helikopter és a youtubeos videós orosz katona nő, az vágja a frankót, meg a konteósok és az ilyesmik.
Make love not Wor.

#99088 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 08:43

Arra a pár kérdésre nem mer válaszolni. Mert nyilván csak tanult emberek vagdalkoznak hasonlóval, guga nem alacsonyodik le erre a szintre. Esetleg nem tudja, de ez ki van zárva.
Make love not Wor.

#99089 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 24. 09:06

Amúgy meg lehet ez is valami guga-általi kiszínezettség lesz, bár abban sem vagyok biztos, hogy az önkormányzat embere akkora koponya lehetett, már csak a fizetési feltételek alapján sem. Ha nem vetted volna észre, akkor pont fordtva van bekötve, átlag Sanyika hülye, szomszéd hülye, mindenki hülye, csak guga helikopter és a youtubeos videós orosz katona nő, az vágja a frankót, meg a konteósok és az ilyesmik.

guga az a tipikusan ostoba ember, aki azt hiszi el, amit szeretne, hogy igaz legyen, vagy amitől tart, hogy igaz lehet. Ezerévek óta manipulálják az ilyen embereket ennek az alapelvnek a segítségével.

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 24. 08:10 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99090 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 08:43

Én azért azt elhiszem (sőt sajnos tapasztalom is), hogy vannak olyanok, akik csak a fizetésüket szeretik felvenni, de tenni már a munkahelyükön érte nem annyira..
Elüldögél, maszekozik, a többi -ha van- meg dolgozik helyette is.
Nyilván ez a főnökség hibája is, hogy ilyen egy helyen előfordulhat..

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 16:11

Nyugodtan fogalmazd meg helyettem, de kibaszott jó informatikus (IS) voltam :nevet:
Minek neveznéd, ha 20 éven keresztül felügyeltem mások számítógépeinek, akár céges szinten is, meg géppark, ami 25-nél még nagyobb nem volt?
Végzettségem nincs róla, de nem is az az unott és végzettséggel rendelkező hülyegyerek voltam, aki semmire sem kapható :omg:

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 17:51

Leszarom az informatikát, a segédmunkát, meg hogy kinek mi az ingerenciája, hogy bármit hogyan nevezzen.

Azt értsd meg guga, hogy az, hogy te pl. rendszergazdának hívod, nevezed/nevezteted magad, az az olyan ember számára igenis sértő és lealacsonyító, aki éveket tanult és képezte magát ahhoz, hogy valóban rendszergazda lehessen.

Az informatikus szó meg eleve egy baromi tág fogalom. Ez amolyan rovar/bogár esete.
Szóval inkább nevezhetnéd magad talán informatikusnak (rovarnak), csak ez olyasmit sugall, hogy az meg rendszergazda IS, úgyhogy inkább annak se..
Lehet, hogy az informatika iránt érdeklődőnek és néha ezzel foglalatoskodónak lenne a legtalálóbb?!.. :think:

#99091 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 24. 09:38

Én azért azt elhiszem (sőt sajnos tapasztalom is), hogy vannak olyanok, akik csak a fizetésüket szeretik felvenni, de tenni már a munkahelyükön érte nem annyira..
Elüldögél, maszekozik, a többi -ha van- meg dolgozik helyette is.
Nyilván ez a főnökség hibája is, hogy ilyen egy helyen előfordulhat..

Azt értsd meg guga, hogy az, hogy te pl. rendszergazdának hívod, nevezed/nevezteted magad, az az olyan ember számára igenis sértő és lealacsonyító, aki éveket tanult és képezte magát ahhoz, hogy valóban rendszergazda lehessen.

Az informatikus szó meg eleve egy baromi tág fogalom. Ez amolyan rovar/bogár esete.
Szóval inkább nevezhetnéd magad talán informatikusnak (rovarnak), csak ez olyasmit sugall, hogy az meg rendszergazda IS, úgyhogy inkább annak se..
Lehet, hogy az informatika iránt érdeklődőnek és néha ezzel foglalatoskodónak lenne a legtalálóbb?!.. :think:

Ő kereskedett számítástechnikai termékekkel, plusz megtanult annyit, ami éppen több annál, mint akit egyáltalán nem érdekel a hardver. Csavarozás/routerbe a csatlakozási beállítások/oprendszer telepítés. Csak épp ahelyett, hogy valóban igyekezett volna tovább lépni, itt leragadt, mert ez elég volt ahhoz, hogy a mass-ból egy két ezrest/kolbászt/üvegbort keressen.

Idézet

#99092 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 09:45

Ő kereskedett számítástechnikai termékekkel, plusz megtanult annyit, ami éppen több annál, mint akit egyáltalán nem érdekel a hardver. Csavarozás/routerbe a csatlakozási beállítások/oprendszer telepítés. Csak épp ahelyett, hogy valóban igyekezett volna tovább lépni, itt leragadt, mert ez elég volt ahhoz, hogy a mass-ból egy két ezrest/kolbászt/üvegbort keressen.

oprendszer telepítés mindenféle update és driver nélkül

#99093 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 24. 09:50

Az megy a next, next, ok skillel.

Idézet

#99094 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:00

Nem lehetne lapozni és ezt a fröcsögést abbafejezni? Engem érdekelne, hogy mi van gugával, meg néha jó valami hülyeséget olvasni, de ez már fárasztó. Le lehetne vedleni a múltbéli sérelmeket és tiszta lappal folytatni.

Guga is, ahogy mindenki más, azt csinál amit akar. Attól még kalandosak a dolgok, max röhögünk rajta vagy vele, ez opciós.

Szóval nem lehetne gyűlölködés meg rosszindulat nélkül?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#99095 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:05

Gyűlölködés meg rosszindulat nélküliségre gugát figyelmeztesd.

Idézet

#99096 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 24. 10:00

Nem lehetne lapozni és ezt a fröcsögést abbafejezni? Engem érdekelne, hogy mi van gugával, meg néha jó valami hülyeséget olvasni, de ez már fárasztó. Le lehetne vedleni a múltbéli sérelmeket és tiszta lappal folytatni.

Guga is, ahogy mindenki más, azt csinál amit akar. Attól még kalandosak a dolgok, max röhögünk rajta vagy vele, ez opciós.

Szóval nem lehetne gyűlölködés meg rosszindulat nélkül?

akkor szólj a gugára hogy ne geciskedjen

#99097 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:26

Mindenkire vonatkozik a kérésem. Nem kell ám mindent komolyan venni és minden szóra ugrani. Guga is ember, őt is el lehet fogadni olyannak amilyen. Láv písz en' divósün.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#99098 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 24. 09:50

VGA-t azért felrakta, de pár hónapja mennyire előadta, hogy szopós egy hálókártya telepítés, de A Nagy Guga megoldotta. Ha én minden ilyen szarnál hőssé avatnám magam baze :-D
Make love not Wor.

#99099 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 24. 10:26

Mindenkire vonatkozik a kérésem. Nem kell ám mindent komolyan venni és minden szóra ugrani. Guga is ember, őt is el lehet fogadni olyannak amilyen. Láv písz en' divósün.

leszarom, akkor ne járj ide

#99100 Felhasználó inaktív   private poruke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 09:29

Maximálisan egyetértek blubesszal.

A besavanyodott, megcsömörlött, saját problémáikat másokra kivetitő, állandóan kicsinyesen kötözködő egyének írásait olvasni már nagyon unalmas.

Én szórakozni járok ebbe a topikba, amit itt sokan sikeresen szétvernek.

Tényleg kell ez az alja, betegesen óvodás színvonal?

Szerintem nem.

Guga meg folytassa bátran.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4953
  • 4954
  • 4955
  • 4956
  • 4957
  • Utolsó »