HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4957
  • 4958
  • 4959
  • 4960
  • 4961
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99161 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 24. 13:30

de azt hinni hogy bármit belát az elképzelhetetlen.

Tudjuk, most fejtetted meg a talán angolkóros betegséget is, nagy mellénnyel átugrotta, ahogy szokta.
Make love not Wor.

#99162 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:48

Mert én pl. közmunkás nem szeretnék lenni soha, de nem vetem meg őket, főleg, ha jól érzi magát benne. Rám jellemző, hogy ha valamilyen munkát végzek, azt teljes szívvel és lélekkel.

Szerintem a nullához konvergál azok száma, akik azok szerettek volna lenni és olyan se lehet túl sok, aki jól érzi magát benne.
Szükség/kényszermegoldás leginkább..

#99163 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 14:02

Más!

Néztem a lopott könyves videód és egy pillanatra fel is kaptam a fejem rajta, hogy egész eredeti az ötleted. :up:

De rögtön utána elgondolkodtam azon, hogy ez hogyan fog lezajlani a fizikai valóságában..
Pl. az első lopás hogyan fog megtörténni? Majd az azt követő?!
És ebből az esetleges hírnévből, hogyan kerekedik majd lóvé? Vagy nem ez a cél? :unsure:

Szerkesztette: chris77 2016. 08. 24. 14:02 -kor

#99164 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 24. 13:30

Gugával vitatkozni hosszú távon már csak azért sem érdemes, mert nem lesz az a szituáció, hogy beismerje hogy tévedett, mert ahhoz túl ostoba. Avmanus biztos kielemezné, hogy mennyi lelki baja van, mert van bőven, de amikor elér a véghgábori magasságba aztán már nem lesz visszaút úgysem. Majd talán elmegy kereket centírozni a szállodába csilliárdokért akkor majd lenyugszik. Addig meg most nagyon vetít, meg majd később is, ez az élete kész.
Persze ha rettenetes baromságot mond nem lehet szó nélkül hagyni, mert ugye az interneten minden visszakereshető, ahogy a mester mondta annó, de azt hinni hogy bármit belát az elképzelhetetlen.

möhh, emlegetett szamárköhögés... :D
néha felnézek, most tényleg egy kicsit többet, mert az anyósülésen bekaptam néminemű cseresznyemagot, oszt néhány fogam beletört. 3-tól megváltam, 1-től még fogok, de jelenleg csonthártyagyulladásom is van, kettőt majd javítani kell, meg kell egy híd, aztán majd még jön 2 implant, meg felépítmények.
jelenleg a hamut is mamunak mondom... és semmit nem tudok elfogyasztani, aminek nem bébipapi állaga van.
az exfélém pl. azt mondta legutóbb, a részemről utolsónak szánt beszélgetésből, ennek igazából lelki okai voltak és hogy azt jelzi, nem jó úton haladok épp.
namost, emlékeim szerint én végül a kb. 10 hónapos, többször ki-be kapcsolt viszonyunkból akartam kapcsolatot kendácsolni, amire ő azt mondta, hogy hát, részéről már a kémia is elmúlt szinte, maradjunk barátok. aztán pár napra rá, mint már csak a barátom, extrák nélkül, ad hoc elújságolta, hogy az idézőjeles szakításunkra 2 nappal hogyan szedett fel valakit a tinderen, egydélutános dugásnak. és hogy kipipálta az egyszeri, érzelemmentes szexet is. hogy tök jó volt, ebből a szempontból.
és nem értette, hogy miért kattantam ki, vagyok ideges ezen és kurváztam le végül elég körmönfontan, miután megkértem, most egy picit akkor ne kommunikáljunk. amit kb. 4 napig bírt. viszont legalább megsértődött. majd az uccsó beszélgetésnek szánt után még rámírt, hogy akkora törést okoztam a barátságunkban, hogy nem fog többet szóba állni velem.

szóval azért vannak jóval érthetetlenebb hülyék is a világon, mint guga. a legfrenetikusabbak egy vágással rohangálnak a lábuk között.

amúgy nemtom guga mikor trollkodik meg mikor mit gondol színtiszta komolyan...
szerintem igazából csak hobbi szinten őrült. olyan mint a hülyegyerek, ha rászólsz, ne rángassad a bika farkát ő csak még jobban rángatja... és élvezi :D aztán utána beszámol róla, hogy nem ő rángatta, hanem a farok rángatta őt... és előad róla valami színes-szagos történetet, amin keresztül még a bika szarszagát is érzed.
az már inkább érdekesebb jelenség, hogy kinek mennyire kell, mint fingszelep, ő meg a topikja... vagy mint viszonyítási pont.
hálistennek nekem bőven elég már fingszelepnek, hogy beszólok egy hónapban párszor valami random netes nyomorultnak valahol.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#99165 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 08. 24. 16:27

möhh, emlegetett szamárköhögés... :D
néha felnézek, most tényleg egy kicsit többet, mert az anyósülésen bekaptam néminemű cseresznyemagot, oszt néhány fogam beletört. 3-tól megváltam, 1-től még fogok, de jelenleg csonthártyagyulladásom is van, kettőt majd javítani kell, meg kell egy híd, aztán majd még jön 2 implant, meg felépítmények.
jelenleg a hamut is mamunak mondom... és semmit nem tudok elfogyasztani, aminek nem bébipapi állaga van.
az exfélém pl. azt mondta legutóbb, a részemről utolsónak szánt beszélgetésből, ennek igazából lelki okai voltak és hogy azt jelzi, nem jó úton haladok épp.
namost, emlékeim szerint én végül a kb. 10 hónapos, többször ki-be kapcsolt viszonyunkból akartam kapcsolatot kendácsolni, amire ő azt mondta, hogy hát, részéről már a kémia is elmúlt szinte, maradjunk barátok. aztán pár napra rá, mint már csak a barátom, extrák nélkül, ad hoc elújságolta, hogy az idézőjeles szakításunkra 2 nappal hogyan szedett fel valakit a tinderen, egydélutános dugásnak. és hogy kipipálta az egyszeri, érzelemmentes szexet is. hogy tök jó volt, ebből a szempontból.
és nem értette, hogy miért kattantam ki, vagyok ideges ezen és kurváztam le végül elég körmönfontan, miután megkértem, most egy picit akkor ne kommunikáljunk. amit kb. 4 napig bírt. viszont legalább megsértődött. majd az uccsó beszélgetésnek szánt után még rámírt, hogy akkora törést okoztam a barátságunkban, hogy nem fog többet szóba állni velem.

szóval azért vannak jóval érthetetlenebb hülyék is a világon, mint guga. a legfrenetikusabbak egy vágással rohangálnak a lábuk között.

amúgy nemtom guga mikor trollkodik meg mikor mit gondol színtiszta komolyan...
szerintem igazából csak hobbi szinten őrült. olyan mint a hülyegyerek, ha rászólsz, ne rángassad a bika farkát ő csak még jobban rángatja... és élvezi :D aztán utána beszámol róla, hogy nem ő rángatta, hanem a farok rángatta őt... és előad róla valami színes-szagos történetet, amin keresztül még a bika szarszagát is érzed.
az már inkább érdekesebb jelenség, hogy kinek mennyire kell, mint fingszelep, ő meg a topikja... vagy mint viszonyítási pont.
hálistennek nekem bőven elég már fingszelepnek, hogy beszólok egy hónapban párszor valami random netes nyomorultnak valahol.

ne akarj beteg lenni

amúgy a csajért sorry, de úgyis leszarod, meg lesz másik oszt kész
valami csöcsös
de ne a didyman :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99166 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 15:38

A csaj a legkisebb gond jobbulást az egészséggel, az a fontos.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99167 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 24. 15:02

Más!

Néztem a lopott könyves videód és egy pillanatra fel is kaptam a fejem rajta, hogy egész eredeti az ötleted. :up:

De rögtön utána elgondolkodtam azon, hogy ez hogyan fog lezajlani a fizikai valóságában..
Pl. az első lopás hogyan fog megtörténni? Majd az azt követő?!
És ebből az esetleges hírnévből, hogyan kerekedik majd lóvé? Vagy nem ez a cél? :unsure:

A videókban folyamatosan beszélni fogok róla, s tippeket adok, mivel nagyon különleges tartalma lesz. Lóvé? Hol érdekel :-D Én leszek a reklám, lesz rá igény, egymástól fogják ellopni az emberek, mert megkérem rá őket, hogy tegyék lehetővé. Rövid könyv lesz, kevés példányszámban.

#99168 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 24. 14:52

Szerintem a nullához konvergál azok száma, akik azok szerettek volna lenni és olyan se lehet túl sok, aki jól érzi magát benne.
Szükség/kényszermegoldás leginkább..

Nem kívánom senkinek, de sajnos ismerek olyat, aki kifejezetten jól érzi magát, mert a szülei tolták be oda is, és azok tartják el valójában. Lapátnyelet támasztani jó.

#99169 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 16:28

De ha hagyod hogy ellopják, akkor az nem lopás :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99170 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 17:28

De ha hagyod hogy ellopják, akkor az nem lopás :)

Hja, ehhez is hülye vagyok :omg: hidd el az lesz, el fogják lopni.

#99171 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 17:53

Ezek szerint.

Idézet

#99172 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 18:53

Ezek szerint.

Lehet erőlködni, hogy mindenhez (is) hülye vagyok. De ez a könyv hamarosan kész lesz, lapozható állapotban. Beszélni fogok róla sokat, ösztönözni fogom az embereket, hogy lopják el egymástól bátran, mert, akinél van, az lopta :nevet:

Ez egy játék lesz, s ha kíváncsi vagy a könyv tartalmára, lopnod kell egyet magadnak :Đ
Neten egy betűt sem teszek közzé belőle, YT-n is csak beszélni fogok róla, hogy már lopható :-D

#99173 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 18:27

Nem kell erőlködni. De az, hogy valaki elveszi valakitől, aki akarja, hogy elvegyék tőle, az nem lopás :)

Én pedig jóeséllyel kimaradok az olvasók táborából.

Idézet

#99174 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 19:27

Nem kell erőlködni. De az, hogy valaki elveszi valakitől, aki akarja, hogy elvegyék tőle, az nem lopás :)

De azért elég furcsa társasjáték indul útjára :-D az egy dolog, hogy lehetővé teszi, de észre nem fogja venni, mert nem elkérik tőle, hanem ellopják, s utána attól az embertől is, aki szintén lopta. Ez nem más, mint egy játék ingyen. Lassan kikopsz a magyar helyesírók táborából is. A személyem miatt tartod távol magad a könyvtől, egyébként hazudsz, mint tősgyökeres topikfüggő, YT függő, aki mindenről tud és tájékozott, majd pont te lennél az, aki ezt a könyvet nem lopja el mástól, aki szintén lopta, s nem olvasod el? A legdurvább dolgaim lesznek benne, ami soha nem látott napvilágot :nevet:

#99175 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:01

Ja, telefon segít kikopni. Amúgy sadlife, mert egyáltalán nem érdekel, hogy mit "színezel". Youtube függés dettó, elszól a háttérben, ha nem nagyon uncsi. Külföldi tapasztalatok valamelyest érdekeltek volna, de az is uncsi vetítésbe fulladt. Az új videókat le se játszottam, kommenteket átfutottam, meg a beparipás kamu rovázást megnéztem.

Idézet

#99176 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 20:01

Ja, telefon segít kikopni. Amúgy sadlife, mert egyáltalán nem érdekel, hogy mit "színezel". Youtube függés dettó, elszól a háttérben, ha nem nagyon uncsi. Külföldi tapasztalatok valamelyest érdekeltek volna, de az is uncsi vetítésbe fulladt. Az új videókat le se játszottam, kommenteket átfutottam, meg a beparipás kamu rovázást megnéztem.

Kalapácsfejű itt hagyta rám, a 3 kiscicát. Nincs tapasztalatom macskákkal, mármint kicsikkel. Családban egyetlen ember vagyok, aki törődik velük, a többiek jogosan leszarják, én meg húzok Szlovákiába. Érdekes lesz. Az anyjuk néha benéz, nem eteti őket, éjszakára a közelükbe sem megy. Ilyet még nem láttam anya macskától. Muszály lesz segítséget kérnem a balfasz gazdájától, aki egy hétre is képes a macskáit egyedül hagyni.

Én szoltam őket etetni, van vagy 20db. Kinyírni a kicsiket nem szeretném, az anyjukat szívesen pofánbasznám, de rühellem az ilyet, hogy 3 macskát a nyakamba sóz úgy, hogy készülök kifele. A nejem arra sem hajlandó, hogy bármelyikhez hozzáérjen, s nem is vádolom miatta.

Kalapácsfejű egy geci macska, nincs sehol, egész nap távol van, pedig frankó kajákat, amikor kap, akkor nem győz dörgölődzni, hogy rohadjon meg.
Szlovák macskák lesznek.

#99177 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:16

Na jó, a macskás részeket meg szoktam nézni. :)

Idézet

#99178 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 20:16

Na jó, a macskás részeket meg szoktam nézni. :)
Reklámozni bugyis, csöcsös csajokkal, eladni meg gyerekekkel és kisállatokkal lehet bármit :omg:
Amióta kalapácsfejű ide fialt, majdnem filmben macskák vannak, ami nem BMW. Na de az utóbbit meg pont a BMW miatt nézik meg.

#99179 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 19:27

Próbálkozni lehet. Bár nem értem, hogy mit akar ezzel a lopós dologgal, majd NCIS jegyzet és éjjel lekapjuk az éjjeliszekrényről? Vagy abban mi a jó, ha kicsi a példány és nem adod el mindenkinek? Le kell húzni a világot, ha akkora durranás és ráizgultak. Mondjuk a domainboltod is jó biznisz lett :-D
Make love not Wor.

#99180 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 20:20

Reklámozni bugyis, csöcsös csajokkal, eladni meg gyerekekkel és kisállatokkal lehet bármit :omg:
Amióta kalapácsfejű ide fialt, majdnem filmben macskák vannak, ami nem BMW. Na de az utóbbit meg pont a BMW miatt nézik meg.

Bömbi engem nem izgat, papírforma. Összeget látom a címben.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4957
  • 4958
  • 4959
  • 4960
  • 4961
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.