Idézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 15. 14:17
Mondjuk nekem is az a kedvencem, amikor a rencergazdát fikázza a sok menáger, hogy már megint délre jött melózni, közben meg általában hajnalig benn van, mert munkaidőben mégsem lökheti le a fájlszervert vagy a levelezést karbantartásra.
Naja, de ezt a sajátmanagerem, IT vezetőm, irodai megmondóemberem sem mindig látta. Most meg is kaptam, hogy át kell alakítani pld. a komplett wifit. Így egy ezsköz konfig, lever, átrak. Megy a sakkozás, közben 8-10 kliens/eszköz a használat. Utána meg júzer egybőlír nagy embernek, hogy jajj megint leszakadt. Ráadásul a meló is lassabb, mint holt időben szétverni, összerakni.
Mai nap jó volt, új emberek jönnek, be kell lakni egy szintet. Csak asztalt nem vettünk

Megoldás? Régi szintről ember összepakol, asztal szétszed, új szintre át, összerak. A régire meg jövő hetekben jönnek az asztalok, összerakás után ülhetnek oda az új emberek. Oszt ne, összesítve 100 emberóra egy éjszaka alatt. Vagy én nemtudok valamit, és tényleg így kell megoldani, de mennyivel egyszerűbb lett volna, ha új szintre veszünk asztalt, oszt odasorban átmozognak az emberek?
Make love not Wor.