Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 03. 17. 09:10
(azt meg ellhallgatja mennyit bukott rajta)

Civilek Bánkért Közhasznú Egyesület, nonprofit rendezvény volt, nem a haszon volt a cél, hanem a köz java. Benne van az egyesület alapszabályában, mint célkitűzés, hogy a fiatalokat helyben tartsuk, és itt biztosítsunk számukra színvonalas programokat, nem csak ezt.
26-án tisztasági nap, mint tavaly ilyenkor, egész napos bogrács party, este meg télbúcsúztató-tavaszköszöntő, hagyományőrző ünnepség tűzgyújtással és zenével, amit szintén a fiam nyom.
Annyival lesz másabb a tavalyihoz képest, hogy most a nyaraló tulajdonosokat is megmozdítjuk, hogy takarítsák ki az erdőt, ahol a nyaralók vannak. Nemsokára lesz Pesten egy tájékoztató nekik, ma kell megírnom a szövegét.
2009-ben, amikor lenyomtunk egy 3 napos feszkót Zebegényben, akkor sem jöttem ide verni a mellemet, hogy mekkora májer vagyok.
2010-ben, amikor lenyomtunk egy 5 napost, 5 színpadost, sokezer emberrel, akkor is csak a hangulatáról írtam párat, hogy jól éreztük magunkat, stb. Nem olvashattál mást, még is mindig azon fáradozol, hogy valami olyasmit ültessél el, ami soha meg nem történt.
Tudod miért van ez?
Hja, és igen lenne mire verni a mellem, mivel az imént felsorolt dolgok mind tőlem származnak és igen tevékenyen részt veszek a közösség életében, ezért választottak meg egy olyan civil egyesület vezetőjének engem, aki 3 éve vagyok itt, mert úgy látták, hogy jó kezekben lesz. Én meg igyekszem nem csalódást okozni nekik.