Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 16:31
azzal kezdi a telefonbeszélgetést, hogy "tudom, hogy most sokat kell tanulnod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..." és előtte nem beszéltem/leveleztem vele hetekig és nem is mondtam neki, hogy zh-m lesz, vagy milyen tantárgy, hogy utánanézzen.
Ez elég konkrét dolog?

Gondolom, ha nem egyetemista lennél, akkor azzal kezdte volna, hogy "tudom, hogy most sokat kell
dolgoznod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..."
Profi szélhámosok. Pont az ilyen hozzád hasonló lelki/szellemi nímandokból élnek, akik azt is elhiszik, hogy pikk ász a halált jelenti.
Volt egy csajom, az is bele volt esve ezekbe az ezoterikus fasságokba. Jósnő, asztrológus, mágus, kutyafasza. Még a józsibarátnál is volt. Egyszer elmentem vele egy ilyen kártyás sorselemzőhöz.

Akármit mondott nem stimmelt, de addig hímezett-hámozott, míg úgy tűnhetett, pont az ellenkezőjét mondta eredetileg. Az lett a szeánsz vége, hogy visszaadta az én ötruppómat, a csajom ötruppóját, meg -kérésre- adott még tízruppó bánatpénzt.
Aki hinni akar benne annak bármit mondhat, igaznak fogja hinni.
Ráadásul figyelik a szemed, a testbeszéded, fogják a kezed, ügyesen levágják mit akarsz hallani. Ez a szakmájuk. Hozzá az irracionálisra berendezett környezet, fények, szagok, hangok. Kipróbálhatod. Ha nem nézel rá, hanem mereven egy semleges pontra figyelsz, rezzenéstelenül, karba tett kézzel ülsz, mindjárt kitalálnak valami kamu ürügyet, miért nem alkalmas az idő a jóslásra. De egy fehérre meszelt, neonfényes, csendes teremben se sok jóslást vállalnának.
.