HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2646
  • 2647
  • 2648
  • 2649
  • 2650
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#52941 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 16:52

Óóó, hogy egy fogad legyen, az is fájjon.. Honnan szereztél magot? Ha sikerül növényt nevelni belőle, akkor vevő lennék magokra. Idén már nem játszik, de jövőre akarom azt is a repertoárba...

Toljad őket fénnyel... Lehetőleg palánta korukban közelről, mert ha nincs elég erős fényforrás, akkor állítolag nyurgulnak és nem fogja bírni a kifejlett növény szára a súlyt...

mennyi magot adjak? én két éve termesztek pár cserép chilit :D
Dojcsák Dániel kitiltott indok nélkül 03.18-án. (Gabibácsi)

#52942 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:00

Baccátok meg.

Jó, akkor mindenki meghívhat vmi házi specialitásra chillivel. :p :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#52943 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 16:50

janóval olyat ettunk piacon, hogy te ott a kies balkánon csak álmodhatsz róla :D
janó lefényképezte, majd benyomja ide

Be is nyomtam:

Csatolt fájl  napikaja.jpg (47,88K)
Letöltések:: 23
Make love not Wor.

#52944 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:04

Jut is eszembe. Vasárnap ettem házi chilli jamet.

Na az meredek volt. Kár, hogy csak kóstolóba volt belőle.

Szerk: Mármint szállított házi.

Ő lenne az: http://thechillijamm...duct/view/id/11Kép

Szerkesztette: EGOKA 2011. 03. 18. 17:08 -kor

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#52945 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 16:50

janóval olyat ettunk piacon, hogy te ott a kies balkánon csak álmodhatsz róla :D
janó lefényképezte, majd benyomja ide

Ne a ggodj, nem ehezunk itt...
Ma is elmentem vasarolni - mert ugy dontottek, hogy a mana'ger urak hasznaljanak mar iPad-et 2011-ben.
Na vettem is kettot probabol. HA masra nem, jo lesz kepkeretnek a recepcion.

Aztan be is ugrottam az egyik kajas uzletbe, ahol voltak josagok.
Hazi cordon -bleu. Csirkemell sajtttal sonkaval toltve kirantva. Nyamm. Kettot betoltam.
Vacsira meg vettem egy kis sult valamit (svinska rebra). Nem tudom mi, jol nezett ki es megvettem. Na megneztem: sertesborda :)
Ilyet ti meg almotokban sem lattatok :) 2 kolbasz is figyel becsomizva - nem maradok ehen ma sem :)

Majd az iPad-en felvagdosom oket :) Jol nezne ki....

#52946 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 16:59

mennyi magot adjak? én két éve termesztek pár cserép chilit :D

4 fajta már nekem is túl van a csíráztatáson mint írtam, kifejezetten a Naga Jolokia érdekelne. :cool: De már csak jövőre állok neki, de ha van mag jöhet :-)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#52947 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:09

Egyebkent kaptam valami jellegzetes bolgar szalamit.
Karpovszka a neve. Citromos ize van, de eleg jo.
Meg fel kilo torok halva is erkezett - valami karamellas fajta dioval a tetejen.

Nem hatrany, a az embernek vannak kulonbozo orszagbeli kollegai.
Otthon mar ugyis kezd kifogyni a szlovak sor (Saris), asszony meg elpustitja lassan az osszes sajtot anit meg Donovaly kornyeken vettunk egy paraszttol.

Viszont tegnap a horvatoktol lenezve sikerult lefenykepezni a hazunkat: bakker egy kurva nagy sziklan lakunk.....

#52948 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 16:31

azzal kezdi a telefonbeszélgetést, hogy "tudom, hogy most sokat kell tanulnod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..." és előtte nem beszéltem/leveleztem vele hetekig és nem is mondtam neki, hogy zh-m lesz, vagy milyen tantárgy, hogy utánanézzen.
Ez elég konkrét dolog? :)

Gondolom, ha nem egyetemista lennél, akkor azzal kezdte volna, hogy "tudom, hogy most sokat kell dolgoznod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..."

Profi szélhámosok. Pont az ilyen hozzád hasonló lelki/szellemi nímandokból élnek, akik azt is elhiszik, hogy pikk ász a halált jelenti. :nevet:

Volt egy csajom, az is bele volt esve ezekbe az ezoterikus fasságokba. Jósnő, asztrológus, mágus, kutyafasza. Még a józsibarátnál is volt. Egyszer elmentem vele egy ilyen kártyás sorselemzőhöz. :omg: Akármit mondott nem stimmelt, de addig hímezett-hámozott, míg úgy tűnhetett, pont az ellenkezőjét mondta eredetileg. Az lett a szeánsz vége, hogy visszaadta az én ötruppómat, a csajom ötruppóját, meg -kérésre- adott még tízruppó bánatpénzt.:Đ

Aki hinni akar benne annak bármit mondhat, igaznak fogja hinni.

Ráadásul figyelik a szemed, a testbeszéded, fogják a kezed, ügyesen levágják mit akarsz hallani. Ez a szakmájuk. Hozzá az irracionálisra berendezett környezet, fények, szagok, hangok. Kipróbálhatod. Ha nem nézel rá, hanem mereven egy semleges pontra figyelsz, rezzenéstelenül, karba tett kézzel ülsz, mindjárt kitalálnak valami kamu ürügyet, miért nem alkalmas az idő a jóslásra. De egy fehérre meszelt, neonfényes, csendes teremben se sok jóslást vállalnának.

.

#52949 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 18. 17:12

Gondolom, ha nem egyetemista lennél, akkor azzal kezdte volna, hogy "tudom, hogy most sokat kell dolgoznod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..."

Profi szélhámosok. Pont az ilyen hozzád hasonló lelki/szellemi nímandokból élnek, akik azt is elhiszik, hogy pikk ász a halált jelenti. :nevet:

Volt egy csajom, az is bele volt esve ezekbe az ezoterikus fasságokba. Jósnő, asztrológus, mágus, kutyafasza. Még a józsibarátnál is volt. Egyszer elmentem vele egy ilyen kártyás sorselemzőhöz. :omg: Akármit mondott nem stimmelt, de addig hímezett-hámozott, míg úgy tűnhetett, pont az ellenkezőjét mondta eredetileg. Az lett a szeánsz vége, hogy visszaadta az én ötruppómat, a csajom ötruppóját, meg -kérésre- adott még tízruppó bánatpénzt.:Đ

Ráadásul figyelik a szemed, a testbeszéded, fogják a kezed, ügyesen levágják mit akarsz hallani. Ez a szakmájuk. Hozzá az irracionálisra berendezett környezet, fények, szagok, hangok. Kipróbálhatod. Ha nem nézel rá, hanem mereven egy semleges pontra figyelsz, rezzenéstelenül, karba tett kézzel ülsz, mindjárt kitalálnak valami kamu ürügyet, miért nem alkalmas az idő a jóslásra. De egy fehérre meszelt, neonfényes, csendes teremben se sok jóslást vállalnának.

.

neked sem unalmas az eleted ilyenekkel korulveve :)

#52950 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 16:58

Jah és persze: Az előbb beállított haverom a feleségével, hoztak 4 féle házi sajtot. :up: Felesége még kint ausztriában vett mellé egy vekni friss barna kenyeret is, hogy nekem már csak az evéshez kelljen erőt kifejtenem :-D

Szeretném kérni a mátépetitől az azért vannak a jóbarátok című számot... :cool:

En is ilyen jobarat voltam :cool:
Most meg mar felolem a legjobb baratom is nyugodtan ehendogolhet :]

#52951 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 03. 18. 17:05

Ma is elmentem vasarolni - mert ugy dontottek, hogy a mana'ger urak hasznaljanak mar iPad-et 2011-ben.

Rájöttem, hogy nem attól vagy seggfej, amiket leírsz, hanem attól, ahogyan.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#52952 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:25

Ne a ggodj, nem ehezunk itt...

Aztan be is ugrottam az egyik kajas uzletbe, ahol voltak josagok.
Hazi cordon -bleu. Csirkemell sajtttal sonkaval toltve kirantva. Nyamm. Kettot betoltam.
Vacsira meg vettem egy kis sult valamit (svinska rebra). Nem tudom mi, jol nezett ki es megvettem. Na megneztem: sertesborda :)
Ilyet ti meg almotokban sem lattatok :) 2 kolbasz is figyel becsomizva - nem maradok ehen ma sem :)

Majd az iPad-en felvagdosom oket :) Jol nezne ki....

mink itt ipadokkal köveztük le a teraszt
faszán néz ki
várom már az ipad2-ket, tapétának

#52953 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:27

egyetértek, itt a hit a lényeg, aki hisz ezekben, bármilyen cáfolatot mondhatsz
.

#52954 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 17:21

En is ilyen jobarat voltam :cool:
Most meg mar felolem a legjobb baratom is nyugodtan ehendogolhet :]

Tulajdonképpen mi késztet arra egy embert, hogy ennyire megváltozzon? Vagy inkább mi okozhat ilyesmit?

#52955 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 03. 18. 17:23

Rájöttem, hogy nem attól vagy seggfej, amiket leírsz, hanem attól, ahogyan.

Nem titok, engem nem fog meg az iPad es egyeb Apple baromsag sem.
Tularazott termekek - a testre szabhatosag teljes hianyaval.

En biztos nem vettem volna meg oket...

#52956 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:45

Az lett a szeánsz vége, hogy visszaadta az én ötruppómat, a csajom ötruppóját, meg -kérésre- adott még tízruppó bánatpénzt.:Đ

:nevet2: A bánatpénz után még egy tockost lebaszhattál volna neki, csak úgy jelzésértékkel... :Đ

Az ilyenekkel az a baj, hogy a krumplihuszárok 99,99%-a otthagyja a zsét aztán eloldalog, és még a jobbik eset ha érzi, hogy átkúrták.

Nekem volt egy olyan sztorim egyszer, hogy hazánk egyik celebje elhívott "jó buli" címszóval siófokon egy szállodába. Mivel az akkori csajom siófoki volt, és a fél nyarat amúgy is ott basztam el, gondoltam menjünk. Éreztem én, hogy ez valami hálózatépítős faszság lesz, meg azt is, hogy arra gyúr ha már ott vagyok meg etetnek, itatnak akkor nem lesz pofám nem belépni...

Egy csomó barom ott welnesszelt meg piázott (már tagok, persze saját lóvéjukon a hülyék), azt játszották, hogy nekik bejött az élet, parkolóba meg állt vagy 50 piros stift. :Đ Csóka magyarázott 2 órát mint az állat, már nem tudta milyen irányból előadni a témát, mi meg a csajommal 10 percenként kértünk egy unikumot a számlájára, aztán éjfél körül megköszöntük a szíves vendéglátást, további sok sikert kívántunk a biznichez aztán elmentünk kajálni valamit... Azokat a pofákat bazzeg, hazáig sírtunk a röhögéstől... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#52957 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 03. 18. 17:36

Nem titok, engem nem fog meg az iPad es egyeb Apple baromsag sem.
Tularazott termekek - a testre szabhatosag teljes hianyaval.

En biztos nem vettem volna meg oket...

nem érted a mondandója lényegét
de én nem magyarázom meg, felnőtt ember vagy, tudnod kéne

#52958 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 17:45

:nevet2: A bánatpénz után még egy tockost lebaszhattál volna neki, csak úgy jelzésértékkel... :Đ

Az ilyenekkel az a baj, hogy a krumplihuszárok 99,99%-a otthagyja a zsét aztán eloldalog, és még a jobbik eset ha érzi, hogy átkúrták.

Nekem volt egy olyan sztorim egyszer, hogy hazánk egyik celebje elhívott "jó buli" címszóval siófokon egy szállodába. Mivel az akkori csajom siófoki volt, és a fél nyarat amúgy is ott basztam el, gondoltam menjünk. Éreztem én, hogy ez valami hálózatépítős faszság lesz, meg azt is, hogy arra gyúr ha már ott vagyok meg etetnek, itatnak akkor nem lesz pofám nem belépni...

Egy csomó barom ott welnesszelt meg piázott (már tagok, persze saját lóvéjukon a hülyék), azt játszották, hogy nekik bejött az élet, parkolóba meg állt vagy 50 piros stift. :Đ Csóka magyarázott 2 órát mint az állat, már nem tudta milyen irányból előadni a témát, mi meg a csajommal 10 percenként kértünk egy unikumot a számlájára, aztán éjfél körül megköszöntük a szíves vendéglátást, további sok sikert kívántunk a biznichez aztán elmentünk kajálni valamit... Azokat a pofákat bazzeg, hazáig sírtunk a röhögéstől... :Đ

nem az a showman, valami szerencsekerekes vagy milyen? mert pár éve nálunk is járt a lépcsőházban jártam, rikító öltönyben és épp valami nagy bizniszről mesélt az ottlakónak, én meg röhögtem nagyokat
ez olyan mint amikor előadja guga hogy neki mennyire bejött az élet :nevet:

#52959 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 17:29

Tulajdonképpen mi késztet arra egy embert, hogy ennyire megváltozzon? Vagy inkább mi okozhat ilyesmit?

A jo tarsasag :nevet:

Semmi kulonos, csak rajottem, hogy a baratsag ketfelekeppen ertelmezheto: amikor valakinek a baratja vagy, vagy amikor valaki a baratod.
Amikor valakinek a baratja vagy, akkor jofej vagy, segited ot, amiben tudod, stb. Amikor valaki a baratod, akkor meg jol kihasznalod az elobbiekben felsoroltakat.
Ez optimalis esetben egy baratsag soran nagyjabol fele-fele aranyban valtakozik. Nalam viszont mindig az elso jatszott, a barataim meg mindig a masodik vonalat erositettek.
Sot, a vegen mar olyan embereknek is tettem nem keves szivesseget, akik nekem vadidegenek voltak, csak a baratom baratai voltak.
Szoptam en is nem keveset hulye emberekkel meg szar gepekkel olyan szinten, mint guga, csak en meg kobaszt sem kaptam erte. Sot, ha sokadik alkalom (erts itt akar tobb evet is) utan esetleg mereszeltem udvariasan megemliteni, hogy talan fizetni is kellene valamit, akkor jott a "hat Janos, most nagyot csalodtunk benned, mi azt hittuk, rendes ember vagy, blablabla..." szoveg.
Na valahol ott pattant el a hur es estem at a lo masik oldalara. A "barataimat" leepitettem es ugy dontottem, csaladon kivul csak es kizarolag magammal foglalkozom, senki kedveert egy szalmaszalat nem teszek keresztbe, ha nem fizet erte, barkinek barmi baja van, oldja meg egyedul, ahogy en is teszem, es kesz. Akinek meg ez nem tetszik, backup6ja + nagy ivben leszarom.

#52960 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:55

Nekem ehhez megvenni sem kellett. Itt az iPad3, az sem nagy kaland.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2646
  • 2647
  • 2648
  • 2649
  • 2650
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.