HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2647
  • 2648
  • 2649
  • 2650
  • 2651
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#52961 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 17:58

én éppen ipad4-gyel töröltem ki a seggem, de kemény volt, szóval majd mással próbálkozom
Dojcsák Dániel kitiltott indok nélkül 03.18-án. (Gabibácsi)

#52962 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 17:54

A jo tarsasag :nevet:

Semmi kulonos, csak rajottem, hogy a baratsag ketfelekeppen ertelmezheto: amikor valakinek a baratja vagy, vagy amikor valaki a baratod.
Amikor valakinek a baratja vagy, akkor jofej vagy, segited ot, amiben tudod, stb. Amikor valaki a baratod, akkor meg jol kihasznalod az elobbiekben felsoroltakat.
Ez optimalis esetben egy baratsag soran nagyjabol fele-fele aranyban valtakozik. Nalam viszont mindig az elso jatszott, a barataim meg mindig a masodik vonalat erositettek.
Sot, a vegen mar olyan embereknek is tettem nem keves szivesseget, akik nekem vadidegenek voltak, csak a baratom baratai voltak.
Szoptam en is nem keveset hulye emberekkel meg szar gepekkel olyan szinten, mint guga, csak en meg kobaszt sem kaptam erte. Sot, ha sokadik alkalom (erts itt akar tobb evet is) utan esetleg mereszeltem udvariasan megemliteni, hogy talan fizetni is kellene valamit, akkor jott a "hat Janos, most nagyot csalodtunk benned, mi azt hittuk, rendes ember vagy, blablabla..." szoveg.
Na valahol ott pattant el a hur es estem at a lo masik oldalara. A "barataimat" leepitettem es ugy dontottem, csaladon kivul csak es kizarolag magammal foglalkozom, senki kedveert egy szalmaszalat nem teszek keresztbe, ha nem fizet erte, barkinek barmi baja van, oldja meg egyedul, ahogy en is teszem, es kesz. Akinek meg ez nem tetszik, backup6ja + nagy ivben leszarom.

Lehet rosszul választottad meg a barátaidat. Nem tudom, bennem fel sem merülne, hogy ha valaki segít, akkor azt ne próbáljam meg viszonozni. Bár tény, h én is leépítettem az olyan barátokat, akiknek csak arra voltam jó, hogy "ráérsz segíteni, neked van olyan ismerősöd..."

De szerencsére nem csak ilyen emberek vannak.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#52963 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 17:21

En is ilyen jobarat voltam :cool:

Na jó de te szociális és evolúciós zsákutca is vagy egyben :Đ

Nehogy azt gondold, hogy én nem tartok selejtezést... Nagyon ritkán kell csalódnom a környezetemben lévő emberekben, mivel egy jó ideje megy a devnullba aki buta. Sosem mérlegelek, hogy tőlem mit várhatnak. De akinek valahogy mindig csak kérni sikerül, annak mosolyogva megmondom, hogy miért felesleges nekünk bármilyen kapcsolatot is fenttartani. Szoktak nagyokat pislogni, de a legjobban az zavarja őket, hogy látják rajtam: nincs harag csak tényleg feleslegesek... :-)

De ne hidd, hogy téged nem tudlak megérteni, amennyi idióta van a világon, kurvára nem csodálkozom ha valaki így áll a világhoz.. :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#52964 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 17:45

:nevet2: A bánatpénz után még egy tockost lebaszhattál volna neki, csak úgy jelzésértékkel... :Đ

Azt a csajom kapta jelzésértékkel, mikor elkezdett reklamálni a az 5+5 rugójáért. :Đ

#52965 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 17:51

nem az a showman...

Az lesz az :-D

De hidd el, az ő pénzén benyelt huplikumoknak és gösszereknek is pont olyan ize volt mint amit a saját kincsemen szoktam venni :Đ

#52966 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 18. 18:00

Azt a csajom kapta jelzésértékkel, mikor elkezdett reklamálni a az 5+5 rugójáért. :Đ

Na most tényleg elröhögtem magam... :-D :up:

#52967 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 18:00

Lehet rosszul választottad meg a barátaidat. Nem tudom, bennem fel sem merülne, hogy ha valaki segít, akkor azt ne próbáljam meg viszonozni.

Egyreszt rosszul valasztottam, masreszt meg viszonozni nekem eleg nehez lett volna. Arra neveltek, hogy ha valami problemam van, oldjam meg egyedul.
De ha mar latom, hogy valaki igy mukodik, akkor megprobalom a szivessegek kereset visszafogni, nem meg raszabaditok tobb barmot. Legalabbis ha tenyleg a baratja vagyok.

#52968 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 18:00

De ne hidd, hogy téged nem tudlak megérteni, amennyi idióta van a világon, kurvára nem csodálkozom ha valaki így áll a világhoz.. :Đ

Nyugi, en azon csodalkozom, ha valaki nem igy all hozza :omg: :Đ

#52969 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 17:54

Na valahol ott pattant el a hur es estem at a lo masik oldalara.

Értem én :-D Karácsony előtti héten a következő üzenetet kapta meg tőlem minden ismerősöm:

Idézet

Amennyiben még az idén hívnál és azt mondanád... Én azt válaszolnám...

De nekem még fontos lenne az idén > Leszarom

Én csak annyit szeretnék kérni > Leszarom

Abban tudnál segíteni, hogy > Nem

Le tudnád tölteni, meg tudnád szerelni, stb... > Nem

Meghívlak sörözni > Köszönöm, hol? mikor?

Vettem neked ajándékot mert sokat segítettél > Köszönöm, hol? mikor?

Meghívlak egy jó buliba > Köszönöm, hol? mikor?

Minden egyéb esetben január harmadikáig a privát telefonszámom helyett hívjátok a 1752-t! Ugyanazt csinálja amit én is tennék: Megköszöni a hívást és bontja a vonalat :)

Tehát ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, amit töltsetek a családotokkal és a barátaitokkal ahelyett, hogy haszontalan ajándékok után kajtattok estig és hullafáradtan estek be a fa alá. És természetesen szilveszterkor bulizzatok egy nagyot, az azt követő újesztendőben pedig azt kívánom, hogy CSAK jó dolgok történjenek Veletek!

A barátaim besírtak a röhögéstől, de valamiért azóta negyed annyit nem csörög a telefonom. Úgy sajnálom, de komolyan... :nevet:

#52970 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 18:11

Értem én :-D Karácsony előtti héten a következő üzenetet kapta meg tőlem minden ismerősöm:
A barátaim besírtak a röhögéstől, de valamiért azóta negyed annyit nem csörög a telefonom. Úgy sajnálom, de komolyan... :nevet:

Ez nagyon jo :cool:

Kiszedem a soros meg a bulis sorokat, aztan szepen elrakom, iden decemberben meg jol fog jonni nekem is, van azert meg par ingyenelo :Đ

#52971 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 17:58

én éppen ipad4-gyel töröltem ki a seggem, de kemény volt, szóval majd mással próbálkozom

Hülye vagy, azt turmixolni kell:
Make love not Wor.

#52972 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 18:16

Ez nagyon jo :cool:

Kiszedem a soros meg a bulis sorokat, aztan szepen elrakom, iden decemberben meg jol fog jonni nekem is, van azert meg par ingyenelo :Đ

Tetszés szerint behelyettesíthető mással :Đ

#52973 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 17:48

nem érted a mondandója lényegét
de én nem magyarázom meg, felnőtt ember vagy, tudnod kéne

lehet.
En mar csak ilyen kis idiota vagyok :)

Ettol fuggetlenul fenntartom a velemenyemet, hogy iPad nem valo munkara - ezert tok felesleges megvenni oket.
Azert, hogy kepeket mutogassanak rajta meg googlemaps meg a vilagitast kapcsolgassak - faszsag...

#52974 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 03. 18. 16:46

Úr Isten! Felhív vkit, akiről tudja, hogy egyetemista. Hát nyilván nem ezzel kezdené, ha nem akarna semmit. És itt most nem a pótlákodról beszélek.

:omg:

Igen, de érdekes, hogy 150 hívásból sose ezzel kezdte csak pont azon az egy napon amikor tanultam. De mindegy, ha nem hiszed el akkor nem erőltetem.

Pl azt is megmondta, hogy hány éves voltam amikor szüleim elváltak. Ezt elég nehéz bekamuzni, főleg úgy, hogy nem én kérdeztem és gyakorlatilag magamról semmit nem mondtam el, csak ami az üzleti részhez kötődik.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#52975 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 17:58

az ipad5 már puha
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#52976 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 18. 17:12

Gondolom, ha nem egyetemista lennél, akkor azzal kezdte volna, hogy "tudom, hogy most sokat kell dolgoznod, de hétvégén nézz már rá az oldalra, mert..."

Profi szélhámosok. Pont az ilyen hozzád hasonló lelki/szellemi nímandokból élnek, akik azt is elhiszik, hogy pikk ász a halált jelenti. :nevet:

Volt egy csajom, az is bele volt esve ezekbe az ezoterikus fasságokba. Jósnő, asztrológus, mágus, kutyafasza. Még a józsibarátnál is volt. Egyszer elmentem vele egy ilyen kártyás sorselemzőhöz. :omg: Akármit mondott nem stimmelt, de addig hímezett-hámozott, míg úgy tűnhetett, pont az ellenkezőjét mondta eredetileg. Az lett a szeánsz vége, hogy visszaadta az én ötruppómat, a csajom ötruppóját, meg -kérésre- adott még tízruppó bánatpénzt.:Đ

Aki hinni akar benne annak bármit mondhat, igaznak fogja hinni.

Ráadásul figyelik a szemed, a testbeszéded, fogják a kezed, ügyesen levágják mit akarsz hallani. Ez a szakmájuk. Hozzá az irracionálisra berendezett környezet, fények, szagok, hangok. Kipróbálhatod. Ha nem nézel rá, hanem mereven egy semleges pontra figyelsz, rezzenéstelenül, karba tett kézzel ülsz, mindjárt kitalálnak valami kamu ürügyet, miért nem alkalmas az idő a jóslásra. De egy fehérre meszelt, neonfényes, csendes teremben se sok jóslást vállalnának.

.

Ez ott bukik meg, hogy én nem fizettem érte. Nem is találkoztam vele még akkor. Kb 3x beszéltünk, hogy mi lenne a meló, és egyik alkalommal gmail chetben. Teljesen szkeptikus voltam, nem fizettem érte, nem azért kerestem meg, mert hallani akartam bármit is. Egyszerűen a beszélgetés végén megkértem, hogy valamit mondjon amitől elhiszem, hogy ez nem kamu. Szinte szó szerint ezt írtam neki, és kb fél perc után folyamatosan mondott a családomról és családi viszonyokról dolgokat, holott azt se tudta hogy hívnak engem, meg egyáltalán semmit. Annyit tudott, hogy bme-re járok, semmi többet, ehhez képest megmondta hogy nagyszüleim mikor haltak meg és hol és miben és milyen volt a kapcsolatom velük, meg korábbi bnőimről is beszélt, hogy milyen volt velük meg ilyen információkat. Én nem kérdeztem semmi konkrétat tőle, csak annyit kértem, hogy mégis miket képes megmondani, semmi többet, ő mondott mindent magától és mind pontos volt.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#52977 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 18:43

Igen, de érdekes, hogy 150 hívásból sose ezzel kezdte csak pont azon az egy napon amikor tanultam. De mindegy, ha nem hiszed el akkor nem erőltetem.

Az ilyenekről mindíg az Indul a bakterház jut eszembe:

"Apád olyan szép derék ember volt, anyád meg valamivel kisebb az apádnál, nem igaz? Nagyon jól ismertem!" :nevet:

#52978 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 18:55

Az ilyenekről mindíg az Indul a bakterház jut eszembe:

"Apád olyan szép derék ember volt, anyád meg valamivel kisebb az apádnál, nem igaz? Nagyon jól ismertem!" :nevet:

Ez vmelyik Terminátor paródiába volt. "Ismertem apádat. Magasabb volt anyádnál." :Đ
BMWパワー
Kép

#52979 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 18:58

Ez vmelyik Terminátor paródiába volt. "Ismertem apádat. Magasabb volt anyádnál." :Đ

Csak hogy ne legyen igazad tompika:

Idézet

- Gyere már ide, te! Ismertem én apádat is. Hogy hínak ?!
- Regős Bendegúz vagyok! - mondom.
-Aunye, de szép neved van. Derék ember apád. Nagyon jól ismerem. Anyád valamivel kisebb
apádnál. Így van-e?
Majd hanyatt vágódtam a csudálkozástól. Honnan ismeri ilyen jól a szüleimet? - gondolom magamba.
- Ha már apámat, anyámat ismeri, akkor mégiscsak jó ember lehet.

:Đ

#52980 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 18:11

Ezt en is leteszem, nagyon jo. :-D :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2647
  • 2648
  • 2649
  • 2650
  • 2651
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.