HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2649
  • 2650
  • 2651
  • 2652
  • 2653
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#53001 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:16

Mi legyen az új nickem?
Gabibácsi2?
Kitiltott Gabibácsi?
Dojcsák Dani szopjon le?
Fasszopó Dojcsák?

Gömbibá
Gabinéni

szerk: vagy a core2duo nyomán Gabi2bácsi

Szerkesztette: qnadam 2011. 03. 18. 19:25 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#53002 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:14

esküvőmön 3 rokonom lesz ott
anyám apám öcsém

Anno mi is így terveztük. Volt belőle sértődés, és a házasságkötő-terem elég jól megtelt a rokonokkal, és azok rokonaival.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#53003 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 03. 18. 19:14

Lehet, hogy nekem szerencsem van a rokonsaggal? :think:

Nem, nekem is normális rokonok jutottak... Néha rá is csodálkozom, amikor látom másnak milyenek vannak :nevet:

Ellenben az ilyen "nyert rokonok" (tesó anyósa, stb) között vannak olyanok akiktől előre fázok ha tudodm, hogy egy kapun belül kell tartózkodni velük. Mondjuk pár évvel ezelőtt ezekből is kiosztottam párat, hápogtak kicsit és azóta nem szólnak hozzám ha tehetik. Jajj de bánom azt is... :-D Hozzáteszem, aki velem nem tud kijönni az tényleg egy igazi barom. Nekem mindegy, hogy valaki hippi vagy szögletes ultrakonzervatív, mindenkivel hangot tudok találni egészen addig, amíg nem próbálja osztani az észt aminek ő van a legnagyobb híjján... Mi sem példázza ezt jobban, hogy még Gugával is tudtam beszélgetni. :nevet:

Jah egy kivétel van: Ha pánkot látok, akkor átmegyek Hulk-ba. Valamiért ezektől a véglényektől egy perc alatt változok zen-buddhistából ríííl vérfarkassá... Fesztiválokon is ilyen 20 méterekre ki szokott kerülni még a letarhálósabb is.
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#53004 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 19:23

Ennel nincs jobb :cool:

Ez is kurvanagy :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#53005 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:16

Mi legyen az új nickem?

Minden, a topikban megszokott negatív felhang és rosszindulat nélkül: válaszd a GombócArtúr-t.

Légy szíves :-) (Nem hittem, hogy én ezt ebben a topikban valaha leírom :Đ)
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#53006 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 03. 18. 19:26

Anno mi is így terveztük. Volt belőle sértődés, és a házasságkötő-terem elég jól megtelt a rokonokkal, és azok rokonaival.

Ezert kell meg igy se tervezni :omg:
Csak 2 tanut kell szerezni, szepen kussban lezongorazni az anyakonyvvezetonel, aztan utana bejelenteni a csaladnak es kesz.
Sertodes szal se lehet, hogy kit nem hivtak meg a lagzira, mivel nem is volt :Đ

#53007 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 19:27

Nem, nekem is normális rokonok jutottak... Néha rá is csodálkozom, amikor látom másnak milyenek vannak :nevet:

Ellenben az ilyen "nyert rokonok" (tesó anyósa, stb) között vannak olyanok akiktől előre fázok ha tudodm, hogy egy kapun belül kell tartózkodni velük. Mondjuk pár évvel ezelőtt ezekből is kiosztottam párat, hápogtak kicsit és azóta nem szólnak hozzám ha tehetik. Jajj de bánom azt is... :-D Hozzáteszem, aki velem nem tud kijönni az tényleg egy igazi barom. Nekem mindegy, hogy valaki hippi vagy szögletes ultrakonzervatív, mindenkivel hangot tudok találni egészen addig, amíg nem próbálja osztani az észt aminek ő van a legnagyobb híjján... Mi sem példázza ezt jobban, hogy még Gugával is tudtam beszélgetni. :nevet:

Jah egy kivétel van: Ha pánkot látok, akkor átmegyek Hulk-ba. Valamiért ezektől a véglényektől egy perc alatt változok zen-buddhistából ríííl vérfarkassá... Fesztiválokon is ilyen 20 méterekre ki szokott kerülni még a letarhálósabb is.

Hulk? :think: Azert gondolom az Abrams tankok dobalgatasat meg gyakorolod. :-D Tarhalosakat meg egy laza jedi (nincs szukseg az iratainkra) kezmozdulattal elkuldom, mielott meg barmit is szolna. :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#53008 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 19:35

Csak 2 tanut kell szerezni, szepen kussban lezongorazni az anyakonyvvezetonel, aztan utana bejelenteni a csaladnak es kesz.

Igen ám, csak tudod, ezt a legtöbben nem azért csinálják, hogy egyel több papír legyen a fiókban, hanem maga az esemény szépsége amit szeretnének megosztani másokkal. Baráti-rokoni körben voltam már 3-4 esküvőn, 100 fő körüli volt mind és emlékezetes eseményként maradt meg mindenkiben. Szerintem ennek ez a lényege, nem az, hogy aláírnak 4en egy papírt és ásó kapa.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#53009 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 19:38

Igen ám, csak tudod, ezt a legtöbben nem azért csinálják, hogy egyel több papír legyen a fiókban, hanem maga az esemény szépsége amit szeretnének megosztani másokkal. Baráti-rokoni körben voltam már 3-4 esküvőn, 100 fő körüli volt mind és emlékezetes eseményként maradt meg mindenkiben. Szerintem ennek ez a lényege, nem az, hogy aláírnak 4en egy papírt és ásó kapa.

Ja igen, csak gondolkozzal mar egy kicsit, nem veletlenul irta Gombi, hogy csak 3 rokont hiv meg, valoszinu a tobbivel kurvara nem kivan semmit megosztani. Hisz ha akarna, meghivna oket.
Namost ha meg olyan embereket hivsz meg (es itt tok mindegy, rokon vagy sem), akiket nem viselsz, csak azert, hogy ne legyen sertodes, akkor meg jol tonkrebasszak az esemeny szepseget.
Nalunk is hasonlo van amugy. Mar reg elvettem volna asszonyt, igy 8 ev utan meg mar ideje is lenne, de csaladjaink meg soha nem talalkoztak, es ismerve mindket oldalon par ember szellemi szintjet es nagy pofajat, hat olyan botrany kerekedne az eskuvon pillanatok alatt, hogy ihaj...
Viszont mivel az esemeny szepsege nem vonz (lagzin eleg szar, ha nem iszol semmit meg nem tancolsz, namost asszony meg en is ilyen vagyok), es a hazassag sem tobb az altalad emlitett papirnal, szepen megvarjuk, amig kihal a csaladok problemasabb resze, aztan majd akkor lesz esketo :omg: :Đ

#53010 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 03. 18. 19:20

Meg szerencse, hogy nem vagyunk egyformak

olyan nagybáty, unokatestvér stb nem hiányzi aki csak azt nézi ki mennyit keres, és a nyugdíjas nagyitól mennyit tud elkunyerálni
az ilyen embereket én megvetem
Dojcsák Dániel kitiltott indok nélkül 03.18-án. (Gabibácsi)

#53011 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 03. 18. 19:26

nálunk esély sincs a sértődésre, a számomat sem tudják :D

#53012 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 19:35

de én a lagzin le akarom itatni iguanat
meg ameát is

#53013 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 19:45

Ja igen, csak gondolkozzal mar egy kicsit, nem veletlenul irta Gombi, hogy csak 3 rokont hiv meg, valoszinu a tobbivel kurvara nem kivan semmit megosztani. Hisz ha akarna, meghivna oket.
Namost ha meg olyan embereket hivsz meg (es itt tok mindegy, rokon vagy sem), akiket nem viselsz, csak azert, hogy ne legyen sertodes, akkor meg jol tonkrebasszak az esemeny szepseget.
Nalunk is hasonlo van amugy. Mar reg elvettem volna asszonyt, igy 8 ev utan meg mar ideje is lenne, de csaladjaink meg soha nem talalkoztak, es ismerve mindket oldalon par ember szellemi szintjet es nagy pofajat, hat olyan botrany kerekedne az eskuvon pillanatok alatt, hogy ihaj...
Viszont mivel az esemeny szepsege nem vonz (lagzin eleg szar, ha nem iszol semmit meg nem tancolsz, namost asszony meg en is ilyen vagyok), es a hazassag sem tobb az altalad emlitett papirnal, szepen megvarjuk, amig kihal a csaladok problemasabb resze, aztan majd akkor lesz esketo :omg: :Đ

Jó hát nálunk a rokonsággal nincs ilyen gond, hogy sértődés meg akármi. Én ezzel először akkor szembesültem, hogy ilyen probléma van, mikor egyik exem rokonának volt szülinapja és ott volt cca 50 ember és probléma volt az ültetésnél, hogy jajj Józsibácsit nem lehet Pistabácsi mellé ültetni meg ilyenek. Én meg így néztem :eek:

Haverok esküvőjén meg nemtom ilyen háttérinfókat én csak azt láttam hogy mindenki vígan örül annak, hogy valakik összeházasodtak.
BMWパワー
Kép

#53014 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:54

nálunk esély sincs a sértődésre, a számomat sem tudják :D

Es mi az osszefugges? Szerintem mar abban az idoben is meg tudtak sertodni egymasra az emberek, amikor telefon meg nem volt :omg: :Đ

#53015 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 03. 18. 19:56

Jó hát nálunk a rokonsággal nincs ilyen gond, hogy sértődés meg akármi. Én ezzel először akkor szembesültem, hogy ilyen probléma van, mikor egyik exem rokonának volt szülinapja és ott volt cca 50 ember és probléma volt az ültetésnél, hogy jajj Józsibácsit nem lehet Pistabácsi mellé ültetni meg ilyenek. Én meg így néztem :eek:

Haverok esküvőjén meg nemtom ilyen háttérinfókat én csak azt láttam hogy mindenki vígan örül annak, hogy valakik összeházasodtak.

Na jó, de hát te annyira dörzsölt vagy, hogy még a tarokk kártyás jóslásban is hiszel. :-D

.

#53016 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:55

de én a lagzin le akarom itatni iguanat
meg ameát is

Es, rokonod valamelyik? :omg: :Đ
Ha nem hivsz meg egy rokont se, nyert ugyed van, mert haverok nem fogjak nekik elarulni (jo esetben azt se tudjak, kinek kellene) es kesz.
Azt mondod, hogy nem volt lagzi, csak anyakonyvvezeto, 2 tanu es kesz.

Nem kell ebbol nagy ugyet csinalni. Hulye volt baratom 2x tartott eskuvot, 3x voltak naszuton, 1 ev mulva jott a gyerek, par evre ra elvaltak. Ha ezert fontos volt...

#53017 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 03. 18. 19:58

Es mi az osszefugges? Szerintem mar abban az idoben is meg tudtak sertodni egymasra az emberek, amikor telefon meg nem volt :omg: :Đ

szóval, nincs esélyük kifejezni számomra hogy ők megsértődtek :D

#53018 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 03. 18. 20:01

Na jó, de hát te annyira dörzsölt vagy, hogy még a tarokk kártyás jóslásban is hiszel. :-D

.

Tarot. Egyébként meg :kma:
BMWパワー
Kép

#53019 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:53

olyan nagybáty, unokatestvér stb nem hiányzi aki csak azt nézi ki mennyit keres, és a nyugdíjas nagyitól mennyit tud elkunyerálni
az ilyen embereket én megvetem

Na, hat azokat en is. Szerencsere ilyesmit nem nagyon lattam a szukebb (batyam vagy az unokatesoim rokonsaganal) csaladban. Minket azert meg rendesen neveltek.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#53020 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 03. 18. 20:05

Na, hat azokat en is. Szerencsere ilyesmit nem nagyon lattam a szukebb (batyam vagy az unokatesoim rokonsaganal) csaladban. Minket azert meg rendesen neveltek.

hát, én ezért gondolkodom így erről

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2649
  • 2650
  • 2651
  • 2652
  • 2653
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.