Idézet: leslie - Dátum: 2011. 03. 22. 21:08
Nincs szünetmentes, de rádobhatom. Majd holnap meglesem. A táő egy fsp aurum 600W-os darab, elég csecse. Mondjuk a ház egy feketére eloxált valami, nem hinném, h minden pontja foldelt. Tököm coolermaster faszok, csíftek kellett vón.
Most elég zaklatott vagyok, meg melóm is van bőven, de a szünetmentes léte, nem léte néha kulcs kérdés. Szinuszos jel, meg apámfasza, ebben didyman a májer csávó, meg a tápegységek is néha okoznak furcsaságokat. Én ilyen médium helyzetekben mindig azzal kezdem, hogy mi volt az utlsó változás, mióta van hiba? Ha behatárolható, akkor kiiktatom, de inkább lecserélek szinte mindent külső körülményt, mint táp, szünetmentes, mert általában helyben is vagyunk, meló mehet tovább, csak nem lettem okosabb, hogy mi volt a hiba.
Vót ilyen,m hogy lankábel bedugva, gép nem kapcsolt be. Lecseréltem a kábelt ugyanaz. Routert lecseréltem minden fasza, régi router ment másik irodába, minden fasza. S akkor mit mondjak? Nincs rá idő, hogy kipotizzam, meg leméricskéljem, de gond letudva