HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2718
  • 2719
  • 2720
  • 2721
  • 2722
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#54381 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 02. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 02. 09:26

Egyébként mi történt azzal a nagy gyerekmegőrző bulival? Én maradtam ki az infókból, vagy télleg nem írtál róla semmit? Képek? Video?

Ennyi ev utan rajohettel volna mar, az osszes nagy guga otlet ugyanigy megy: kitalal valami otvaros nagy fassagot, fenyezi magat itt, blogon, hogy ez mekkora otlet meg milyen jo lesz, aztan lemegy a dolog, utana mely kuss, mivel belebukott :omg: :Đ

#54382 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 08:46

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 04. 02. 08:36

Ennyi ev utan rajohettel volna mar, az osszes nagy guga otlet ugyanigy megy: kitalal valami otvaros nagy fassagot, fenyezi magat itt, blogon, hogy ez mekkora otlet meg milyen jo lesz, aztan lemegy a dolog, utana mely kuss, mivel belebukott :omg: :Đ

Jó, de attól még érdekel, hogy mi volt.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#54383 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:06

Röviden?
Semmi.

0 darab ember jött el.
Nem mi basztuk el, hatalmas a közöny.
Utána a közgyűlésen szóba jött a dolog, én csak a három gyereket sajnáltam, akik két héten keresztül készültek fel rá.
Utána mondtam a közgyűlésen, hogy szépen húzzák ki az alapszabályzatból, hogy a fiataloknak programok biztosítása.
Mi felkészültünk, előkészültünk, a három srác tényleg odapakolta magát.

Én már aznap mondtam, hogy ez nem az én szégyenem, s azonnal el is felejtem, nincs sok időm arra, hogy most válaszolgassak a hülye kérdésekre.

Jön a templom óra avatása, azt egybe kötjük a tavalyi télbúcsúztató+tavaszköszöntő party-val, az pl. nagyon jól sikerült. Mert felnőtteknek szólt.

Most is fasza lesz, mert már van tapasztalatunk. Tűzgyújtás, a zene az alap, lesz egy kis tűzijáték, stb. Hja, meg kb. 20l bort osztunk szét. Tavaly el sem fogyott a bor pl.

Jön a majális, az annyiból szerencsés, mert május elsején már kint vannak a víkendesek. A tavalyi nagyon jól sikerült, először voltak olyan programok, amiket mi találtunk ki. Most sokkal több ötlettel vágunk bele, és bevontam a faluból még másik három embert.

Tini disco-n nem fogok gondolkodni.
Az a helyzet, hogy simán elmennek vácra, gyarmatra éjjeli bulikba, ez gondolom nem nagyon mozgatta meg a fantáziájukat :-D hja, ráadásul a vadkerti diszkót hétvégén felgyújtották, valakinek nagyon útjában volt :Đ hja, hogy ezzel lehetséges tettesként állítom be magam :-s

#54384 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 04. 02. 08:36

utana mely kuss, mivel belebukott :omg: :Đ

Nem kérdeztél, nekem meg nem nagyon van időm a tegnapi dolgokra.
Ebbe nem én buktam bele, mert nem kevés pénzbe került a szervezés, helyszín biztosítása, lerendelt kaja, stb :Đ

Én csak az egyik voltam a szervezők között, hja, igen, annyi a vétkem, hogy az én ötletem volt.

A dolog szépsége, hogy annak a gyereke sem jött el, aki szintén finanszírozta, szervezte :nevet:
Az én két gyerekem ott volt :cool: nekem nincs miért magyarázkodnom :Đ

#54385 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 10:06

0 darab ember jött el.

:nevet2:

Zsenialis.
Es persze, hogy nem ti basztatok el. Mert azt elore latni, hogy erre nagy ivben szarni fog mindenki, az nem a ti hibatok.
Erdekes modon itt a topicban ezt mindenki latta :omg: :Đ

Lehet nagyobb huzonevet kellett volna keriteni a nyitobulira DJ Lecsonal :nevet:

#54386 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 04. 02. 09:17

Lehet nagyobb huzonevet kellett volna keriteni a nyitobulira DJ Lecsonal :nevet:

10 dologból bejött 9. Na most, ha ez nem úgy sült el, akkor mi van?
Első próbálkozás volt, még jó, hogy nem hívtam 100.000-es dj-t.

Lecsóval nincs gond, már vannak felkérései. Év végi ballagási bulira megy, a rétsági iskolában is ő fog játszani + a strandon minden hétvégén kint lesz. Levente zenész kiskora óta. Zenei szakközépiskolába megy, utána fősulira.

Játszott ő már emberek előtt, jó zenéket csinál, szerintem nem rád fogom bízni ennek a megítélését :nevet:

Hja, tini disco. Mit kellett volna látnom? Egy csomó egyesületi tagunk van, azoknak gyereke. Egy ilyen program, ami nem ingyenes és szervezést is igényel, az nem az én döntésemen alapszik, hanem kézfeltartással szavaznak róla :cool: na most ehhez képest azoknak a gyerekei sem voltak ott :Đ

Egyébként lényegtelen.
Most pl. meseíró pályázat ugyanennek a generációnak.
Értékes nyeremények lesznek, a majálison lesz kihirdetve a végeredmény. Túl jártam az eszükön, lett neten hirdetve, szórólapon, s a nejem bement az iskolába Rétságon, beszélt az igazgató nővel, s kötelezővé tette nekik :nevet:

Szerencsére már inkább abból van a gond, hogy idősebbek is írnának, de hülye fejjel csak gyerekeknek hirdettem meg. Mások meg rákérdeztek, hogy ő nem írhatna egyet :-s na jó ilyenekből tanul az ember.

#54387 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 10:10

Nem kérdeztél, nekem meg nem nagyon van időm a tegnapi dolgokra.
Ebbe nem én buktam bele, mert nem kevés pénzbe került a szervezés, helyszín biztosítása, lerendelt kaja, stb :Đ

Én csak az egyik voltam a szervezők között, hja, igen, annyi a vétkem, hogy az én ötletem volt.

Bibliai idezeteket se kerdezek Toled soha, megis valahogy egesz szepen jonnek maguktol :omg:

Hat az, hogy a Te otleted volt, igen nagy mertekben elorevetitette, hogy mi lesz az eredmeny.
A tobbiek abban vetkesek, hogy voltak olyan marhak, hogy elhittek, ebbol lehet barmi is :Đ

#54388 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 10:34

Lecsóval nincs gond, már vannak felkérései. Év végi ballagási bulira megy, a rétsági iskolában is ő fog játszani + a strandon minden hétvégén kint lesz. Levente zenész kiskora óta. Zenei szakközépiskolába megy, utána fősulira.

Játszott ő már emberek előtt, jó zenéket csinál, szerintem nem rád fogom bízni ennek a megítélését :nevet:

Na, akkor regeld mar el azt a masik 9-et, mert ezekrol nagyon nem tudunk.
Bar Nalad az is sikertortenet, ha melo elvegzese utan fizetes nelkul elkuldenek a kurva anyadba :nevet:

Emberek elott? Azokra a drogos, pias, IQ light szararcokra gondolsz, akik ilyen zajt hallgatnak, amit DJ-k teljesen alaptalanul zenenek neveznek? Hat az o iteletukben vakon megbizik mindenki, valoban :omg: :Đ

#54389 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 09:06

Röviden?
Semmi.

0 darab ember jött el.
Utána a közgyűlésen szóba jött a dolog, én csak a három gyereket sajnáltam, akik két héten keresztül készültek fel rá.
Utána mondtam a közgyűlésen, hogy szépen húzzák ki az alapszabályzatból, hogy a fiataloknak programok biztosítása.
Mi felkészültünk, előkészültünk, a három srác tényleg odapakolta magát.

Én már aznap mondtam, hogy ez nem az én szégyenem, s azonnal el is felejtem, nincs sok időm arra, hogy most válaszolgassak a hülye kérdésekre.

Jön a templom óra avatása, azt egybe kötjük a tavalyi télbúcsúztató+tavaszköszöntő party-val, az pl. nagyon jól sikerült. Mert felnőtteknek szólt.

Most is fasza lesz, mert már van tapasztalatunk. Tűzgyújtás, a zene az alap, lesz egy kis tűzijáték, stb. Hja, meg kb. 20l bort osztunk szét. Tavaly el sem fogyott a bor pl.

Jön a majális, az annyiból szerencsés, mert május elsején már kint vannak a víkendesek. A tavalyi nagyon jól sikerült, először voltak olyan programok, amiket mi találtunk ki. Most sokkal több ötlettel vágunk bele, és bevontam a faluból még másik három embert.

Tini disco-n nem fogok gondolkodni.
Az a helyzet, hogy simán elmennek vácra, gyarmatra éjjeli bulikba, ez gondolom nem nagyon mozgatta meg a fantáziájukat :-D hja, ráadásul a vadkerti diszkót hétvégén felgyújtották, valakinek nagyon útjában volt :Đ hja, hogy ezzel lehetséges tettesként állítom be magam :-s

Nem a közönnyel volt baj, hanem azzal, hogy nemjól álltatok hozzá. Az ötlet jó volt, csak ahogy mondtuk előre, pont azokat nem kalkuláltátok bele, hogy a gyerekek mit akarnak.
1-2 gyerekkel el kellett volna hinteni a környéken "buli nálam, sikerült kibérelni egy helyet" aztán mentek volna. Ez a szülők által kötelezővé tett szórakozás ez ennyit ért. Még ezekszerint a befektetők gyerekei is kisírták otthon, hogy apaaaa mindenki vácra megy ott jobbak a luvnyák... aztán ennyi.

Remélem a kihozott kaját felzabáltátok legalább :)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#54390 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 09:34

Le kellett volna beszélni Vodi-val, hogy hozzon pár embert a buliba, híre ment volna, hogy mekkora hepaj volt, aztán legközelebbre már csődülne mindenki. Egyik mai disco vagy zenés szórakozóhely sem úgy nyitott, hogy első alkalommal teltház.
Mi az a többi 9? :think:
BMWパワー
Kép

#54391 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 04. 02. 09:40

Na, akkor regeld mar el azt a masik 9-et

tisztasági nap, saját ötlet, már a másodikon vagyunk tú és az utóbbi két helyszínes lett. Stimm? Van valami gondod vele?
Tavaszköszöntő, tűzgyújtással,zenével, borozgatás, projektorral filmvetítés a falu életképeiből, egy évvel ezelőtti történésekből. Ez stimm? Gond? Most lesz a második, és jobban szervezett.
Majális, a tavalyi az első volt, amit a fiammal ketten csináltunk végig + a nejem volt a műsorvezető. Sokan voltak kint, a végén jöttek tök ismeretlen emberek gratulálni, megköszönték a nejemnek, stb. Most jön a második.
A vágta, azt teljesen a saját szervezésem, egyedül nyomtam végig minden segítség nélkül. Idén már nem vállaltam, mert keresztbe lesz egy másik műsorral. Elképzelhető, hogy nem is megy ki a falu, mert más nem tudja megszervezni, vagy nincs rá ideje.

A falu vándoralbuma, 1935-ös fotógyűjtemények, régi életképek, benne egy o, a faszt kurva hosszú téma, le sem írom.
A lényeg, hogy egy fából készült díszdoboz. Jár házról házra.

Nézd meg a weblapomat, s a tartalmát és az olvasók számát, csak Bánkról szól.
Tudnám még sorolni, mert van mit.
Mennem kell.
Na mindegy, szerinted ki a faszt érdekel, hogy a tini disco így járt? Nem nagyon van idő gondolkodni.

Majd délután gyüvök :Đ

#54392 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 02. 09:45

Le kellett volna beszélni Vodi-val, hogy hozzon pár embert a buliba, híre ment volna, hogy mekkora hepaj volt, aztán legközelebbre már csődülne mindenki. Egyik mai disco vagy zenés szórakozóhely sem úgy nyitott, hogy első alkalommal teltház.
Mi az a többi 9? :think:

Kb. 4 dj-t kerestem meg, általában annyi volt, hogy én mentem, mint a gép, ők meg szartak a fejemre, hogy ja, megyek, majd lesz valami, stb.

Vodi és a haverjai nem ilyen helyre valók, vodi már túlnőtt önmagán, folyamatosan nagy bulikat vállal és rádiókban játszik élőben.

Ehhez pont, hogy a fiam kellett. Ilyen kaliberű helyre, 100 ember elé tervezve, stb. De majd nyár végén térjünk vissza erre, amikor Levente túl lesz szintén néhány bulin.
Beertokon játszott, zebegényben játszott, tavalyi majálison játszott, most is jön a majális, tavaszköszöntő, jön a strandidény, minden hétvégén kint lesz. Neki is el kell kezdenie valahol, nem mehet egyből az arénába :Đ

#54393 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 02. 10:42

1-2 gyerekkel el kellett volna hinteni a környéken "buli nálam, sikerült kibérelni egy helyet" aztán mentek volna. Ez a szülők által kötelezővé tett szórakozás ez ennyit ért. Még ezekszerint a befektetők gyerekei is kisírták otthon, hogy apaaaa mindenki vácra megy ott jobbak a luvnyák... aztán ennyi.

Sosem gondoltam, hogy eddig kell sűllyednem, de el kell ismerni, Blubi nem mond hülyeséget... :Đ

A másik megoldás az lett volna, ha eleve a csajok szüleit veszed rá, hogy küldjék a lánykákat a buliba. Ha azok ott vannak, akkor a srácoknak eleve eszébe sem jut máshová menni. Esetleg csináltathatsz fillérekből mondjuk kék és piros karszalagot, amit a belépő mellé kapnak és jelzi, hogy ki szabad és ki foglalt. Az ilyen hülyeségek nagyon bejönnek a mai tiniknek.

Magyarul ott kúrtad el, hogy magadból indultál ki. Be kell látni, hogy a fiatalok nem a fokhagymaszagra és a bolyhos mackónadrágra indulnak be... :kma: :nevet:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#54394 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 04. 02. 10:00

Magyarul ott kúrtad el, hogy magadból indultál ki. Be kell látni, hogy a fiatalok nem a fokhagymaszagra és a bolyhos mackónadrágra indulnak be... :kma: :nevet:

Nem lett elkúrva semmi, nincs semmi következménye ennek, s nekem egy fillérembe sem került. Nem egyedül hoztam, hozok döntéseket, hanem szavazásra van bocsátva. Ergo, ha én nem gondolkodom, ott a lehetőség másik 15 embernek, hogy guga álljunk már meg egy pillanatra. S akár ott is felvetődhetett volna már az elején, az, ami elhangzott itt a topikban.

Na de, tini disco téma skip, ez nem olyan horderejű dolog volt, hogy rágódnom kéne rajta vagy bárkinek. A három gyereknek volt kellemetlen, akik végig melózták. Az kemény volt, mert én nem akartam direkt részt venni benne. Ők hordták át a sörpadokat kistraktorral, meg rendezték a termet, takarították, szereltek, s ugyanezt visszafelé.

Lényegtelen, tényleg nem nagyon van időm gondolkodni rajta.

Basszus, nagyon el kéne indulnom, de nincs kedvem, zenét hallgatok :Đ

#54395 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 11:08

Nem egyedül hoztam, hozok döntéseket, hanem szavazásra van bocsátva.

A demokrácia nagyon szép dolog :wub:

De ha szólsz lemegyünk szájbergyerekkel és segítünk levenni a többiekről a döntés súlyának terhét :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#54396 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 10:08

Nem lett elkúrva semmi, nincs semmi következménye ennek, s nekem egy fillérembe sem került. Nem egyedül hoztam, hozok döntéseket, hanem szavazásra van bocsátva. Ergo, ha én nem gondolkodom, ott a lehetőség másik 15 embernek, hogy guga álljunk már meg egy pillanatra. S akár ott is felvetődhetett volna már az elején, az, ami elhangzott itt a topikban.

Na de, tini disco téma skip, ez nem olyan horderejű dolog volt, hogy rágódnom kéne rajta vagy bárkinek. A három gyereknek volt kellemetlen, akik végig melózták. Az kemény volt, mert én nem akartam direkt részt venni benne. Ők hordták át a sörpadokat kistraktorral, meg rendezték a termet, takarították, szereltek, s ugyanezt visszafelé.

Lényegtelen, tényleg nem nagyon van időm gondolkodni rajta.

Basszus, nagyon el kéne indulnom, de nincs kedvem, zenét hallgatok :Đ

Súlya biztos, hogy van, mert néhány ilyen után lehet már minden ötletedre kapásból nem lesz a válasz. Egyébként ha a többi 15 ember se jutott el odáig mint mi itt a topikban fél nap alatt, akkor szép kis vezetőség lehet arrafelé :Đ

Egyébként ha a kölyök ennyit melóztak, nem tudtak volna legalább néhány havert összehívni, hogy gyertek inni, meg zenélni? Te neked kéne tudnod a legjobban, hogy haveri invitálás kell sokszor, mert idegen helyre minek menjenek el, ha vácon már volt bejáratott placcuk, ami bevált, meg jó is.

Nem a bulin kéne elgondolkodnod, mert nyilván hibázhat az ember, minden szervezés és jóötlet ellenére is befuccsolhat egy rendezvény, hanem az a fura, hogy itt úgy harangoztad be, hogy ez mekkora világszenzáció, most meg egy vállrántással elintézed, hogy á nincs jelentősége, nemérdekes le van szarva. Általában ha valaki ennyire lelkes valami iránt, azt nem söpri ilyen könnyen a szőnyeg alá ha kudarc éri. Lehet edződni ilyen téren, te már belebuktál sokmindenbe :Đ de azért megtanulhattad volna már, hogy nem kell mindennek úgy nekiállni, hogy fúezmekkora zsírkirály ötlet.
Lehet nem is érted mit akarok/akarunk ezzel mondani neked.

Egyébként a fax-al mi lett? Jó lett a 7117-es kód?
BMWパワー
Kép

#54397 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:23

http://index.hu/belf...vezi_a_kormany/

yessssss
BMWパワー
Kép

#54398 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 02. 11:20

Egyébként a fax-al mi lett? Jó lett a 7117-es kód?

Tökéletesen bevált, köcce. Nekem nem volt egyértelmű, mivel a másik szervizkód arra hivatkozott, hogy töröl mindent kivéve a memóriát. Gondoltam tényleg nagyon védve van a tartalma, akkor a másik, ami alaphelyzetbe állítja, az nem védi? Na mindegy, bevált. Most a másik fax-al van problémám, helyreraktam mindent, de ez bonyásabb, csak olyan kibaszott kenderkóc van ott, hogy jobb, ha alkalmas időben szétszedem, és alapoktól újra építem. Nem tudnak küldeni faxot, de már láttam, hogy minden rosszul van bekötve. Egy rohadt nagy dobozba zsúfolták netet, modemet, rútert, kamerának a szarjait, de az már tuti, hogy az adsl szűrőt össze vissza kötötték.

#54399 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 02. 11:20

itt úgy harangoztad be, hogy ez mekkora világszenzáció, most meg egy vállrántással elintézed, hogy á nincs jelentősége, nemérdekes le van szarva.

Hja, mindennel így vagyok, fejest ugrok bele, ezerrel csinálom, készülök, stb. Ettől hat úgy, hogy nagyon nyomom :Đ de ezt másként nem lehet. Hja, buktam már életemben, de kell is ahhoz, hogy az ember agya ne szálljon el.
Van más mindig, amibe fejest kell ugrani. A tini disco a tegnap problémája, leszarom :Đ

Ezen a nyáron még 4 rendezvényt csinálunk.

Hja, a kamara zenei fesztivált el is felejtettem mondani. Azt még a nógrád megyei hírlap is lehozta. Természetesen nem én találtam ki, hanem a feleségem. De végig asszisztáltam a háttérből, és a 3 nap alatt elég sok feladat hárult rám.
80 embert láttunk vendégül, mindnek szállást, étkezést és még bulit is intézni. Lejött a zeneakadémia vezetősége, lehozták Bánkra a musica dilecta díjat csak nekik, a nyerteseknek. Hja, és még nyereményt is biztosítottunk, az sem volt semmi feladat. Hja és mindenről lemezfelvétel, dvd felvétel, stb. S idén ezt is megrendezzük, na az kb. nagyon komoly meló volt.

#54400 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 11:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 02. 11:41

Tökéletesen bevált, köcce. Nekem nem volt egyértelmű, mivel a másik szervizkód arra hivatkozott, hogy töröl mindent kivéve a memóriát. Gondoltam tényleg nagyon védve van a tartalma, akkor a másik, ami alaphelyzetbe állítja, az nem védi?

Ezért hívják alaphelyzetnek. De egyébként minek lenne két kód, ha pont ugyanazt csinálná? Kell egy teljes reset mint ez ami bevált, illetve egy olyan ami értékes adatot nem töröl, mint pl egy faxüzenet. Ennyi a logikája. Mivel nem írták oda az egyikhez, hogy nemtörölüzit akkor egy próbát megér, hogy valszeg nem egy copypaste-t spóroltak le, hanem azért írták oda mert télleg törli is. Tudod mint általában mindennel, hogy ami nem tilos, azt lehet csinálni. A lényeg, hogy meglett.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2718
  • 2719
  • 2720
  • 2721
  • 2722
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.