Röviden?
Semmi.
0 darab ember jött el.
Nem mi basztuk el, hatalmas a közöny.
Utána a közgyűlésen szóba jött a dolog, én csak a három gyereket sajnáltam, akik két héten keresztül készültek fel rá.
Utána mondtam a közgyűlésen, hogy szépen húzzák ki az alapszabályzatból, hogy a fiataloknak programok biztosítása.
Mi felkészültünk, előkészültünk, a három srác tényleg odapakolta magát.
Én már aznap mondtam, hogy ez nem az én szégyenem, s azonnal el is felejtem, nincs sok időm arra, hogy most válaszolgassak a hülye kérdésekre.
Jön a templom óra avatása, azt egybe kötjük a tavalyi télbúcsúztató+tavaszköszöntő party-val, az pl. nagyon jól sikerült. Mert felnőtteknek szólt.
Most is fasza lesz, mert már van tapasztalatunk. Tűzgyújtás, a zene az alap, lesz egy kis tűzijáték, stb. Hja, meg kb. 20l bort osztunk szét. Tavaly el sem fogyott a bor pl.
Jön a majális, az annyiból szerencsés, mert május elsején már kint vannak a víkendesek. A tavalyi nagyon jól sikerült, először voltak olyan programok, amiket mi találtunk ki. Most sokkal több ötlettel vágunk bele, és bevontam a faluból még másik három embert.
Tini disco-n nem fogok gondolkodni.
Az a helyzet, hogy simán elmennek vácra, gyarmatra éjjeli bulikba, ez gondolom nem nagyon mozgatta meg a fantáziájukat

hja, ráadásul a vadkerti diszkót hétvégén felgyújtották, valakinek nagyon útjában volt

hja, hogy ezzel lehetséges tettesként állítom be magam