HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2759
  • 2760
  • 2761
  • 2762
  • 2763
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55201 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 16. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 17:18

guga a hegyen

:up:

A cicóka is a hátizsákban utazott, vagy mögöttetek ment?:)
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#55202 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 04. 16. 16:43

Azért a késre ráférne egy élezés:)

Van vagy nyolc kése a fiamnak, borotvaélesek, rendesen a frász tör ki, amikor felcuccolja magát és elindul egyedül felfedező útra macsétával, feszítővassal, hegesztőpisztollyal :Đ
Hun nem volt éles a kés? Gyerkőc fenőkővel élezi mindegyiket, totális késbuzi :nevet:

Erről jut eszembe, volt egy kis balhé kint, csak azt nem vettem bele a videóba. Jöttek vasas cigányok hárman, találtak egy fém ablakkeretet, el akarták vinni az egyik nyaraló mellől. Bejöttek és kibaszták belőle az üveget az erdőbe. A csörömpölésre figyeltem fel. Pechjükre pont nálam volt a kamera. Nem filmeztem őket csak később, és távolabbról.
Na kaptak a pofájukba, elkezdtem velük kiabálni, hogy micsoda egy igénytelen banda, pont most takarítjuk az erdőt, itt egy csomó ember a völgyben, szedik a szemetet, mindjárt idecsődítek párat. Szerencsére a fiam pont beszólt a rádión valamiért, így még hitelesnek is tűnt.

Mondtam, hogy azonnal szedjék össze, rendszám felírva, stb, és ha már összeszedték, akkor vigyék is magukkal.
Megyünk má főnök, ne haragudjon, jöttek a szokásos cigány dumával. Nahhh, mindegy, elpucoltak a gecibe, gondolom a falu másik végén kidobták az árokba :omg:

#55203 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 04. 16. 16:53

:up:

A cicóka is a hátizsákban utazott, vagy mögöttetek ment?:)

ölben, mert amúgy nem jött volna :Đ
Macska helyhez kötődik nem személyhez. Haza is lógott közben :Đ

#55204 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:01

Hja már értem, a macsétára gondolsz, hogy életlen. Azt csak poénból raktul bele a filmbe, az ételhez egyszer sem használtuk, kenyeret sem azzal szeletelt Levente, csak eljátszotta. A macsétával egy teherautónyi bokrot kiírtottunk, hogy össze tudjuk szedni a szemetet, meg legyen közlekedő útvonal. Az egy kicsit tényleg életlen lett.

#55205 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 04. 16. 16:45

Autorun.inf-ben volt benne valami FTP eleres, arrol szedte le a cuccot.
Aztan meg a GINA.DLL is le volt cserelve, igy peldaul a CTRL-alt-del sem mukodott.

Nekem webszerveren is vannak törpösségek, egyik php-s script pld. google kereséseket futtatott, lukas verziósfórumokra, majd azt innen megnyomta, biztos ami tuti elmailozta a paramétereket ide-oda, és FTPvel töltögetett felfelé, amit tudott, újabb scripteket meg szépen webről frissítette, ott egy közös doksiban gyűjtve a megbaszott oldalakat. Mindig emlegettem, hogy a féreg/trójais írós népek a legagyafúrtabbak.

Másik a notepad.exe filéhez adta hozzá magát, majd autorunba betolt egy .txt filét, így csökkentett mód után nyilván a txtmeghívása indította a notepadot, oszt újra el bírt szabadulni.
Make love not Wor.

#55206 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 16. 10:48

hívjad fel janót, IGÉNYLI hogy baszogasság hétvégén :D

Simán. Amúgy ez lokális webszerver, sima access, és helyi imappal csatlakozik, valahol ott lehet elbaszva.
Make love not Wor.

#55207 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 17:56

ölben, mert amúgy nem jött volna :Đ
Macska helyhez kötődik nem személyhez. Haza is lógott közben :Đ

Látszik is 1:28-nál, hogy nagyon feszült, szerintem ott döntötte el, hogy lelép. :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#55208 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 17:18

Kicsit vontatott bír lenni, de ember foglalkozzon videózással, jó képeket csinál.
Make love not Wor.

#55209 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 04. 16. 17:14

Látszik is 1:28-nál, hogy nagyon feszült, szerintem ott döntötte el, hogy lelép. :Đ

Hja, eléggé kiakadt :Đ

#55210 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 16. 17:23

Kicsit vontatott bír lenni, de ember foglalkozzon videózással, jó képeket csinál.

Evvan, nem egy sikersztori, de ráment az egész napunk mire elpucoltuk az összes szemetet. Mondtam a fiamnak, hogy csak is azért csináljuk/csinálom, mert nagyon szeretek lejárni oda az erdőbe, és nem szeretném a szemetet lesni. Ott a patak, baromi jó helyek vannak, kb. két kilométer hosszú és a bánat tudja milyen széles. Persze az egyik nyaralótulajdonos már kibaszott az erdőbe egy szatyor szaros pelenkát, úgy, hogy előtte egy héttel elvittünk egy traktor szemetet. Mindegy, összeszedtem azt is, de pár nap múlva mindenkinek bebaszok a postaládájába egy cetlit, hogy ne legyenek eszetlenek, van szemétszállítás, csak ki kell rakniuk a nyaraló elé, a befizetett adójukban benne van a szemétszállítás, ráadásul már biztosítják azt is, hogy szelektív módon. Van 4 helyen kirakva konténer papírnak, üvegnek, műanyagnak, csak el kéne sétálni odáig.

Faszt a pofájukba, kibaszott igénytelen banda, és olyan puccos autókkal járnak, hogy ledolgozhatnám az életem, akkor sem tudnám megvenni. Mind audi, merci, toyota meg bmw, a legújabb szériák.

#55211 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 17:54

Van vagy nyolc kése a fiamnak, borotvaélesek, rendesen a frász tör ki, amikor felcuccolja magát és elindul egyedül felfedező útra macsétával, feszítővassal, hegesztőpisztollyal :Đ
Hun nem volt éles a kés? Gyerkőc fenőkővel élezi mindegyiket, totális késbuzi :nevet:

Erről jut eszembe, volt egy kis balhé kint, csak azt nem vettem bele a videóba. Jöttek vasas cigányok hárman, találtak egy fém ablakkeretet, el akarták vinni az egyik nyaraló mellől. Bejöttek és kibaszták belőle az üveget az erdőbe. A csörömpölésre figyeltem fel. Pechjükre pont nálam volt a kamera. Nem filmeztem őket csak később, és távolabbról.
Na kaptak a pofájukba, elkezdtem velük kiabálni, hogy micsoda egy igénytelen banda, pont most takarítjuk az erdőt, itt egy csomó ember a völgyben, szedik a szemetet, mindjárt idecsődítek párat. Szerencsére a fiam pont beszólt a rádión valamiért, így még hitelesnek is tűnt.

Mondtam, hogy azonnal szedjék össze, rendszám felírva, stb, és ha már összeszedték, akkor vigyék is magukkal.
Megyünk má főnök, ne haragudjon, jöttek a szokásos cigány dumával. Nahhh, mindegy, elpucoltak a gecibe, gondolom a falu másik végén kidobták az árokba :omg:

Nemtudom de a kenyérvágásnál vagy a kenyeret is akkor sütöttétek vagy kinlódott a gyerek vele rendesen:)Cigók meg ilyenek,itt is mindegyik azt kérdezgeti van e vas:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55212 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 04. 16. 17:35

Nemtudom de a kenyérvágásnál vagy a kenyeret is akkor sütöttétek vagy kinlódott a gyerek vele rendesen:)Cigók meg ilyenek,itt is mindegyik azt kérdezgeti van e vas:)

Nem a macsétával szeletelte a kenyeret, azt csak poénból kezdte el, meg ugye a filben több helyen is felbukkan a macséta, mint ha azt használtuk volna :Đ

#55213 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 18:41

Nem a macsétával szeletelte a kenyeret, azt csak poénból kezdte el, meg ugye a filben több helyen is felbukkan a macséta, mint ha azt használtuk volna :Đ

Fene se gondolta hogy poén tőled bármi kitelik,körfűrésszel vágod a szalonnát is :D
Szemét ügybe meg nemtudom elképzelni a sok barom miért ott rakja le a vackait.Felémk is van egy nagyobb parkerdő de itt rendesen puskás vadászok örzik a telepet.Cigányok multkor is lopni akarták a fát és rábasztak.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 04. 16. 17:47 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55214 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:49

Azért vannak benne erős túlzások, utalások :Đ Bánk alapvetően a pihenésre van berendezkedve, s közben nagy lelki nyugalomban fekszem a szemét kellős közepén, fűszál az ajkaim között, macska az ölemben :omg:

#55215 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:50

Nem tudom minek erőltetik ezt a cigány témát, integrálás meg képzés, közmunka :omg: soha nem fog sikerülni, csak kibasszák a milliárdokat az ablakon :Đ
Elbaszott egy igénytelen népség.

#55216 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:52

Ahogy a magyar is egy elbaszott és igénytelen népség. Ez az erdő terítve volt szeméttel, páran jöttek oda üdülőtulajdonosok hőbörögni, hogy micsoda dolog, tényleg milyen baromság, hogy így tele van szemetelve. Hja, de olyan üdülő nem volt, ami mögött ne lett volna felszedve vagy 4 zsák szemét.

#55217 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 18:41

Nem a macsétával szeletelte a kenyeret

Osz miért nem? Legjobb. Fakanál helyett is működött volna. Bár ezt a fajta zsírszalonnál izét én nem bírom, nekem a sonkás/húsos kell, azt is ropogósra sütöm, jó sósan lehet hozzá hagymát zabálni, oszt inni nagyokat.
Make love not Wor.

#55218 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 04. 16. 18:52

Hja, de olyan üdülő nem volt, ami mögött ne lett volna felszedve vagy 4 zsák szemét.

Keresni kell benne bizonyítékot, oszt becsögetni, majd bebaszni az ajtaján a fejére. De így jó, világ fájdalmát nyakadba vetted, folyamatosan takarítasz a balfaszok után, kígyó farkába harap, mindig lesz szemét és foglalkozni való is.
Make love not Wor.

#55219 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 16. 18:55

folyamatosan takarítasz a balfaszok után

akik még vérszemet is kapnak, hogy csak basszad bátran oda hátra, úgyis összeszedi az arc.

#55220 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 16. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 16. 17:55

Keresni kell benne bizonyítékot, oszt becsögetni, majd bebaszni az ajtaján a fejére. De így jó, világ fájdalmát nyakadba vetted, folyamatosan takarítasz a balfaszok után, kígyó farkába harap, mindig lesz szemét és foglalkozni való is.

Nem érdemes direktbe packázni velük, mert ezek olyan népség, hogy van hatalom, meg befolyás, szóba sem állnak veled.
Rádtolják az ügyvédet oszt szopjál vele. Polgival mikor takarítottunk beszéltünk róla, hogy szépen minden üdülő mögött felszedjük a szemetet és átbasszuk a kerítésen. Poénnak elmegy, de aztán mondta a polgi, hogy óvatosan ezekkel.
Népnevelés lesz guga módra.

Az erdőben, közvetlenül az üdülőtelkek mögött lesznek kifüggesztve táblák. Frappáns, elgondolkodtató üzenetekkel, amibe belekötni nem tudnak, de legalább felbassza az agyukat. Filmben is elhangzik.
+ lesznek szórólapok, igényesen, kultúráltan megfogalmazva. Mielőtt bármit kirakok vagy bedobok, megmutatom a polginak, nehogy leszedjék a fejét.

Olyasmire gondoltam, hogy: Kedves Őzikék és vaddisznók! Nem szép dolog tőletek, hogy ilyen igénytelen módon teleszemeteltétek az erdőt, az erdő nem csak a tiétek. Itt vagyunk mi is az emberek. Most az egyszer kitakarítottuk utánatok az erdőt, elvittünk egy teherautónyi szemetet. De legközelebb már vadászni fogunk rátok :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2759
  • 2760
  • 2761
  • 2762
  • 2763
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.