Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 16:59
Anno bevállaltam a számítástechnikát. De úgy, hogy blöfföltem, az első vevőm winchesterért jött, mutattam neki a kupacot, hogy válasszon a gépekből, meg szerelje ki a kedvére valót. Kivette, még az árát sem tudtam, blöffre egyezkedtem vele, bejött. Két hét múlva 10 ember ült a pinyóban, beszélgettek gépekről, én meg némán figyuztam, azt hitték guru vagyok. Faszt, csak próbáltam életben maradni, nem volt más választásom. Meg aztán érdekelt is, rám is ragadtak dolgok. Egyik este jött egy rendőr, behozott három gépet, hogy reggelre legyen meg, mert a rendőrpalotában dolgozik, kell a meló, fontos, hallott róla, hogy ez egy szerviz, mert itt gépek vannak, meg sokan megfordulnak. Eléggé belilultam, de bevállaltam. Egész éjjel telefonáltam egy haveromnak, akinek tudtam, hogy van számítógépe. Ő navigált, nem küldött el anyámba. Meglett reggelre, egy alkatrész sem került vissza a helyére, de minden gép működött. Azóta már kissé előrébb vagyok.
Rendőrfaszi adott sok küvecset, amit addig sohasem láttam.
Aztán környékbeli cég feljelentett, mert nyomultam aproneten kolbászos szalonnás logóval, nagyobb volt a forgalmam, mint nekik. Se kőccség, mindent feketén csináltam. Rendőrfaszi jött és mondta csináljak céget. Akkor már volt témi, később ücsüküé.
Azt is bevállaltam. rendőrfaszi hozott megrendeléseket, így kerültünk be a bűvkörbe. Haccsereg, BM, meg fasztudja, amit aztán az mszp kilőtt, pedig volt iskola, önkormányzat, meg minden állami jóság.
Utána buktunk. Lelécelt a bevéátelünk 70%-a.
Hol itt a hiba?
Most is bevállalok bármit, amihez nem értek. Erről szól a világ. Hány olyat tudsz felsorolni, hogy kapják a millákat tanácsadásért, de nem ért hozzá?
Én legalább jól érzem magam, ráadásul most még jobban. Fasza helyen lakunk, a falu fogalma, a közösség az, amiért még ingyen is bármit. Persze behozza az árát, mert itt az emberek egymásra vannak utalva.