HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2777
  • 2778
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#55561 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 16:59

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:52

Mikor élt még a gugashop, nálam is voltak kommersz termékek. Nem az a cél, hogy csak egy vevő legyen, hanem az, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni.

Ja, szegény júzer meg Enermax/Chieftec tápot kért, kapott Deert. Aztán meg is döglött elég hamar. VGAból sem az jött ami kell, DVDírónál meg kifejezetten elkjüldtük egymást a picsába, ha emlékszel. Nekem igényem volt, nem is akartak kielégíteni, csak "megoldjuk jó lesz ez, takarodjafaszba" Most más keresi a nagy pénzt.
Make love not Wor.

#55562 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 16:59

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:58

Leírtam, hogy nem értek hozzá, de bevállalom,

Itt a baj.
Make love not Wor.

#55563 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:01

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 17:58

Az önértékelési gondjaiddal nem fogok megküzdeni helyetted.

Nincs ezzel baj, de egyre jobban utáljuk a hülyéket. Te meg kb. lobogtatod a táblát, mondván hülye vagyok, üssetek.
Make love not Wor.

#55564 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 16:58

Szerintem Te is ezt csinálnád, ha napi sok júzer írna, hogy max. 1-2 küvecsből kellene odahaza a netet elosztani

Vannak fokozatok. Egyelőre a szigszalagos mikit szerettem volna kiváltani. Kőccségvetésből megszavaztak 50 gurigát, azt kellett beosztanom. Szerintem jó voltam.
Következő kör már eredményesebb lesz, én is tudom mi a jó, mi a technika, mi a minőség. De ha neked a kezedbe adnak pénzetet, akkor csak annyiban gondolkozol, ami messzire elkerüli a vágyaidat, vagy azt, hogy helyette mi lenne tartósabb, hangítósabb, ideálisabb. 50 küvecsből ezt tudtam kihozni :-D

#55565 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:04

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:01

Vannak fokozatok. Egyelőre a szigszalagos mikit szerettem volna kiváltani. Kőccségvetésből megszavaztak 50 gurigát, azt kellett beosztanom. Szerintem jó voltam.

Akkor lettél volna jó, ha rendeset veszel, de kevesebbet. Ahova ennyi cucc kell egyszerre, ott nem rúgsz labdába. Ha igen, akkor nehéz lesz megküzdeni a technikával. Itt kell kompromisszumot kötni, hogy mi a ráknak wireless miki, és annyiért kapsz mondjuk egy jó vezetékeset Audiotechnikából, vagy 5k-ért egy gagyi Shure-t.
Make love not Wor.

#55566 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 16:59

Ja, szegény júzer meg Enermax/Chieftec tápot kért, kapott Deert. Aztán meg is döglött elég hamar. VGAból sem az jött ami kell, DVDírónál meg kifejezetten elkjüldtük egymást a picsába, ha emlékszel. Nekem igényem volt, nem is akartak kielégíteni, csak "megoldjuk jó lesz ez, takarodjafaszba" Most más keresi a nagy pénzt.

Hibáztam, i'm sorry, tényleg hibáztam. Akkoriban volt egy vonal, meg készlet, amiből gazdálkodhattam. Meg hűséges is próbáltam lenni a nagykerhez, azóta ők is csődbe mentek, guga is. Nem egyszeri történet, egész ország ezzel küzd, hja, meg volt mistral, bluefish, sehol se nem vannak. Én még vagyok :cool:

Épp ma küldtem el a picsába az egyik céget, próbáltak rávenni fasszopásra, legyen átalány díj, mondtam nekem nem jó, mert akkor azért is engem basztatnak, hogy rakjam arrébb a routert.
Mondtam nekik, hogy kérjenek árajánlatokat cégektől. Kössenek szerződést, aztán, amit bevállalnak, hogy nyócórán belül, vagy huszonnégy, ha nem teljesítik, mert ugye mindegyik kicsi cég, meg alkalmazottak, nem motiváltak, akkor ismerik az órabéremet. Ha nagyon kellek nyugodtan hívjanak, én 15 percen belül ott vagyok :Đ

Szándékosan csináltam, mert ezek az átalánydíjas cégek minden faszt bevállalnak, van már tapasztalatom, mert néhányat leváltottam. Addig a stimm, hogy számlára jön a küvecs, de ha gond van, akkor kifogás is, hogy most éppen miért nem.
Legalább megtapasztalják az értékemet.
Hadd szopjanak egy kicsit, utána sírva rohannak hozzám, hogy menjek már, mert áll a bál, nem tudnak dolgozni :Đ

#55567 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:04

hogy mi a ráknak wireless miki

Mert fel s alá rohangálnak a színpadon :-D tavaly még azt a kurva szigszalagost is úgy megtaposták, hogy öröm volt helyrerakni :Đ csak néztek rám bambán, hogy miért nem szól, aztán kicsavartam a kezéből, igazítottam rajta és go. Kő gondolni arra, hogy széles a színpad, fel alá rohangálnak, egymásnak átadják, stb.

Mondom következő körben már nem 50 küvecsben gondolkodom. Itt ez volt a hibahatár. Ráadásul köllött állvány, meg vezetékes is, mivel nemsokára hangfelvételek készülnek. Helyi asszonyok énekelnek, főkő venni, eljuttatni egy zenésznek, az meg keveri és kűdi szlovákiába. Hja, ez szlovák kisebbségi falu, itt az idősebbek beszélnek szlovákul. Meg énekelnek. Ahhoz kellett a három vezetékes miki.

#55568 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:14

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:10

hja, meg volt mistral, bluefish, sehol se nem vannak. Én még vagyok :cool:

Azért a Mistral más témakör, oszt az ember pénzének a töredékéből, sőt, annak kamataiból vastagon élnél. Nem azt kell nézni, hogy van-e a bolt, hanem a tulaj ha akar, akkor holnap vesz egy szigetet, meg rögtön yachtot is mellé, amivel kihajózhat.

A hangítás érdekelne, hogy mi volt a követelmény. Vegyünk valamit, mert van 50k? Vagy kis zenekar? Fellépések? Egyáltalán mi a koncepció benne, amihez pont ez kellett?
Make love not Wor.

#55569 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:19

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:14

Mondom következő körben már nem 50 küvecsben gondolkodom.

mivel nemsokára hangfelvételek készülnek. Helyi asszonyok énekelnek, főkő venni, eljuttatni egy zenésznek, az meg keveri és kűdi szlovákiába. Hja, ez szlovák kisebbségi falu, itt az idősebbek beszélnek szlovákul. Meg énekelnek. Ahhoz kellett a három vezetékes miki.

Aztán engednek havi 100ezreseket ilyenre eltolni? Nem hinném. Egyszer sokat azért nem, sokszor keveset meg azért nem.

Felvételt ne mondd, ahhoz megint térmikrofon, jó kondis cucc, vagy ha kicsiben gondolkozol, akkor 100ezer pénz körül vannak az Edirol kis sztereó mikis felvevők, az rendben van, ahogy illik. De ha sokan énekelnek, akkor 2 darab kondis térmikrofon, oszt jó idő. Ezen meg sok mindent nem is lehet, vagy kell keverni, de felőlem matekozhatsz sok sávban is, akkor megint jön az A verzió, mert érteni kell hozzá, plusz nem occsó. Ilyen mikrofonnál meg értelme nincs, meg se merd mutatni hozzáértőnek.
Make love not Wor.

#55570 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:19

Én 4db ilyennel amilyen fos tornacsarnokokat hangosítok be:https://www.sal.hu/t...px?term_id=6845 Hangfalakba lehet normálisat is venni,de mondjuk microfonba is 10 ezrer forintos gagyi shure mikrofonom van,avval sincs semmi bajom.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#55571 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:22

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 04. 21. 18:19

Én 4db ilyennel amilyen fos tornacsarnokokat hangosítok be:https://www.sal.hu/t...px?term_id=6845 Hangfalakba lehet normálisat is venni,de mondjuk microfonba is 10 ezrer forintos gagyi shure mikrofonom van,avval sincs semmi bajom.

Én is az olcsó Shuret mondtam, ha fentebb láttad volna :-) Legalább valami neve van. Ezt az aktívat viszont lehet meghallgatnám egyszer meló közben, mert hobbira kellene, aztán a JBL oda most éppen drága, ilyen ismeretlen izékre meg látatlanban nem mertem szavazni. Szóval itt rés van nekem is, hogy merre indulhatnék minimál pénzből, de ha családban nagyobb lesz a szülinapi buli, akkor se kelljen elszaladnom. Igaz mindig volt kölcsön valami, utoljára jóféle Mackie, aztán megláttam az árát, majd úgy döntöttem, hogy nem is tetszik :-)
Make love not Wor.

#55572 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:29

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 16:59

Itt a baj.

Anno bevállaltam a számítástechnikát. De úgy, hogy blöfföltem, az első vevőm winchesterért jött, mutattam neki a kupacot, hogy válasszon a gépekből, meg szerelje ki a kedvére valót. Kivette, még az árát sem tudtam, blöffre egyezkedtem vele, bejött. Két hét múlva 10 ember ült a pinyóban, beszélgettek gépekről, én meg némán figyuztam, azt hitték guru vagyok. Faszt, csak próbáltam életben maradni, nem volt más választásom. Meg aztán érdekelt is, rám is ragadtak dolgok. Egyik este jött egy rendőr, behozott három gépet, hogy reggelre legyen meg, mert a rendőrpalotában dolgozik, kell a meló, fontos, hallott róla, hogy ez egy szerviz, mert itt gépek vannak, meg sokan megfordulnak. Eléggé belilultam, de bevállaltam. Egész éjjel telefonáltam egy haveromnak, akinek tudtam, hogy van számítógépe. Ő navigált, nem küldött el anyámba. Meglett reggelre, egy alkatrész sem került vissza a helyére, de minden gép működött. Azóta már kissé előrébb vagyok.
Rendőrfaszi adott sok küvecset, amit addig sohasem láttam.
Aztán környékbeli cég feljelentett, mert nyomultam aproneten kolbászos szalonnás logóval, nagyobb volt a forgalmam, mint nekik. Se kőccség, mindent feketén csináltam. Rendőrfaszi jött és mondta csináljak céget. Akkor már volt témi, később ücsüküé.

Azt is bevállaltam. rendőrfaszi hozott megrendeléseket, így kerültünk be a bűvkörbe. Haccsereg, BM, meg fasztudja, amit aztán az mszp kilőtt, pedig volt iskola, önkormányzat, meg minden állami jóság.
Utána buktunk. Lelécelt a bevéátelünk 70%-a.
Hol itt a hiba?

Most is bevállalok bármit, amihez nem értek. Erről szól a világ. Hány olyat tudsz felsorolni, hogy kapják a millákat tanácsadásért, de nem ért hozzá?
Én legalább jól érzem magam, ráadásul most még jobban. Fasza helyen lakunk, a falu fogalma, a közösség az, amiért még ingyen is bármit. Persze behozza az árát, mert itt az emberek egymásra vannak utalva.

#55573 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:31

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:29

Hol itt a hiba?

Ott, hogy sorban toltad el a warez wint, de amit "megcsináltál" azt sem fejzted be rendesen, hogy update, meg a többi, és mikor értelmeset akartam mondani, akkor voniogattad a vállad, és "szarom le nem érdekel" stringet nyomattad. Router default ssid, default jelszó, satöbbi. Emlékszel? Ezért is tartunk kontárnak. Senki nem tudja a világmindenséget, de azért az aljának is van határa.
Make love not Wor.

#55574 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:14

Azért a Mistral más témakör, oszt az ember pénzének a töredékéből, sőt, annak kamataiból vastagon élnél. Nem azt kell nézni, hogy van-e a bolt, hanem a tulaj ha akar, akkor holnap vesz egy szigetet, meg rögtön yachtot is mellé, amivel kihajózhat.

A hangítás érdekelne, hogy mi volt a követelmény. Vegyünk valamit, mert van 50k? Vagy kis zenekar? Fellépések? Egyáltalán mi a koncepció benne, amihez pont ez kellett?

Nem tudom téged mi hajt, én meggazdagodni nem szeretnék, számomra elégséges most is, mert mindenem megvan, bár vannak elképzeléseim, pl. a házat befejezni. Még egy szint, szigetelés, fasztudja. Söröm van mindig, enni is szoktam, aludni meg van hol. Másra minek költeni? Innen még nyaralni sem érdemes elmenni, mert ide nyaralni járnak, szóval felejtős.
Nem hajtok luxusért, hitelem nincs, amiért őszülni kéne.

Hangítás 50 küvecs meg a szigszalagos téma visszahatója. Ciki volt, polgi nyerte a férfiszépségversenyt, oszt le volt fotózva citromsárgazöld csíkos szigszalagozott mikrofonnal. Egyelőre csak mikrofonokra kaptam 50 küvecset.
Nagyjából rajtam múlik, hogy mit fognak megvásárolni, meg mit ajánlok be. Elsőre nem akartam vérszemet kapni. tettek egy ajánlatot, hogy miből gazdálkodjak, meg milyen célra.
Nem zenekarhoz kellett, csak a helyi rendezvényekre.
Következő lépcsőfok jön.
Csak rá kell világítanom, hogy Bánk igényes hely, sokan jönnek ide, nem kéne elbaltázni dolgokat ócsóságokkal.

#55575 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:31

Ott, hogy sorban toltad el a warez wint, de amit "megcsináltál" azt sem fejzted be rendesen, hogy update, meg a többi, és mikor értelmeset akartam mondani, akkor voniogattad a vállad, és "szarom le nem érdekel" stringet nyomattad. Router default ssid, default jelszó, satöbbi. Emlékszel? Ezért is tartunk kontárnak. Senki nem tudja a világmindenséget, de azért az aljának is van határa.

Hja, ez telefonon ment, igazad van, tényleg félvállról vettem, de ember hibákból tanul. A fülembe cseng a mondatod, hogy default jelszavakat megváltoztatni, ilyesmi, azóta szokásom, persze előtte leszartam. Egyébként tényleg kontár vagyok, nem szoktam magam lakkozni. Igazi hályogkovács, csak, ahogy idősbedek, dolgokat komolyabban veszek.
Cámtekben sohasem leszek képben, nem is lehet, mert elég fél év kihagyás, és elrohan melletted. Nekem megvolt, totális képzavar, amikor rendeltek tőlem egy gépet. Asse tudtam mit rakjak bele :-D

#55576 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:39

Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:35

Egyelőre csak mikrofonokra kaptam 50 küvecset.

Akkor kellett volna a wirelesst kihagyni, oszt 3 jó vezetékeset venni. Had rohangáljon, majd kibogozod. Ehhez kell a jó kábel is. De miért pont ilyen bazári vacakra esett a választás, azt nem értem.

Occsón valamit: http://www.pako.hu/a...1/shure___sv100

Egész jó árban éneket: http://hangshop.hu/s...a_MB3K_mikrofon
Make love not Wor.

#55577 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 18:31

Csóróknál a warez a megfizethető bármit is csinálsz,10k lenne egy win7 home premium akkor szerintem nagy nehezen még a csóró is megvenné.Dehát 25 ezerért adják a legolcsóbb helyen is még ezt a verziót is amiböl kivan gyomlálva a fele újdonság.Tudom jön megint a linux ingyen van szöveg,de az megint olyan hogy a fanatikusok meg a számtechbuzik/ mint amilyenek mi vagyunk/ fő terepe nem a kezdő embereké.
Hádédész..

#55578 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:19

meg értelme nincs, meg se merd mutatni hozzáértőnek.

Van egy kistérségi mutatvány, szerencsére ott jó cuccok vannak, ha valamelyik falunak kell, akkor elviszi, visszahozza. Projektor, vászon, erősítő, hangfal, stb. Na ott van Shure térmiki. Ilyen állványra szerelhető cucc, ami bármibe rögzít. Be lehet állítani mp3, wav, vagy bármi. A nejemék zenakarát ilyesmivel rögzítetté a stúdióban. Na ezt csak el kell hoznom, oszt ON. Utána jóság, a minősége eléggé brutál herzek, jól ki van találva. Azzal tolnék egy asszonykórust.

#55579 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 18:39

Akkor kellett volna a wirelesst kihagyni, oszt 3 jó vezetékeset venni. Had rohangáljon, majd kibogozod. Ehhez kell a jó kábel is. De miért pont ilyen bazári vacakra esett a választás, azt nem értem.

Egész jó árban éneket: http://hangshop.hu/s...a_MB3K_mikrofon

Ja shure az korekt nekem sv-200 van tökéletes 8-10 küvecs mindenhol.
Hádédész..

#55580 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 17:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 21. 17:39

Pákó oldalát ismerem, haverom, jártam nála számtechelni a zuglói boltjában, de ez most mellékes. 50 küvecsből kellett vezeték, állvány, toldó, és mikrofon.
Oldd meg :Đ
Hja és úgy, hogy legyen benne wireless mutatvány is, külön kérték :Đ

Oké, felelősségre lehet vonni, de ha minden igényt szeretnék kielégíteni, akkor jó voltam, s nem is szoptam le senkit :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2777
  • 2778
  • 2779
  • 2780
  • 2781
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.