The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2011. 04. 21. 21:55

Elküldve: 2011. 04. 21. 21:55
Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 22:53

most egy x éve volt bográcsbuliról regélsz, amin ott voltunk sokan
és hogy jön ez ide?
asszony áll mögötted és diktálja mit írj?
Elküldve: 2011. 04. 21. 22:01
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 21:55
és hogy jön ez ide?
asszony áll mögötted és diktálja mit írj?
A nejem rég alszik, én sem vagyok túlságosan beszámítható, ám ez nem akadályoz meg abban,,hogy véglegesen letiltsam a hozzászólásaidat

Pá, pá

Elküldve: 2011. 04. 21. 22:21

Elküldve: 2011. 04. 21. 22:29
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 22:41
Asszony eltart, erre vagy büszke? Két gyerkőcöt meg megcsinálod oszt adod nekik a hétszilvafásnemes példát? Majom.
Minek szaporodsz, életképtelen vagy. Apuci anyuci? Szerintem te gazdagabb családból jöttél.
Gyereket meg bízd rám, én nem akarok ilyen cigányéletet mint te.
Hja és a kurva anyád, csak hogy értsd.
Nem azér mondom, de ez már kezd uncsi lenni, csak hogy trendi legyek. Legalább úgy oltanál mást, hogy közben röhögjek is, de nem. Komolyan ezeket már csak fapofával görgetem át. Valahol igazad van, de ha guga nem lenne ilyen, akkor nem járnánk ide röhögni a fasságain. Attól, hogy kurvaanyázol állandóan nem fog sem ő megváltozni sem más. Faszé kell ezt ilyen komolyan venned?

Iszol te rendesen? Asszony nem op le, vagy mi van? Nem azért járunk ide x éve, hogy szarrá oltsuk egymást (najó de, de legalább úgy, hogy bárki is nevessen rajta, vagy legalább elmosolyodjon) ilyen módon. Tényleg nem kíváncsi erre szerintem senki. Guga mindig is ilyen marad és nem kell felvenni azt amit mond rád. Komolyan néha olyan vagy mint az összes fanatikus pártkövető faszkalap, aki képes vérre menni azért mert valakinek más a véleménye.
Vedd észre, hogy bérdroid vagy és kész. Dolgozd fel, hogy más szemében az vagy, aztán lépjél túl ezen. Nemértem mit kell ezen rágódni és ennyire túlreagálni. Ha meg jön egy ismételt überfasza világmegváltó ötlet akkor tegyél rá egy lapáttal, vagy dobjál be egy sunát a közösbe, vagy dobd be magad a közösbe vagy verd ki, vagy valamit csinálj amitől esetleg nem megy el a kedvünk attól, hogy idenézzünk naponta 24x. Bár attól, hogy kivered, nem lesz érdekesebb a topik, de nembaj, legalább oszd meg velünk, hogy tudjuk volt egy jó napod

písz
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2011. 04. 21. 22:30
Idézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 21. 23:21

Én is dolgoztam már lassú géppel.

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2011. 04. 21. 22:38
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 23:29

Iszol te rendesen? Asszony nem op le, vagy mi van? Nem azért járunk ide x éve, hogy szarrá oltsuk egymást (najó de, de legalább úgy, hogy bárki is nevessen rajta, vagy legalább elmosolyodjon) ilyen módon. Tényleg nem kíváncsi erre szerintem senki. Guga mindig is ilyen marad és nem kell felvenni azt amit mond rád. Komolyan néha olyan vagy mint az összes fanatikus pártkövető faszkalap, aki képes vérre menni azért mert valakinek más a véleménye.
Vedd észre, hogy bérdroid vagy és kész. Dolgozd fel, hogy más szemében az vagy, aztán lépjél túl ezen. Nemértem mit kell ezen rágódni és ennyire túlreagálni. Ha meg jön egy ismételt überfasza világmegváltó ötlet akkor tegyél rá egy lapáttal, vagy dobjál be egy sunát a közösbe, vagy dobd be magad a közösbe vagy verd ki, vagy valamit csinálj amitől esetleg nem megy el a kedvünk attól, hogy idenézzünk naponta 24x. Bár attól, hogy kivered, nem lesz érdekesebb a topik, de nembaj, legalább oszd meg velünk, hogy tudjuk volt egy jó napod

písz
kabbe

amúgy meg eddig x éve ő oltott le, most pár napig én őt, ennyi
itt a sunád is bazze:
http://t3.gstatic.co...sPJAJykml8VJ0bA

Elküldve: 2011. 04. 21. 22:39
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 21. 23:30

Hádebaszod ennyi idő alatt sql 2008 alá a céges gépen visszateszek egy 20 gigás adatbázist simán. Sosem mértem, csak most pilláztam, h faszra kell várnom, miközben a proci ki van használva 10%-on.
Na mék aluka, mer 6-kor kelés. Lehet mégis kéne keresni egy új niggert a céghez, aki megcsinálja a tróger melókat.
Elküldve: 2011. 04. 21. 22:39
Elküldve: 2011. 04. 21. 22:40
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 04. 21. 23:38

amúgy meg eddig x éve ő oltott le, most pár napig én őt, ennyi
itt a sunád is bazze:
http://t3.gstatic.co...sPJAJykml8VJ0bA

Ő a leendő feleséged?

Elküldve: 2011. 04. 21. 22:51

Elküldve: 2011. 04. 21. 22:52
Elküldve: 2011. 04. 21. 23:04
Idézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 21. 23:52

Viszont nincs szebb annál, mikor két paraszt, leparasztozza egymást.

Mivan rajmercis, menstruál a bejárónőd, hogy ilyenkor itt netezel sunyiba?

Elküldve: 2011. 04. 21. 23:20
Idézet: guga - Dátum: 2011. 04. 21. 18:47
Oldd meg

Hja és úgy, hogy legyen benne wireless mutatvány is, külön kérték

Nem lehet és kész, de ezt szerintem délután óta vagy ketten biztos megírták. Ennyi egy jobbféle énekmikrofon. Oszt az mégnem is a vérprofi. Bár előbb mintha sok misit írtál volna a kasszára, meg majd az eddigi ember cumóját 1ből ki lehet hozni. Lófaszt. Ebből 3 vezetékes miki, meg némi kábel kijön, de az is aljakategória. Ott a Shure SV100/200, meg az Audiotechnika, amit linkeltem. Audiotechnika nagyobb testvérét meg olyan senkiházik csapatják, mint a Tankcsapda és a Metallica. Oszt rendezvényre én is olyat viszek, jobbiknak is napi 3k a bérleti díja, ez ilyen.
Wireless nincs, kész. Ahogy a rendezvényen nincs 50 forintért korsósör, meg ingyé kolbász a nagyvilágnak, és ottani vállalkozótól is behajtanak adókat, egy alap cuccnak is van árfekvése.