Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 05. 16. 23:00
Oszt ez még nem is nagy trükk. Már értem miért kaptam meg a főzős műsort a TVPaprikában, ha egyszeri embernek ilyenek bejönnek. Amúgy is ilyen ember főzzön a geci sznoboknak, ahol a nemtommi felsőbbrendűkről lehet dumálni, ha meg olyan a buli, akkor olyan csúnyán lealjasodnak, amilyenre egy bokorugró vagy haladó SCH-s is csak szánalmasan néz, hogy jajjmá.
Én paraszt gyerek vagyok, nem kábítasz a faszsággal, de nyilván Te már jól beetted a hülyeséget. Adhatnának valami ehetőt is, mert csak a nevük fasza, jó kicsik az adagok, sör meg nincs.
Anno - amig le nem szoktattam oket a baszogatasomrol - MOD azaz manager on duty voltam. Kb ugyeletes igazgato.
Ez azt jelentette hogy azon a hetvegen en voltam a donteshozo - es mindent vegig kellett tesztelni ami a hotelben van. Aztan ha valami nem ok, akkor intezkedni. Szoval meg is hivtam az asszonyt kajalni - azota is emlegeti. Soha tobbet nem akar ot csillagos szallodaban etterembe menni.
A desszert igencsak kiverte nala a biztositekot. Valami flambirozott barack volt a tanyer kozepen (fel barack talan mikroban vagy tenyleg flambirozassal megfonnyasztva) aztan a tanyerra barack lekvarral korkoros csikokat rajzoltak diszitesnek, majd volt kb egy kaveskanalnyi meretu menta fagyi es meg volt valami szorat is a tanyer szelen korbe. Mindez 30 Euro.
Azota meg a hotel kozelebe se akar menni

En is max valami kavet/sutit tolok ha veletlenul megbeszelesunk van es beulok a kavezoba.