HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2913
  • 2914
  • 2915
  • 2916
  • 2917
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#58281 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 05. 06:12

LSO :cool:

#58282 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 07:19

utolsó
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58283 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 09:48

főzés off, napozás on :cool:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#58284 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 06. 05. 10:48

Nehogy te is odaégjél.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58285 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:23

Aszongya, hogy: van egy laptop + egy nokia telefon. Adatkábel, pc suite telepítve.
Ürge netezni akar, mondom kapcsolódás, nem található modem. Aztán szetting, meg mifaszom, csak kőröz.
Mondtam neki, hogy ne szopjon vele usb modemmel sem lehet Bánkon netezni, eddig még mindig visszaadta mindenki a szolgáltatónak, tök mindegy melyiknél volt, mert index 5 perc alatt nyílik.

Vagy 3 évvel ezelőtt már neteztem mobiltelefonon keresztül. Telcsi online, az nyitotta az oldalakat szövegesen. Rádugtam laptopra, konnekt oszt jóvan, baromi lassú volt, de nem az én bajom, ha azzal akarnak szenvedni direkt. Mint most is, de nem kapcsolódik. Driver hiba nincs, minden okésos.

Mi a szitu, ha mégsem?

#58286 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:29

Hja, mocim állt egész télen, most kicsomagoltam. Hoztam új akkut. Beszereltem, pörgette mint a meszes. Aztán bementem reggelizni. Fék kicsit odakozmált a tél alatt így behúzva maradt, gyújtást rajta hagytam, égett a féklámpa vagy 15 percig. Kijöttem, már csak pircegett a motor, nem bírta elindítani. Rákötöttem a töltőt, az sem.

Multiméterrel, hogy a rákba mérek áramerősséget?
Rákötöttem 200m/20A max. és COM-ra a kábelt, de nulla. Töltöttem az akkut 3 órát, amper nulla.
Kéne mocizni :-D
Gondolom az autó akksijáról nem érdemes rábikázni, mert az 6A, a mocié meg 3. Szétégne az elektronika. Pedig, ha mennék vele 10-20 kilométert, akkor feltöltődne. Tavaly már jártam így. Akku szarrá merülve, akku töltőről rábikáztam, aztán elmentem mocizni, már menet közben faszántos volt az önindító. De most az akkutöltő sem mozdítja meg.

#58287 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:33

inkább sörözök :Đ

#58288 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:36

Autóban 12Volt van, motorban 6Volt általában.

Betolni nem tudod? Nincs berugókarja ilyen esetekre?

Akkutöltő nem bikázásra van baszki :omg:
BMWパワー
Kép

#58289 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:36

Autóban 12Volt van, motorban 6Volt általában.

Betolni nem tudod? Nincs berugókarja ilyen esetekre?

Akkutöltő nem bikázásra van baszki :omg:

Yamaher Jog, 12V akku/3A
Berúgásra max. én reagálok, a moci nem nagyon értékeli. Sok volt neki a letakarás leállva. 1 évvel ezelőtt még sikerült 20 perc győzködés után életre kelteni, de most nem akarja a feszkót felvenni. Lehet gyertya problem, de nincs hozzá szerszámom. Holnap letolom a haverhoz, az mágus, van műhelye.
Sógoromnak kéne a motor melóba járni, én már nem használom egy ideje. Ma megígértem neki, hogy átviszem, de mivel nem indul, így inkább sörözök :Đ

#58290 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:43

Új akku, ha 15 perc féklámpa miatt elterül, akkor mennyi idő kell neki, míg lesz benne power?

#58291 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:23

Aszongya, hogy: van egy laptop + egy nokia telefon. Adatkábel, pc suite telepítve.
Ürge netezni akar, mondom kapcsolódás, nem található modem. Aztán szetting, meg mifaszom, csak kőröz.

A telefon modemként látszik már a rendszerben? Az nem a pcsütitől lesz, hanem a telcsi driverétől. Amit vagy hozott lemezen, vagy letöltött a netről. :]

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:29

Rákötöttem 200m/20A max. és COM-ra a kábelt, de nulla. Töltöttem az akkut 3 órát, amper nulla.

Azt meg ugye sorba kell kötni a fogyasztóval, és a multiméterben megnézni a biztit, hogy egy hasonló akció nem ütötte-e már ki.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#58292 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 05. 10:53

Azt meg ugye sorba kell kötni a fogyasztóval, és a multiméterben megnézni a biztit, hogy egy hasonló akció nem ütötte-e már ki.

Hasonló akció még nem volt, csak pc-nél használtam, tápegységnél volt mérésre, de az előbb szikrázott egy kurva nagyot a sorba kötésre és a töltő ledjei is fullra kilengtek.

Nejem most szólt, hogy szívem gyere ebédelni, utána megint kipróbálom :-D

Hja, telefon, mint telefon nem lett telepítve, de akkor letőtöm. Az az érdekes, hogy eszközkezelőben nincs kérdőjel. De nyilván nem ez a mozgatórugója.

#58293 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:43

Új akku, ha 15 perc féklámpa miatt elterül, akkor mennyi idő kell neki, míg lesz benne power?

Áruld már el nekem, ha úgyhagyod a motort akkor miért ég a féklámpa? :omg:

Egyébként a berúgókar azért van, hogy akksi nélkül is be tudd indítani. Szted a motoros fűnyírót mivel indítod be? Meg a behúzós motorcsónakot? Csak kéne tiszta gyertya hozzá, meg benya, meg levegő. De ha nincs egy gyertyakulcsod akkor minek motorozol egyáltalán?

Nemtudom milyen töltőd van. Az enyimmel fél óra alatt lehet annyit lehelni az akksiba, hogy beinduljon az autó, amihez nagyságrendekkel több power van, de célszerű 12 órát tölteni. A töltő egyébként kijelzi. Elkezdi nagy erőkkel tölteni majd ha hamar lemegy a töltési amper akkor kész van. De ha meg se nyikkan akkor lehet az akku is szar. Vagy a töltő. Vagy a motor. Inkább sörözzél.
BMWパワー
Kép

#58294 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:56

Az az érdekes, hogy eszközkezelőben nincs kérdőjel. De nyilván nem ez a mozgatórugója.

Már az eszközkezelő sem mer tőled kérdezni. :Đ
BMWパワー
Kép

#58295 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: anyaanya - Dátum: 2011. 06. 05. 10:48

kint voltam kocsit basztatni, felffort a fejem, nagyon durva itt Somogyban
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#58296 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:23

Mondtam neki, hogy ne szopjon vele usb modemmel sem lehet Bánkon netezni, eddig még mindig visszaadta mindenki a szolgáltatónak, tök mindegy melyiknél volt, mert index 5 perc alatt nyílik.

Vagy 3 évvel ezelőtt már neteztem mobiltelefonon keresztül. Telcsi online, az nyitotta az oldalakat szövegesen. Rádugtam laptopra, konnekt oszt jóvan, baromi lassú volt, de nem az én bajom, ha azzal akarnak szenvedni direkt. Mint most is, de nem kapcsolódik. Driver hiba nincs, minden okésos.

Mi a szitu, ha mégsem?

hívj szakembert

#58297 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 05. 11:29

Hja, mocim állt egész télen, most kicsomagoltam. Hoztam új akkut. Beszereltem, pörgette mint a meszes. Aztán bementem reggelizni. Fék kicsit odakozmált a tél alatt így behúzva maradt, gyújtást rajta hagytam, égett a féklámpa vagy 15 percig. Kijöttem, már csak pircegett a motor, nem bírta elindítani. Rákötöttem a töltőt, az sem.

Kéne mocizni :-D
Gondolom az autó akksijáról nem érdemes rábikázni, mert az 6A, a mocié meg 3. Szétégne az elektronika. Pedig, ha mennék vele 10-20 kilométert, akkor feltöltődne. Tavaly már jártam így. Akku szarrá merülve, akku töltőről rábikáztam, aztán elmentem mocizni, már menet közben faszántos volt az önindító. De most az akkutöltő sem mozdítja meg.

biztos új volt az akku? mert elég döglöttnek tűnik

#58298 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:58

Áruld már el nekem, ha úgyhagyod a motort akkor miért ég a féklámpa? :omg:

Berozsdált állásidő alatt. Önindító csak behúzott fékkarral működik. Úgy maradt, égett a féklámpa, leléceltem 15 percre, aztán már csak ciripelt.
Azért motorozok, mert ha a motor beindul, akkor van miért, ha nem indul be, akkor sörözök :Đ

A motor nem kettétört bazmeg, csak lemerült az akku :Đ
Szerszámom meg azért nincs hozzá, mert se arra nem készültem, hogy motort vegyek, s miután lett, arra sem készültem, hogy probléma lesz vele. Most lett.
Lesz hozzá szerszám is. De nem biztos, mert, aki a faluban mágus, annak van cámtógépe, amit én szerelek. Így nekem van csavarhúzóm, neki meg az, ami a motorhoz kell. Majd ő megoldja, amúgy sem akaródzik motorozni, nem nekem kell, hanem sógornak.

szimbiózis ez a javából
és első nap a bungiban, hogy fűtés nélkül csorog a hátamon az izzadtság (szex nélkül) :Đ

#58299 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 05. 10:58

Nemtudom milyen töltőd van. Az enyimmel fél óra alatt lehet annyit lehelni az akksiba, hogy beinduljon az autó

Multifukciós :Đ tud ótót, meg motrot. Motorba tegnap vettem az akkut, zselés, gondozásmentes. Beletöltöd a porba a folyadékot, vársz egy órát és röff. Én másnap reggel röfföltem, tekerte, mint a kurvaanyja, de állás után mindig meg kell győzni a mocit. Féklámpa úgy maradt, utána meg csak tücskölt, ciripelt. Most tőtöm vagy 6 órát, majmeglátjuk.

#58300 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 05. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 05. 11:00

Már az eszközkezelő sem mer tőled kérdezni. :Đ

Nem is arra találták, hogy kérdéseket tegyen fel :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első