HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2916
  • 2917
  • 2918
  • 2919
  • 2920
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#58341 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 06. 07:14

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 07:07

Nemtom én már nem egyszer voltam akkus boltban, de ilyenről még életembe nem hallottam. Mindenestre nem rossz, ha tényleg betöltöd a port aztán nem sokkal utána lehet is használni.

A por benne van, a folyadékot kell rátölteni, nyitva hagyod egy órát, s utána végleg lezárod.
Én egy egész éjszakát hagytam nyitva, reggelre bekocsonyásodott. Lökte is a motort egyből, mint a meszes, de elszúrtam :-D nejem kiszólt, hogy menjek reggelizni, s nem figyeltem rá, hogy a gyújtást rajtahagytam, a fékkar meg beragadt a téli rozsdától, így a féklámpa szépen le is szívta a powert.

Ma viszem az egész glancot szerelőhöz, nem árt ha átnézni, kárt nem szeretnék tenni a motorban. Rugdosásra egyelőre nem reagál, párszor felhördül oszt csönd. Biztos tök egyszerű lesz, kitisztítja a gyertyát oszt nyiha, mert tavaly ősszel még pörögtem a mocival, nem volt hibája. De a téli mínusz 20-asok betettek neki :-D

#58342 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 07:20

Itt 10 perc várakozást ír, de én biztosra mentem :Đ

http://yinxin-power....-YTX4L-BS-.html

12V most is van az akkuban, mert töltöttem, de áramerősséget nem tudok mérni csak akkor, ha ugye folyik a felhasználása. Akkut beviszem a boltba, ott van 15 féle töltő, meg terheléses teszt.

#58343 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 07:20

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 08:14

Ma viszem az egész glancot szerelőhöz, nem árt ha átnézni, kárt nem szeretnék tenni a motorban.

Végre egy jó hozzáállás :Đ Ha mindenhez így állnál hozzá akkor most is a segélyért állnál sorba :Đ

Szerkesztette: blueboi69 2011. 06. 06. 07:21 -kor

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58344 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 08:59

Annyira nem bonyolult, akár bemehetnék vásárolni egy rakat szerszámot, és nekiállhatnék, süldő koromban rigát, komárt, rometet szereltem, de most erre nincs időm, mert viharok után elég sok a futkosás.

#58345 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 09:14

Itt az ideje felfuttatni a villámhárító bizniszt.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58346 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 09:20

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 09:14

Itt az ideje felfuttatni a villámhárító bizniszt.

az is elég, ha rétságra megfelelő mennyiségű tápegységet, adsl modemet és routert rendelek :-D ma 4db gépet gyűjtöttem be a tegnapi vihar nyomán. Tápegység kifingása standard, és még nem is kell codegennek lennie.

#58347 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 09:39

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 10:20

az is elég, ha rétságra megfelelő mennyiségű tápegységet, adsl modemet és routert rendelek :-D ma 4db gépet gyűjtöttem be a tegnapi vihar nyomán. Tápegység kifingása standard, és még nem is kell codegennek lennie.

menem adsz el a sok parejnak tulfesz vedos aljzatot?

Nem akarod magad alatt vagnio a fat, ugye? :)

#58348 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 06. 09:46

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 06. 10:39

Mert az önmagában kevés, mellé nem működik. Aztán elad egyet, legközelebb meg jönnek, hogy akkor miért nem megy, oldja meg, pénzt vissza, miazmás. Főleg ha nem a 230-on jön be, hanem az ADSL-en, azt is külön le kellene védeni.
Make love not Wor.

#58349 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 09:59

Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 06. 09:39

A 6500 Ft-os Codegen tápra is húzzák a szájukat, lakásbiztosítás nincs, de oldjam meg + az én fellépti díjam. Ez a régió anyagilag elég elmaradt.

#58350 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:01

Most ippeg egy elég komoly gépet hoztam haza, egy tévés csajé, van küvecs, mióta a környéken bogarászok ez az első olyan gép, amit akár én is építhettem volna, minden fullos benne, de legalább elszállt :Đ

Átlagban sulinetes gépek vannak.

#58351 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:07

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 11:01

Most ippeg egy elég komoly gépet hoztam haza, egy tévés csajé, van küvecs, mióta a környéken bogarászok ez az első olyan gép, amit akár én is építhettem volna, minden fullos benne, de legalább elszállt :Đ

5éves P4, mi? :omg: Monnyadmá mi van benne, ami neked fullos (mégcsak irodai használathoz képest is), tényleg érdekel.
BMWパワー
Kép

#58352 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 06. 10:46

Mert az önmagában kevés, mellé nem működik. Aztán elad egyet, legközelebb meg jönnek, hogy akkor miért nem megy, oldja meg, pénzt vissza, miazmás. Főleg ha nem a 230-on jön be, hanem az ADSL-en, azt is külön le kellene védeni.

Olyanom van, ami koaxot, telefonvonalat is véd. Már csak áram kéne bele. ;)
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#58353 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:22

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 11:01

A minap egy Romániában vett gépet kúráltam. Állítólag drágábban vették, mint a kocsit, valami 14millió régi lejt adtak érte.
Annak a receptjéért könyöröghet a sulinet. A Codegen táp felismerhető volt. A vinyó állítólag hitachi, de a laposmaxtorból felújított excelstor az egy profi cucc mellette. Az alaplapról ne is beszéljünk.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#58354 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:28

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 06. 10:46

Az MGE cuccosa telefon/ethernet/230 egyarant. Kb 5-6e Ft. Elvileg 15k Eur ertekig garit vallalnak a mogotte levo cuccra.
Annyira nem lehet rossz...
Ra is van irva hogy nemtomhany Joule amit kepes elnyelni...
Kép

Szerkesztette: FőDudu 2011. 06. 06. 10:30 -kor

#58355 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:35

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 10:07

5éves P4, mi? :omg: Monnyadmá mi van benne, ami neked fullos (mégcsak irodai használathoz képest is), tényleg érdekel.

Ha azt mondom, hogy fullos, akkor elhiheted, hogy az. Az nem baj, hogy hülyének nézel, de egy 5 éves gép mitől lenne fullos. Ezt a masinkát 3 monitorral használja tervezésre, filmvágásra, megatökömtuggya.

Viszont érdekes problémába futottam. Eddig azt hittem elszállt. De kivettem a DDRIII ramokat, leteszteltem másik cuccba, ott megy szépen. Visszaraktam a helyére, be sem kapcsol. Rákötöttem a saját teszt tápomat, elindul a masina. Kivettem belőle a szerintem elszállt siftek tápot, beraktam a másik gépbe és ott megy. Amit hoztam origi siftek tápot, az a géppel be sem kapcsol, másik lapon megy.

Összefoglalva, siftek táppal nem kapcsol be a gép, azt tudni kell, hogy villámcsapás után vagyunk. A régi és új siftek megy, mint a meszes másik konfigban. Ezt a gépet kipróbáltam két másik táppal, fsp meg ultrapower és megy. De siftekkel nem.

Sifteknek néha a szinuszos jel miatt van problémája bizonyos szünetmentesekkel, tégen apc-nél tapasztaltam, hogy nem tudott együtt dolgozni vele.

Elképzelhető, hogy a villámcsapás olyat okozott az alaplapban, hogy a siftek elektronikájára immúnis :-s ez eléggé ufós, de ilyenkor az ember a homlokához csap.

#58356 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:39

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 11:35

Ha azt mondom, hogy fullos, akkor elhiheted, hogy az. Az nem baj, hogy hülyének nézel, de egy 5 éves gép mitől lenne fullos. Ezt a masinkát 3 monitorral használja tervezésre, filmvágásra, megatökömtuggya.

Viszont érdekes problémába futottam. Eddig azt hittem elszállt. De kivettem a DDRIII ramokat, leteszteltem másik cuccba, ott megy szépen. Visszaraktam a helyére, be sem kapcsol. Rákötöttem a saját teszt tápomat, elindul a masina. Kivettem belőle a szerintem elszállt siftek tápot, beraktam a másik gépbe és ott megy. Amit hoztam origi siftek tápot, az a géppel be sem kapcsol, másik lapon megy.

Összefoglalva, siftek táppal nem kapcsol be a gép, azt tudni kell, hogy villámcsapás után vagyunk. A régi és új siftek megy, mint a meszes másik konfigban. Ezt a gépet kipróbáltam két másik táppal, fsp meg ultrapower és megy. De siftekkel nem.

Sifteknek néha a szinuszos jel miatt van problémája bizonyos szünetmentesekkel, tégen apc-nél tapasztaltam, hogy nem tudott együtt dolgozni vele.

Elképzelhető, hogy a villámcsapás olyat okozott az alaplapban, hogy a siftek elektronikájára immúnis :-s ez eléggé ufós, de ilyenkor az ember a homlokához csap.

Mondod neki, hogy a táp szar és kell bele másik, ennyi. De mostmá lökjed milyen gép az, télleg érdekel.
BMWパワー
Kép

#58357 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:41

Idézet: csozsi - Dátum: 2011. 06. 06. 10:22

A minap egy Romániában vett gépet kúráltam. Állítólag drágábban vették, mint a kocsit, valami 14millió régi lejt adtak érte.
Annak a receptjéért könyöröghet a sulinet. A Codegen táp felismerhető volt. A vinyó állítólag hitachi, de a laposmaxtorból felújított excelstor az egy profi cucc mellette. Az alaplapról ne is beszéljünk.

Erre a sulinetes témára vallást lehetne alapítani :omg: itt az emberek úgy féltik a hörgő excelsor vinyós, 256mb rammal szerelt dvd olvasós integrált videós gépüket, mint ha a szemüket lopnák :Đ

#58358 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:44

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 10:39

Mondod neki, hogy a táp szar és kell bele másik, ennyi. De mostmá lökjed milyen gép az, télleg érdekel.

gigabyte lap, 6000-es amd, 2db vga, 2*2giga ddrIII. A többi lényegtelen.
A tápja nem szar, direkt mondta, hogy ha szar, ugyanolyat hozzak. A biztonság kedvéért hoztam haza egy origi sifteket, de nem segít rajta. Ragaszkodik a márkához :Đ a régi siftek garanciális az iponnál, viszont semmi baja. Mindegy, a helyzet paradoxon.

Most lépek fsp tápegységért, de magammal viszem a gépet is meg az ultrapowert, amivel megy, nem akarok annyit rohangálni a boltba.

#58359 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:44

Kinek mi az igénye,én a szomszéd p3 500 as gépét szoktam néha rendberakni évente.Nekik bőven elég pár honlapot megnézni vele meg e-mailt irni+facebook.Elpusztíthatatlan a cucc,néha kikell porolni és megy.
Amúgy szerintem a lapot cseréld és avval megoldódik mindkét igény.Marad a táp is meg a gép is indul ennyi.

Szerkesztette: djculture 2011. 06. 06. 10:46 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#58360 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 06. 10:46

Idézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 06. 11:44

Kinek mi az igénye,én a szomszéd p3 500 as gépét szoktam néha rendberakni évente.Nekik bőven elég pár honlapot megnézni vele meg e-mailt irni+facebook.Elpusztíthatatlan a cucc,néha kikell porolni és megy.

Facebook? Sok flash miatt egy helyben megáll, mint a szög. Nekem alapban 1 guga RAMot igényel az egész, főleg ha farmoznak is. Lassan le kellene szokni az ilyen minimál konfigokról, mert már a "csak netezni" lesz olyan, mint régen a "csak játékra lesz", biza erősebb vasak kellenek hozzá, mert csak. Oszt akkor még háttérben futó vírusölő, miazmás.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2916
  • 2917
  • 2918
  • 2919
  • 2920
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.