Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 06. 10:07
5éves P4, mi?

Monnyadmá mi van benne, ami neked fullos (mégcsak irodai használathoz képest is), tényleg érdekel.
Ha azt mondom, hogy fullos, akkor elhiheted, hogy az. Az nem baj, hogy hülyének nézel, de egy 5 éves gép mitől lenne fullos. Ezt a masinkát 3 monitorral használja tervezésre, filmvágásra, megatökömtuggya.
Viszont érdekes problémába futottam. Eddig azt hittem elszállt. De kivettem a DDRIII ramokat, leteszteltem másik cuccba, ott megy szépen. Visszaraktam a helyére, be sem kapcsol. Rákötöttem a saját teszt tápomat, elindul a masina. Kivettem belőle a szerintem elszállt siftek tápot, beraktam a másik gépbe és ott megy. Amit hoztam origi siftek tápot, az a géppel be sem kapcsol, másik lapon megy.
Összefoglalva, siftek táppal nem kapcsol be a gép, azt tudni kell, hogy villámcsapás után vagyunk. A régi és új siftek megy, mint a meszes másik konfigban. Ezt a gépet kipróbáltam két másik táppal, fsp meg ultrapower és megy. De siftekkel nem.
Sifteknek néha a szinuszos jel miatt van problémája bizonyos szünetmentesekkel, tégen apc-nél tapasztaltam, hogy nem tudott együtt dolgozni vele.
Elképzelhető, hogy a villámcsapás olyat okozott az alaplapban, hogy a siftek elektronikájára immúnis

ez eléggé ufós, de ilyenkor az ember a homlokához csap.