HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2924
  • 2925
  • 2926
  • 2927
  • 2928
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#58501 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 06. 23:03

Most mondjam, hogy videózáshoz meg tényleg szopás az AMD?

lófaszt.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#58502 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 06. 16:59

Nejem mondja, hogy gyüvőhét szombaton kettisszel beugrik hozzád vacsizni, utána keresnek valami zenés helyet hajnalig, és az első busszal hazajön.

Azt szeretném kérni, hogy rakjál már be nekik kazettán valami eddát, hogy kölyköd voltam, azt adj nekik egy üveg pezsgőt, nehogy elbutuljanak onnan valami helyre, ahol ginával tolják a likőrt. Hajnalban meg rakd fel az első buszra mindkettőt :-D

Ha vigyázol rájuk nem leszek hálátlan,

:wtf:

1. senki nem rak fel senkit semmilyen buszra, főleg nem hajnalban
2. edda helyett komár lacit szeretnénk
3. ki az a gina?
4. teljesen hülyének nézel minket?
5. nyugodjál meg, vacsi után ide fogunk menni, itt van a Gubacsin nem messze a melóhelyemtől, kellemes, szolid hely: Linkjeim

6. :rabbit:
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#58503 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 06. 07. 13:13

lófaszt.

Így van, csak ha szopsz vele, akkor support azzal kezdni, NVIdia VGA/Intel chipset preferred, csókolom.
Make love not Wor.

#58504 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 06. 07. 13:24

5. nyugodjál meg, vacsi után ide fogunk menni, itt van a Gubacsin nem messze a melóhelyemtől, kellemes, szolid hely: Linkjeim

Crayz Mama az nagyon rendben van, voltunk párszor Cryfree bulin.
Make love not Wor.

#58505 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 07. 13:12

Latszik, hogy napilapot soha az eletben nem olvastam, fogalmam sincs, ez milyen ujsag.
Meg ilyen Nepszabadsag, Nepszava meg Magyar Nemzet remlik, hogy vannak (voltak?), de kb. ennyi :Đ

#58506 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 06. 07. 13:13

lófaszt.

Kivansagod parancs :omg: :Đ

Kép

#58507 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 06. 07. 12:24

3. ki az a gina?

A hármas kérdésedre a négyes kérdés a válasz :-D két csaj egyedül a pesti éjszakában tökéletes préda. Amennyi elborult állat mászkál a fővárosban, jogos részemről a kétely, hogy ha a pultnál valaki kivitet nektek egy italt...

Inkább nem is folytatom.

#58508 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 06. 07. 13:24

Ekkora magas labdat :omg: :Đ

De mivel papucs (egyik erintett a neje) meg oda-vissza nyalja a segget mindenkinek, aki egy jo szot szol ra (ez vagy Te), ezert valaszolok en helyette:

Igen

#58509 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 07. 13:30

Crayz Mama az nagyon rendben van, voltunk párszor Cryfree bulin.

Mondjuk én inkább a Szimplakertbe mennék, az jobban illene hozzánk, de félek, hogy oda Guga nem enged el.:rolleyes2:
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#58510 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 13:34

A hármas kérdésedre a négyes kérdés a válasz :-D két csaj egyedül a pesti éjszakában tökéletes préda. Amennyi elborult állat mászkál a fővárosban, jogos részemről a kétely, hogy ha a pultnál valaki kivitet nektek egy italt...

Inkább nem is folytatom.

Jóvan nyugi, csak vicceltem :-D , vacsora után szépen hazamegyünk, beteszünk egy csöpögős filmet, és dobozból fagyit eszünk (diétásat) nagykanállal. :rolleyes2:

Szerkesztette: Kettisz 2011. 06. 07. 12:39 -kor

#58511 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 07. 13:35

Ekkora magas labdat :omg: :Đ

De mivel papucs (egyik erintett a neje) meg oda-vissza nyalja a segget mindenkinek, aki egy jo szot szol ra (ez vagy Te), ezert valaszolok en helyette:

Igen

Akkor gyere velünk! :wub: :Đ

szerk.: most láttam a képet, amit betettél, bocsi, de inkább mégse gyere. :oops:

Szerkesztette: Kettisz 2011. 06. 07. 12:42 -kor

#58512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 06. 07. 12:24

3. ki az a gina?

> Ő lenne a gina <

Vodi volt kint a szigeten fellépni, megkínálták üdítővel, utána órákra kiesett az emlékezete, kirabolták. Denit ismered, hazavitt a zöldpárdonból egy csajt, aki szólt, hogy álljanak le egy kisközértnél. Csaj beszaladt üdítőért, megkínálta belőle Denit, a srác két napig eszméletlenül feküdt az autójában a kisközért előtt. Kirabolták. A dolog érdekessége, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy ott fekszik az autóban eszméletlenül.

De sorolhatnék még neked dolgokat a pesti éjszakából. Én azt mondtam a nejemnek, hogy cyberde után be a taxiba, vegyetek piát és húzzatok haza. Mulatozni majd mulatoztok Bánkon, itt is lesznek nyáron bőven rendezvények, és itt soha nincs probléma.

#58513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:51

A Mátéfi Robit is ismered, a hülye ráadásul velem volt, és nála a táskában a napi bevétel. Mondtam neki, hogy húzzunk haza a pénzzel, mert már piáltunk. Mindenáron be akart menni a Baross kocsmába, kért két sört, majd összeismerkedett két csajjal. Én Robi apjával leültem egy asztalhoz, a két csaj felhívta Robit beszélgetni az emeletre.
Hiba volt.
Nem vettünk észre semmit, Robival lehetett beszélni, elmentünk haza, de ugye a ház mellett volt a Gólya kocsma, nyócker hirhedt filmforgató helye. Na ott vette észre, hogy nincs meg a pénz. Elkezdett ordítozni, széket borogatni. A kocsma tele volt cigányokkal, Robi meg azt hitte azok vették el a pénzét.
Csattantak a falon a sörösüvegek, meg elrepült pár szék, és a kocsmáros mentett meg bennünket. Odalépett hozzám és azt kérdezte, hogy te vagy a Garas Dezső fia? Vágtam a helyzetet, nem ellenkeztem, szépen elengedtek bennünket, aztán otthon összeraktuk a dolgokat. Robival is ginát itattak.

#58514 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 13:43

> Ő lenne a gina <

Vodi volt kint a szigeten fellépni, megkínálták üdítővel, utána órákra kiesett az emlékezete, kirabolták. Denit ismered, hazavitt a zöldpárdonból egy csajt, aki szólt, hogy álljanak le egy kisközértnél. Csaj beszaladt üdítőért, megkínálta belőle Denit, a srác két napig eszméletlenül feküdt az autójában a kisközért előtt. Kirabolták. A dolog érdekessége, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy ott fekszik az autóban eszméletlenül.

De sorolhatnék még neked dolgokat a pesti éjszakából. Én azt mondtam a nejemnek, hogy cyberde után be a taxiba, vegyetek piát és húzzatok haza. Mulatozni majd mulatoztok Bánkon, itt is lesznek nyáron bőven rendezvények, és itt soha nincs probléma.

vodi is elég hülye ha beszopta ezt az ezer éves mókát,ilyen szarok már akkor is voltak mikor én komolyabban diszkóztam.Cegléden azért is zárták be a diszkót csak ez ment ott folyton.Alapszabály az hogy az ember maga kéri és zárt üvegű italt amit előttem bontanak fel.Másiképp szopacs.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#58515 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 07. 12:57

Alapszabály az hogy az ember maga kéri és zárt üvegű italt amit előttem bontanak fel.Másiképp szopacs.

Meg az is, hogy itthon a kertben bogrács mellett sörözök, sehol nem fogyasztok semmit :-D

#58516 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 13:59

Meg az is, hogy itthon a kertben bogrács mellett sörözök, sehol nem fogyasztok semmit :-D

Az a legbiztosabb az tuti.De különben nagyon ilyen bóditószar se kell sok embernek.Haver is ugy berugott a multkor gina nélkül is hogy beszélni nem tudott aztán játék gépezett és a cigók szépen kifosztották.Már úgy hivtak fel hogy menjek már oda mert áll a balhé.

Szerkesztette: djculture 2011. 06. 07. 13:02 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#58517 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 13:04

> Ő lenne a gina <

A haverom meg én, egyszer kb 4 órát aludtunk a Róbert Károly körút középső sávjában. A Domus előtt. A lámpánál. Járó motorral. :eek:

Igaz, hogy nem ginától, de be voltunk tépve rendesen. Ráadásul be is voltunk viszkizve. :cool: :-D

Mégse rabolt ki senki. :-)

#58518 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 13:07

> Ő lenne a gina <

Oké, megértem és el is fogadom az érveidet, de miért gondolod, hogy ennyi idősen nem rendelkezünk józan ítélőképességgel, minimális emberismerettel, és miért gondolod, hogy bárkitől, idegentől italt fogadnánk el, vagy olyat tennénk, amit megbánunk majd holnap? :-D
Nem 17 évesek vagyunk, és nem is 22, jó lenne, ha nem látnál rémeket, hidd el, teljesen kulturáltan, de azért magunkat jólérezve fogjuk tölteni az estét. :)
Nem túl gyakran, de időnként elmegyek szórakozni, legutóbb pl. pont a Szimplában voltam egy barátnőmmel -nem ismered-meg utána egy másik helyen,hajnalig mászkáltunk a zsúfolt utcákon, és semmi bajunk nem esett.
Na jó, egy helyen vodkával kínáltak, de nem fogadtuk el.
Na jó, volt egy durvább dolog is, egy arab leszólított a körúton, hogy : Wanna dance? :Đ , de az még viszonylag világosban volt.
De egyébként meg mondtam, hogy gyere el Te is, és akkor nem lesz miért aggódnod! :)

#58519 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 07. 13:12

http://index.hu/kult...ak_a_metropolt/

Ellenvéleménynek helye nincs.

ez kit érdekel?
fosabb mint a blikk
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#58520 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 06. 07. 14:04

A haverom meg én, egyszer kb 4 órát aludtunk a Róbert Károly körút középső sávjában. A Domus előtt. A lámpánál. Járó motorral. :eek:

Elképzeltem. :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2924
  • 2925
  • 2926
  • 2927
  • 2928
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.