HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2927
  • 2928
  • 2929
  • 2930
  • 2931
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#58561 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:35

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 07. 14:28

Sorry, de mi nem fozunk, vendegeket meg nem fogadunk :cool:

De a Tescoban van Don Pepe, ha esetleg megeheznetek hazafele menet :nevet:

Mi mindig hívatlan vendégek vagyunk :Đ tudunk főzni, ti csak nyugodtan gémezzetek a pléjsztésünön páros teniszt vagy a faszom tudja, és utána megnyalhatjátok mind a 11 ujjamat.

Bazzer, két hete készülök ki a kertbe főzni, nem tud összejönni, mindig elrángatnak valahova. Elegem van ebből, most már nagyon szeretnék sütni valami disznóságot :-D

#58562 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:41

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 15:32

Én meg téged :nevet:

En meg anyadat :fuck:

#58563 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:42

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 15:35

Mi mindig hívatlan vendégek vagyunk :Đ

Micsoda meglepetes, hat ezt ki gondolta volna :nevet:

#58564 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:45

Egyébként ifjú koromban Párkányban is volt kalandom :-D
Böcével elmentünk sörözni. Beültünk a főtéren egy csehóba. Ott voltunk vagy 3 sör óta, és egyszer csak körbevettek bennünket, felállítottak, kihívtak az utcára, hogy fogjuk a hátizsákokat is.

Persze, hogy berezeltünk, nagyon meg sem mertünk mukkanni, mert volt vagy 8-10 faszi. Aszongyák, hogy a kocsma előtti kerékpártározóból az egyik versenybicikliről letekerték a szárnyasanyákat. És tudják, hogy az Magyarországon drága, meg nem is kapható :omg: na itt könnyebbültem meg :Đ

Mondták, hogy átkutatnak bennünket, ha megtalálják végünk van, ha nem, akkor etetnek, itatnak.
Persze, hogy nem találták meg, majd pont szárnyasanyát megyek lopni a szomszédba :-D
Volt nekik kajajegyük étterembe, elvittek mindkettőnket. Bécsi szelet szarásig, de akkora, mint az asztallap.
Utána másik kocsma, Zeleznya, meg sligovica, meg sör. Fúú, nagyon elbutultunk, Böce szerelmet vallott a szakállas csaposnak, utána mentünk aludni egy lakótelepi lakásba. Hátizsák tele sörrel. Éjjel ki akartam menni vécére pisálni, sötét volt, azt sem tudtam melyik bolygón vagyok. Valahogy kijutottam a lépcsőházba és ott csöveltem, utána elindultam. Kora hajnalban értem a Dunapartra, és gondoltam lefürdök :-D
Beúsztam jó messze, a határőrök szedtek ki, totálisan elfelejtettem, hogy másik országban vagyok :Đ mindenhol magyarul beszéltek.
Bevittek az őrszobára, aztán valakit elküldtek, hogy keresse meg a parton a cuccaimat. Később előkerült Böce is, keresett, lejött a komphoz, aztán mondták neki a helyiek, hogy a hülye haverodat most halászta ki a határőrség :Đ

Szerencsére nem baszakodtak sokat, mondtam nekik, hogy sorry, de elég kemény éjszakán vagyok túl, és azért úsztam be, hogy józanodjak.

Hja, Prágában is megjártam. A magyar nagykövet vitt el ebédelni, rá volt kényszerülve, aztán a határon hazafelé, mikor a cseszlovák tiszt elkérte az útlevelemet, bepecsételte, hogy persona non grata, ki lettem tiltva cseszlovákiából :nevet:

#58565 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:55

Idézet: unix - Dátum: 2011. 06. 07. 15:29

Akitől anyukád féltett Kép

Anyám max magamtól félt a mai napig is.

A skizó énem posztol??? :eek:
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#58566 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 14:56

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 07. 15:30

BEGYOKAt ismerve anyukaja mindenkitol feltette. Meg is lett az eredmenye :nevet:

Na megszólalt a szagértő.

Miről csobogsz kispatak?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#58567 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:11

Idézet: EGOKA - Dátum: 2011. 06. 07. 14:56

Miről csobogsz kispatak?

fúú de vagi vagy na :Đ

#58568 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:13

Idézet: EGOKA - Dátum: 2011. 06. 07. 15:55

Anyám max magamtól félt a mai napig is.

A skizó énem posztol??? :eek:

Más gond is van ott ezekszerint KépKép

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#58569 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:16

Közhasznú Alapítvány Mezei Menedék Tegyünk többet az emberekért
0 szavazat :Đ

#58570 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:17

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 15:20

Nincs rá elég időm, a hétvége túl korai, de cyberdénél egy hwsw szexparti zenével aládúcolva, falakat kirúgva nem rossz ötlet :Đ kérdés, hogy ez a fasz mennyire vevő rá :Đ

Ciberéd bármire vevő, elvégre bizniszember, oszt ha szórod a lóvét, akkor miért ne. Második opció, hogy nem keresi magát hülyére, de mikor a seggéből szívod fel a kokaint, akkor szerintem a poén kedvéért is :-)
Make love not Wor.

#58571 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:17

Idézet: EGOKA - Dátum: 2011. 06. 07. 15:56

Miről csobogsz kispatak?

Majd Belboj elmagyarazza, amugy is o a noi lelkek nagy ismeroje :nevet:

#58572 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:23

Idézet: guga - Dátum: 2011. 06. 07. 15:45

Egyébként ifjú koromban Párkányban is volt kalandom :-D
Böcével elmentünk sörözni. Beültünk a főtéren egy csehóba. Ott voltunk vagy 3 sör óta, és egyszer csak körbevettek bennünket, felállítottak, kihívtak az utcára, hogy fogjuk a hátizsákokat is.

Persze, hogy berezeltünk, nagyon meg sem mertünk mukkanni, mert volt vagy 8-10 faszi. Aszongyák, hogy a kocsma előtti kerékpártározóból az egyik versenybicikliről letekerték a szárnyasanyákat. És tudják, hogy az Magyarországon drága, meg nem is kapható :omg: na itt könnyebbültem meg :Đ

Mondták, hogy átkutatnak bennünket, ha megtalálják végünk van, ha nem, akkor etetnek, itatnak.
Persze, hogy nem találták meg, majd pont szárnyasanyát megyek lopni a szomszédba :-D
Volt nekik kajajegyük étterembe, elvittek mindkettőnket. Bécsi szelet szarásig, de akkora, mint az asztallap.
Utána másik kocsma, Zeleznya, meg sligovica, meg sör. Fúú, nagyon elbutultunk, Böce szerelmet vallott a szakállas csaposnak, utána mentünk aludni egy lakótelepi lakásba. Hátizsák tele sörrel. Éjjel ki akartam menni vécére pisálni, sötét volt, azt sem tudtam melyik bolygón vagyok. Valahogy kijutottam a lépcsőházba és ott csöveltem, utána elindultam. Kora hajnalban értem a Dunapartra, és gondoltam lefürdök :-D
Beúsztam jó messze, a határőrök szedtek ki, totálisan elfelejtettem, hogy másik országban vagyok :Đ mindenhol magyarul beszéltek.
Bevittek az őrszobára, aztán valakit elküldtek, hogy keresse meg a parton a cuccaimat. Később előkerült Böce is, keresett, lejött a komphoz, aztán mondták neki a helyiek, hogy a hülye haverodat most halászta ki a határőrség :Đ

Szerencsére nem baszakodtak sokat, mondtam nekik, hogy sorry, de elég kemény éjszakán vagyok túl, és azért úsztam be, hogy józanodjak.

Hja, Prágában is megjártam. A magyar nagykövet vitt el ebédelni, rá volt kényszerülve, aztán a határon hazafelé, mikor a cseszlovák tiszt elkérte az útlevelemet, bepecsételte, hogy persona non grata, ki lettem tiltva cseszlovákiából :nevet:

:Đ

Mit alkottál Prágában bakker? :omg:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58573 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 07. 15:17

de mikor a seggéből szívod fel a kokaint, akkor szerintem a poén kedvéért is :-)

Erre kicsi az esély, egyrészt már nyugisabb vagyok, és inkább a legal, herbal drogok rajongója vagyok :Đ www.herbognosis.hu postás kihozza, elpöfékelem, jóvandolgom :Đ

Másrészt azért meghallgatnám cyberde véleményét is, mielőtt belecsúsznánk egy tini disco-ba :Đ

Tavaly nyáron volt egy nagy ph találkozó. Tököm tudja melyik vidéki város, csehó. A topik pörgött. Párnak szúrta a szemét, hogy ha lefoglalják a csehót, akkor van kötelező fogyasztás. De nem 10küvcecsről volt szó, hanem ilyen alap zóna adag étel, meg igyál két sört. Hamar összeugattak, meg nincs pénze vonatra, meg micsoda ilyen dolog, s ha ő mást akar enni, meg mifaszom.

Egytől egyig megérdemelne egy pofánbaszást, csak jajveszékelnek, rinyálnak, stb. 10 nap éhezés után meg kiinná a klotyóból a vizet és felfalná a kukából a bebüdösödött párizsit.
hwsw talit nem tudom mikor hoztak utoljára össze, nálam a pinyóban volt néhány, de az ilyen tarisznya alapú, hozol amit hozol, eszel, amit hoztál, meg iszol. Persze főztem is, de egy éttermet lefoglalni elég necces, ha a hozzáállás azzal kezdődik, hogy igen, megyek, majd rájön, hogy egy vasa sincs, és utána már azt írja, hogy lehet nem érek rá, programom lesz. Majd a buli fényképeit nézve aláfirkantja, hogy biztos jó lehetett, kár, hogy nem tudtam elmenni.

#58574 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:27

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 07. 16:17

Dehogy, nem hibbantam meg. Faszom se akarja megismerni, nem szeretném gumiszobában végezni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#58575 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:36

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 07. 16:27

Dehogy, nem hibbantam meg. Faszom se akarja megismerni, nem szeretném gumiszobában végezni.

:up:

#58576 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:36

Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 07. 16:17

:fear:

#58577 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:38

Amúgy attól, hogy nem tudsz vmiről, még létezhet, sőt létezik is.

Vagyis szokott lenni hwsws (mini) tali.

#58578 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:45

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 07. 15:23

:Đ

Mit alkottál Prágában bakker? :omg:

Többször is voltam kint haverokkal. Mindig úgy kezdtük, hogy vettünk hétvégi bérletet a vasútállomáson, ami mindenre jó. Utána beraktuk az útlevélbe és nyiha. Bejártuk az összes híres sörözőt. Az U Kalicha sörözőben pl. beálltam az üres ruhatárba, és fogadtam a külföldi vendégeket, akik jobbára németek voltak és beraktam a ruhákat, bezsebeltem egy márkát oszt nyiha. Haverokkal jót röhögtünk, valami 40 márkát beváltottam koronára, oszt nyiha. Tényleg sok baromságot csináltunk kint, bementünk egy szállodába a hátsó bejáraton és lefeküdtünk aludni a szolgálati szobában. Egyik haverom mondta, hogy sima ügy, mert oda nem megy be senki. Persze, hogy bejött, nagyban durmoltunk, kibasztak bennünket a gecibe. Utána felültünk egy vonatra, ami parkolt, hogy ott alszunk. Arra ébredtünk, hogy Prágától valami kurva messze járunk. Leszálltunk, sör jó volt, pont első választás volt cseszlovákiában. Alkoholtilalom, ami abból állt, hogy felszódázták a sört. Ha nem lehetett volna sört kapni, meglincselték volna a kocsmárosokat.

Vissza Prágába, egész napos knédli túra, fel a várba, megint csak a leghíresebb sörözők.
A tigrisben pl. mindenkinek saját kórsója volt szögre akasztva, s voltak olyan asztalok, amiből ki voltak vágva félkörök és senki nem ülhetett le, csak is a gazdája. Ahogy nőtt a sörpocak, úgy nagyobbították meg neki a félkört.

Ott bebasztunk csumára, valami cseszlovák magával vitt bennünket egy lagziba. Ott táncoltam a menyasszonnyal, meg vonatoztunk, meg mindenki jókedvű volt, egyáltalán nem basztattak bennünket, pedig semmi keresnivalónk nem volt ott. Annyit tudtam csehül, hogy proszim dvá pivó :Đ
Aludni egy margitszigethez hasonlóra mentünk ki. Be a fűbe, oszt nyiha, hajnalban szétfostam a gyepet a két láda elfogyasztott sörtől. Jöttek apácák sétálni, én meg a bokor tövében gubbasztottam, valamit vakarékoltak csehül, biztos imádkoztak, meg ördögöt akartak űzni :Đ

Szóval a lényeg. Meg a történet eleje. Én akkoriban elég csumára kerestem magam, azért mehettem minden hétvégén Prágába. A Kronen Zeitung-nál voltam újságárus. Behozták a lapot Pestre, az aznapit, én meg mentem ki a Váci utcába árulni kézből. Coriella della sera, Frankfurter algemeine zeitung, uhh, az angol újság neve most nem jut eszembe de news :Đ

Szóval csak külföldieknek, csak a saját nyelvén. És valutaváltás :Đ
Mentünk volna haza Prágából, útban a vasútállomás felé megállított bennünket az ellenőr, hogy jegybérlet. Odaadtam neki az útlevelet, s benne a bérlet. Mutatja, hogy nincs kitöltve a rubrika, szabadon átruházható, szabálytalan. A faszt mondom, nem elég, hogy megvettük? Megy a vonat, engedjen a gecibe. Kár volt arcoskodni vele, kihívta a metrórendőrséget. Haverom nem bírtz magával és bent az őrszobán is folytatta. Leütötték hamarjában, elterült mellettem, persze, hogy befogtam a pofám.

Utána eszembe jutott, hogy Kronen Zeitung, nálam volt az igazolvány. Mondtam nekik, hogy magyar állampolgár vagyok, osztrák újságnál vagyok újságíró, itt az igazolványom. Bevették, aztán még toldottam rajta, hogy azonnal hívják ide a magyar nagykövetet, mert botrányt csinálok.

Szerencsétlent a családi ebédtől zavarták fel, jött, mint a meszes, hajbókolt, hogy azonnal el lesz intézve minden, csak ne aggódjunk. Kicsit hülyén nézett ránk, mert eléggé hippi alkatok voltunk. Én hosszú haj, szakáll, mamusz, piros fekete kockás favágó ing, hajpánt, haverom ugyanaz.

Oké, lenyugodtunk, elvitt bennünket a Vencel térre egy drága étterembe, sört kért, meg adott fejenként 100 koronát, hogy hazáig legyen nálunk pénz. Közben rendelt ebédet, s aztán rákérdezett, hogy hallja újságíró vagyok.

Én meg nézek rá hülyén, hogy én? Ezt ki mondta, valamit félreértett, én újságárus vagyok a Krone Zeitungnál :Đ

Erre bepipult, leszart onnantól mindent. Elzavcart a faszba bennünket, ebédet se hozták ki, de legalább kiszabadultunk és nyiha haza. Határon meg begépelték, hogy persona non grata és ránk basztak egy valag pénzbüntetést, amire részletfizetést kértem.

#58579 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:47

Idézet: EGOKA - Dátum: 2011. 06. 07. 15:38

Amúgy attól, hogy nem tudsz vmiről, még létezhet, sőt létezik is.

Vagyis szokott lenni hwsws (mini) tali.

Az a baj, hogy vagyunk itt néhányan a topikban, akik már az ős hwsw talin is ott voltak perszecukkernál. Te akkoriban még azt sem tudtad, hogy mi az internet, mi már Lajos nyulat kergettük meg imádkoztunk, hogy jöjjön át a szomszédból :Đ

Ezzel el is mondtam mindent :cool:

#58580 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 07. 15:52

Hja, meg picasso-ban is volt hwsw tali, enolagay fizette a kesst, és a végén kérte, hogy dobjuk össze, pontosan nem emlékszem, de alig voltunk páran, akik adtunk neki pénzt.
Utána elmentünk sörözni utcára, meg széthugyoztuk a domus-al szembeni sarkot. Bazzer de régen volt :omg:

hwsw tali még a futórózsa utcában is volt a koreaiaknál :Đ ott volt Dávid is, Francii, ők főztek, meg jött Pécsről egy srác a csajával, ücsüküé, témi, rozoga :omg:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2927
  • 2928
  • 2929
  • 2930
  • 2931
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.