Idézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 21. 14:12
Nagy szaki vagy te is ebben.Az egész egyéntöl függ,van olyan ismim aki pl a cigiröl még tapaszal meg mittomén milyen terápiákkal se tudott leszokni.Nincs meg a kellő akarat ereje hozzá.Úgyanez van a kábszer gyógyszer játékgép stb fronton.Attól hogy neked volt akaraterőd meg célod hogy xanax geciséget abbahagyd másnak még nem biztos hogy van.
Egyébként meg igazából én buci genyát 1 éves közmunkára itélném olyan intézményben ahol függő embereket kezelnek.Naqponta 8 órában hasonló sorsokat megtapasztalna plusz még neki kéne segiteni ezeken az embereken nem igen nyulna többet az ilyeb buziságokhoz .
Nezd, nem mondom, hogy szaki vagyok, de szemelyes tapasztalatom az van. Lehet Garasnak is, de akkor vagy nem jott le rola, ez esetben begyogyszerezve talan ne adogasson tanacsokat, vagy lejott rola, akkor meg nem kell a rossz duma, hogy nem lehet lejonni rola.
Nekem akaraterom szinte zero. Meg azt is letojom, hogy a sajat akaratomat ervenyesitsem

Egyebkent meg ez az egesz akaratero kerdese szerintem csak duma. Anyam is tapaszozgatott, amikor meg cigizett, meg probalt minden hulye modszert, aztan ez lett a vege, hogy hat neki nincs erre akaratereje. De basszus, ahogy rakos lett, par nap alatt le tudott szokni, milyen erdekes, a kb. 40 evig nem letezo akaratero valahogy megis elokerult. Na errol ennyit. Szal en ugy gondolom, ez egy nem letezo dolog, hogy akaratero hianya, inkabb arrol van szo, hogy az emberke igazabol nem is akarja. Akkor meg tok mindegy, mekkora akartero lenne vagy sem. Es erre kurva egyszeru rafogni.
Buci szerintem kevesebb idore, de be lesz zsuppolva. Igazsagszolgaltatas miota nyogi, hogy hagyta a drogosgeci Elodket elsetalni a rendor kinyirasa utan? Meg egyszer nem fogjak ezt megjatszani...