Idézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 22. 18:59
Szerintem meg a buzi pofádat befoghatnád mi a faszé nem felejted el a magyart és ugathatsz szlovén fórumokon tovább.Ne kintröl ugass gyere haza bazmeg itt okoskodj te köcsög.
Miert mennek haza?
Nem hulyultem meg. Nem azert tanultam es guriztem, hogy valaki megmondja mit tegyek es mit ne!
Ha mar a tanittatast emlited: Foiskola mellett mar dolgoztam. Vegig. Emellett angol tanarhoz jartam (sajat koltsegen), hogy beszeljek is valamilyen nyelvet. A Domus rendszergazdaja voltam a suli mellett. Akkor meg nem volt internet sem - illetve volt, mert sikerult ismerosok reven egy behivos accountot kapni a Sztaki egyik szerverere (sunserv.sztaki.hu). A suli melletti es utani evekben (kb 14 ev) eleg adot befizettem ahhoz, hogy letorlesszem a tanittatasom koltsegeit. Legalabbis remelem! Ha nem akkor nyilvan egy geci vagyok aki cserben hagyta a hazajat, mert nem hagyta magat meg jobban kizsakmanyolni....
Attol, hogy neked nem tetszik a mondanivalom meg sajnos mindig igazam van.
Egymas sertegetesevel nem jutunk soha elorebb. De a legtobb 'magyar' csak ennyire meresz.
Nem mertek kimenni az utcara lazadozni - mert ezt a kurvanagy ketharmadot akartatok!
Majd isszatok meg a levet eleget! Kivand, hogy most is hazudjak!
Az utobbi 20 ev osszes kormanya csak a teszetoszasagrol es a sajat zsebenek tomeserol gondoskodott. Ugyanigy a fovaros vezetese.
Ha most tenyleg jon valami komoly valtozas - Fideszes poloban fogok jarkalni! Mert akkor megerdemlik a tiszteletet.
Szerintem az onkormanyzati rendszerhez ezek sem mernek nyulni - a kozszolgak felet ki kellene rugni.
Ha csak az ingyeneloket le tudnak szakitani az aktiv kereso tarsadalom nyakabol - hamar kanaan lenne.
Persze egymillio cigany lazadozna igen kemenyen - meg meg parszazezer munkakepes leszazalekolt es meg sok ingyenelo es bebetonozott koztisztviselo - igen, Szabolcsban komplett falvak vannak leszazalekolva. En is ilyen helyen gyerekeskedtem - igaz nekem dolgos csaladom van. Sosem voltunk gazdagok, megdolgoztunk a megelhetesert.
Az elmult tizenket evbol tizben kb 280 napot dolgoztam atlagosan - 24/7-ben. Es valodi ejszakai ugyelettel.
Az eredmeny - igen, leraktam egy lakas arat. Megerte? Nem tudom. Kurva sokat meloztam. Eletem kb. egyenlo volt a nullaval. Csak munka.
Itt egy evi fizetesembol megvan az adott osszeg - es tized annyit dolgozom.
Lusta lennek? Nem az en dolgom megitelni. Tobb idom jut a fontos dolgokra. Csalad, gyerek, elet.
Ugyanis a tiz ev otthoni hajtas alatt egyszer sikerult egyben 11 napot nyaralnom.
Most meg egy honapot vagyok szabin. Megszakitas nelkul.
Paran mar megfogalmaztak rajtam kivul is: nem szapulom a hazamat. Osszehasonlitom egy masik orszaggal ami kozel van.
Az, hogy melyik nyer nem rajtam mulik. Attol meg nem hazudok, hogy megirom a kulonbsegeket.
Nem Svajccal es Monacoval hasonlitom ossze Magyarorszagot - csak egy kornyezo orszaggal.
Lehetne Szlovakia is - de nem ott elek. Szlovakiaval szemben maris nyerne - ott a falvakban meg vilagitas sincs.
Probalj meg valtoztatni - nem fog menni! Mert a magyar barmit eltur. Inkabb egymast baszogatjak az igazi osszefogas helyett. Regisztracios ado, hamburger ado, sulyado, utado, benzinbe epitett ado. Mindezt miert is kell fizetni? Hogy Kanalas Romeonak ne kelljen dolgoznia? Hat egy nagy lofaszt fogom az ingyeneloket fizetni!
En probaltam valtoztatni - ugyanugy semmire sem mentem vele. Inkabb otthagytam mindent. A frissen vasarolt lakas uresen all - nincs kiadva. Kinek adjam ki? Kinek van ma normalis allasa, hogy bereljen egy jo lakast? De ez mar lejart lemez.
Sajnalom, ha ugy erzed direkt baszogatok barkit is! Ha szemelyesen ismernel, akkor tudnad hogy nem ilyen vagyok.
Tobbszor felajanlottam mar: ki lehet jonni, meg lehet nezni, nem vetitek. Ha epp nincs nalunk senki a csaladbol (jonnek azert paran iden is nyaralni, ha mar a tengerparton elek), akar aludhattok is nalam. Nem szobaztatasbol tartom fent magamat.
Nem volt szandekom felhozni semmi ilyesmit ma. Valamelyik topik tarsunk linkelte be az indexes cikket. Nem tudom mindebbol mi igaz - azert irtam, hogy kb. semmit nem erezni az elmult ket ev szemszogebol. Az arak valahogy nem emelkedtek. Reszemrol lezartam a temat, latom sok forumtars szemet szurjak a tenyek! Tovabbi kellemes estet!