HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2952
  • 2953
  • 2954
  • 2955
  • 2956
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#59061 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 22. 21:39

nem elkeseredettek
szerintem jobb, mint a hazaáruló alatt
persze rinyálni lehet, hogy elveszik a kedvezményeket
érdekes, azóta nem kellett kordonozni, hazaárulók alatt meg minden nyilvános eseményen kellett
maszopos gecik keltik a műbalhék javát, de ez már politika

+1

Igazad van.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#59062 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 22. 21:39

nem elkeseredettek
szerintem jobb, mint a hazaáruló alatt
persze rinyálni lehet, hogy elveszik a kedvezményeket
érdekes, azóta nem kellett kordonozni, hazaárulók alatt meg minden nyilvános eseményen kellett
maszopos gecik keltik a műbalhék javát, de ez már politika

Hagyjuk a politikat egy kicsit. Egy kerdesem lenne csak: 10 000 Ftbol ugyanazt be tudod vasarolni most minosegre es mennyisegre, mint egy evvel ezelott?
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#59063 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 06. 22. 21:44

Hagyjuk a politikat egy kicsit. Egy kerdesem lenne csak: 10 000 Ftbol ugyanazt be tudod vasarolni most minosegre es mennyisegre, mint egy evvel ezelott?

Hogy jön ez ide?
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#59064 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:54

[/quote] Gabibának szól!

Minden tiszteletem a TIÉD!
Én nem is azt mondtam, hogy csak a tecsó az egyetlen alternatíva. Pont arra akartam célozni, hogy van ami drága . Viszonylag. De MINŐSÉG!!!
És ami nem mindegy kurva büszke rá a termelő, nem csak azt látod, hogy made in austria, hanem, hogy a krumpli Walvierteli, a spárga, mittudomén, az eperről meg ne is beszéljünk. Az Galaktikus. Más a felfogás. Nem vettem még büdös húst, nem kapsz szart, nem is akarják rádtukmálni.
Egyébként voltam londonban is, tényleg nem olcsó az élet. Az ottani szállás az megérne egy külön topikot.!!!
De a ényeg én nem azt akartam mondani, hogy minden szar magyarországon, csak oldalakon keresztül taglaljuk a gyalogos elsőbbségét pl. Itt meg működik fél évszázada.
Csak a topiktárs hozzászólásaira, a gondolatmenetére szerettem volna magyarázatot adni. Tapasztalatból.
Nem az eszemet osztom. Élvezem az olvasást, mosolygok néha.
Senkit sem akartam megbántani.
Pina. Sör.
És Nagy gombóc fagyi. Eperfagyi!

Szerkesztette: rupic 2011. 06. 22. 20:58 -kor

Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#59065 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 21:51

Hogy jön ez ide?

Konnyen.

#59066 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 06. 22. 21:54

Konnyen.

És 2001-hez képest,hogy számolod ki?

vagy te most a háromhatvanaskenyeret siratod?

#59067 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 21:55

És 2001-hez képest,hogy számolod ki?

vagy te most a háromhatvanaskenyeret siratod?

Siratja a halal a 3,60as kenyeret. Kicsit nezzel ki a szemellenzo mogul. Nincs meg egy olyan orszag Europaban, ahol egy ev alatt 70-90%kal dragult a novenyi alapu termekek ara. Csatornat, vizet, gazt minden lofaszt evente emelnek 15-25-30%kal. Nem tunt meg fel? Nem jarsz bevasarolni? A kenyer amit vettem egy ev alatt 195 Ftrol 320Ftra ment fel. Azert ez politikatol fuggetlenul kicsit nem bicskanyitogato? Mielott meg frocsogsz el kene szamolni tizig.

#59068 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 06. 22. 22:03

Siratja a halal a 3,60as kenyeret. Kicsit nezzel ki a szemellenzo mogul. Nincs meg egy olyan orszag Europaban, ahol egy ev alatt 70-90%kal dragult a novenyi alapu termekek ara. Csatornat, vizet, gazt minden lofaszt evente emelnek 15-25-30%kal. Nem tunt meg fel? Nem jarsz bevasarolni? A kenyer amit vettem egy ev alatt 195 Ftrol 320Ftra ment fel. Azert ez politikatol fuggetlenul kicsit nem bicskanyitogato? Mielott meg frocsogsz el kene szamolni tizig.

Tetszettek volna nem eladni gombokért a közmüveket,etc...

Broáf,idézném Tarlós urat:

Ne pofázzon közbe!

#59069 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 22:05

Tetszettek volna nem eladni gombokért a közmüveket,etc...

Broáf,idézném Tarlós urat:

Ne pofázzon közbe!

Ja, hogy en ne pofazzak? Mert akkor idezek egy masik urat: Ennyit is ersz. Ha nem megy a vita ervekkel es ellenervekkel, akkor szerbusz. Barki is vagy a duplareg mogott.

#59070 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 22. 20:56

Bocs, hogy beleszólok...

Nincs gond ha az ember ezt elmondja egyszer vagy kétszer, de minden hozzászólásban már kissé unalmas... Nekem is él kint ismerősöm, nagybátyám Amerikában élt egy darabig , tudom, hogy vannak különbségek, ezt tudja is az ember.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#59071 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 06. 22. 22:09

Nincs gond ha az ember ezt elmondja egyszer vagy kétszer, de minden hozzászólásban már kissé unalmas... Nekem is él kint ismerősöm, nagybátyám Amerikában élt egy darabig , tudom, hogy vannak különbségek, ezt tudja is az ember.

erről beszélek!

#59072 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 22. 19:53

sört :D

ON

Gömbibá ott a lényeg.

#59073 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 06. 22. 22:03

De bizony, hogy van! Az úgynevezett keleti blokkhoz tartozó országokban. Egyébként melyik egy évet említetted?
És nagyon is bicskanyitogató!

Szerkesztette: rupic 2011. 06. 22. 21:21 -kor

#59074 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 22. 18:59

Szerintem meg a buzi pofádat befoghatnád mi a faszé nem felejted el a magyart és ugathatsz szlovén fórumokon tovább.Ne kintröl ugass gyere haza bazmeg itt okoskodj te köcsög.

Miert mennek haza?
Nem hulyultem meg. Nem azert tanultam es guriztem, hogy valaki megmondja mit tegyek es mit ne!
Ha mar a tanittatast emlited: Foiskola mellett mar dolgoztam. Vegig. Emellett angol tanarhoz jartam (sajat koltsegen), hogy beszeljek is valamilyen nyelvet. A Domus rendszergazdaja voltam a suli mellett. Akkor meg nem volt internet sem - illetve volt, mert sikerult ismerosok reven egy behivos accountot kapni a Sztaki egyik szerverere (sunserv.sztaki.hu). A suli melletti es utani evekben (kb 14 ev) eleg adot befizettem ahhoz, hogy letorlesszem a tanittatasom koltsegeit. Legalabbis remelem! Ha nem akkor nyilvan egy geci vagyok aki cserben hagyta a hazajat, mert nem hagyta magat meg jobban kizsakmanyolni....

Attol, hogy neked nem tetszik a mondanivalom meg sajnos mindig igazam van.
Egymas sertegetesevel nem jutunk soha elorebb. De a legtobb 'magyar' csak ennyire meresz.
Nem mertek kimenni az utcara lazadozni - mert ezt a kurvanagy ketharmadot akartatok!
Majd isszatok meg a levet eleget! Kivand, hogy most is hazudjak!

Az utobbi 20 ev osszes kormanya csak a teszetoszasagrol es a sajat zsebenek tomeserol gondoskodott. Ugyanigy a fovaros vezetese.
Ha most tenyleg jon valami komoly valtozas - Fideszes poloban fogok jarkalni! Mert akkor megerdemlik a tiszteletet.
Szerintem az onkormanyzati rendszerhez ezek sem mernek nyulni - a kozszolgak felet ki kellene rugni.
Ha csak az ingyeneloket le tudnak szakitani az aktiv kereso tarsadalom nyakabol - hamar kanaan lenne.
Persze egymillio cigany lazadozna igen kemenyen - meg meg parszazezer munkakepes leszazalekolt es meg sok ingyenelo es bebetonozott koztisztviselo - igen, Szabolcsban komplett falvak vannak leszazalekolva. En is ilyen helyen gyerekeskedtem - igaz nekem dolgos csaladom van. Sosem voltunk gazdagok, megdolgoztunk a megelhetesert.

Az elmult tizenket evbol tizben kb 280 napot dolgoztam atlagosan - 24/7-ben. Es valodi ejszakai ugyelettel.
Az eredmeny - igen, leraktam egy lakas arat. Megerte? Nem tudom. Kurva sokat meloztam. Eletem kb. egyenlo volt a nullaval. Csak munka.
Itt egy evi fizetesembol megvan az adott osszeg - es tized annyit dolgozom.
Lusta lennek? Nem az en dolgom megitelni. Tobb idom jut a fontos dolgokra. Csalad, gyerek, elet.

Ugyanis a tiz ev otthoni hajtas alatt egyszer sikerult egyben 11 napot nyaralnom.
Most meg egy honapot vagyok szabin. Megszakitas nelkul.

Paran mar megfogalmaztak rajtam kivul is: nem szapulom a hazamat. Osszehasonlitom egy masik orszaggal ami kozel van.
Az, hogy melyik nyer nem rajtam mulik. Attol meg nem hazudok, hogy megirom a kulonbsegeket.
Nem Svajccal es Monacoval hasonlitom ossze Magyarorszagot - csak egy kornyezo orszaggal.
Lehetne Szlovakia is - de nem ott elek. Szlovakiaval szemben maris nyerne - ott a falvakban meg vilagitas sincs.

Probalj meg valtoztatni - nem fog menni! Mert a magyar barmit eltur. Inkabb egymast baszogatjak az igazi osszefogas helyett. Regisztracios ado, hamburger ado, sulyado, utado, benzinbe epitett ado. Mindezt miert is kell fizetni? Hogy Kanalas Romeonak ne kelljen dolgoznia? Hat egy nagy lofaszt fogom az ingyeneloket fizetni!
En probaltam valtoztatni - ugyanugy semmire sem mentem vele. Inkabb otthagytam mindent. A frissen vasarolt lakas uresen all - nincs kiadva. Kinek adjam ki? Kinek van ma normalis allasa, hogy bereljen egy jo lakast? De ez mar lejart lemez.

Sajnalom, ha ugy erzed direkt baszogatok barkit is! Ha szemelyesen ismernel, akkor tudnad hogy nem ilyen vagyok.
Tobbszor felajanlottam mar: ki lehet jonni, meg lehet nezni, nem vetitek. Ha epp nincs nalunk senki a csaladbol (jonnek azert paran iden is nyaralni, ha mar a tengerparton elek), akar aludhattok is nalam. Nem szobaztatasbol tartom fent magamat.

Nem volt szandekom felhozni semmi ilyesmit ma. Valamelyik topik tarsunk linkelte be az indexes cikket. Nem tudom mindebbol mi igaz - azert irtam, hogy kb. semmit nem erezni az elmult ket ev szemszogebol. Az arak valahogy nem emelkedtek. Reszemrol lezartam a temat, latom sok forumtars szemet szurjak a tenyek! Tovabbi kellemes estet!

#59075 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 06. 22. 22:19

De bizony, hogy van! Az úgynevezett keleti blokkhoz csatlakozó országokban. Egyébként melyik egy évet említetted?
És nagyon is bicskanyitogató!

2010-2011

#59076 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:26

Kép

#59077 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 22:26

vegulis ja. Onkritika rulez. :kma:

#59078 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 06. 22. 22:26

Kép

melyik vagy te? :)

#59079 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:30

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 06. 22. 19:21

Egy a baj,hogy én követem azt az elvet hogy más családtagját nem szidom ha nem ő velük van bajom:)

En se szoktam eloben, de csak azert, mert eszrevettem, hogy ez sok embert rohadt erzekenyen erint, bar nem ertem, miert, enyemet lehet nyugodtan szidni, leszarom.
Itt meg ez nem nagy kaland, most guga anyjaval is bajom lenne? Mar azon kivul ofcoz, hogy vilagra hozta azt az idiotat :omg: :Đ

#59080 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 22. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 06. 22. 22:30

melyik vagy te? :)

Közöd?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2952
  • 2953
  • 2954
  • 2955
  • 2956
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.