HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2959
  • 2960
  • 2961
  • 2962
  • 2963
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#59201 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 06. 23. 14:02

Kisközértben, vagy piacon vásárolni egy program/életforma. :cool:

Hipermarketben nagybevásárolni, pedig egy szükséges rossz.

Nekem pl fizikai rosszullétem van a sok tolakodó, teszkós prosztótól, akiknek a nagyrésze, dagadt, büdös és üvöltöző cigány. :broaf:

:up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#59202 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 23. 14:22

Attól én is idegrohamot kapok,de nemkicsit. Igyekszem olyankor menni amikor kevesen vannak oszt jónapot.

Tescoban viszonylat egyszeru ezt megoldani, 02-04 kozott nem nagyon tolonganak a nepek :omg: :Đ

#59203 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 23. 13:44

Nekem fényező ismerős ment ki, aszondja áá csak szerencsét próbál, meg stb. Aha... hazajött 1 hónapra kb fél év után, mondja, hogy kibaszott nagy kecót bérel egyedül, meg milyen fasza ott

Azért ha búvárcucca volt, akkor lehet idehaza sem ment szarul :-) Többi meg csak egy sima sikersztori, vannak így, de azért többségében a követségnek könyörögve sokkal többen esnek haza mindenféle meló nélkül. Van pár ismerősöm aki kiment ide-oda (Izland, Ausztrália, Amerika, Hollandia, Anglia, Írország, mittomén), van aki a cég és a munka miatt jött haza, van aki az ottani kaját/csajokat nem bírja, meg kinek miképpen alakult az elképzelése. Van közte sales, festő, kanadai favágó, meg amit akarsz, de itt HWSW-n többször volt róla szó, ott is be lehet szopni, lehet nincs melód, lehet X évig nyomorogton sokan közös szálláson, ésatöbbi.
Make love not Wor.

#59204 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 23. 14:10

Mosopor, meg ugy egyaltalan barmilyen moso, tisztitoszer, illatszer - > Asia Center :Đ

Nekem nem esik útba. Ahogy a piac sem. Ráadásul most piacon vettem ezt-azt, nem is volt olcsó. Jó nekem a teszkós csirke, biztos igénytelen vagyok :-) Piacon savanyát vettem kilószám, de nagy bevásárlás alapban Teszkós szokott lenni, megveszek mindent és kész.
Make love not Wor.

#59205 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 06. 23. 12:57

Lehet fikázni a Dudut, de neki legalább van összehasonlítási alapja.

Az mennyire összehasonlítási alap, hogy itt biztos nincs közmunka, meg nem is akarjuk és nem takarítanak? Aztán hárman is írjuk, hogy de igen, az ilyen közterületes munkásos takarítás létező fogalom, és valamennyire működik. Másrészt mostanában a Deák környékén több a vidéki, mint a magyar, ennyi erővel mondhatnám, hogy a külföldiek idejönnek szemetelni, mi meg takaríthatunk utánuk.
Make love not Wor.

#59206 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 23. 14:30

Azért ha búvárcucca volt, akkor lehet idehaza sem ment szarul :-) Többi meg csak egy sima sikersztori, vannak így, de azért többségében a követségnek könyörögve sokkal többen esnek haza mindenféle meló nélkül. Van pár ismerősöm aki kiment ide-oda (Izland, Ausztrália, Amerika, Hollandia, Anglia, Írország, mittomén), van aki a cég és a munka miatt jött haza, van aki az ottani kaját/csajokat nem bírja, meg kinek miképpen alakult az elképzelése. Van közte sales, festő, kanadai favágó, meg amit akarsz, de itt HWSW-n többször volt róla szó, ott is be lehet szopni, lehet nincs melód, lehet X évig nyomorogton sokan közös szálláson, ésatöbbi.

Régi de alapmű:

Tamási Áron: Ábel amerikában.
http://videotar.mtv....k/a/b/abel.aspx

Kép
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#59207 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 23. 13:44

Ilyenkor én is elfilózok azon, hogy dikk, dobbantani kéne.

Itthon meg melózhacc látástol mikulásig, mert sok melóval is ippeg fussa a törlesztőre. Szerencsére nyaralással meg nincs gond, mert egyrészt kess nincs rá, másrészt meg úgyse tudok kivenni szabit. :Đ De nem biztos, h erről kellene, h szóljon az élet.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#59208 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 06. 23. 14:21

BEGYOKA, vegezz mar el meg par felsooktatasi intezmenyt, talan eselyed lesz utana egy erettsegis szovegertelmezest kettesre lenyomni :omg: :Đ

Leirtam, hogy el, ugye? 4e forintos villanyszamla, de kocsival is ugy megy, mintha tojas lenne a laba es a pedal kozott, nagyjabol kajabol is a Tesco Value parizsi a csucs, szerinted ezek alapjan megteheti, hogy milliokat szorjon el?
Kedves baratjanak nem megelheteshez adott segitsegul tobb millat 1-2 ev alatt, hanem egy "remenyteljes" vallalkozashoz, kb. olyan, mint amiket guga szokott kitalalni es utana napokig azon fetreng az egesz topic. Szal ez nem segitseg, hanem szimpla penzkidobas egy hulye otletre, ami raadasul nem is az ove. Es igen, ha megteheti valaki, akkor segitsen, ha akar, en soha nem tennem, de legyen. Viszont ha nem teheti meg, de azert o nyomorog a hulyesege miatt, azt valahogy nem tudom sajnalni...

Hja, legjobb. Nojenek van vmi vallalkozasa, kellett kesziteni konyvvizsgalatot. Akit ajanlott a konyveloje, 400e-ert csinalta volna meg. Na, o annyit nem ad erte, elment apamhoz, hogy csinalja meg neki.
Apam megcsinalta, nem volt szo rola, mennyiert, de nem is akart penzt kerni erte. Ezek utan honapokig semmi, se egy koszonom, vagy mennyivel tartozom, valami.
Aztan anyam felhivta es elkuldte a busba, hogy azert ez mar megiscsak kicsit tulzas, erre valasz az volt, hogy hat csak nem gondolta, hogy fizetnenek erte barmennyit is, megkoszonni meg elfelejtettek, hat miert kell ebbol ekkora ugyet csinalni, nem is erti...

Hat az ilyen ember ott dogoljon meg, ahol van. Ja, mellesleg anyam elso ferje, nem sokon mult, hogy nem o az apam. Asszem mostanra mar a dutyiban lennek, o meg a fold alatt par meterrel, ha igy lenne.

Az, h vki spórol, nem azt jelenti, hogy nincs pénze, max azt, h smucig.

Mondjuk így már más. Nem tudok erre mást mondani, mint hogy aki hülye...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#59209 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 13:59

nekünk szabi most nyaralásra fog elmenni, valamikor októberben
közben csak egy 4 napos erdélyi út lesz, de az is fasza lesz :up:

#59210 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 23. 14:59

nekünk szabi most nyaralásra fog elmenni, valamikor októberben
közben csak egy 4 napos erdélyi út lesz, de az is fasza lesz :up:

Ebből 2nap az utazás... fasza Én ennyiért nem mennék el oda.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59211 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 23. 14:30

Mér? Van másik haverom épp 2 hónapja munkanélküli és fél évnél tovább nem dolgozott sehol, fényezőként. Aztán neki is van, palack meg minden. Egyébként ők ketten ismerik egymást, csak ő azért nem megy ki a másik taggal,mert nem tud angolul és a nője sem akar kimenni.

Be lehet szopni kint is, ez tény, sehol nincs kolbászból a kerítés.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59212 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 23. 15:16

Ebből 2nap az utazás... fasza Én ennyiért nem mennék el oda.

de, ha pihenni szeretnél
amúgy igazából 5 nap lesz, ezért írtam 4 napot, 1 az utazás :D

#59213 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 23. 15:27

de, ha pihenni szeretnél
amúgy igazából 5 nap lesz, ezért írtam 4 napot, 1 az utazás :D

Hát az sem sok,de több mint a 2 nap :)
BMWパワー
Kép

#59214 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 06. 23. 14:47

Itthon meg melózhacc látástol mikulásig, mert sok melóval is ippeg fussa a törlesztőre. Szerencsére nyaralással meg nincs gond, mert egyrészt kess nincs rá, másrészt meg úgyse tudok kivenni szabit. :Đ De nem biztos, h erről kellene, h szóljon az élet.

Ha normális helyen laksz, szereted a munkád, jut minden napra egy-két haver, akkor nem biztos, hogy nagy veszteség egy kihagyott Bibionei leégés.

Nyaralni meg járjanak azok, akiknek bármi felüdülés a berácsozott panellakás és a napi robot meló helyett. Aztán májerkedhetnek egész évben, hogy mennyi csóró lengyel, meg ndk némettel nyaraltak együtt. :nevet:

Én már estem szakadékba Thaiföldön, Kanárin tengerbezuhantam egy ejtőernyővontatásban, Görögországban felborultunk motorcsónakkal, Tunéziában olyan bélfertőzést kaptam, alig bírtam kiinni magam belőle, Olaszországban kis híján megfulladtam búvárkodás közben, Schladmingban majdnem fennragadtunk éjszakára a hegytetőn, stb. :Đ

Faszom se kíváncsi már ilyesmire.

Lehet, hogy öregszem, de mostanában elég nekem egy hétvégi Gemenci erdős kirándulás, vagy egy Hortobágyi szekértúra is, meg a hétközbeni fröccsözés a haverokkal :cool:

#59215 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 06. 23. 15:32

Hát az sem sok,de több mint a 2 nap :)

na jó, de ránkfér, nekem új meló, ami mindig stresszes, meg amúgyis
bár novemberben vótunk egy hetet tenerifén, de az má régen vót :)

#59216 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 06. 23. 15:41

Én már estem szakadékba Thaiföldön, Kanárin tengerbezuhantam egy ejtőernyővontatásban, Görögországban felborultunk motorcsónakkal, Tunéziában olyan bélfertőzést kaptam, alig bírtam kiinni magam belőle, Olaszországban kis híján megfulladtam búvárkodás közben, Schladmingban majdnem fennragadtunk éjszakára a hegytetőn, stb. :Đ

Azt kihagytad amikor megvoltál gugának. :Đ
BMWパワー
Kép

#59217 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 06. 23. 15:41

Ha normális helyen laksz, szereted a munkád, jut minden napra egy-két haver, akkor nem biztos, hogy nagy veszteség egy kihagyott Bibionei leégés.

Nyaralni meg járjanak azok, akiknek bármi felüdülés a berácsozott panellakás és a napi robot meló helyett. Aztán májerkedhetnek egész évben, hogy mennyi csóró lengyel, meg ndk némettel nyaraltak együtt. :nevet:

Faszom se kíváncsi már ilyesmire.

Lehet, hogy öregszem, de mostanában elég nekem egy hétvégi Gemenci erdős kirándulás, vagy egy Hortobágyi szekértúra is, meg a hétközbeni fröccsözés a haverokkal :cool:

:)

Tunéziát én is végigfostam :D
Kanárin nem estem tengerbe, viszont alig kaptam levegőt fent a vulkánnál :)

De mi is az erdős, kirándulós dolgokat preferáljuk.

#59218 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 06. 23. 14:31

Nekem nem esik útba.

Mert gondolod, nekem innen Esztergombol igen? :omg: :Đ

#59219 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 06. 23. 14:55

Nem tudok erre mást mondani, mint hogy aki hülye...

:up:

#59220 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 23. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 06. 23. 15:47

Tunéziát én is végigfostam :D

Én nem ismerek olyat, aki volt, és nem fosta végig, úgyhogy nem igazán vágyok arrafelé :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2959
  • 2960
  • 2961
  • 2962
  • 2963
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.