HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2982
  • 2983
  • 2984
  • 2985
  • 2986
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#59661 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 05. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 05. 14:38

Néztem pár BBC David Attenboroughs sorozatot, de olyan drágák voltak. Cserébe találtam egy Kojak első évadot 990ért. :)

san fracisco utcái kéne nekem meg a tj hooker,ezek még neten is csak tv ripbe van vagy angolul:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#59662 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 05. 14:47

san fracisco utcái kéne nekem meg a tj hooker,ezek még neten is csak tv ripbe van vagy angolul:)

angollal mi a baj? tőtesz hozzá feliratot ha annyira zavar
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#59663 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 13:55

Biztos én vagyok a hülye, de hogy van az, h ha külön-külön veszek meg vmi, olcsóbb, mintha egybe csomagba venném?

Csomagban.

külön:
1
2

Arról nem is beszélve, h egyben "bizonytalan", külön-külön "azonnal" és "1-5 nap"...

Szerkesztette: EGOKA 2011. 07. 05. 13:55 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#59664 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 05. 14:49

angollal mi a baj? tőtesz hozzá feliratot ha annyira zavar

Az hogy mindkettőbe a klaszikus magyar szinkron volt nagyon jó.Dowling atya nyomoz sorozatot csak azért bírom mert Sinkovits rohadt sokat hozzátesz a karakterhez.Alapvetően egy dög unalmas sosozat lenne pedig kiszámitható fordulatokkal,de azok a mormogások megjegyzések az ő hangján nagyon nagy.

Szerkesztette: djculture 2011. 07. 05. 14:07 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#59665 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 05. 15:02

Az hogy mindkettőbe a klaszikus magyar szinkron volt nagyon jó.Dowling atya nyomoz sorozatot csak azért bírom mert Sinkovits rohadt sokat hozzátesz a karakterhez.Alapvetően egy dög unalmas sosozat lenne pedig kiszámitható fordulatokkal,de azok a mormogások megjegyzések az ő hangján nagyon nagy.

ja, így már érthető :)

#59666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 05. 09:54

Kiadó? Számlaszám? Mivan? Valamiről nagyon lemaradhattam.

A 21. század ezen felén a magyar könyvkiadás inkább bukta, mint nyereség. Amennyiben meg egy ilyen kis nóném magyar keljfeljancsi az illető, garantált rábaszás.

Eddig én is így gondoltam, nem is nagyon erőlködtem, mikor kész lett a könyv, a kéziratot mindenféle kiadónak palackposta szerűen elküldtem. Vagy nem válaszoltak, vagy előfinanszírozást kellett volna vállalnom, úgyhogy leszartam.

Eccer csak egy szép napon, mint a mesében, jött egy levél, hogy nagyon különleges, ígéretes, stb.
A többit majd a végén, mert ez nem jelent semmit, de hogy egy kiadóval tárgyalok az nekem elég ultra :-D főleg, hogy komolyan veszik, amit csinálnak. Ráadásul német nyelvre fordítják.
Utóbbit nem mondták, csak feltételezem, mert a kiadó ugyan magyar, de inkább német nyelvterületen vannak jelen.

A részleteket meg mindent majd később, ha van valami konkrétum a kezemben.

#59667 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 05. 14:00

Már a Pacificet sem néztem végig, pedig a Band of Brothers számomra örök kedvenc marad.

:up:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#59668 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 05. 14:28

én most az élet a marson-t veszem meg épp, bbc-s sorozat, valahol ment, talán a dunán, 1-2 részt láttam és kurvára tetszett

Mi meg az MTV videótárjáról nézzük stream-elve a Robog az úthenger-t. Sajnos már csak egyetlen egy rész van hátra...
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#59669 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 04. 21:27

ha szívből jön, akkor igényesen csinálod :cool:

Technika öregem technika, ha nincs, akkor ez van, de nem volt ez hiába. Hétfőtől az Ipoly tévének dolgozom. Beajánlottak, s felkértek, hogy csináljak az eddigi videókból egy összeállítást. Majális, jazz fesztivál, neoton, hajómodell világbajnokság. Utóbbi pár órája kezdődött, nagy a ricsaj, mert itt van hendecsaba :omg: :Đ

Ipolyék remélem felszerelnek rendesen cuccokkal. Kistérségi rendezvényeket kell fotózni, filmezni, de inkább az utóbbi, aztán itthon vágni, hangalámondani. Nem nagy karrier, 25 településen lehet fogni az adást kábeltévén.

Ma kaptam tőlük kezdésnek egy Manfrottó állványt, hogy a zoomolt képek ne remegjenek :Đ

#59670 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 05. 15:39

Technika öregem technika, ha nincs, akkor ez van, de nem volt ez hiába. Hétfőtől az Ipoly tévének dolgozom. Beajánlottak, s felkértek, hogy csináljak az eddigi videókból egy összeállítást. Majális, jazz fesztivál, neoton, hajómodell világbajnokság. Utóbbi pár órája kezdődött, nagy a ricsaj, mert itt van hendecsaba :omg: :Đ

Ipolyék remélem felszerelnek rendesen cuccokkal. Kistérségi rendezvényeket kell fotózni, filmezni, de inkább az utóbbi, aztán itthon vágni, hangalámondani. Nem nagy karrier, 25 településen lehet fogni az adást kábeltévén.

Ma kaptam tőlük kezdésnek egy Manfrottó állványt, hogy a zoomolt képek ne remegjenek :Đ

becsülöm benned, hogy minden szart bevállalsz
drukkolok, hogy végre valamelyik be is jöjjön
megérdemelnéd
ettől még egy pöcs vagy, ne bízd el magad :]

#59671 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:43

senkiháziak kezében van a popszakma

#59672 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 05. 15:43

senkiháziak kezében van a popszakma

booty time

#59673 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 05. 15:44

booty time

#59674 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 05. 14:41

ettől még egy pöcs vagy, ne bízd el magad :]

Hja, a nejem meg is lepődött rajtam, hogy apa nem is örülsz?
Faszom, már olyan régóta próbálkozok, hogy belefáradtam, nem nagyon villanyoz fel egyik sem.
Azért köszi :-D

A legjobban attól félek, hogy eddig kedvtelésből csináltam, a saját örömömre, nem szólt bele senki, most meg minden szarról egyeztetnem kell.
Ez igaz a könyvre is, mert meg kell magyarázni minden hülye szófordulatot a lektorálás miatt. Tele van hibákkal, s ahogy javítják, a mondanivalót meg akarják tartani, de úgy, hogy izé, faszom tudja. Soha többet nem írok könyvet :Đ
Nem a francokat nem, már el is kezdtem egy másikat :-D

Ipolyéknál meg az van, hogy olyan nyelvet használnak, amit én nem is ismerek, úgy beszélnek hozzám, mint ha érteném :nevet:

Kedden megy adásba az első anyagom, van egy hetem, hogy bizonyítsak nekik.

#59675 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 05. 15:44

booty time

'ájk.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59676 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 05. 15:45

én kérek elnézést, hogy ilyen kib.szott művelt vagyok

#59677 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 05. 15:32

Eddig én is így gondoltam, nem is nagyon erőlködtem, mikor kész lett a könyv, a kéziratot mindenféle kiadónak palackposta szerűen elküldtem. Vagy nem válaszoltak, vagy előfinanszírozást kellett volna vállalnom, úgyhogy leszartam.

Eccer csak egy szép napon, mint a mesében, jött egy levél, hogy nagyon különleges, ígéretes, stb.
A többit majd a végén, mert ez nem jelent semmit, de hogy egy kiadóval tárgyalok az nekem elég ultra :-D főleg, hogy komolyan veszik, amit csinálnak. Ráadásul német nyelvre fordítják.
Utóbbit nem mondták, csak feltételezem, mert a kiadó ugyan magyar, de inkább német nyelvterületen vannak jelen.

A részleteket meg mindent majd később, ha van valami konkrétum a kezemben.

Figyi már, mint a mesében. Melyik az a kiadó, hátha ott a hercegem.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#59678 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 07. 05. 15:39

Aztsenem tudod mi az a mánfotó. Gugli nem ér.

#59679 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 05. 15:03

Figyi már, mint a mesében. Melyik az a kiadó, hátha ott a hercegem.

Időben meg fogsz tudni mindent.
Mennem kell, csak azért jöttem haza, mert betelt a kártya és le kellett tölteni :Đ

#59680 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 15:58

Ha már így belemerültem a nézegetésbe, keresgéltem vmi fotós hátitáskát. Okosok, lehet ötleteket adni ezügyben. )

Legyen háti, obi meg gép az nem érdekes, mert abból most csak egy alap E-410 van, de ez idővel változhat, a táska meg csak kitart alatta. Ha lehet legyen benne laptop keresz is, 15,6-os bele kéne férjen. Állványt - ha lesz - hozzá kéne tudni szerelni. Amúgy álvány ötlet is jöhet, a mánfotó az elég esélyes, de még nem tudom, h mono vagy tripod legyen.

Ez a Lowepro tetszetős, de hasonló kategóriás Lowepro Flipside 300 és Lowepro CompuDaypack is szimpinek tűnt. Ez az ár meg még elfogadható.

Előre is dánke. :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2982
  • 2983
  • 2984
  • 2985
  • 2986
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.