HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2985
  • 2986
  • 2987
  • 2988
  • 2989
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#59721 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 06. 14:34

Oly E-1? Maga idejében profi cucc volt, ma jópofa hobbigép, de átlag DSLR-hez képest lassúcska.

Igen, az. Súly tekintetében gondoltam. :)

Tényleg nem mai darab, tesóm multkor azt találta mondani, h inkább az ÉN E-410-esem használjuk, mert az jobb. :) Cserébe az összes cuccát tudom használni. :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#59722 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 06. 14:35

Van aki megteheti. Van mikor mnindenk mondja, telefonnal telefonálunk, laptoppal netezünk, fényképezővel fotózunk, oszt nekem valahogy Kcskeméten a reptéren elég jó volt, hogy flash videót lehetett rajt ellenőrizni, aktuális baszt lefotózni, egyből elmailozni, oszt még a GPS koordinátát is rögzítettem jegyzettömbbe, mert az jó, így megkönnyít egy csomó melót.

Az viszont igaz, hogy cégnél van ez a 24 órás ügyelet, aztán van mikor előbb kérdezik levélben, hogy namiapicsa, mint megkapom az előtte lévő problémát, amivel foglalkozni kellene.

Jah, amúgy tetszik, nagyon bírom a dühös madarakat. :D De azt nem szeretném, h melóval érjenek el akárhol, akármikor. (USAra dolgozunk, van olyan része az országnak, ahol akkor kezdenek el melózni, amikor én már otthon vagyok. Tényleg nem szeretném, ha ők elérnének, főleg nem az ő munkaidejük végén. Sajnos a legtöbben képtelenek felfogni az időzóna fogalmát.)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#59723 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 06. 14:40

Tényleg nem szeretném, ha ők elérnének, főleg nem az ő munkaidejük végén. Sajnos a legtöbben képtelenek felfogni az időzóna fogalmát.)

Nálunk is itteni idő szerint 16h-kor kezdenek feléledni, majd kitalálni 1 napi melót. Este meg beokádnak csomó levelet és itt rinyálnak, vagy elkonfignak valamit és éjfélkor felhívnak, hogy reggelig gyorsan tegyük rendbe :-D Elég faramuci helyzetek, az biztos, de ha értelmes a cég, akkor tudná kezelni, elvégre van ahol működik.

Amíg okostelefon nem volt, addig gép előtt ültem, ugyanígy felhívtak, satöbbi. Most ágyban ránézek fél szemmel, valami faszságot visszaírunk, aztán kész. Hihetetlen, hogy jön a kurvafontos probléma, amire megírom, hogy "ja, vettem, reggel ránézek". És ez elég. Ha reggel olvasod ugyanezt, akkor anyádat, mert nem figyelsz.

Persze ehhez nem ártana egy normális alerting rendszer sem :-)
Make love not Wor.

#59724 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 06. 14:50

Hihetetlen, hogy jön a kurvafontos probléma, amire megírom, hogy "ja, vettem, reggel ránézek". És ez elég.

autoreply :idea:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#59725 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 07. 06. 08:34

szerintem olyan készüléket válassz, amit nagyon könnyű kezelni - a mentősöknek ne legyen gondja, ha hívják anyádat, mert baleset ért vezetés közbeni telefonhasználat miatt

Igen, igazad van. Ma kezemben volt pár percig egy htc, androiddal. Végülis szép meg aranyos, de gépelni azt nem tudtam rajta.
Csak úgy, ha elfordítottam aztán két hüvelykujjal mint a nintendót annó. Meg fura, hogy olyan nagy meg széles, meg áhhhh.
Majd ha van rá lehetőség, kirpóbálom rajta, hogy mennyire használható a logmein. Nem ez a fő ami kell,de franctudja. Ha használható és jó, akkor az egy jó pont.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59726 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 06. 15:35

Majd ha van rá lehetőség, kirpóbálom rajta, hogy mennyire használható a logmein.

Hát kb amennyire kinézed a telóból :-D Nyilván körülményes, de nekem kismilliószor mentette meg az estémet azzal, hogy nem kellett bemásznom azért, mert egy beteget rossz osztályra vettek fel véletlenül, hanem sör mellől mobilnettel lerendezem... Egyébként bármi megoldható vele, idő és türelem kérdése... :Đ
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#59727 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 07. 06. 15:39

Hát kb amennyire kinézed a telóból :-D Nyilván körülményes, de nekem kismilliószor mentette meg az estémet azzal, hogy nem kellett bemásznom azért, mert egy beteget rossz osztályra vettek fel véletlenül, hanem sör mellől mobilnettel lerendezem... Egyébként bármi megoldható vele, idő és türelem kérdése... :Đ

Egyelőre azt sem tudom, hogy mik közül tudok választani (részben céges teló lesz). Ráadásul eddig sem nagyon volt húdesürgős logmein. Levelezés lenne fontosabb, esetleg ssh/putty.
Lehet inkább kérek simkártyát oszt berakom a laptopba és akkor ha net van minden nap, teló meg lesz egy E52, mer az szép. Valahogy nagyon teccenek ezek az érintőképernyős vackok, nagyon szokatlan rajtuk a gépelés.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#59728 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 06. 14:20

IOS biztos jó, nekem nem áll kézre, és kész vagyok attól, hogy nem lehet elmenteni egy kibaszott .txt filét, vagy ha rámásolok egy pdf-et, akkor nem lehet bármelyik alkalmazással megnyitni.

Engem nem zavar, en telefonnak veszem, nem szamitogepnek, telefon meg nalam nem kell, hogy ilyet tudjon.
Ezt a file tarolgatast ugy oldottam meg, hogy csinaltam egy mail accountot kulon erre, beraktam a normal mailem melle, aztan ami cucc kell ra, azt a geprol mailben elkuldom erre a cimre es kesz, letolti, ott tarolom.
Persze tobb szaz megas fileoknal nem mukodik, de ilyen doksiknal, pdf-nel, szal ilyen 10 mb alatti fileoknal boven jo.

#59729 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 06. 14:40

Tényleg nem szeretném, ha ők elérnének, főleg nem az ő munkaidejük végén. Sajnos a legtöbben képtelenek felfogni az időzóna fogalmát.

http://en.wikipedia....iki/Flight_mode

#59730 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 06. 14:32

a gyári szoftverek is kényelmesebbek, mint a symbianos társaik, mondjuk ez nagyrészt Samsung cuccokat jelent

Na hat gyari Samsung alkalmazasrol en is tudok nyilatkozni :omg: :Đ

Legfrissebb kezelo/frissito program fent (asszem Samsung PC Studio vagy mi a banat volt a neve), radugom telcsit (Galaxy S), kiirja, van firm frissites.
Telcsirol lementi a cuccokat, szepen vegigmegy a folyamat, aztan kiirja, hogy elkeszult, huzzam le a kabelrol, a telcsi ujraindul es ennyi.
Lehuzom, varok vagy negyed orat, semmi. Probalom kikapcsolni, nem kapcsol ki. Akksit kiszedem, ujra berakom, bekapcsolom, bejon a kezdo anim, aztan csak neha a vibramotor indul el.
Kikapcsolni nem lehet, csak az akksi kiszedesevel. Pedig elotte nem piszkalt, feltort telcsi volt, hanem gyari Samsung, a legfrissebb gyari Samsung programmal frissitettem a gyari firmre.

Vihettem be a Samsunghoz gariztatni. Na valahogy ott elegem lett az androidbol is, meg a Samsung mobile-bol is :cool:

#59731 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 06. 15:56

Na hat gyari Samsung alkalmazasrol en is tudok nyilatkozni :omg: :Đ

Kies az egy fospisztoly, én a telefonon levő szoftverekről beszéltem.

#59732 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 07. 06. 15:58

Kies az egy fospisztoly, én a telefonon levő szoftverekről beszéltem.

KIES, azaz :-D
Amugy meg sokra mesz vele, hogy az, amikor Samsung telcsit csak azzal tudsz frissiteni.
Ez az itunes-fele szinkronizalgatos megoldas fileok eseten agybaj, de naptar meg contact teren tokeletesen mukodik, telcsit is szepen frissitette uj firmmel, szal egy szavam nem lehet, csak ra kell dugni a kabelre es szeva.

#59733 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 06. 16:09

Amugy meg sokra mesz vele, hogy az, amikor Samsung telcsit csak azzal tudsz frissiteni.

Kép

#59734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 06. 16:09

csak ra kell dugni a kabelre es szeva.

Nekem is a droidot. Bár előtte rádugni sem kellett, BT engedélyezve volt, mire az ajtóhoz értem hazafelé, arra össze is csipogott, aztán kész.
Make love not Wor.

#59735 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:16

És ez a samsung galaxy 2? Nagyon istenítik. Á faszom, ronda ez is. Lehet elmegyek médiamakkosba vagy fukarba oszt megnyomkodom mindet. Mármint a jó eladósunákat, aztán a telefonokat.
BMWパワー
Kép

#59736 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 06. 16:16

És ez a samsung galaxy 2? Nagyon istenítik. Á faszom, ronda ez is. Lehet elmegyek médiamakkosba vagy fukarba oszt megnyomkodom mindet. Mármint a jó eladósunákat, aztán a telefonokat.

Samuk nekem tetszenek. Választani meg könnyű, kollégáknál megnyomkodom, vagy meglesem, aztán kész. Ha már őrizgetek itt vagy 500 telefont a szekrényben. No meg úgyis jobban tudják mi a jó, de amit új, trendi, fácsebúkos telónak harangoznak be, az mind szar és egyiket sem láttam még júzernél. Talán ez a legsztarabb:

Csatolt fájl  motorola-flipout.jpg (88,57K)
Letöltések:: 13
Make love not Wor.

#59737 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:36

Ez egyre elbaszottabb.

Közben kiderült, hogy amit ma láttam az HTC Sensation,de nekem baszott nagynak tűnt. Nem arra való, hogy driftelés közben sms-t írjak, pedig télen előfordult már :Đ

Lehet maradok a jól bevált nokiás symbiannál oszt jónapot. Csak ha meg 2-3 év múlva el akarom passzolni akkor már kutyának se fog kelleni. Nem mintha akármelyik érintőképernyős igen.
BMWパワー
Kép

#59738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 06. 16:36

Közben kiderült, hogy amit ma láttam az HTC Sensation,de nekem baszott nagynak tűnt. Nem arra való, hogy driftelés közben sms-t írjak, pedig télen előfordult már :Đ

Nekem Desire van, oszt még nagyobbat akarok, a pinpongütős HTC HD-t. Ha ksiebb kell, akkor ZTE Blade, az is jó cucc.

http://mobilarena.hu...tartozekok.html
Make love not Wor.

#59739 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 06. 16:48

Nekem Desire van, oszt még nagyobbat akarok, a pinpongütős HTC HD-t. Ha ksiebb kell, akkor ZTE Blade, az is jó cucc.

http://mobilarena.hu...tartozekok.html

Na ez már alakul. Elolvasva pár tesztet azt látom, hogy hiába nagy szerelmem az E52, a symbian már lehalófélben vanik.

Ez a ZTE egész tetszetős, csak egy baj van vele, hogy nincs a vodások kínálatában :omg:
BMWパワー
Kép

#59740 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 06. 16:58

Ez a ZTE egész tetszetős, csak egy baj van vele, hogy nincs a vodások kínálatában :omg:

https://shop.vodafon...ssagi/zte_blade
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2985
  • 2986
  • 2987
  • 2988
  • 2989