Idézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 24. 09:22
Karbantartasi szerzodes ugyis keves uffellel van - a tobbi meg fogadja el a szolgaltato uzlet szabalyzatat.
Jajj, ez idehaza nem olyan egyszerű. Életem első ilyen karbantartós biznisze is ez volt, éppen más akarta átvenni a céget, meg hirtelen sok lett a meló, ellenben nemfizettek. Mondom ott van az aláírt szerződés, amennyiben határidőig nincs lóvé, akkor jogosult vagyok a szolgáltatást megtagani, oszt pont. Ráadásul jó fej is voltam, mert már 2 számlával lógnak, így nem értem a kérdést. Innentől belekötöttek az élő fába is, meg az én kurva anyámat, mert zsarolom őket, és ellehetetlenítem a cég működését. Arról nem is beszélve, hogy 30 fős cég volt és alig 200k-val lógtak, ami szerintem nem egy nagy összeg.
Aztán rászoktak arra is, hogy senki nem írta alá a munkalapot, mert csak egy illetékes volt, azt meg mindig hirtelen eltűnt, én meg max. ott szobroztam estig értelmetlenül. Ezektől ugyan megszabadultam, de nem is megy a maszek biznisz.
Leslienek meg főnöke van, vitatkozza le, jómunkás meg vonogassa a vállát. Presze a szar lefelé csapódik, júzer engem hív fel nem a főnököt, én meg közölhetem, hogy hádeizé. Az meg mondja, hogy áll a cég, főnök nincs, meg kellene oldani.
Make love not Wor.