HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • 3032
  • 3033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60601 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 24. 19:13

Jah bocs... Akkor távolról lezúzod a rendszert, aztán menjenek amerre látnak.

Egyébként most vettünk médimakkosban MindigTV dekódert meg antennát. Kurvára nem volt semmilyen jel, pedig a legerősebb erősítésű beltéri antennát vettük, de mégcsak nemhogy szar lett volna a kép, hanem konkrétan nem volt semmi :think:

Valaki próbálkozott már ezzel? Holnap megnézek vmi másik bótot más cuccokkal. Médiamakkosba aszonták nem tudják tesztelni :omg:

en is gondolokdtam egy tanyeros teve bekottetesen - de meg nem volt idom utana nezni melyik szolgaltato csomagjat sugarozza olyan muhold aminek a hatosugaraban benne vagyunk itt kulfoldon. Asszony szerint nem kell teve - amit akar azt megnez a neten (hirado meg ilyenek).
Radiokat lehet online hallgatni...

#60602 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 24. 20:06

Most hogy kiderült Jahno hol dolgozol, hwsw-s arcok ezrei fognak érdekből ellepni :D
Emlékszem amikor valamelyik hwsw-s gyíkarc volt nálunk interjút csinálnia join.me-ről, sajna nem a dojcsákdanika vót, úgy kiröhögtem volna a fejit :)

Tavaly kerdeztem a LMI supporttol hogy megvan-e mar a PCI compliancy minositese a szoftvernek (Logmein).
Valasz se jott. Pedig akkor erosen kerestunk valami jo tav szervizelesi megoldast a velunk szerzodesben allo partnerek tevekenysegenek monitorozasara (ami rogziti a teljes munkamenetet). Nem jott valasz igy Bomgar lett a befuto.
Pedig a Bomgar megoldasa mondjuk ugy hogy eleg draga (3e Euro a virtualis gep) - gondolom jol jott volna 60db szalloda a LMI-nek is.
Na mindegy. Igazabol csak eszembe jutott a dolog - hogy milyen aprosagokon mulhat komolyabb penzek elkoltese.

#60603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 24. 20:06

Most hogy kiderült Jahno hol dolgozol, hwsw-s arcok ezrei fognak érdekből ellepni :D
Emlékszem amikor valamelyik hwsw-s gyíkarc volt nálunk interjút csinálnia join.me-ről, sajna nem a dojcsákdanika vót, úgy kiröhögtem volna a fejit :)

Már meg is történt :-) Interjú meg volt a cégről, mikor még kevesen voltunk, de cikk már sosem készült el. Akkor Krinyó csinálta, aztán elég hamar el is hagyta az egész HWSWs mókázást. Dojcsák Danika meg olyan, ki leszek váncsi pénteken mit szól majd, mikor fizetheti sorban a söreim, elvégre az egész HWSW-s mókát is már 10+ éve ismerem, mikor ez még sehol nem volt ám (:-
Make love not Wor.

#60604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 24. 20:21

Na mindegy. Igazabol csak eszembe jutott a dolog - hogy milyen aprosagokon mulhat komolyabb penzek elkoltese.

Meg néha mennyire ráugranak olyanra, akinek van 2 licensze, aztán lófasz minden. Érdekes dolgok ezek.
Make love not Wor.

#60605 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:33

én má nem sajnálom :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#60606 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:34

Tegnap meghivtak egy kis isztriai vacsira.
Azt kell mondanom a szarvasgombas dolgok eleg jok.
6 vagy 7 fogas volt, a rantotta is milyen jo szarvasgombaval....
A steak az egyik legjobb volt amit eddig ettem - ha valaki erre jar erdemes meglatogatnia a helyet.
Arban szerintem nem olyan durva - ez a 'komoly' lakoma a borokkal es uditokkel sem kerult fejenkent 50 Euroba.

Itt voltunk:
Kepek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A tulajdonosnot szerenyen csak Queen of truffles -nek becezik Isztrian....
Lehet is gombat venni naluk - 1-2 gomba kb 5-8 euro. Sajnos elfelejtettunk venni!

Szerkesztette: FőDudu 2011. 07. 24. 19:44 -kor

#60607 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:54

Fura, nem éheztem meg ezektől. Monnyuk a gombás rántotta az fini lehet.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60608 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 24. 19:13

Egyébként most vettünk médimakkosban MindigTV dekódert meg antennát. Kurvára nem volt semmilyen jel, pedig a legerősebb erősítésű beltéri antennát vettük, de mégcsak nemhogy szar lett volna a kép, hanem konkrétan nem volt semmi :think:

Valaki próbálkozott már ezzel? Holnap megnézek vmi másik bótot más cuccokkal. Médiamakkosba aszonták nem tudják tesztelni :omg:

Inkább vettél volna egy 3rugós yagi-t. Erkélyrácsra felcsavarozod, megküldöd vele a Száva utcai tornyot éörömébódottá. :-)

#60609 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:00

Mi rendszeresen veszunk szarvasgombat, hatalmas fanatikus vagyok. Csinaltunk szarvasgombas olajat (arra az idore amikor nincs gomba, pl telen), egy mokkaskanalnyit teszel a rantottaba (6-8) tojas es nagyon allat ize lesz. Egyebkent a legfinomabb lagytojasba egy kicsi, de szamtalan etelbe jo, imadjuk.

#60610 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 24. 20:56

Inkább vettél volna egy 3rugós yagi-t. Erkélyrácsra felcsavarozod, megküldöd vele a Száva utcai tornyot éörömébódottá. :-)

Nincs erkély sajnos, először kipróbálok még néhány beltérit, aztán legrosszabb esetben kikéreckedem a tetőre, oszt rakok fel akkora antennát mint ami a nevadai sivatagban van a seti-nek. :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60611 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 07. 24. 21:00

Mi rendszeresen veszunk szarvasgombat, hatalmas fanatikus vagyok. Csinaltunk szarvasgombas olajat (arra az idore amikor nincs gomba, pl telen), egy mokkaskanalnyit teszel a rantottaba (6-8) tojas es nagyon allat ize lesz. Egyebkent a legfinomabb lagytojasba egy kicsi, de szamtalan etelbe jo, imadjuk.

merrefelé? valami piacon? én is kipróbálnám már

#60612 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 07. 24. 21:00

ha erre jartok erdemes beugrani hozzajuk. Allitolag 200 Euro egy kilo - de nekem ez a barna/fekete jobban bejott mint az eddig kostolt feher fajta.

Allitolag nagyon sok gomba van naluk - kollegaim voltak kedden es azt mondtak egy akkora dobozban voltak a gombak mint egy nagyobb asztal...
A rantotta engem is meglepett, de nagyon finom volt. A sztek is jo volt szarvasgombas szosszal - a teszta meg alapbol jo szarvasgombaval. A meglepi az a paradicsom leves volt bele csorgatott sajttal es szarvas gombaval. Ezen kivul a vegyes talon levo piritott gomba volt meg nagyon jo - osszessegeben minden fogas kituno volt. Gomba imadoknak must have - de foglaljatok asztalt, mivel telen-nyaron fullon van a hely!

#60613 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 24. 21:09

Kolleganom szokott hozni nekunk fekete fajtat ami kb dio meretu. 5000Ft/kg kapom en.

Szerkesztette: Tiga 2011. 07. 24. 20:16 -kor

#60614 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 07. 24. 21:09

Unokaocsemek jonnek ma - ha megyunk arra (ok is kivancsiak a gombara) tudok 1-2 gombat kuldeni veluk. Azt hiszem pentekig maradnak.
Mint mondtam kb 200 Euro egy kilo - kollegak szerint 2 gomba kb 5-8 Euro. Szolj ha kell!

Azt mondjak be kell csavarni papir szalvetaba es ugy uvegbe rakni, lezarni - aztan hutobe.
De erre majd meg rakerdezek.

#60615 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:20

Nagyon nem lehet tartositani semmivel, az a jo amikor sok fold van rajta, mert akkor elall egy darabig. Amugy itthon olyan 22-25 ezer Ft/kg.

#60616 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 07. 24. 21:15

Kolleganom szokott hozni nekunk fekete fajtat ami kb dio meretu. 5000Ft/kg kapom en.

Az nagyon barati ar...
Altalaban dragabb. Persze attol is fugg mennyi terem az adott idoszakban...
Tavaly peldaul alig volt - a chef sem tudott jot szerezni.

#60617 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 24. 21:16

Unokaocsemek jonnek ma - ha megyunk arra (ok is kivancsiak a gombara) tudok 1-2 gombat kuldeni veluk. Azt hiszem pentekig maradnak.
Mint mondtam kb 200 Euro egy kilo - kollegak szerint 2 gomba kb 5-8 Euro. Szolj ha kell!

Azt mondjak be kell csavarni papir szalvetaba es ugy uvegbe rakni, lezarni - aztan hutobe.
De erre majd meg rakerdezek.

Kellene, jaja, de mi Erdélybe megyünk jövőhéten, oszt csak utána lévő héten jövünk haza, addig meg lehet el sem áll :(

#60618 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:41

Ez az a varázsgomba amiről szoktak mesélni jókat? :think:
BMWパワー
Kép

#60619 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 24. 12:09

és ha köv hónapig sem rendezi a tartozását, akkor megyünk és elhozzuk a vasat, aztán volt server nincs server.

Nem viheted el jog szerint. Nem a tied már.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60620 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 24. 20:46

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 24. 21:44

Nem viheted el jog szerint. Nem a tied már.

Dehonnem, nem fizette ki. Az átutalásos számla fizetési határideje lejárt. Amit ő adott pénzt az kifizette monnyuk a supportra.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • 3032
  • 3033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.