HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3044
  • 3045
  • 3046
  • 3047
  • 3048
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60901 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 28. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 07. 28. 12:24

Inkább arról van szó, hogy ahonnan jött, amiken keresztül ment és ahová jutott, megtalálta azt az életformát, helyet amiben jól érzi magát a családjával együtt.

Az rendben, de minek ennyit bizonygatni minden nap, oszt magyarázni, hogy ez a követendő példa és aki nem így csinál, az nem is ember?
Make love not Wor.

#60902 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 28. 12:19

re
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#60903 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 28. 13:02

Az rendben, de minek ennyit bizonygatni minden nap, oszt magyarázni, hogy ez a követendő példa és aki nem így csinál, az nem is ember?

Pont azert, mert tudja, hogy egy kalap szart sem er az elete. Neje szarra ajnarozza minden hulyeseget, de ide a bokot, hogy ezeket joval inkabb a hulye vallas tartja egyben, mintsem barmi mas.
Azert nyomatja ezeket, mert visszaigazolast var mindenhonnan, hogy igen, ez egy kiraly elet, de visszaigazolas nem jon, hisz objektiv nezve nyomor az egesz, amit muvel, ahogy muveli es ahol muveli.

#60904 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 18:06

Szerintem nincs igazatok,de kár ezen vitázni. Gugának jó így és ennyi. Ő nem bérdroid meg akárkinek a csicskása, meg nem egy irodában ül egész nap, viszont messze nem is megy be neki annyi pénz mint itt néhányatoknak, mégis neki és a családjának elég arra,hogy fennmaradjanak és ez minden igényüket kielégíti, oszt ennyi.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60905 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 28. 19:06

Szerintem nincs igazatok,de kár ezen vitázni. Gugának jó így és ennyi.

Szerintem meg azt nem fogod fel, amit mi mondunk. Kurvara nem erdekel sem engem, es szerintem nagyon mast se, hogy guganak barmi is jo vagy sem. Ha jo neki, jo. Ha nem, igy jart, leszarom. De ne adja mar elo, hogy az az elet, amit o muvel, a vilag legjobb dolga es aki nem ugy es azt csinalja, ahogy es amit o, az hulye. Itt ezzel van a problema. Ha o ugy erzi, akkor oruljon neki es kesz, de en meg ugy erzem, hogy rohadtul nem szeretnek csak egy pillanatra sem a helyeben lenni. Megse hangoztatom uton-utfelen, hogy mennyivel jobb eletem van, mint barki masnak, es ha mas nem ugy el, ahogy en, akkor idiota...

#60906 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 28. 21:53

Szerintem meg azt nem fogod fel, amit mi mondunk. Kurvara nem erdekel sem engem, es szerintem nagyon mast se, hogy guganak barmi is jo vagy sem. Ha jo neki, jo. Ha nem, igy jart, leszarom. De ne adja mar elo, hogy az az elet, amit o muvel, a vilag legjobb dolga es aki nem ugy es azt csinalja, ahogy es amit o, az hulye. Itt ezzel van a problema. Ha o ugy erzi, akkor oruljon neki es kesz, de en meg ugy erzem, hogy rohadtul nem szeretnek csak egy pillanatra sem a helyeben lenni. Megse hangoztatom uton-utfelen, hogy mennyivel jobb eletem van, mint barki masnak, es ha mas nem ugy el, ahogy en, akkor idiota...

:up:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#60907 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 21:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 27. 22:39

Nekem meg közölték, hogy legalább rendes HD legyen, és ha sok kam, akkor figyeljek már a színekre, addig takarodjak a faszba. Ez ilyen :-)

fizessenek ki egy rendes közvetítőkocsit képmérnökkel, és akkor lesznek egyező színek, anélkül nehéz.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#60908 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 21:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 07. 28. 00:47

Lehet, hogy sose fogjak felvenni fosulira,

most 26-an voltunk a 2-300-ból, amikor kiestem, meglesz az :Đ

#60909 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 07. 28. 22:54

most 26-an voltunk a 2-300-ból, amikor kiestem, meglesz az :Đ

Jóóó. Erted, hogy ertettem. ;-)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#60910 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 07. 28. 11:58

Hozzá képest mindenképp.
Ez nézőpont kérdése, ha valakit a macskák nemi élete érdekel és a sörök bontása, ez tényleg érdekes lehet. Ha azért, mert nálam sose volt beparipa szerinted unalmas és rossz ember vagyok, aki sose élt, hát legyen. Ezzel talán még együtt tudok élni.
Oh, hogyne! Nem is értem, hogy bírhattam ki eddig sör, bungi és Bánk nélkül. (Pár éve pinyó és Gizella, előtte meg tessék behelyettesíteni.)

Nem vagyunk egyformák. Eleinte tényleg vicces volt Guga kalandjait olvasni, de egyfelől már kurvára unalmas ugyanazt hallgatni másfelől néha erősen az az érzésem, h a nagyja kamu. Ami nem baj, felőlem, csak akkor talán tegye hozzá, h álmomban...

És bár tényleg nem mondja, h lúzer alakok vagyunk, de érezteti. Ez először vicces, másodjára uncsi, sokadjára pedig kifejezetten bántó. És ezt nem veszi észre (ahogy amúgy Studi sem).

Mondjuk a másik háta mögött nem fikázunk senkit ugye, mert az elég paraszt dolog? :think:

Buta vagy, mint a seggem, és nem veszed észre, hogy a kutyát nem érdekli itt (sem), hogy mi van veled. Ettől függetlenül a világ közepének érzed magad. A viccet nem érted, az óvodásokból verbuválódott HP-s közösséged felnőtt, csak te lemaradtál. Ha tudnál esetleg írni valami érdekeset már magadról, azt támogatnám, de csak az önsajnálat jut ide, meg mások fikázása. Szánalmas.

Ha lennének IRL barátaid, akkor nyilván nem olyan helyen möhőznél, ahol nem bírják az arcod. ;)

#60911 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 28. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 07. 28. 23:02

Jóóó. Erted, hogy ertettem. ;-)

igen, köszi :)

majd 3 év múlva újabb kísérlet :-D

#60912 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 05:28

LSO :cool:

#60913 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2011. 07. 28. 23:33

Mondjuk a másik háta mögött nem fikázunk senkit ugye, mert az elég paraszt dolog? :think:

Buta vagy, mint a seggem, és nem veszed észre, hogy a kutyát nem érdekli itt (sem), hogy mi van veled. Ettől függetlenül a világ közepének érzed magad. A viccet nem érted, az óvodásokból verbuválódott HP-s közösséged felnőtt, csak te lemaradtál. Ha tudnál esetleg írni valami érdekeset már magadról, azt támogatnám, de csak az önsajnálat jut ide, meg mások fikázása. Szánalmas.

Ha lennének IRL barátaid, akkor nyilván nem olyan helyen möhőznél, ahol nem bírják az arcod. ;)

Nyuszifül, annyira tudtam, h a neved a hívószavad, ezért mertem odaírni. :p

Csak irigykedni tudsz és azt sem túl epésen, hogy nekem még van egy részem, aminek nem kellett felnőnie. A fikázásból meg neked sem kell leckét venni, ahogy úgy elnézem. Szóval tudod, más szemében a szálkát, magadéban meg a Santa Mariat sem.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#60914 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 28. 21:53

Kurvara nem erdekel sem engem, es szerintem nagyon mast se, hogy guganak barmi is jo vagy sem. Ha jo neki, jo. Ha nem, igy jart, leszarom. De ne adja mar elo, hogy az az elet, amit o muvel, a vilag legjobb dolga es aki nem ugy es azt csinalja, ahogy es amit o, az hulye.

Engem viszont érdekel. Olyan, mint a Győzike show, csak ez Gugazike show :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#60915 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 07. 29. 15:39

Engem viszont érdekel. Olyan, mint a Győzike show, csak ez Gugazike show :Đ

Ezek szerint Teged az erdekel, amit guga csinal.
Az mas kerdes, en nem arra irtam, hogy nem erdekel, hanem arra, hogy az nem erdekel, hogy neki jo-e amit csinal vagy sem :cool:
Egyebkent a nyomoran meg a benazasan en is jokat rohogok, pont az benne a plane, hogy azt a szar szenvedest akarja eladni ugy, mint a vilag legkiralyabb dolgat :omg: :Đ

#60916 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 19:49

Sok a pénzetek irány a hungaroring,ott gyorsan el lehet b@szni:
"Bőségesen megebédelhet az, aki hozott magával elég pénzt a Hungaroringre. Van saslik, házi sült kolbász és grill csülök, egyaránt 3000 forintért, aki steak burgonyával kéri, további 1500 forintot kell fizetni, de aki beéri egy szelet kenyérrel, az 250 forinttal megússza.

Ami az italokat illeti: fél liter ásványvíz 400, ugyanennyi szénsavas üdítő 500 forintba kerül, a jegesteáért 600 forintot kérnek. Egy doboz energiaital szintén 600 forint. Egy korsó sör 950, a kávé pedig 500 forint"
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#60917 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 29. 20:49

"Bőségesen megebédelhet az, aki hozott magával elég pénzt a Hungaroringre. Van saslik, házi sült kolbász és grill csülök, egyaránt 3000 forintért, aki steak burgonyával kéri, további 1500 forintot kell fizetni, de aki beéri egy szelet kenyérrel, az 250 forinttal megússza.

Ami az italokat illeti: fél liter ásványvíz 400, ugyanennyi szénsavas üdítő 500 forintba kerül, a jegesteáért 600 forintot kérnek. Egy doboz energiaital szintén 600 forint. Egy korsó sör 950, a kávé pedig 500 forint"

Lehuzas a javabol...

Epp ma kerdeztek a kollegak a sziget fesztivalrol.
Mondtam nekik, hogy kb 50 euro egy napijegy. Erre tok komolyan visszakerdeztek: kaja/pia mi van benne?
Valahogy nem tunik nekik normalisnak az ilyen draga napijegy. Pedig nem csorok...
Erre mondtam nekik, hogy raadasul meg a keszpenzt is egy kartyara kell feltolteniuk aztan mindent azzal fizetnek majd.
Valahogy nem lelkesedtek az otletert. Azt mondtak inkabb mennek az Exit vagy milyen nevu fesztivalra...

#60918 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 21:05

Na, ma F1 ON volt hajnali 3kor, most van OFF, és holnap 4kor ON. :omg:

Jahno, idén nem mész ki?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60919 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 07. 29. 20:49

Menjen a halal, akkor se mennek ki, ha ingyen lenne a kaja meg a pia :omg: :Đ
Szanalmas baromsagban az az egyeduli poen, ha megmurdel valamelyik barom abban a szaguldo szarhalomban, de sajna az meg eleg ritkan van :rolleyes2:

#60920 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 29. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 07. 29. 22:24

Menjen a halal, akkor se mennek ki, ha ingyen lenne a kaja meg a pia :omg: :Đ
Szanalmas baromsagban az az egyeduli poen, ha megmurdel valamelyik barom abban a szaguldo szarhalomban, de sajna az meg eleg ritkan van :rolleyes2:

Azt nem lehet mondani hogy ingyen cirkusz....
Draga mulatsag....

Szerkesztette: FőDudu 2011. 07. 29. 21:28 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3044
  • 3045
  • 3046
  • 3047
  • 3048
  • Utolsó »