HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3046
  • 3047
  • 3048
  • 3049
  • 3050
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60941 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 30. 13:36

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 07. 30. 14:32

Ne keverjük össze az élő koncertet a haknizással, mikor odaesnek egy valamilyen rendezvényre fél órára. Ott nagy az esélye a playback-nek.
A koncert az koncert, hangulata van...

Én tudom, ráadásulnapok óta zenészek közt sörözöm. Meg időnként hangítok. Meg ebbeabba beleszólok. Legtöbbször mondjuk a haknin is élő az ének, aztán inkább a gitáralapokat/dobot nem hozzák, rakják össze, mert az a pöcsölős.

Tavaly a metál ligetet nyomtam végig, akkor néztem is, hogy Pokolgép pillanat alatt behangolt, majdrealtimeban kicsit rásegítettek, szóval ezek akár működni is tudnak. Mivel a beszélgetés az ilyen Sziget kategóriás rendezvényekből indult ki, ott azért össze vannak rakva a dolgok, de a kisebb fesztiválok is egyre igényesebbek.

Tegnap Városligetben is jól szólt, élő zene volt, csak nekem hangosra sikeredett, ha nem konkrétan koncertre megy az ember.

Gödörben leggtöbször meg pld. lófasz a hangosítás, az csak elrontja. Nekem ez is számít. Éljenek a koncertek, meg a kis/nagy fesztiválok. Lásd májusban Tabán, meg a többi. Odabasz.
Make love not Wor.

#60942 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 13:39

[quote name='rupic' date='2011. 07. 30. 14:32' timestamp='1312029120' post='6995725']
Ne keverjük össze az élő koncertet a haknizással, mikor

Duplázós geci.

Szerkesztette: Jahno 2011. 07. 30. 13:45 -kor

Make love not Wor.

#60943 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 14:36

Én tudom, ráadásulnapok óta zenészek közt sörözöm. Meg időnként hangítok. Meg ebbeabba beleszólok. Legtöbbször mondjuk a haknin is élő az ének, aztán inkább a gitáralapokat/dobot nem hozzák, rakják össze, mert az a pöcsölős.

Tavaly a metál ligetet nyomtam végig, akkor néztem is, hogy Pokolgép pillanat alatt behangolt, majdrealtimeban kicsit rásegítettek,.....

Tudom, olvasom a hozzászólásaidat.
Soha nem voltam a szigeten. Sőt koncerten is ritkán fordulok elő már. Vannak cimbik, zenélnek, nem is rosszul, LGT Emlékzenekar, Veszprém. Felléptek már a szigeten is, jól nyomják. Somló nagyon sokszor együtt nyomta, nyomja velük.
Legutóbb az alsóörsi HD fesztiválra néztem be, szóval van még élő zene.
Csak a sztereotípiákat akartam szétoszlatni, hogy minden koncert playback. Mondja ez egy olyan valaki aki sok éve nem volt egyen sem.
Szerintem egy koncerten nem a hangzásvilág a lényeg, akkor inkább felteszek egy fülest és hallgatom a CD-t. Egy koncertnek hangulata van, ha ülős, ha állós....
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#60944 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:12

Kar ezeket ragozni. Nekem ugy ahogy van nem szimpatikus a sziget - Vitatkozhatunk reggelig.
Nekem ami ott folyik az nem bejovos, innentol kb mondhat barki barmit.
Elhiszem, hogy vannak ott ertekek amik esetleg mashol nem erhetok el vagy nem ugy.
Mindenkinek mas az egyeni preferenciaja. En mostanaban tobbre ertekelem a nyugalmat egy porgos bulinal.
A remalmomban se jojjon elo, hogy en egy sziget jellegu helyen vagyok!

#60945 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: rupic - Dátum: 2011. 07. 30. 15:09

Soha nem voltam a szigeten.

Énsem sokszor, mert dárga, és különben is. Amúgy előszr nekem is meg volt a vélemény, hogy bebaszott, porban fetrengős beszívott ocsmányság az egész. Oszt nem. Szerintem a múltkori felfordulás Dudu szállodájában különb balhé lehetett, mint a Sziget :-)

Én is kisebb balhékra járok, sem Volt, semmi extra nem jön össze, de egy jó Wigwamos buli, Metál liget, Tabán, most a gitár táboros kis fellépések azért kurva jók. Tabánon fent le is lehetett ülni a páholyban, ahogy illik, nem tudom mi lenne vele a baj.

Arról nem is beszélve, hog GNR-ért ugyan nem vagyok oda, de egyszer beestem a Hollywood rose-ra, ami nagyon bejött. Innentől elkapott a lendület, PECSA tribute fesztivál, am iútba esik. Cherry Bomb koncerten be is üvöltöttem a teljes csendben, hogy höhhhnyeeeeee :-D Na jó, George Michaelt letagadom, de azért fizettek, hogy ott legyek :-)

Ez az ülős koncert azért odabasz lehet.
Make love not Wor.

#60946 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:12

Nekem ugy ahogy van nem szimpatikus a sziget

Nekem sem volt, aztán kipróbáltam. Előítélet meg legyűrve. Na jó, a népitánc és a homoszex is hasonló témakör, azt majd a listám végén fogom újra értékelni :-) Nem vagyok nagy szigetre járós, meg ott alvós, meg lófasz, de kell ez, mert jó. Aztán még én mondom magamról, hogy öregszem, bláááááááá.
Make love not Wor.

#60947 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 29. 21:30

Lehuzas a javabol...

Epp ma kerdeztek a kollegak a sziget fesztivalrol.
Mondtam nekik, hogy kb 50 euro egy napijegy. Erre tok komolyan visszakerdeztek: kaja/pia mi van benne?
Valahogy nem tunik nekik normalisnak az ilyen draga napijegy. Pedig nem csorok...
Erre mondtam nekik, hogy raadasul meg a keszpenzt is egy kartyara kell feltolteniuk aztan mindent azzal fizetnek majd.
Valahogy nem lelkesedtek az otletert. Azt mondtak inkabb mennek az Exit vagy milyen nevu fesztivalra...

Ez a poszt is simán befér az "akkora raj vagyok, hogyt ordas fasságokat beszólok" topikba! :-)

#60948 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 15:24

Nekem sem volt, aztán kipróbáltam. Előítélet meg legyűrve. Na jó, a népitánc és a homoszex is hasonló témakör, azt majd a listám végén fogom újra értékelni :-) Nem vagyok nagy szigetre járós, meg ott alvós, meg lófasz, de kell ez, mert jó. Aztán még én mondom magamról, hogy öregszem, bláááááááá.

Az eloiteletet nem igazan lehet legyozni amikor olyan kepeket raksz be mint ami fentebb van.
Porban fetrengos....

#60949 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 15:19

Ez az ülős koncert azért odabasz lehet.

Kicsit azért még jobb, mint a fotelben ülve, fülesen halgatva egy koncertfelvétel.

#60950 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 15:34

Kicsit azért még jobb, mint a fotelben ülve, fülesen halgatva egy koncertfelvétel.

van aki mar csak oregesen csinalja a dolgokat...
Hintaszekem meg nincs :)

#60951 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:12

Kar ezeket ragozni. Nekem ugy ahogy van nem szimpatikus a sziget - Vitatkozhatunk reggelig.
Nekem ami ott folyik az nem bejovos, innentol kb mondhat barki barmit.
Elhiszem, hogy vannak ott ertekek amik esetleg mashol nem erhetok el vagy nem ugy.
Mindenkinek mas az egyeni preferenciaja. En mostanaban tobbre ertekelem a nyugalmat egy porgos bulinal.
A remalmomban se jojjon elo, hogy en egy sziget jellegu helyen vagyok!

:up:

#60952 Felhasználó inaktív   rupic 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:48

Előitéletek. Vannak mindenkiben. És mindaddig megmaradnak, amíg egyszer saját tapasztalat alapján nem győződünk meg az ellenkezőjéről. Véletlen szerűen.
Jahnonak előitéletei vannak, mert leírod, hogy mire csodálkoztál rá, mik az első meglátásaid Szlovéniában. Én is hozzá szóltam ehhez, Ausztriában dolgozóként. Jöttek is a lehurrogások. Már egy év után természetesek ezek a dolgok. Először minden fasza, új hely, több pénz.... Pedig otthon is nyírják a füvet, takarítják az utcát.... És még mindig az a cél vezérel, hogy hazamenjek, de előtte teremtsem meg az otthoni jólétem alapjait. Valamit vállalkozni szeretnék. De mit? Most jól élek, jól él a családom, de ők otthon vannak. Én meg itt. És ez nem jó.
Ha más nem lesz hazamegyek és lesz egy kis félretett zsé amit szép lassan felélünk. Nem az első eset lesz.
Ha igazán meg lenne bennem az adottság az önállóságra akkor nem mennék sehova, otthon is megtalálnám a lehetőségeket.
Dudu sem dicsekvésből mondta amit. Csak az első rácsodálkozás....
Erről szól a superstringek (tenzormátrixok) modell.

#60953 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:29

Az eloiteletet nem igazan lehet legyozni amikor olyan kepeket raksz be mint ami fentebb van.
Porban fetrengos....

Ha akarod, ezt csinálod. Ha akarod, akkor első sorban pogózás. Volt aki 3 éves gyerekkel jött, ott tapsikolt, meg építette a homokvárat. Vagy éppen a fűben törökülés, jó levegő, ha kell hangos a zene, ha kell, akkor nem. Mindenki meg bírja találni, ami éppen belefér az elképzelésébe. Képet csak azért raktam, hogy ne a tömeget szemléltessem.

Vagy éppen olyan stílusokat látsz, ami neten unalmas, vagy csak simán nem futsz bele.

Lásd az első videót, míg kolléga meg nem csinálta, addig fogalmam sem volt róla, hogy ilyen is van, oszt ősi hangszerek azért királyságosak:

http://kozvetites.ne...p?page=mkoncert

Odahaza fülesen meg nem hallgatnám, minek? Szobában egyedül ugrálni igen vicces lenne, de ez más.

No mindegy.
Make love not Wor.

#60954 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:48

Pedig abban igen jól lehet pipázni/olvasni/aludni. Egyszer ezt is próbáld ki.
Make love not Wor.

#60955 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 15:34

Ja, meg Old Boys koncert és Michael Flatley, ahol ülni kellett, oszt ha tapsolni álltál fel, akkor rádszóltak. Ááááávaze. Állóhely kell, nincs mese, üljenek az F1 előtt, meg egy pörgős teniszmeccsen.
Make love not Wor.

#60956 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:29

Porban fetrengos....

Nem kötelező a porban fetrengeni! :idea:

Sőt! Én hétfőn elmegyek a Magyar Szigetre, Ismerős Arcok koncertre. :rock:És nem fogok a porban fetrengeni! És jobb lesz mint otthon, a fotelben ülve, átérezni a koncertélményt. Bár outsider műmájereknek ezt olyan érzés magyarázni, mint egy vaknak, hogy milyen kék az ég! :-D

Te meg addig burkolhatod a legkúlabb giroszt -'háromötvenér- a tradicionális, szlovén, falusi büfében, a "nem csóró" haverok pedig élvezhetik -'occsójér- az all inclusive ellátást az exit fesztiválon! :-)

( Azt egyébként nem értem, hogy a "nem csóró" haveroknak sok az 50ruppó, napi 2 fullsztár banda + kb 15-20 egyéb fellépő koncertjére, de a 35ruppós beugró az már zsír, 1 (egy) koncertre + 2-3 másik C kategóriás senki felépőre. :think: )

#60957 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 16:51

Ja, meg Old Boys koncert és Michael Flatley, ahol ülni kellett, oszt ha tapsolni álltál fel, akkor rádszóltak. Ááááávaze. Állóhely kell, nincs mese, üljenek az F1 előtt, meg egy pörgős teniszmeccsen.

Tőlem meg elkobozták az összes lézerpointert, a david copperfield haknin, az arénában, előadás közben. :omg: :Đ

#60958 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 17:02

( Azt egyébként nem értem, hogy a "nem csóró" haveroknak sok az 50ruppó, napi 2 fullsztár banda + kb 15-20 egyéb fellépő koncertjére, de a 35ruppós beugró az már zsír, 1 (egy) koncertre + 2-3 másik C kategóriás senki felépőre. :think: )

Ha jól számolok, akkor tarifával mérve kb. 3 korsó sör különbözeten vitatkoznak? Ugyanmár.
Make love not Wor.

#60959 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 17:11

Ha jól számolok, akkor tarifával mérve kb. 3 korsó sör különbözeten vitatkoznak? Ugyanmár.

Nekem tavaly, csak az ACDC került €160ba (+ ki kellett vergődni Bécsbe), a stadionos Metallica meg €120ba, a sör meg volt vagy huf800/korsó. :-)

#60960 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 17:18

a stadionos Metallica meg €120ba, a sör meg volt vagy huf800/korsó. :-)

Sört nem néztem, az volt, itteni Metallicáért még fizettek is, Zágrábnál kb. benyaköltség volt, szállás/kaja rendezve, meg persze volt sör. Nem voltam Metallica rajongó, de rendben volt az biztos. Asszonyt elvittem Shakirára, most kussolhat, én meg fizteség helyett kérek pár jegyet a Rammsteinre is, mert az jó. ACDC is csak úgy "volt", utólag már azt mondom, hogy fizettem volna érte sokat is, mert odabaszott.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3046
  • 3047
  • 3048
  • 3049
  • 3050
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.