HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3047
  • 3048
  • 3049
  • 3050
  • 3051
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#60961 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 17:21

Sört nem néztem, az volt, itteni Metallicáért még fizettek is, Zágrábnál kb. benyaköltség volt, szállás/kaja rendezve, meg persze volt sör. Nem voltam Metallica rajongó, de rendben volt az biztos. Asszonyt elvittem Shakirára, most kussolhat, én meg fizteség helyett kérek pár jegyet a Rammsteinre is, mert az jó. ACDC is csak úgy "volt", utólag már azt mondom, hogy fizettem volna érte sokat is, mert odabaszott.

Én úgy számolom, hogy az én zsugám árát, Lars Ulrich simán felszippantotta a koncert alatt. :-D

Legközelebb majd kigondolom, hogy neki adom-e a zajkeltésért, vagy felrántom én a csendben. :Đ

#60962 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 16:50

Latom a szloven arak mely nyomokat hagytak benned.
Szar is lehet elkepzelni, hogy valami meg mindig annyiba kerul mint 2 eve...
Iszonyatos teher lehet ugy elni, hogy 'assza meg megint felment a hus ara, emelnem kell az arakon mert ehenhalok :)

Ma is jo volt a kebab - bevasarlas utan nem akart ettermezni az asszony igy gyors megoldaskent keznel volt a kebabos.
Jo szigetelest! Erezzetek jol magatokat - helyettem is! :)

#60963 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 15:12

Kar ezeket ragozni. Nekem ugy ahogy van nem szimpatikus a sziget - Vitatkozhatunk reggelig.
Nekem ami ott folyik az nem bejovos, innentol kb mondhat barki barmit.
Elhiszem, hogy vannak ott ertekek amik esetleg mashol nem erhetok el vagy nem ugy.
Mindenkinek mas az egyeni preferenciaja. En mostanaban tobbre ertekelem a nyugalmat egy porgos bulinal.
A remalmomban se jojjon elo, hogy en egy sziget jellegu helyen vagyok!

Abszolút egyetértek. Igénytelen, bunkó, koszos, büdös népség. Szarunk, és belefexünk kategória. Teremben van srác, aki biztonsági ember szokott kinnt lenni, aszondja a legaljának is a legalja van ott. Szóval annál lejjebb már kb nincs.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60964 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 17:50

Iszonyatos teher lehet ugy elni, hogy 'assza meg megint felment a hus ara, emelnem kell az arakon mert ehenhalok :)

Kitaláltad! Ettől az iszonyatos tehertől ébredek zokogva minden nap. :nevet:

Egyébként, -bár nyilván tájékozottabb vagy mint én- nekem úgy rémlik, hogy pl 2008ban drágább volt a csirkehús, mint az idén. Azt meg már többször is leírtam, hogy -általában- a vendéglátásban, az alapanyagár, az eladási árnak max 25-30%-a. (minél drágább egy hely, annál kevesebb) Tehát, ha mondjuk -brutálisan- 10%-al drágul a hús az egy étel eladási árában max 1,5-2%. Az ételéladásból származó árbevétel 2% csökkenése pedig még messze van az éhenhalástól. Többe kerül leadminisztrálni egy ekkora áremelést, mint amennyit hoz.

#60965 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 07. 30. 08:56

Kép

Elmegyen kend az sajtszagú náthás pixaba. :] Ilyenekkel kell telefonon beszélnem angolul heti rendszerességgel. :omg:
No meg az egyik MoD (Manáger on Duty) is an Indian Indian Indian guy. No meg ezekből már epidemikus fertőzés van az Infopark D-ben.

SysAdmin Day-en láttam a közönséget. :eek: Na azokhoz képest a kocka egy hipergömbölyű valami.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#60966 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 19:20

Kitaláltad! Ettől az iszonyatos tehertől ébredek zokogva minden nap. :nevet:

Egyébként, -bár nyilván tájékozottabb vagy mint én- nekem úgy rémlik, hogy pl 2008ban drágább volt a csirkehús, mint az idén. Azt meg már többször is leírtam, hogy -általában- a vendéglátásban, az alapanyagár, az eladási árnak max 25-30%-a. (minél drágább egy hely, annál kevesebb) Tehát, ha mondjuk -brutálisan- 10%-al drágul a hús az egy étel eladási árában max 1,5-2%. Az ételéladásból származó árbevétel 2% csökkenése pedig még messze van az éhenhalástól. Többe kerül leadminisztrálni egy ekkora áremelést, mint amennyit hoz.

Ebben tokre igazad van. Bar mondjuk nalunk 30% korul van a food cost - de ez ugye azert van igy mert extra minosegu cuccokat hasznalnak.
Altalaban az elo munka a legdragabb, gondolom nem kell meselni szegeny ettermi dolgozok bejelenteset es fizeteset.

Amig ezen a vonalon mozogtam, addig kb az ettermek max 10%-a aki normalisan bejelentette az alkalmazottait (nem minimal berrel).

Amugy eleg meglepo ez a kalkulator:
Kép
Ha jol tudom azt mutatja mennyi az allami elvonas.... (nem olvastam el a forrast)
forras
Valahogy nem stimmel, mert az olaszoknal kb 30% ami lejon...
A magyar az igaz. Meg a szloven is kb - kb a brutto berem 55%-a megy a szamlamra...

Szerkesztette: FőDudu 2011. 07. 30. 18:54 -kor

#60967 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 07. 30. 19:28

Elmegyen kend az sajtszagú náthás pixaba. :] Ilyenekkel kell telefonon beszélnem angolul heti rendszerességgel. :omg:
No meg az egyik MoD (Manáger on Duty) is an Indian Indian Indian guy. No meg ezekből már epidemikus fertőzés van az Infopark D-ben.

SysAdmin Day-en láttam a közönséget. :eek: Na azokhoz képest a kocka egy hipergömbölyű valami.

Nalunk a ceges konferencian az egyik Indiabol szarmazo de Dubai-ban dolgozo kollega veszekedett valakivel.
Na azz volt vicces. Eleve ugye a furcsa kiejtes, plusz meg indulatokat is belekevve....

#60968 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2011. 07. 30. 19:53

Nalunk a ceges konferencian az egyik Indiabol szarmazo de Dubai-ban dolgozo kollega veszekedett valakivel.
Na azz volt vicces. Eleve ugye a furcsa kiejtes, plusz meg indulatokat is belekevve....

Indiaiak katasztrófálisak. A T-től az indiaiak elnyertek valami supportálást. (Akarom mondani előlük.) :omg: De Indiában nem állt rendelkezésre a szükséges infrastruktúra, ezért ezek a cigányok eljöttek M.o.-ra és most a T-től bérlik az irodát + berendezést ahhoz a supporthoz, amit a T elől elhalásztak.

Háááá Maaaargit... Háááá Nóóóóóóórmáááááális ?

Amikor két indiai angolul beszél, hogy a magyar/német/stb. is értse, de különösebben nem foglalkoznak ezzel, akkor 5 perc alatt 1 angolszót ismersz fel, de akkor is tévedsz. :D

Amikor az indiaiakkal valamilyen üzleti/partneri/3rd party cégként kapcsolatban kell lenned, akkor meggyűlölöd őket. A cégnél a fejlesztők, alkalmazás üzemeltetők, network-ösök, firewall-osok, MS/UNIX/Linux/Novell csapat mind utálja őket, mint a szart.

Amit az indiaiak úgy gondolják valamiről, hogy az kész, az Kiss Ádám (Showder-klub) szavaival is csak "foscsi". :D

Van egy-két sztorim róluk, de most nem vagyok betűszaporító kedvemben.

Szerkesztette: Zsivaagoo 2011. 07. 30. 19:44 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#60969 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 17:02

Sőt! Én hétfőn elmegyek a Magyar Szigetre, Ismerős Arcok koncertre. :rock:És nem fogok a porban fetrengeni!

Lesz megint Magyar Nap? Az volt az első Sziget (meg eddig az utolsó is), amin kint voltam.
Az is marad. 8000-ért nem megyek Gesztiválra.

Szerkesztette: csozsi 2011. 07. 30. 19:44 -kor

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#60970 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 07. 30. 20:40

Indiaiak katasztrófálisak. A T-től az indiaiak elnyertek valami supportálást. De Indiában nem ál

Van egy-két sztorim róluk, de most nem vagyok betűszaporító kedvemben.

Engem érdekelne :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60971 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 30. 20:42

Téged inkább az én win7starterem érdekeljen! :kisköcsög: :kma: :-D

#60972 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:56

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 07. 30. 20:40

Lesz megint Magyar Nap? Az volt az első Sziget (meg eddig az utolsó is), amin kint voltam.
Az is marad. 8000-ért nem megyek Gesztiválra.

Lesz, sőt, csak az lesz, de nem ott! :-)

#60973 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 07. 30. 20:42

Na jó. Magadra vess ezek után. :]

Hívnak Indiából, adott számú ticket (hibajegy) ügyében. Érthetetlen, hadaró, baromi halk szózagyvalékot hallok, félbe szakítom.
Én: - Are you an office guy in India Bombay or you are a technician in India Bombay at the airport near the server?
Indiai: - Yes!
Én: - Yes what?!
Indiai: - Yes Sir!

Nabazmeg, értelmes válasz. :omg:

Szalagos egységet kellett volna szintén Indiában a szerverben cserélni, indiai technikus kimegy, baszik minket felhívni, szerver kikapcs/bekapcs, majd a ticket visszaérkezik hozzánk lezárva a következővel:
- server reboot solved the problem. Mr. Dickshit agreed that everything is working fine.

Azaz a reboot kicserélte a szalagos egységet a szerverben, és miszter Szarfaszú igazolta, hogy minden tökéletesen működik.

Egyébként van Indiában "Shivalingam" azaz "Istenfasza" nevü júzer is. :banghead:

#60974 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 07. 30. 18:19

Abszolút egyetértek. Igénytelen, bunkó, koszos, büdös népség. Szarunk, és belefexünk kategória. Teremben van srác, aki biztonsági ember szokott kinnt lenni, aszondja a legaljának is a legalja van ott. Szóval annál lejjebb már kb nincs.

Ja, tudok egy szállodát, ahol összebaszsák a tapétát, szétszórják a szaros pelenkát, nem dohányzóban pipuznak az arabok és biztos ide-oda is sikerült behányni valakinek. Szóval az biztos egy lófasz alja hely, szerintem lentebb van, mint a sziget. De köszönöm, hogy ilyennek nézel, mert kimentem, jólvoltam, és ittam vagy 5 sört.

Na sikerült felismerni a végleteket?

Biztos van ilyen is, de mikor én voltam, akkor nem léptem szarba, nem hugyozták le a kedvenc partifarmerem, de még csak meg sem löktek, mikor mentem sörért. Ki sem raboltak. Füvet is pont máskor szívtam, nem ott :-)
Make love not Wor.

#60975 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 07. 30. 20:40

Oszt jó-e volt? Lehánytak, vagy megdugtak?
Make love not Wor.

#60976 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 20:56

Itt még szállásom is lenne sofőrrel. Hümmm.
Make love not Wor.

#60977 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:11

Én utoljára 1980-ban voltam a(Hajógyári) Szigeten. Fekete Bárányok koncert: azaz Beatrice, P Mobil, Hobo Blues Band. Előzenekar AE Bizottság.

Na az nem semmi volt.

#60978 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 07. 30. 21:11

Én utoljára 1980-ban voltam a(Hajógyári) Szigeten. Fekete Bárányok koncert: azaz Beatrice, P Mobil, Hobo Blues Band. Előzenekar AE Bizottság.

Na az nem semmi volt.

Én meg a múlt héten, a kiskutyával frizbizni! :-D

#60979 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 30. 21:03

mikor én voltam, akkor nem léptem szarba, nem hugyozták le a kedvenc partifarmerem, de még csak meg sem löktek, mikor mentem sörért. Ki sem raboltak. Füvet is pont máskor szívtam, nem ott :-)

nyitva volt mar a hely, vagy berendezni voltal? :)

#60980 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 30. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 07. 30. 20:56

regi nevek vannak ott...
Waszlavik meg el? :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első