Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 07. 31. 13:35
Kívül a sátoron a hangfaltorony tetején mindkét oldalt + shark szkennerek + strobi, de ez csak az egyik színpad volt a breakbeat sátor. Ezt építettük fel elsőnek, utána Leventét ott hagytam egész napra, hogy gyakoroljon. Kapott 1db goa cd-t, bekaccsoltam neki halkan a monitor hangfalakat oszt gyí. Még nem volt alkalma hosszú időn keresztül gyakorolni dj pulton, mert laptopon játszik virtual dj-n. Azt már keni rendesen, de itt megvolt szeppenve kicsit
Reggel 9h-tól gyakorolt du 17h-ig, akkor visszamentem hozzá, és azt mondta, hogy apa, ez nekem megy. Mondom neki oké, lássuk, aztán bedörgettem neki a cuccot, mert nulladik nap, de már volt kint vagy ezer ember

hadd szóljon geci
19h volt az első dj, aki fellépett, Levente 2 órás partit nyomott, de olyat bazdmeg, hogy majdnem leszakadt a fejünk, a gyerek egy kiba. állat

nagyon jól tolta. Szerda este is fellépett, de akkor még csak a staff részére. Késő este volt, chill sátor már állt, hoztunk egy raklap sört, meg sütöttünk húsokat, oszt lecso tolta a denszet.
Hja, tegnap

megérkezek, elkezdek becuccolni, a tulaj mondja, hogy lehet későn szólt, de volna még egy dj, az is laptoppal. Mondom nekem mindegy, csak elugrok még kábelekért neki. A másik dj kezdett elsőnek, tolt egy félórát, elég langyi szarokat, már kezdtem bealudni így 3 nap nem alvás után. Aztán elment sört inni, átadta a fiamnak. Lecso beizzított, aztán felállt mindenki és úgy táncoltak, mint a faszom. Még én is kimentem, kurva jól nyomja. Másik dj visszajött, megkérdezte tőlem, hogy hány éves a gyerek?
Mondom 14

a srác 25-30 között. Lecsukta a laptopját, még megivott pár sört, és hazament

aszonta a gyerek túl jól nyomja, ő is látta, hogy olyan iszonyat tombolás volt, hogy széttolták az asztalokat, hogy legyen hely.
Beertokról majd írok hosszabban, most nem érek rá, megyek nemzetiségi találkozót teknikantani.
Hja, vodi. Ábazz, nulladik napon a techno színpadon lépett fel, olyan hangerő volt, hogy nem bírtam megmaradni a színpad közelében. Oszt kb. 300 ember a hangfalak előtt ropta, nagyon durván nyomta, fél óra múlva kijöttek a rendőrök, hogy Nagymaros, Kismaros, égnek a vonalak, pedig 7-8 kilométerre voltunk egy völgyben. Aztán lenyugodtak, nem is nagyon akadékoskodtak, egész éjjel maradt ugyanaz a hangerő csak 4 színpadról