Idézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 02. 20:59
Ezt az epuletes baromsagot felejtened mar el
Allandoan nyomatod itt a szoveget, hogy idezzenek, hogy mikor droidoztal.
OK, legyen akkor, idezzel Te is egy, csak egyetlenegy embert, aki azt allitja, hogy szive melyen oda vagyik, ahova Te jutottal. Erre ugy kivancsi lennek, es ha szerinted mindenki ilyen, akkor rohogve talalsz, nem?

Faszrázókám, én azzal, hogy elégedett vagyok nem vádolok senkit!
Engem se basztassanak mások a saját sikertelen életükért.
Hülyén veszi ki magát, hogy az osztja az észt gyereknevelésről, aki még mindig a papír zsebkendőbe rejszol.
Hülyén veszi ki az is magát, hogy leokádnak, mert álomvilágban élsz. De még milyenben, mint ha ő nem erre vágyna, csak még kurva messze van tőle, ezért inkább büfizik helyette, mint a szoptatós baba.
Mert mit is hoztunk össze? Olyan helyen élünk, ahol mindig is szerettünk volna. Csupa milliomos van a környékünkön, a gyereknek szülinapja van, akkor csokidömping, mert a szomszédok már fejből tudják. Macskáikra vigyázunk, meg a házakra is figyerlünk, mindenki biztonságba érzi magát. Nem járnak itt hónapokig, de amikor megjönnek, akkor úgy be szoktunk rúgni, és olyan finomakat eszek, meg annyira dicsérnek, hogy néha zavarban érzem magam. Ez valóság, vagy álmodom?
Nézzük tovább, feleség. Hja, 16 éve vagyunk házasok, elég sok szarságon mentünk túl, s én pontosan tudom, hogy mekkora állat vagyok. Az elején ittam durván, utána 10 évig kábítószereztem, közben elvesztettem as munkám, és még is talpra álltam a semmiből, sőt úgy, hogy volt 600.000 forint adósságunk, villanyt néha kikapcsolták. Család üvöltött velem, hogy felelőtlen vagyok, takaródjál dolgozni, mit képzelsz magadról? Így akarsz a gyerekednek példát mutatni?
Igen, pontosan így, nem szeretném, ha egy beszari alak lenne.
Én sem ijedtem meg senkitől, és semmitől, egy dolog számított. Én túlságosan lelkiismeretes vagyok, nagyon sokat dolgozom, szorgalmas, és odaadó vagyok, de nem fizetik meg, sőt, büntetnek, mert azt hiszik nyalizni akarsz a főnöknél.
Hja, így inkább azt mondtam, hogy ezt az energiát befektetem a saját hasznomra.
Így ívelt fel a guga bt. majd a jóhiszeműségem révén, hogy nekem adózni muszáj, egyedfül maradtam. Pedig azt az időszakot mindenki visszasírja, aki benne volt. Ücsüküé boldogan az orrom alá fingott, és hozzá jót vihogott, hogy menjek az anyámba

Témi simán begyűrt az asztal alá, s a farkát ugyan nem vette elő, de sokáig megbaszott. Azóta is ezen röhögnek, de csak azért, mert hagytam magam. Ilyen egy jó főnök, a hülye gyerekei a fejére nőnek.
Mit hagytam ki az álomvilágból?
Leszarom, nekem már mindenem megvan, nincs hitel a házon, és Suzukink van, meg még ne is legyek boldog?
Bontok egy sört