HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3083
  • 3084
  • 3085
  • 3086
  • 3087
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61681 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 14. 10:13

Dehogynem nekem operatőr ismim mondja mindig hogy duplán kell tömöriteni exportálás avchd formátumba mire meglesz a kész anyag,ergó nagyon fos minőség lesz belőle.De ehez szerencsére nemértek majd a szakik elmondják :D

Gondolom nagy kereskedelmi tévéknél más a helyzet, ott van mindenre ember. De itt :-s szerinted miért én filmezek? :Đ viszont azonnal és zsebbe fizetnek :Đ

#61682 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 14. 10:13

Dehogynem nekem operatőr ismim mondja mindig hogy duplán kell tömöriteni exportálás avchd formátumba mire meglesz a kész anyag,ergó nagyon fos minőség lesz belőle.De ehez szerencsére nemértek majd a szakik elmondják :D

Hja, mán értem. Vágásnál a forrásanyag ugye fix, a kimenet meg változó, de lehet eleve abban, amiben kérik MPEG2. Egyszer tömörít csak.
Szerencsére a tegnapi anyagot nem én dolgozom fel, nem lenne hozzá türelmem :Đ nekem jobban fekszik a mozgolódás, ismerkedés, vigyorgás, mint, hogy a gép előtt üljek 3 napig.

#61683 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:22

IHM alatt öltözködtek a hastáncosok, nem nagy durranás, de behívták őket mirigyék a színpadra és táncoltak velük. Nem voltam rest és minden didkót közvetlen közelről lefilmeztem :Đ

#61684 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 10:32

Azt kell, hogy mondjam a minidv szopás a köbön, nem kicsit, nagyon.

Azt kell, hogy mondjam, egy boduletesen ostoba, tusko paraszt vagy, nem kicsit, nagyon.
Eletben nem lattam meg miniDV-t, de gugli fel mp alatt kinyomja, hogy valami kazettas cucc, na onnantol kezdve meg egy IQ light bajnok is siman kikovetkezteti elore azokat a dolgokat, amibe a nagy cameraman elesben belefutott :nevet:

Ha csak kicsit gondolkodnal neha elore, nem csak mennel mindig esz nelkul, mint tot a picsanak, talan meg lenne beloled valami hasznalhato, igy viszont kenytelen leszel tovabbra is ketujjas gepelessel minden honapban oldalakat blogolva bizonyitani, hogy amit szanalmas szararc csinal, az tulajdonkeppen kiralysag, nem a legalja.hu exkluziv rovata :omg: :Đ

#61685 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 14. 10:29

Azt kell, hogy mondjam

100%-os kritika, minden szava igaz :Đ :cool: de azt már te is tudod, hogy leszarom :nevet: viszont bármikor jutok olyan helyzetbe, hogy szükségem lesz egy kis kritikára nyilvánosan, te leszel az én emberem, mert nem kell attól tartanom, hogy bármit is elkendőzöl :nevet:

#61686 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:41

Hja, életemben először dolgoztam kazettás cuccal. Hja nem másodszor, mert egyszer egy esküvőn berúgott a kamerás (vhs nagy böhöm cucc), megkértek, hogy én úgysem vagyok közvetlen családtag, csak az akkori barátnőm, lennék szíves felvenni mindent pontról pontra. Hja, volt rajta járda, meg a lábam, más semmi. Nagyon szerettek engem utána :nevet:

Ha ma kellene mennem, akkor kisakkoznám előre, hogy mikor van vége az előadásnak, és úgy cserélnék kazettát, nem várnám meg, amíg lejárna, de hát a színpadon ténferegve nem úgy gondolkodik az ember, mint utólag.

#61687 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:42

Ezt jól összerakták: http://index.hu/kult...8/14/zenebutik/

#61688 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 11:22

IHM alatt öltözködtek a hastáncosok, nem nagy durranás, de behívták őket mirigyék a színpadra és táncoltak velük. Nem voltam rest és minden didkót közvetlen közelről lefilmeztem :Đ

Végre vmi értelmes :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61689 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 11:38

mert nem kell attól tartanom, hogy bármit is elkendőzöl :nevet:

Hat nem, de sajnos hiba, hogy tul elnezo vagyok Veled, kurvara visszafogom magam am, hatha nejed is olvassa a forumot, megis valami szepitett verziot lasson mar :kma: :Đ

#61690 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 14. 10:54

Végre vmi értelmes :Đ

Nemrég volt Bánkon a honfoglalás, táncosok, stb. Nem filmeztem, mert éppen nem volt kamerám, meg a műsor is egy rakás szar volt, mint rockopera, hamár István a Király, stb. Csak írtam róla, tánc közben van a pillanatra megmerevedünk egy szám végén. Két csajnak is nagytotál kilátszott a bugyija, egyik borotvált. Leírtam, és a kommentek között valaki írta, hogy neki ez volt a legérdekesebb és azonnal szerezzek be egy kamerát :Đ

Most nagyon dilemmázok, hogy mit vegyek, még jobban elbizonytalanodtam, mint eddig.

#61691 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 14. 11:10

Hat nem, de sajnos hiba, hogy tul elnezo vagyok Veled, kurvara visszafogom magam am, hatha nejed is olvassa a forumot, megis valami szepitett verziot lasson mar :kma: :Đ

A nejem páros lábbal leszar téged is, a fórumot is, meg hogy mit írsz :Đ bizonyos határok között :cool: ha azt átléped, akkor megkapod a magadét :Đ
Engem gyalázhatsz kedvedre, még imponál is, meg ösztönöz, de pl. gyerkőcök, ilyesmi, azt nem fontos, mi sem szoktuk másét.

#61692 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 11:41

Hja, életemben először dolgoztam kazettás cuccal. Hja nem másodszor, mert egyszer egy esküvőn berúgott a kamerás (vhs nagy böhöm cucc), megkértek, hogy én úgysem vagyok közvetlen családtag, csak az akkori barátnőm, lennék szíves felvenni mindent pontról pontra. Hja, volt rajta járda, meg a lábam, más semmi. Nagyon szerettek engem utána :nevet:

Ha ma kellene mennem, akkor kisakkoznám előre, hogy mikor van vége az előadásnak, és úgy cserélnék kazettát, nem várnám meg, amíg lejárna, de hát a színpadon ténferegve nem úgy gondolkodik az ember, mint utólag.

En is sokat dolgoztam anno nagy VHS kazis Pana cuccal (szinte minden nyaron), nagyon szerettem, de otvar nehez volt fel napig vallon tartani, foleg azert, mert akkor meg 16-17 korul voltam es kurva gizda :omg: :Đ

Ertelmes ember elore gondolkodik. Megnezed, hany banda van, akiket fel kell venni, gondolom valami program is van, hogy ki mennyi ideig szerepel, annyi kazit betarazni es kesz, szunetben cserelni szigoruan. Ehhez nem kell egy egesz estet elesben vegigszopni, hogy rajojjon az ember.

#61693 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 12:13

A nejem páros lábbal leszar téged is, a fórumot is, meg hogy mit írsz :Đ bizonyos határok között :cool: ha azt átléped, akkor megkapod a magadét :Đ
Engem gyalázhatsz kedvedre, még imponál is, meg ösztönöz, de pl. gyerkőcök, ilyesmi, azt nem fontos, mi sem szoktuk másét.

Nejed szerintem Teged is paros labbal leszarna, de ott van ket gyerek, meg hazassag, meg isten, szal bonyas ez :cool:
Veled kapcsolatban meg szerintem nincs az a hatar, amit at lehetne lepni :omg: :Đ

Kolkokkel foglalkozzon a banat, utalom mindegyiket (mar nem csak a Tieidet, hanem ugy altalaban), gyalazni meg minek, epp eleg gyalazat nekik, hogy ilyen apjuk van :nevet:

#61694 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 14. 11:14

Ehhez nem kell egy egesz estet elesben vegigszopni, hogy rajojjon az ember.

Volt 1db programfüzet a polginő kezében, azt egyszer átfutottam + több helyszínen program, próbáltam ott lenni mindegyiken, s kilesni, hogy mit kell venni percről percre, köztük járva, arc, hangszer, érzések, közönség reakció. Motorosok akrobatikus mutatványa elég a fontosabb pillanatok, íjjászok leszarva, de azért rajta vannak. Hangítás keményen elbaszva 30X újrakezdve a film + minden csúszott legalább egy órát. A lényeg megvan. Mindenből tanul az ember, engem nincs aki tanítson, bedobtak a mélyvízbe egyetlen szó nélkül. Hja nem, amikor kezembe adták a kamerát akkor a faszi mondta, hogy nehéz ügy, mert egyedül vagy, egy kamera és fontos minden. Néha menet közben forduljak ki a közönségre is, de ne állítsam le, hogy a hang meglegyen, majd összebogozzák vágásnál, beraknak más pillanatképeket, amit szünetekben csináltam. Aztán legyintett, hogy tudod te ezt, s én megértettem, hogy pontosan azért kért meg engem, hogy dolgozzak, mert már látott néhány filmet, amit összetákoltam :Đ

Aztán ciki volt, mert a kameráról nem kérdeztem semmit, időm sem volt, mert menni kellett terepre, pedig jó lett volna. Improvizáltam végig, azt sem tudtam, hogy kell bekapcsolni, kazettát cserélni meg ilyenek, akkor volt a kezemben először. Ha vagy 50. alkalommal dolgozok vele, akkor nem izzadok, de így :Đ csak abban bíztam, hogy tudja a faszom, de megoldom, oszt meglett, kurva jó anyag lett. Minden rajta van, amit kértek. Polginő mondta, hogy a szponzorok zászlaja mindegyik rajta legyen kinagyítva, zoomolva, aztán mondtam neki, hogy ezen már túl vagyok, volt egy pillanat, amikor ráéreztem, a zene is olyan volt, meg a közönség is.

Szeretem magam kipróbálni olyan dolgokban, amihez közöm sincs :Đ erről szól az egész életem :nevet:

#61695 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 14. 11:20

Nejed szerintem Teged is paros labbal leszarna, de ott van ket gyerek

Na látod ez az a kategória, amit nem érdemes feszegetned, mert legalább annyi közöd van hozzá, mint nekem a rendezvények hangosításához, és filmezéséhez.

#61696 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2011. 08. 14. 00:24

fúú bazze.. ez a haloszobad? :blink:

Meg az étkező és a dolgozó :-) Ott a fotel, laptop előtte, TV-t látom, jobbra kupac meg az éppen olyan vasak, amivel foglalkozom. Ez meg kb. sosem fogy el.
Make love not Wor.

#61697 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 12:36

Meg az étkező és a dolgozó :-) Ott a fotel, laptop előtte, TV-t látom, jobbra kupac meg az éppen olyan vasak, amivel foglalkozom. Ez meg kb. sosem fogy el.

Nálam van a házhoz tartozó floppytakaró műanyag. Kocsiban van, mostmán mindig nálam lesz, vmikor a héten kajáljunk már ciberdénél ebédet jól.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61698 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 10:32

Tegnap 7-8 órát filmeztem, 3 koncert + egy színházi előadás. Ultra szopás menet közben a dobos mögött kazettát cserélni, az akkuról nem is beszélve, vittem eleget mindenből meg dupla akku. Irigy Hónaljmirigy kellős közepén off, tape end :omg:

Nálunk első hangfoglaláson szépen húzták maguk mögött a 230-as kábelt, mert jobb nem volt, a 3 ember 3 nap alatt asszem 96 szalagot termelt össze, mégsem volt akkora hiszti. Csak aztán külön 1 ember kellett, aki ott helyben címkézi, majd táblázatba írja, hogy melyik kazi melyik srác/oldal/óra/koncert. Aztán az egészet megkaptam dobozban, másolhattam felfelé, áááááá.

Másrészt attól függ mit akarsz, ha nem több kamerás rendes koncertfilm összevágva, akkor teljesen felesleges mindent levideózni, hisz kis töltelékanyagnak lesz csak. IHM minden percben fossa a poént, még azt sem mondhatod, hogy valami majd kimarad. Kb. 10 perc/előadás és kész is, abból majd lehet ügyeskedni. IHMről nem is kell mindről felvétel, ha kisebb cucc, akkor minden emberről valamit, először balról jobbra elmész, aztán jobbról balra, lesz másik oldala is, ugyanígy dobos.

Csak ezeket akkor lehet megfejteni, ha tudod előre, mit is szeretnél a nyersanyaggal.

Nem rég qnadamtól is megkaptam, hogy az nem az én dolgom lesz forgatásnál, hanem a képmérnöké. Jóvaze, mi sem vagyunk ellátva mindennel, de azért el se túlozzuk.
Make love not Wor.

#61699 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:52

dnyl

Ez meg ki a bánat :-s s miért olvas minket :-s pedig mi befogadó közösség vagyunk :Đ :nevet: :kma:

#61700 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 12:52

pedig mi befogadó közösség vagyunk :Đ :nevet: :kma:

Ne a seggedből indulj ki.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3083
  • 3084
  • 3085
  • 3086
  • 3087
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.