HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3085
  • 3086
  • 3087
  • 3088
  • 3089
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61721 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:33

látom neked sincs ma sok tennivalód :nevet:

Altalaban nincs. Ha meg van, azt leszarom. Szelaviii, vagy mi a faszt mondanak erre a csigazabalok :omg: :Đ

#61722 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:24

Egyébként a hang miatt kérték, hogy a kazi ne álljon le.

Ez is jogos, mondtam is, hogy jó lenne előre tudni minek lesz a felvétel, vagy hogyan. Ott ha elején mutatod a dobost, vagy valamit, ami azonosítható, akkor az szinkronpont, végig stimmelni fog a hang, amit esetleg külön felvettek, alá lehet húzni.

Memkártyásból ami működik, ahhoz akkut nem fogsz annyit venni, de kártyával is nehéz bánni. Ja és ott bukik el, hogy ami működik, az picsa drága, így elve kerülni fogod.
Make love not Wor.

#61723 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:36

Eddig azt hittem én vagyok gyönge lábakon, hogy csak lcd, csak lcd, mert másokat kukkolni látok. Szokás kérdése, akik kukkolóval kezdték, mert nem volt lcd, annak nincs más választása, az rögzült.

Naja, de most dobost szeretnéd alulról mutatni, akkor odaállsz mellé, LCD vízszintbe, lehet lerakni a kamerát térd alá, aztán emeled fel, LCD fordít, más szemből mutatod a dobost. Ugyanez fentről, LCD lefordít, kam fejed fölé kinyújt, egyből látod alulról, de fentről mutatod. Ezt kukkolóssal miképpen tudnád megoldani?
Make love not Wor.

#61724 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 12:41

Ja és ott bukik el, hogy ami működik, az picsa drága, így elve kerülni fogod.

:up:

Jelenleg semmi nincs a piacon, amit meg tudnék fizetni. kb. 150-300 küvecsben gondolkodom, de inkább 150, mert iskolakezdés és gyerkőc húzik Vácra kollégiumba, meg dj cuccok is kellenek neki, meg nekem saját cuccok hangításhoz. Pár dolgot már betermeltem, de pl. van néha edzés, ahhoz kőne fejpántos miki, normális asse ócsó.

#61725 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:29

De én pl. saját részre beleszaladok egy hdd-s megoldásba, és utána szopom magam, hogy egy hónap múlva feltalálták a kurva anyját ugyanazon az áron :Đ inkább nem veszek egyelőre semmit.

HDD-s már nincs is, de azok évek óta ugyanolyan szarok, ezen nincs mit feltalálni. Mondom akkor már memkártyás legyen, he. Amit mi bérlünk memkártyásat az 2x16 gigányi kártyára kb. 25 percet tud felvenni. Ott is lesz majd kavarás a kártyákkal, egy kocert kb. 50 perc, az pont kifér, kártya menet közben cserélhető. Aztán leadják a 4 kártyát, azt gyorsan menteni kell, mire a következő 4 tele lesz.
Make love not Wor.

#61726 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 12:43

Ezt kukkolóssal miképpen tudnád megoldani?

Visszakérdezek :Đ láttál már tutira fasza ájron majdnem klippeket, ahogy a körtefejű dobos lába közt matat, amikor duplázik :Đ oszt akkor még nem volt lcd :-D egyszerűen behasalt oda és annyi.

Nekem fekszik az lcd, nagyon megkönnyíti a helyzetem, meg a tekerő, mint a lant. Leállítom az énekes álla alatt a kamerát, elkezdem az állványt tekerni és kimegy egy méterre a feje fölé, de még mindig az arcát tolom, de közben mögötte már ott a dobos is totális extázisban.

Tegnap volt színház, igyekeztem észrevétlen maradni, de azért az arcukba toltam, nehogy elfelejtsék a szöveget :Đ színházban nem az a legjobb, hogy kint vagy a nézőtéren és egybe veszed, hanem ha minden arcot meg tudsz mutatni közvetlen közelről, amikor éppen beszél, a mimika, és még arra is rázoomolni, kihangsúlyozni részeket. Ráadásul úgy, hogy nem ismered sem a darabot, sem a szöveget, ki kell sakkozni menet közben, hogy éppen mi következik. Ha meg nem, akkor sincs veszett ügy, mindig lehet találni egy női mellet a színpadon, hogy ne arra figyeljenek mennyire elbasztam :Đ

#61727 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 12:46

HDD-s már nincs is

Átnyálaztam mostanában egy rakat webshopot, hogy mit honnan. Hdd-s kamerák vannak, de az szopóág, mert amit tudnak az lófasz. Egy normális kamera 1 millió forint.
Vagy nekiállok kurvákat futtatni, drogot terjeszteni, ha már ennyire beleszaladtam a filmezésbe, és megveszem azt, amire tényleg szükség van, ergo nem :Đ vagy várok, mint ahogy a vga piacon van.

Megjelenik egy vga kártya, mindenki azonnal rástartol, 100.000, eltelik egy hónap, már csak 80.000, megint egy és csak 60küvecs, de már közben kint van a piacon az új, ami megint 100.
Fél év múlva használtan 30küvecsért megy az a nagyon odafutottunk érte kártya.
1 év múlva ugyanannyi, mint egy GEF4 TI4200, szart sem ér. Nemrég egy faszi upgrade, itt hagyta nálam a radeon karcsiját. Én nem játszom, pci-e kártya tesztelni meg van kettő (radeon, nvidia, mert némelyik bios még mindig hányik bizonyos chipsetektől). Szóval jön vodi, kérdem kell ez a kártya? Aztaaa, majdnem leszopott, azt mondja soha nem tudta volna megvenni, én meg beépíteni nem tudnám magamnak, integrált Intel van :Đ

Kb. így vagyok a kamera vételével.
Lehet kibekkelem egy kompakt géppel, ami jól fotózik, s néha hd felvétel. Egy év múlva más lesz a helyzet, meg tudom venni újonnan azt, amit most nem.

#61728 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:01

Hja, beertokon okostelefont srác betaposta a sárba, nekem meg 3310 itt figyel mellettem :Đ

#61729 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:44

:up:

Jelenleg semmi nincs a piacon, amit meg tudnék fizetni. kb. 150-300 küvecsben gondolkodom, de inkább 150, mert iskolakezdés és gyerkőc húzik Vácra kollégiumba, meg dj cuccok is kellenek neki, meg nekem saját cuccok hangításhoz. Pár dolgot már betermeltem, de pl. van néha edzés, ahhoz kőne fejpántos miki, normális asse ócsó.

Szarjá bele a teknikába! :wc2: Olyat vegyél, ami neked kényelmesebb és árba is belefér. Ne a kamerával kelljen foglalkozni, hanem a melóval. Legyen az művészet, vagy csak dokumentálás. Ne a gombhoz vegyél kabátot!

Digitális kábelen, kurva drága, digitális tv-n, a profi stábok, kurvadrága motyójával felvett riportok/dokumentumfilmek is kajakra blokkosodnak. Max a reklámok elfogadható minőségűek. Arra viszont van idő legyártani, viszont senkit nem érdekel.

A lényeg, hogy hiteles legyen! Ne olyan, mint amit pl ezek a fasszopók összehoztak! :omg:

#61730 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 14. 13:10

Szarjá bele a teknikába! :wc2:

Jaj de szeretlek, és ez nem múlik el bazmeg :Đ okosan látod, én ugyanezt érzem :Đ szopjál le :kma:

#61731 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 14. 13:10

Hiteles lett volna, ha a mezőőr megcsinálja a csajt a kukoricásban :Đ a csaj, ahogy kapaszkodott az öregbe a trakin, mindjárt úgy nézett ki, hogy koszos ujjával megujjazza, a csaj meg a túrós bütyökkel mit sem törődve, önmagáról megfeledkezve belekapaszkodik a koronagyökérbe :Đ

#61732 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:21

Felesleges volt nekik ilyen fasz kreált cigányellenes videót összehozni, olyan erőltetett mondatok voltak benne, amit mindenki szeret hallani. Az ilyen film olyan, mint a vadles, kimész és vársz türelemmel, aztán, ha pofánbasznak az is a tiéd, de legalább nem megrendezett :Đ

#61733 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:57

Kb. így vagyok a kamera vételével.

Csak annak nem megy lefeél az ára. Profiban kb. 5 év alatt esik kb. felére, de akkor az 5 év használatot is jelent. Otthoni miniDVben meg nincs az, mint a VGAnál, hogy jajj mennyiveltöbbet tud. Még jó, hogy nem gyorsabb és 20 perc alatt videóz 1 órát :-) Ami nagylátós, 3CCDs, miazmásos, az most is drágább használtan, a többi úgyis ugyanazt tudja, mint 10éve. Ellenben a 10 évvel ezelőttinek sem megy le az ára, hanem eltűnik, majd hasonló kijön új modellszámmal drágábban.
Make love not Wor.

#61734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:24

Megbánásnak nyoma sincs :nevet: s mindegyik tolvaj, amelyik lebukott, ugyanaz a hangja, más a ruhája :Đ faszom bazmeg.

#61735 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:50

Ha meg nem, akkor sincs veszett ügy, mindig lehet találni egy női mellet a színpadon, hogy ne arra figyeljenek mennyire elbasztam :Đ

Mellrakosok szinjatszokorenel esetleg, amugy a togyek altalaban parosaval futnak, ennyire meg en is emlekszem megkopott szexualis eletembol :omg: :Đ

#61736 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 13:22

Csak annak nem megy lefeél az ára. Profiban kb. 5 év alatt esik kb. felére, de akkor az 5 év használatot is jelent. Otthoni miniDVben meg nincs az, mint a VGAnál, hogy jajj mennyiveltöbbet tud. Még jó, hogy nem gyorsabb és 20 perc alatt videóz 1 órát :-) Ami nagylátós, 3CCDs, miazmásos, az most is drágább használtan, a többi úgyis ugyanazt tudja, mint 10éve. Ellenben a 10 évvel ezelőttinek sem megy le az ára, hanem eltűnik, majd hasonló kijön új modellszámmal drágábban.

Jól összefoglaltad, nincs mit vitatkozni rajta :Đ ha tehetném még mindig Olympus-al nyomnám, azt még Végvári Ádám is megdicsérte, hogy milyen faszán összevágtam, meg 25fps hangulat :Đ

Már többször eszembe jutott, hogy leakasztok a polcról egy vhs vaddisznót, ami tényleg nagy :Đ oszt lehet vele gombozni :-D de legalább senki sem fog benne kételkedni, hogy azt csinálom :Đ

Tegnap volt egy gitáros, olyan szinten leszarta, hogy körbemozogtam, hogy élvezet volt nézni. Próbáltam venni az ujjait, ahogy játszik, aztán mondom hátha lesz egy kis beleélés vagy valami, baszott mozogni, olyan rideg arca volt, mint akinek arcidegzsábája van, és mozdulatlan, csak az ujjai jártak. Ott is hagytam a gecibe, hót unalmas, hiába tudott gitározni. A dobos észrevett, azonnal a kamerát leste, belemosolygott, és ha addig nem is adott bele apait, anyait, de akkor igen, csak nekem, csak a kamerának, mert eljutott a hangya agyáig bazmeg, hogy miért csinálom. Azért, mert szeretném őt bemutatni. Mosolygott, vigyorgott, csápolt, izzadt, jobban püfölte, pózolt bazmeg, őszintén örömmel, ahogy azt kell. Na az ilyenekért megéri, mert vissza tudom adni a saját szemszögömből, az ilyesmi engem is inspirál.

Neoton filmen érdemes megnézni Öcsit a basszerost és az Éva fiát, aki a dobos, micsoda különbség. A srác minden mozdulata ének, és élvezet, látszik rajta, hogy még bizonyítani akar. A basszeros meg hót unottan néz rám végig, a leszart szart is leszarja, mint az öreg bika a hegyen. Apa gyere le, tele tehénnel a völgy, basszuk meg mindet? Minek fiam, amelyik majd baszni akar feljön.

Dobos 7:41-nél, de egyébként végig nekem pózolt, és a közönségnek, meg durván nyomta, nagyon élvezte, amit csinál.

Basszeros 7:45 nagyon kontrasztos a két ürge és szembetűnő, mások észre sem vennék azt a pillantást.
Zöldkabátos szőke meg Végvári felesége, kétszer lebaszott a színpadról, aztán szóltam neki, hogy bakker, ez végül is nem nekem jó, hanem neketek, meg nem ártana összehoznom egy cikket, s nem róla szeretnék írni, hanem a zenekarról, élmény meg ilyenek, és nem fogok zavarni, végig a sátoron kívül leszek, a közelükbe sem megyek, aztán nagy nehezen felfogta, hogy ingyenreklám. Aztán nem basztatott. Nem véletlen, hogy a neoton koncerten nem voltak nagyon közeli képek. Váci szimfónikusok meg totál ellenkezője, soronként bemásztam minden hangszer mögé és leszarták, mert tudták, hogy reklám, őket mutatom be, és kurva jó lett. Csak positive visszajelzések jöttek.

Na mindegy, azokat szeretem filmezni, akik olyanok, mint én, fullra élvezik, amit csinálnak.

#61737 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 14:39

Tegnap volt egy gitáros, olyan szinten leszarta, hogy körbemozogtam, hogy élvezet volt nézni. Próbáltam venni az ujjait, ahogy játszik, aztán mondom hátha lesz egy kis beleélés vagy valami, baszott mozogni, olyan rideg arca volt, mint akinek arcidegzsábája van, és mozdulatlan, csak az ujjai jártak. Ott is hagytam a gecibe, hót unalmas,

Na, amikor ismerős zenekarral volt operatőr tesztelés/felvétel, akkor is 2 ilyen gitáros volt, beállt a sarokban, oszt pengetett, meg sem mozdult 1 órán keresztül. Jajfaszom, ezekkel nem lehet mit kezdeni.
Make love not Wor.

#61738 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:50

Visszakérdezek :Đ láttál már tutira fasza ájron majdnem klippeket, ahogy a körtefejű dobos lába közt matat, amikor duplázik :Đ oszt akkor még nem volt lcd :-D egyszerűen behasalt oda és annyi.

Én is hasalok, csak nem mindig megoldható. Ellenben ott a dobos emelvényen van, így a pedálok pont kamera magasságban vannak. Nagy produkciónál ilyenkor ott az emelvény, hátsó lépcső, meg a segédoperatőr és a kábeles technikus. Nézzél óra werket, meglátod miképpen működhet.

Hasalásnáljó lesz a kép, de kiesik X másodperc, rángatos, összevissza mutatsz mindent, míg elhelyezkedsz és megfejted a szöget. Ha tekerhető az LCD, akkor sokkal simább az átmenet, rendes hasznos képet tudsz közben gyártani. Meg figyelni dolgokra. Jahh, és nem áll be a derekad :-D
Make love not Wor.

#61739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 13:43

Na, amikor ismerős zenekarral volt operatőr tesztelés/felvétel, akkor is 2 ilyen gitáros volt, beállt a sarokban, oszt pengetett, meg sem mozdult 1 órán keresztül. Jajfaszom, ezekkel nem lehet mit kezdeni.

Tegnap uccsó koncert retrocker banda. Ha az énekes elé mentem, akkor a dobos felé fordult és nagyokat pupilláztak egymással. Kérdeztem is a polginőt, hogy végigvegyem őket? Hja, aszongya igen, mert kell az anyag, némi eus pénzből volt a falunap.

Basszerost is próbáltam, hátat fordított, nem direkt, csak úgy, mert nem érdekelte az egész, de nem találtam egyetlen pillanatot sem, amit bemutathattam volna, akár egy próbaterem, amikor egymásra figyelnek, s nem közönség. Ott is hagytam őket a gecibe, úgy voltam vele, hogy a közönség is elég enervált volt, én hiába próbálom bedobni magam, legfeljebb visszaadom a pénzt :Đ rohadt köcsög zenészek, ha nem tetszik nekik, hogy fellépnek (pénzért) akkor zenéljenek segélyért, hátha akkor jobban megy. Ráadásul a gitárostól olvastam egy cikket előtte két héttel, fel volt háborodva, hogy a kormány hozott rendeletet, ezután csak az zenélhet, akinek van papírja róla :omg: mert, hogy őt teljesen ellehetetlenítik.

Én ennél tovább mennék, a szájába basznám a saját gitárját, hogy legalább kicsikarjak valami érzelmet belőle :Đ

#61740 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 14:55

Kérdeztem is a polginőt, hogy végigvegyem őket? Hja, aszongya igen, mert kell az anyag, némi eus pénzből volt a falunap.

Akkor meg le kell baszni egy kistotált, oszt elmenni kocsmába. Füredet így toltuk végig, pénz sem volt, de legalább itattak.

Nekem is van egy csomó ilyen vackom, aminek a nyersanyagával aztán semmit nem fognak csinálni.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3085
  • 3086
  • 3087
  • 3088
  • 3089
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.