HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3086
  • 3087
  • 3088
  • 3089
  • 3090
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 13:50

X másodperc, rángatos, összevissza mutatsz mindent, míg elhelyezkedsz és megfejted a szöget. Ha tekerhető az LCD, akkor sokkal simább az átmenet, rendes hasznos képet tudsz közben gyártani. Meg figyelni dolgokra. Jahh, és nem áll be a derekad :-D

Ez tegnap bőven megvolt, mert ugye a hang kellett, leállás nincs. Viszont szünetekben életképek. Sört vedelnek, gyerek ugrálóvár, retro segédmotor kiállítás, meg veterán autók, íjjászok, vagy csak egy rövidebb szoknya, ahogy peckesen lépdel a sok alkesz között, hogy hátha valaki felfigyel :Đ na mindegy, vettem pörköltet, ahogy zabálják, kondért kavarják, mondom a hang alá majd bekavarják.

De menet közben, koncert alatt sem lehet egy helyben lenni. Hót unalmas, aztán mint a lepke. Az összes zenészt minden szögből, meg a zenekart kintről, és a közönség mögül, de ügyelve arra, hogy a kép nagyjából egyenletes legyen. Aztán egyszer elestem egy fa gyökerében, biztos szép volt, de már elég sötét :Đ

Meg volt egy jelenet, nénike beszélt, ráállítottam a kamerát, gondoltam iszok egy sört, néha rálestem lcd-re, látom benne, én meg leültem, kicsit elfelejtkeztem a dologról, és fél perce már a színpad másik végében volt, én meg ugrottam, hogy a kurva életbe :Đ

Faszaság, tipikus operatőr jelenetek :Đ azt kellett volna venni, ahogy én filmezek, kabaré :Đ

#61742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:10

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 13:58

Akkor meg le kell baszni egy kistotált, oszt elmenni kocsmába. Füredet így toltuk végig, pénz sem volt, de legalább itattak.

Nekem is van egy csomó ilyen vackom, aminek a nyersanyagával aztán semmit nem fognak csinálni.

Itt nem ez a helyzet, nem itattak, nem etettek, ellenben más helyek, ahol pénzről szó sem volt, de ezt ígérték, de erről is mindjárt mesélek.

Ez komoly téma, a szalagot ott el akarták kérni mindet, mondván, hogy még hétvégén összevágják, s utána viszik tévébe. Úgy kellett kiharcolni, hogy inkább majd hétfőn, mert előbb elviszem haverhoz, aki hozta a melót, mert ő direktbe betolja gépre, utána készít belőle dvd anyagot. Csak mert, ha odaadom nekik, akkor többet nem látom. Ez nem lenyúlás, megnyerték, arra fordították és az lesz belőle. Ha nem így lett volna, én lennék az első, aki világgá kürtölné, hogy mekkora gecik.

Na mindegy. Jöttek hozzám, hogy guga, izé zene, vannak saját cuccaid, fiad dj, gyere oldjuk már meg. Oké mondom, mi a feladat?

összekészültem rá egy fél napot a torrentbótban. Kérdezték mi pénz lesz? Fiamra való tekintettel inkább fontosabb a felfutás, ismerjék meg, a pénz egyelőre nem fontos, csak szokják azt, amit csinál.

Mondom kajapija. Az van bőven, azzal ne foglalkozzál.
Kipakoltunk, toltuk ezerrel, saját benzin, saját cucc, saját idő. Mi jól akartuk magunkat érezni velük együtt, bulinak indult, aztán feltűnt, hogy a közelünkbe sem jön senki. Én nem fogok odamenni kuncsorogni se kajáért, se piáért, van otthon bőven. Aztán egyszer csak lekapcsoltam a zenét, hogy gyere fiam, megyünk haza. na akkor feleszméltek.
Hát izé guga ne csináld már, tökre jól érzi magát mindenki.

Igen? Nagyszerű, akkor folytassátok, én otthon érzem magam a legjobban.
Jaj ne legyél már ilyen, gyere igyál egy sört meg satöbbi, a kaját mind felzabálták, meg hulla részegek voltak. Ha nem megyek oda a fiammal, akkor aznap délután egy rekesz sör otthon elpukkan, meg bogrács, oszt szarnék az ilyen faszkalapokra.

maradtunk még 30 percet, beraktam egy ostoba és hosszú Modern Talking mixet, ezek meg leszopták magukat.

Hja igen, lehet lúzer vagyok, de megtanultam, hogy pénz, ha megkérdezik, akkor nem kell jópofáskodni. El kell kérni az árát, abból értenek, mert ha nem tudja kifizetni, akkor hív egy másik barmot. na ennyi, utolsó volt, hogy kajapijáért lecuccolok hangítással, pulttal bárhova.

#61743 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:22

IHM-ről őszintén. Én akkor ismertem meg őket, amikor hangszer volt a kezükben, és élet a fejükben, még küzdöttek magukért, voltak célok.
A tegnapi hakni az profi volt, de mindegyik szemében ott volt, hogy hülyének nézik a közönséget. Azt adják, amit kapni szeretnének, közönséges, és alpári dolgokat. Való világ, baszalekosz, meg ostoba győzikés poénok, amit már mindenki elfelejtett.

Szóval zip állományban, magamra, s előre tekintve. Ennyire azért sohasem szeretnék befutni semmivel, hogy ne érdekeljen, amit csinálok. Vannak még vágyaim, bár nem túl magas a léc, és elég egyszerű dolgok, amiért küzdök, de baszom a szájukat, lerítt róluk, hogy tökre unják, és legszívesebben a pofájukba ordítanák, hogy ti mi a kurva anyátokat csápoltok erre a szarra? 4 ember ruhákba öltözve, nulla hangszer, csak pózok, vigyorok, poénok. Elismerem, hogy velük volt a legélvezetesebb, mert még engem is bevontak az előadásba, meg fejest ugrottak a kamerába, amikor arra jártak éppen, de minek, kinek?
Az biztos, hogy nem önmaguknak.

A basszerossal haverságba voltam egy ideig, vett autót, én voltam az egyik tanú, utána ittunk felest, behívott házába Kispest, körbevezetett, meg dicsekedett. De ismert régebbről, mert a Kabai Lacival együtt melóztunk, ott próbáltak, többször kért szívességet tőlem. De egyébként is, lehet egy olyan arcot elfelejteni, mint én :-s hja elfelejtett, odamentem, köszöntem neki, egyedül csak a Laci szeme csillant fel, de az amúgy is kicsit normálisabb. Akárhány koncerten voltam, integetett a dobok mögül. Basszeros meg csak nézett rám, mint a légy, nem volt kedvem elmagyarázni neki, hogy mi a játék. Ekkora világban, ennyi ismerős, ennyi másnap, ennyi drog, ennyi közönség, én sem emlékeznék.

#61744 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:25

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 15:10

na ennyi, utolsó volt, hogy kajapijáért lecuccolok hangítással, pulttal bárhova.

Nekem nem. És tudod, hogy Neked sem, mert megyünk mi ingyé is :-D Flipperes bulit megcsinálnám minden nélkül, mert csak. Ellenben sör legalább mindig van, utoljára ebédet is kaptunk rendeset. Mondjuk még így is olcsóbb volt, mint ha rendes összeget fejtünk meg :-)

Ha júzer úgy kéri, hogy bui után le kell adni a szalagot, akkor leadod, egy szopással kevesebb, nekem vinyót elég ritkán adtak, hogy toljam át rá, utána odaadom az egyiknek, akkor kell a másiknak is, majd 1 évig üldözhetem, mikor jutnak vissza a cuccaim. Múlt hetekben mindent begyűjtöttem, többet erre sem költök, vagy beleszámolom.

Gabicsácsinak is lesz esküvője, mondtam, hogy viszek cumót, mert jó buli lesz, de ha nem lesz jó buli, legalább kapok sört. Most meg különbül etet/itat/altat mint a leendő céges buli :-)

Kararka anyaggal gondban leszek, de még kikavarom, mert gyanítom nagy ordibálásba fogunk veszni hajnal felé.
Make love not Wor.

#61745 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:25

Még, hogy ez nem blog :omg: akárhányszor nekiállok fosni, mindig tucatjával olvassák :Đ oszt még EGOKA sem panaszkodik, hogy uncsi, uncsi, uncsi :nevet: tigris módjára megpróbálja kikaparni virtuálisan a szememet :Đ

#61746 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:28

Ücsüküé! Voltam Veresegyházon gitárért :cool: gondoltam felhívlak, de annyi hülye tó volt a környéken, hogy eltévedtünk földúton :Đ ti hol a faszomba laktok, mit sportoltok? Hogy tudtok tájékozódni, olyan mint Finnország :Đ

#61747 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:30

Mai top fórumozók

guga (39)

:nevet:

#61748 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

40

és szopjatok le :Đ

#61749 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 15:22

A tegnapi hakni az profi volt, de mindegyik szemében ott volt, hogy hülyének nézik a közönséget. Azt adják, amit kapni szeretnének, közönséges, és alpári dolgokat.

Ezt kell, ebből van a küvecs. Másrészt nem olyan gyöpös agyúak, tudnak azok civilben is megfelelően viselkedni. Itt előadják milliméterre mindig ugyanazt a poént, oszt jó idő.
Make love not Wor.

#61750 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:37

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 14:30

Ezt kell, ebből van a küvecs. Másrészt nem olyan gyöpös agyúak, tudnak azok civilben is megfelelően viselkedni. Itt előadják milliméterre mindig ugyanazt a poént, oszt jó idő.

Voltam velük sörözni, nagyjából vágom, hogy milyenek, csak akkor még nem azért voltam velük, hogy filmezzem őket, hanem ismertek, haver meg ilyenek, oszt közben lemaradtam :-D
Ez olyan csapat, hogy egyszerre 3 helyen hakniznak, mert többen vannak. A két iker nyóckerből + a kövér meg a balesetes Szödligetről, aki szólógitáros együtt jár, a másik csapat is együtt, akik tegnap voltak, meg van egy harmadik négyesfogat. Ez már nem arról szól, hanem arról, hogy pénzért bármit. Én meg erről beszélek, hogy nem, pénzért bármit nem vállalok el.

Aztán a fasz tudja, lehet nagy a pofám. Láttam egy filmet, kilenc királynő, csalókról szólt. Faszi bemegy a budiba, s kérdezi a másikat, hogy mennyiért szopnál le egy faszit?
Semennyiért bazmeg.
Az meg egyre emeli a tétet, ingatja a fejét, hogy nem, nem.
Egy bizonyos kupac pénznél már elgondolkodott, hogy végül is :-D

#61751 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:45

Nem publikus infó, de lehet lenyilatkozták. Mentek Zalába haknizni, a sofőr eléggé bamba volt, mondta, hogy nemsokára megáll tankolni. Ezek közben levetkőztek meztelenre a furgonban, fickó meg legalább felébredt, mert úgy röhögött rajtuk, semmit sem vett észre.

#61752 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 14:47

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 15:37

Én meg erről beszélek, hogy nem, pénzért bármit nem vállalok el.

Te, ah jól látom most pénz nélkül is minden szart csinálsz (ahogy én :-D), akkor mi a baj azzal, ha fizetnének is?
Make love not Wor.

#61753 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:30

Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 14:47

Te, ah jól látom most pénz nélkül is minden szart csinálsz (ahogy én :-D), akkor mi a baj azzal, ha fizetnének is?

Az, hogy az már tényleg szar lenne :D így is szar :nevet:

#61754 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:33

Egyébként tök egyszerű, amit az ember szeret, azt megcsinálja pénz nélkül is szívből, persze örül neki, ha pénzt is lát belőle. Persze nekem is a pénz hajtja a lovat, de nem szeretném csak a pénz miatt megtagadni, feladni önmagamat olyan javakért, amire nem is vágyom :Đ

#61755 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:35

Végig néztem a Beatles-ről szóló filmet, hogy milyen megalázó szopóágakon mentek keresztül :-D oszt mi lett belőlük :Đ

#61756 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:35

Végignéztem eccó?

#61757 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:36

Hja, nem húzta alá pirossal, kevesebb sört kéne fogyasztanom, több helyesírás, ahogy a csillag megy az égen :Đ

#61758 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:49

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 16:36

Hja, nem húzta alá pirossal, kevesebb sört kéne fogyasztanom, több helyesírás, ahogy a csillag megy az égen :Đ

nem blog...

#61759 Felhasználó inaktív   attila007 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:50

B+, elkapott a szófosás, vagy valami díjra hajtassz? :kotsog:
Telefon: Lenovo P780
Laptop: Lenovo G580
Tablet: Lenovo ThinkPad Tablet

#61760 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 14. 15:58

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 14. 13:29

Szalagos kamerákból nincs hiány, azóta már jobban képben vagyok, ott sorakoznak a polcon mindegyik korszak, bármelyiket leakaszthatom. Idő nincs :-D
Meg nem is nagyon mondanak semmit, menj, tegyed, csináld. Mint, ha a katonaságnál lennénk :Đ
Arról van szó, hogy magamnak mit vegyek, egyelőre semmit, mert gőzöm sincs. Szalagost adnak, akármilyet, van vagy 30db kamera.
De én pl. saját részre beleszaladok egy hdd-s megoldásba, és utána szopom magam, hogy egy hónap múlva feltalálták a kurva anyját ugyanazon az áron :Đ inkább nem veszek egyelőre semmit.

kezdem azt hinni, hogyha szépen megkérsz, akkor megtanítalak egy kicsit kamerát kezelni :Đ szerintem néhány sör belengetésével Jahno is társul, ő még a hanghoz is ért :cool:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3086
  • 3087
  • 3088
  • 3089
  • 3090
  • Utolsó »