Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 14. 13:58
Akkor meg le kell baszni egy kistotált, oszt elmenni kocsmába. Füredet így toltuk végig, pénz sem volt, de legalább itattak.
Nekem is van egy csomó ilyen vackom, aminek a nyersanyagával aztán semmit nem fognak csinálni.
Itt nem ez a helyzet, nem itattak, nem etettek, ellenben más helyek, ahol pénzről szó sem volt, de ezt ígérték, de erről is mindjárt mesélek.
Ez komoly téma, a szalagot ott el akarták kérni mindet, mondván, hogy még hétvégén összevágják, s utána viszik tévébe. Úgy kellett kiharcolni, hogy inkább majd hétfőn, mert előbb elviszem haverhoz, aki hozta a melót, mert ő direktbe betolja gépre, utána készít belőle dvd anyagot. Csak mert, ha odaadom nekik, akkor többet nem látom. Ez nem lenyúlás, megnyerték, arra fordították és az lesz belőle. Ha nem így lett volna, én lennék az első, aki világgá kürtölné, hogy mekkora gecik.
Na mindegy. Jöttek hozzám, hogy guga, izé zene, vannak saját cuccaid, fiad dj, gyere oldjuk már meg. Oké mondom, mi a feladat?
összekészültem rá egy fél napot a torrentbótban. Kérdezték mi pénz lesz? Fiamra való tekintettel inkább fontosabb a felfutás, ismerjék meg, a pénz egyelőre nem fontos, csak szokják azt, amit csinál.
Mondom kajapija. Az van bőven, azzal ne foglalkozzál.
Kipakoltunk, toltuk ezerrel, saját benzin, saját cucc, saját idő. Mi jól akartuk magunkat érezni velük együtt, bulinak indult, aztán feltűnt, hogy a közelünkbe sem jön senki. Én nem fogok odamenni kuncsorogni se kajáért, se piáért, van otthon bőven. Aztán egyszer csak lekapcsoltam a zenét, hogy gyere fiam, megyünk haza. na akkor feleszméltek.
Hát izé guga ne csináld már, tökre jól érzi magát mindenki.
Igen? Nagyszerű, akkor folytassátok, én otthon érzem magam a legjobban.
Jaj ne legyél már ilyen, gyere igyál egy sört meg satöbbi, a kaját mind felzabálták, meg hulla részegek voltak. Ha nem megyek oda a fiammal, akkor aznap délután egy rekesz sör otthon elpukkan, meg bogrács, oszt szarnék az ilyen faszkalapokra.
maradtunk még 30 percet, beraktam egy ostoba és hosszú Modern Talking mixet, ezek meg leszopták magukat.
Hja igen, lehet lúzer vagyok, de megtanultam, hogy pénz, ha megkérdezik, akkor nem kell jópofáskodni. El kell kérni az árát, abból értenek, mert ha nem tudja kifizetni, akkor hív egy másik barmot. na ennyi, utolsó volt, hogy kajapijáért lecuccolok hangítással, pulttal bárhova.