Idézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 14. 16:16
lp az jó dolog, tömörítésileg nem változtat, csak lassabban megy a szalag --> nagyobb adatsűrűség, több hibalehetőség. koszos fejjel (nem a tied, a kameráé

), használt kazettával szinte garantált dropout. ja meg az nem egészen szabványos, nem minden eszköz tudja lejátszani a másik által felvett lp-t. de többnyire nincs ilyen gond.
Kazók újak voltak, azóta utánaolvastam, ebből már nem lesz gondom, az elején így verekedtem be magam a számtech piacra is

találtam utcán gépeket, lomtalanítás, cigányok szétverték rézkábelért, én megmenekítettem néhányat + szétszórt alkatrészek. Aztán másnap hirdetés c. újság, mentem bicóval. Használt számítástechnikai alkatrészek magánszemélytől. Hívtak, jöttek, láttak, csak nem a gondolataimban. Kért processzort, asszem 133MHz, mondom nyugodtan válogasson, szívélyes voltam, mint egy maszart légypiszok

megnéztem mit és honnan vesz ki, onnantól tudtam, hogy az a processzor

zsírság

így indult a téma, aztán azon kaptam magam, hogy ott ül nálam egy rakat ember és erről beszélgetnek, hoztam nekik teát, kávét, sört, dőlt a pénz és azt hitték guru vagyok, mert nagyokat hallgattam
Na most viszont már nem jönnék zavarba, az összes BM-s faszkalap a tenyeremből evett, lusta rendszergazdik voltak, és hozzám hozták a gépeket javításra. Mindet kibasztam a helyéről, mert ezekszerint nem a tudás számít, hanem az elszántság.
Mikor lejött hozzám egy rendőr, hogy azt hallotta ez egy számtech szerviz, és mások is ültek ött, akkor lilultam, de se köpni, se nyelni, elvállaltam. Elment, hogy reggelre legyen meg. felhívtam a haveromat levegőért kapkodva, az meg elmagyarázta telefonon keresztül, hogy mit hova.
Oszt ez a faszi védett meg, amikor feljelentett egy üzlet a környéken, mert már túl nagyban nyomtam feketén. Mondta, hogy azonnal cég, azonnal legalitásba, mert már nem babra megy a játék, aztán hozta a megrendeléseket is.
Fúú mennyi sztorim van a kezdetekről, iszonyat jó idők voltak. Francii behozott 80db procit, origi, hogy adjam el

bazmeg egy hét alatt nyoma sem volt és a helyében egy halom pénz meg 500db kisebb beszámolt proci

aztán azt is eladtam. Akkor még éltünk