HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3094
  • 3095
  • 3096
  • 3097
  • 3098
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#61901 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:39

http://www.sportaktiv.hu/index.php

Ezt biztosítottuk, mert keresztül mentek Bánkon. De nem volt valami egyszerű. Lezártuk az útszakaszt, se auótó, se légy, de jött ilyen kurvára puff, a jóléttől kicsattan, valami elbaszott kövér nő. Mondom neki menjen nyugodtan, szálljon le a kerékpárról, és tolja a füvön azon a száz méteres szakaszon.

Mijért?

Mert kerékpárverseny van kiskezitcsókolom, és igyekeztem udvarias arcot ölteni. Aszongya, akkor majd kerüljenek ki engem :Đ
Hja, mikor esnek buknak a sóderos kanyarokban, mert jönnek nyócvannal, majd pont magácskát fogják kerülgetni :omg:

A hülye picsa aszongya akkor is, és nekiállt gyalogolni az út közepén.
Persze jöttek a kerékpárosok folyamatosan, vagy három órán keresztül, sajnos nem baszták telibe, kikerülték.

Aztán egy csóka rám hívta a rendőröket, mert megállítom a forgalmat és elterelem :Đ :nevet: az nem érdekelte, hogy egyenruha van rajtam, meg kurva nagy tájékoztató táblák, meg szalagok kifeszítve, meg minden sarkon polgárőr :omg:

Nahhh, kb. ilyenek a pestiek, ha lejönnek Bánkra játszani az eszüket.
Nyomingerek voltak a faluban párossával, civil autóban, ők jöttek oda hozzám, aztán jót röhögtek a kibaszott júdeaiakon :omg: ostoba népség.

Hja, egy kerékpáros eltévedt :Đ elment Borsosberény, Nagyoroszi irányába a fődeken, őtet vártuk órákig. Aztán mentem Pestre, de már itthon vok. SÖRON.

De szarvót Pesten.

#61902 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:51

Érdekel valakit lovaskocsikázós Etyeki bortúra?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61903 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 17. 18:39

http://www.sportaktiv.hu/index.php

Ezt biztosítottuk, mert keresztül mentek Bánkon. De nem volt valami egyszerű. Lezártuk az útszakaszt, se auótó, se légy, de jött ilyen kurvára puff, a jóléttől kicsattan, valami elbaszott kövér nő. Mondom neki menjen nyugodtan, szálljon le a kerékpárról, és tolja a füvön azon a száz méteres szakaszon.

Mijért?

Mert kerékpárverseny van kiskezitcsókolom, és igyekeztem udvarias arcot ölteni. Aszongya, akkor majd kerüljenek ki engem :Đ
Hja, mikor esnek buknak a sóderos kanyarokban, mert jönnek nyócvannal, majd pont magácskát fogják kerülgetni :omg:

A hülye picsa aszongya akkor is, és nekiállt gyalogolni az út közepén.
Persze jöttek a kerékpárosok folyamatosan, vagy három órán keresztül, sajnos nem baszták telibe, kikerülték.

Aztán egy csóka rám hívta a rendőröket, mert megállítom a forgalmat és elterelem :Đ :nevet: az nem érdekelte, hogy egyenruha van rajtam, meg kurva nagy tájékoztató táblák, meg szalagok kifeszítve, meg minden sarkon polgárőr :omg:

Nahhh, kb. ilyenek a pestiek, ha lejönnek Bánkra játszani az eszüket.
Nyomingerek voltak a faluban párossával, civil autóban, ők jöttek oda hozzám, aztán jót röhögtek a kibaszott júdeaiakon :omg: ostoba népség.

Hja, egy kerékpáros eltévedt :Đ elment Borsosberény, Nagyoroszi irányába a fődeken, őtet vártuk órákig. Aztán mentem Pestre, de már itthon vok. SÖRON.

De szarvót Pesten.

az gittegyletes "egyenruhád" én is nagyívben leszarnám :D
Sőt, részeg polgárőrt is szopattam már, az is azt hitte magáról hogy valaki :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#61904 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 18:51

Érdekel valakit lovaskocsikázós Etyeki bortúra?

veled? :wub:

#61905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:58

Na, megyek bevásárolni, hétvégén 30+ emberre fogok sütni, jó lesz.
Make love not Wor.

#61906 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 17. 18:39

Téged ennyi mindennel egybevéve sem vett komolyan. :Đ

Eltévedt kerékpárost minek vártátok meg? :think: Nyomtátok neki a konfettit meg a hajrát? Vagy mindenki rákiabált, hogy tekerjél már haza baszki.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#61907 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 17:59

Eltévedt kerékpárost minek vártátok meg? :think: Nyomtátok neki a konfettit meg a hajrát? Vagy mindenki rákiabált, hogy tekerjél már haza baszki.

Leszarom, hogy komolyan vesz vagy nem, az emberek fejében valami nem stimmel.
Én pl. ha látom, hogy lekerítve a terület, meg kitáblázva, száguldó kerékpárosok meg faszom, nem kezdek el okkerkodni, hogy én vagyok a király és kerüljenek ki. Arcok tényleg buktak akkorát, hogy felkelni alig bírt. Ilyen szituban az embernek egyértelmű, hogy inkább messzire elkerülöm, meg ráadásul csak 100m-ről volt szó, egy másik utcán simán lemehetett volna.

De nem bazmeg, én megyek az út közepén, és a kerékpárverseny kerüljön ki, aztán mikor mosolyogva, udvariasan felhívom a figyelmét, hogy itt egyszerre lezúdul 20-30 kerékpáros, és az veszély, a válasza annyi, hogy akkor is.

Na ez már beteg, drukkoltam neki, hogy basszák telibe.

Kerékpárost muszály volt megvárni, mert a rendezvénynek akkor volt vége, ha a motoros kísérő halad el utoljára, az valahogy összeszedte a csákót, mert be voltak chippezve, műholdról követték őket.

#61908 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 18:59

Az falusi polgárőrökön én sem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. :-s

Különös ismertetőjele mindegyiknek a kisportolt test, drága, jólszabott egyenruha, váslasztékos szókincs, udvariasság, de főleg a borízű hagymaszag. :-D

Ennek ellenére lehet, hogy kurva hatékonyak, bár a kurucinfó csak azzal van tele, hogy a cigányok megverték a polgárőröket. :omg:

#61909 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 17. 19:16

Különös ismertetőjele mindegyiknek a kisportolt test, drága, jólszabott egyenruha, váslasztékos szókincs, udvariasság, de főleg a borízű hagymaszag. :-D

Ennek ellenére lehet, hogy kurva hatékonyak, bár a kurucinfó csak azzal van tele, hogy a cigányok megverték a polgárőröket. :omg:

Egyszer én is majdnem megvertem kettőt, de megsajnáltam őket, két öreg részeg szánalmas pöcs volt.
A cigányokkal bezzeg nem mernek kikezdeni.

#61910 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 17. 18:16

Bánkon a polgárőrség nem az emberkedésről szól, ill. szerencsére nincsenek cigányok, ha bármi probléma van, s nem hallgatnak a kérésre, akkor rendőrt hívunk. Én 3 éve nyomom, se boríz, a hagymaszag jáccik, mert favorit. Default, hogy cigány a faluba, de inkább a nyaralóterületre nem teheti be a lábát. Megállít, s megkérdez a cím, hogy hova, se szerszám az autóban, hogy melózni mennének, csak nyögnek. Eccer vót furcsa szitu, ültünk az autóba hegy tetején, földút, messziről refi. Megérkezik, utánaeredtünk, aztán ment egy darabig, de kiment a faluból ugyanabba az irányba vissza, de már a főúton. Szóval elég jelen lenni, ha nem lettünk volna ott, akkor megy a dolgára, és másnap valaki nagy szemeket mereszt. Bánkon nincs betörés, a polgárőrök nem küzdenek senkivel, csak mindig ott vannak mindenhol. Gyalog, kerékpárral, autóval, ennyi elég.
Felesleges bárkivel is emberkedni, mert arra van a rendőrség. Polgárőrnek amúgy sincs semmi joga. Nem igazoltathatunk, nem tartóztathatjuk fel, nem sokban különbözünk normál honpógártól, max. annyi, hogy ha nekiáll küzdeni velünk, akkor közfeladatot ellátó hivatalos személy elleni blábláblá, amit mindenki vastagon leszar.

Én nem azért lettem polgárőr, mert az hű de valaki. Egyedül lakom a családommal egy olyan nyaralóterületen, ahol télen nincs senki, a nagy semmi közepén érzem magam. Jól esik, hogy naponta ránéznek a területre többször, s cserébe én is szívesen vállalok szolgálatot, ennél nem több.

#61911 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 17. 19:16

Küttem privit te nagyoncsóró. Benn vagy a héten pultocsajként? Lehet holnap Jahnóval meglátogatunk és elkapunk a sarokban.
BMWパワー
Kép

#61912 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 19:36

Küttem privit te nagyoncsóró. Benn vagy a héten pultocsajként? Lehet holnap Jahnóval meglátogatunk és elkapunk a sarokban.

mekkaptam szopjále! :-)

ha működik a stuff, intézek neked egy üveg, iható hp-t, biztos forrásból. :cool: ha pedig nem, akkor feljelentelek minden létező hatóságnál. :nevet:

legközelebb hétfőn rodázok, de attól még jöhettek. nyilvános a hely, bárki bejöhet. még akár te is. :kma: :Đ

#61913 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 08. 17. 19:50

mekkaptam szopjále! :-)

ha működik a stuff, intézek neked egy üveg, iható hp-t, biztos forrásból. :cool: ha pedig nem, akkor feljelentelek minden létező hatóságnál. :nevet:

legközelebb hétfőn rodázok, de attól még jöhettek. nyilvános a hely, bárki bejöhet. még akár te is. :kma: :Đ

Iható hülyepicsa? jöhet akármikó.

Má vótam múlthéten Jahnoval fogyasztottunk a kínálatból, aszonták elvittek téged a kommandósok és a héten nem lesz annyi bevétel, hogy letegyék érted az óvadékot.

Hétfőn is benézhetünk, de kituggya addig még mi lesz, lehet előbb megéhezünk. :Đ
BMWパワー
Kép

#61914 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 21:58

a vécére meg ki van írva, hogy uraknak, de ez ne tévesszen meg, menj be nyugodtan :Đ
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#61915 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 17. 22:58

a vécére meg ki van írva, hogy uraknak, de ez ne tévesszen meg, menj be nyugodtan :Đ

Szóval te csak szarni jársz oda :Đ
BMWパワー
Kép

#61916 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 23:03

Szóval te csak szarni jársz oda :Đ

csajokat szaratni :nevet:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#61917 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 17. 23:07

csajokat szaratni :nevet:

Csajokat akik az uraknak feliratú helyiségbe járnak? hááááát... meleg helyzet :Đ
BMWパワー
Kép

#61918 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 17. 23:01

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 17. 19:53

Hétfőn is benézhetünk, de kituggya addig még mi lesz, lehet előbb megéhezünk. :Đ

Hétfőn én megyek ZP-be, haver zenekara fellép, az becsületbű tisztességbű meg kell nézni. Meg mert különben is jó :-)

Pár hét múlvamegint jön dudu, akkor nekiugorhatunk a meglepetés tálnak, az fasza.

Ja, HP? Szombaton megyek pálinkafesztiválra, jó lesz, egy kis kajszit most kaptam előlegbe, ez odabasz, finom illatos. Meg meggybort, ilyet sem láttam, de van ereje, alig 1 üvegtől már kezdek szédölögni, felét betoltam fröccsösnek. Certified nagyon, asszem jót kell főznöm a népekre.
Make love not Wor.

#61919 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 18. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 18. 00:01

Hétfőn én megyek ZP-be, haver zenekara fellép, az becsületbű tisztességbű meg kell nézni. Meg mert különben is jó :-)

Pár hét múlvamegint jön dudu, akkor nekiugorhatunk a meglepetés tálnak, az fasza.

Ja, HP? Szombaton megyek pálinkafesztiválra, jó lesz, egy kis kajszit most kaptam előlegbe, ez odabasz, finom illatos. Meg meggybort, ilyet sem láttam, de van ereje, alig 1 üvegtől már kezdek szédölögni, felét betoltam fröccsösnek. Certified nagyon, asszem jót kell főznöm a népekre.

Mi tárcsában fogunk sütni vidéken, jó lesz. Tegnap vagyis ma meg ittam. Jól nézek ki, két nap alatt aludtam 7 órát eddig

#61920 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 18. 07:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 08. 18. 07:46

Mi tárcsában fogunk sütni vidéken, jó lesz. Tegnap vagyis ma meg ittam. Jól nézek ki, két nap alatt aludtam 7 órát eddig

Én meg muternál járólapozok, meg vellanyt fogok szerelni. Jó lesz. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3094
  • 3095
  • 3096
  • 3097
  • 3098
  • Utolsó »