Idézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 18. 19:33
el nem bírom képzelni, hogy ezt az épületes marhaságot honnan vetted... amikor elkezdtem dv-t vágni 2002-2003 környékén, egy 900 megahertzes duron procim volt valami szar viás lapban, negyed giga memóriával megtámogatva, és nem igazán voltak sebességproblémák.
Onnan, hogy még nem próbáltam, csak sejtem, mert másoknak, sőt a tévében, ahová anyagot leadom, ott nagyon gugaherzes gépek vannak, meg akiknek már építettem, és dv kamerát tolnak a gépre

nekem meg még a 2003-as csodamasinám repeszt, lusta vagyok lecserélni, mert nincs semmi baja
Na ezért jó veled beszélgetni, mert helyreteszed a dolgokat

Én pl. ezért szeretek tinilányokkal dumálni

Levezetem neki, hogy 18 évesen nem kötelező gyereket szülni az első bóknak, akit már valentin napon kirak a fészbukra

nem vagyunk egyformák, ki ebben járatos, ki abban.
Hétvégén melózom, azért voltam edigitálba, hogy hátha saját motyóval végre, ami tud kamerázni meg fotózni is, aztán elmondta, hogy ami kamera az 100 küvecs, de az 3-4 megapixeles fotókat gyárt, ami nem gyerebe, akkor mondom legyen pentax fényképező, még is csak jobb, mint az olympus, amivel eddig dolgoztam és full hd film. Aszongya majdnem közel van egy sony kamera árához, ami már aránylag normális filmet csinál, akkor melyik a fontosabb? Na ugye?
Nem lehet eldönteni, nem veszek semmit. Kibaszok ablakon 200 küvecset ajánlásra, és 2 hét múlva lejár az ideje.
Úgy vagyok vele, hogy eddig hobbiból nyomtam, szerették, volt rá igény. Ha ezután is van rá igény, akkor adjanak cuccot, csak hogy tv állami kőccségvetés, lófasz pénzt kapnak, semmi upgrade. Helyben meg még a kazókat sem akaródzik nekik megvenni, filmezzen nekik akkor a faszom
Így aztán a kezembe dugják a fasza állványt, mondjuk azt szeretem, mert tényleg jó vele dolgozni, a dv filmeket meg dolgozzák fel ők, nekem nincs hozzá türelmem. Cserébe viszont nem is tudom feltölteni sehova