HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3099
  • 3100
  • 3101
  • 3102
  • 3103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 08. 19. 12:22

Juteszembe, eladóra hallgatni termék ügyben is lúzer dolog.

Terméket még ismerheti, de jó eséllyel nem ilyenekkel melózik, és valóban azt kell eladni, ami a polcon van :-) Én kamerából Samut nem vennék, de itt majdnem mindegy, és eladó javaslatánál volt egy olyan, hogy "JVC kiesik, mert..." Semmi baj nincs vele, kicsiben (családot telvettem JVC miniDVvel, végül nekem nem jutott) nagyban is (JVC GY-HM pld. de ezekről csak álmodozunk, meg minek) elég kellemes cucc.

Nagyokból szerencsére nem vettem meg, amit akartam. Néha jó lenne egy rendes kamera, de pénzkidobás, mert utána úgyis kettő kell, 3 kell, sok kell, így meg annyir bérlek, amennyi kell, annyi tartozékkal, amennyi kell, és bármilyen kiegészítőt. Innentől kezdve össze lehet adni, hogy hiába tudtam volna 600-800ezer közt venni egy jó kamerát, ahhoz nincs pótakku, ha szervizelik akkor szopok, egy jó statív is több 100 ezer, kell egy steady, gurulós állvány, világosság, egyből 5millió, ami sosem térül meg.

Főleg ha kamera+minden tartozék 15ezer pénz/nap, ez forgatási időben nézve ingyé van, ha kevésbé minőségi meló kell, ésvagy nincs pénz, akkor marad a miniDV, abból van a polcon kettő, oszt kész. Ez a sügér is vehetett volna 30ezresért Vateráról, már nem sírna a szája.
Make love not Wor.

#62002 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 19. 12:27

azért az edigital valamivel függetlenebb cég, teljesen elfogulatlan választ egy ilyenre meg úgysem fog adni soha senki.

Samsung pld. lehet jó, de én csak szoptam vele. mondjuk az otthoni kategóriás Sonykat asem mindig csíptem, valószínű a TV/hifi vonal miatt van ez is bennem, studióban meg maximálisan kurva jó. Kamerában (mármint rendesben) nekem aztán k. mindegy, hogy Sony, JVC, Canon, miazmás, ezekhez úgyis kevés vagyok, hogy műszakilag kötekedjek :-D Occsó "HD"-t meg mindegy milyet vesz, az minden márkából szarabb lesz, mint egy használt első sarki Canon/SOny/JVC miniDV, és vissza is érkeztünk a kígyó farkába, bele lehet harapni.
Make love not Wor.

#62003 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:32

azért az edigital valamivel függetlenebb cég, teljesen elfogulatlan választ egy ilyenre meg úgysem fog adni soha senki.

Jaja, pld. ha nincs rkatáron Sony, akkor biztos azt fog ajánlani :-D Mint a notebookosok, mikor júzernek mondják, hogy a Fusival nem szokott probléma lenni. Csöcsössel meg fogjuk a fejünket, mert a "nem szokott" az a boltban van, felénk meg raklapon hordják a vackokat.
Make love not Wor.

#62004 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 12:23

Pinnacle, occsó, jó (bár már ez is közösködött az Aviddal, mert miért ne). Egyszer linkeltem a demó filmjét, amit azzal csináltak, ennél több még sokszor kisebb városi TVbe sem kell. Egy fullosabb régi verzióhoz is max. 10k-ért hozzá lehet jutni, de nekem pár ezresért is sikerült már, vagy éppen a digizőcucchoz adták, mert jár.

Ok. Akkor tehát pinaccle videospin..
Ez sok videóformátumot támogat? (avi,mpeg,mp4,vob,flv, éssatöbbi)

#62005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 11:17

Mert a Videospin kicsi, egyszerű, occsó. Arra való, hogy elvágd, összerakd, kiírd, semmi különösebb extra és fejenpörgés nincs benne.

Vegas meg nem véletlenül egy kb. 200ezer pénzes programcsomag, fejenpörgéssel, lézerfénnyel.

Videospin nem vág, csaqk bedobálni lehet a cuccokat, kb. 4 éve azon élek. max. szűkíteni tud, olyan butáknak való, mint én :-D kaptam egy kártyához a lemezt, de már kezdek kiábrándulni belőle :Đ

#62006 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 08. 19. 12:34

Nem. Legfeljebb előtte konvertálod.

Youtube keresés tutorialra, aztán nagyjából látod mit is tud. Van rá láda söröm, hogy gugának még ez is elég lenne, de azért csak ellopjuka Sony cuccát:

Make love not Wor.

#62007 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:40

Lehet, hogy elfogulatlan, de azt adja el, amije van, és a szakértelmében sem lennék olyan nagyon biztos. Elhiszem, hogy jobban ért hozzá a legtöbb embernél, akit megállítasz az utcán, de azoknál tuti nem, akik ezekkel dolgoznak évek óta. Jelen esetben pölö Nálad.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#62008 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 08. 19. 11:27

Edigital faszaság, hiába ült a srác alkalmazottként havi mittudomén hány küvecsért, de teljesen leszopott. Látszott, hogy ott van a szeren, pont olyan hülyéknek találták ki az ilyen embereket, mint én. Köpni nyelni nem tudtam, ahogy sorra felborította a terveimet, s még meg is köszönte, hogy akkor most inkább nem veszek semmit, mert csak 100 küvecsben gondolkoztam.

#62009 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 12:31

Samsung pld. lehet jó, de én csak szoptam vele. mondjuk az otthoni kategóriás Sonykat asem mindig csíptem, valószínű a TV/hifi vonal miatt van ez is bennem, studióban meg maximálisan kurva jó. Kamerában (mármint rendesben) nekem aztán k. mindegy, hogy Sony, JVC, Canon, miazmás, ezekhez úgyis kevés vagyok, hogy műszakilag kötekedjek :-D Occsó "HD"-t meg mindegy milyet vesz, az minden márkából szarabb lesz, mint egy használt első sarki Canon/SOny/JVC miniDV, és vissza is érkeztünk a kígyó farkába, bele lehet harapni.

oké, a samsung tényleg szar, azzal volt szívás nekem is...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#62010 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 19. 12:40

Edigital faszaság, hiába ült a srác alkalmazottként havi mittudomén hány küvecsért, de teljesen leszopott. Látszott, hogy ott van a szeren, pont olyan hülyéknek találták ki az ilyen embereket, mint én. Köpni nyelni nem tudtam, ahogy sorra felborította a terveimet, s még meg is köszönte, hogy akkor most inkább nem veszek semmit, mert csak 100 küvecsben gondolkoztam.

Ha elég határozottan bulsitelsz akármiről, akkor a másik jó eséllyel el fogja hinni, hogy értesz hozzá.

De Neked magyarázzam? Évek óta ebből élsz. :Đ
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#62011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 08. 19. 12:34

Ja, kodekcsomagot, meg bizbaszt persze lehet venni hozzá, ezek olyan 10-20 doláros nagyságrendben vannak. A "rendes" Pinnacle is ilyen, kicsiben nincs mp3, meg mpg4, de egyik úgyis free, csak ektiválni kell. Aztán jönnek a fizetősek.
Make love not Wor.

#62012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 19. 12:37

Videospin nem vág, csaqk bedobálni lehet a cuccokat, kb. 4 éve azon élek. max. szűkíteni tud, olyan butáknak való, mint én :-D kaptam egy kártyához a lemezt, de már kezdek kiábrándulni belőle :Đ

Mit nem vág?

Csatolt fájl  vagas.jpg (169,48K)
Letöltések:: 22

Ezt a gombot nyomd meg.
Make love not Wor.

#62013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 11:29

Ez a sügér is vehetett volna 30ezresért Vateráról, már nem sírna a szája.

Stúdióban Dunát lehet rekeszteni az extrábbnál extrább pana szalagos cuccokkal, azt minek vegyek? Sír nem szám, csak tényeket közlök, faszom sem rinyál. Itthonra gyorsabb megoldás kőn, de az meg, amit kiszemeltem, eljárt felette idő. Egyelőre standby-ba rakom magam. Holnap egész napos cuccozás, aug20, délelőttől késő estig amikor tűzijáték.
Már össze van készítve a pakk a stúdióban, reggel megyek érte, oszt czaka.
Melózni már tudok, de itthon nem tudom feldolgozni, mert le kell adni az anyagot, nincs idő betolni a gépemre, max dvd lemezen kérhetem el.

Magamnak szeretnék venni valamit, amit másnap nem kell kibaszni, mert vén.

#62014 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2011. 08. 19. 11:34

Mindent visz, meg még lehet fotókat beúsztatni, zenét alápakolni, keverni a zenéket.
Egyet nem tud, a filmet megvágni. Vagy is tudja, de inkább tudná, mert, amit csinál az nem vágás, mint Premierben :-D

#62015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: EGOKA - Dátum: 2011. 08. 19. 11:43

Ha elég határozottan bulsitelsz akármiről, akkor a másik jó eséllyel el fogja hinni, hogy értesz hozzá.

De Neked magyarázzam? Évek óta ebből élsz. :Đ

Nem okoskodni mentem oda, kifejezetten örültem neki, hogy eltántorított a vásárlástól.
A melóm meg nem bullshit, nagyon is fasza meló, kamuzni nem lehet, meg felesleges is. 12 éves tapasztalatom van, csak azt mondom, amit már megtanultam magamtól, de sohasem szégyenlem bevallani, hogy nem tanult szakmám, s nem is értek hozzá. Csak ráérzek dolgokra.
Ha ez valakinek nem tetszik, még mindig mehet egy másik tanult szervizeshez. Csak van egy kis probléma, általában átbaszás, lehúzás.
Én meg nem abból élek.
Így aztán lehet futnak néhány kört, de végül itt kötnek ki nálam :cool:

Ebből élek, nem a dezinformációból, amit próbálsz erjeszteni rólam :-D

#62016 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 19. 12:48

Egyet nem tud, a filmet megvágni.

Lásd fentebb.
Make love not Wor.

#62017 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 11:44

Mit nem vág?

Ezt a gombot nyomd meg.

Pölö zenét sem tudsz vágni, csak összébb húzni, halkítani, hangosítani. A berakott filmeket sem vágja, hanem tolni tudod beljebb. Nagyon sikeres lehetne a program, ha bizonyos szakaszokat kijelölhetnék, hogy delete. De totózni, hogy meddig toljam beljebb, aztán, ha nem sikerült, akkor visszavonás :-D
A progi jó, és sőt, a lehető legegyszerűbb, még a kisebbik fiam is tudja kezelni, de hiányoznak belőle alapvető dolgok. Nincs terület kijelölés, hogy pontosan ettől a képkockától nem kérem. Nem hiába látod a behúzott fájlokat egy képkockának, utána meg színes homály. Pár programot már kipróbáltam olyan gépeken, amit összeraktam, merhogy ugye enyém szinte semmit nem bír :Đ

Vannak default dolgok vágásnál, az ember szeretné lemilliméterezni a szakadék szélét, hogy pont ott álljon meg, pont ott váltson a zene.

Videospin ilyet nem tud, könyököltem már meg izzadtam vele eleget.

#62018 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 19. 13:00

Pölö zenét sem tudsz vágni, csak összébb húzni, halkítani, hangosítani.

A berakott filmeket sem vágja, hanem tolni tudod beljebb. Nagyon sikeres lehetne a program, ha bizonyos szakaszokat kijelölhetnék, hogy delete.

Zenét nem próbáltam, mert ahhoz megint más kell. Ellenben utóbbira mutattam a gombot, ne légy már fafejű, elvágod elején/végén, aztán nyomhatod közepén a deletét. Többi is ezt csinálja, de ott még függőleges vonaalt is húzkodsz, vagy duplakklikk a klippen, majd elejét/végét tudod tologatni, nem kötelező rögtön kivágni, ha később még módosítani szeretnéd.
Make love not Wor.

#62019 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 19. 12:07

Zenét nem próbáltam, mert ahhoz megint más kell. Ellenben utóbbira mutattam a gombot, ne légy már fafejű, elvágod elején/végén, aztán nyomhatod közepén a deletét. Többi is ezt csinálja, de ott még függőleges vonaalt is húzkodsz, vagy duplakklikk a klippen, majd elejét/végét tudod tologatni, nem kötelező rögtön kivágni, ha később még módosítani szeretnéd.

Inkább sörözzük le egyszer, és megmutatod :Đ
4 éve kínlódok ezzel a szarral, már ott tartok, hogy átprogramozom :Đ

#62020 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 12:48

Metáááál :Đ

faszom, legurítottam egy fél láda sört, mindjárt megyek hangítani, meg seggesek a színpadról :Đ lehet lemegyek előtte egy órával, bedobok valami észidészit és kiugrom a tavat a helyéből :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3099
  • 3100
  • 3101
  • 3102
  • 3103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.