HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3106
  • 3107
  • 3108
  • 3109
  • 3110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62141 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 25. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 25. 13:52

Help. Kéne valami 775/ddr2/pci-e-s lap, mert amit kb két hónapja vettem itt a fórumon, bármilyen procival, és bármilyen hűtéssel 65 fokosnak jelzi, sípol, majd leáll. Ha "elhárítom" a hibát (70 fok fölé tolom a figyelést), akkor csak simán lefagy.
Friss bios, régebbi bios, egykutya. Már csak a tápcsere van hátra, ki tudja, az egy éves cucc nem ad többletfeszkót a kelleténél.
Ugyanezen procik más gépben/lapban csak 40 fok körüliek.

Ezért mondom én mindenkinek alaplapból csak újat ha még kapni a boltban.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62142 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 25. 13:56

Ezért mondom én mindenkinek alaplapból csak újat ha még kapni a boltban.

Más mondani, és más előteremteni a rávalót. Egy közeli irodában működött ezelőtt, gyaníthatóan munkaidőben.
Az öregebb (használt, fórumon vett) márkatársa gond nélkül megy, pedig az a torrentes gépem pár éve.
Ezen felbuzdulva láttam jó vételnek ezt a lapot a cimbi számára, mert kidőlt a sorból az addig használt pIII-asa.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#62143 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 25. 14:13

Más mondani, és más előteremteni a rávalót. Egy közeli irodában működött ezelőtt, gyaníthatóan munkaidőben.
Az öregebb (használt, fórumon vett) márkatársa gond nélkül megy, pedig az a torrentes gépem pár éve.
Ezen felbuzdulva láttam jó vételnek ezt a lapot a cimbi számára, mert kidőlt a sorból az addig használt pIII-asa.

8-9k ért lehet venni új mkroatx 775 lapot 1-2év garival,annyit csak össze lehet kaparni.

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 25. 13:51 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62144 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 25. 14:13

Más mondani, és más előteremteni a rávalót.

Te figyi mar, indiszkret kerdesem lenne: Te mi a banatos lotudoert jottel vissza Ausztraliabol? :think:

Jol esik csorozni egy kicsit vagy miert?
Csomo embert ismertem, aki kiment oda, vagy tele penzzel jott haza (rosszabik eset), vagy haza se jott (jobbik eset).
De az, hogy kint van valaki, hazajon, es nincs penze, hat ilyenrol meg nem hallottam.
Kugyyed priviben, ha nem publikus, de telleg erdekel, mert ez kuriozum :omg: :Đ

#62145 Felhasználó inaktív   unix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 25. 20:47

Te figyi mar, indiszkret kerdesem lenne: Te mi a banatos lotudoert jottel vissza Ausztraliabol? :think:

Csomo embert ismertem, aki kiment oda, vagy tele penzzel jott haza (rosszabik eset), vagy haza se jott (jobbik eset).
De az, hogy kint van valaki, hazajon, es nincs penze, hat ilyenrol meg nem hallottam.

Az megvót,hogy munkatársának kell a stuffz?

Azért mert csozsi kögazdag még nem fogja örökbe fogadni az összes kollégáját... KépKépKép

-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#62146 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 08. 25. 20:59

Azért mert csozsi kögazdag még nem fogja örökbe fogadni az összes kollégáját... KépKépKép

Telleg, most hogy igy nezem, ez valahogy elobb nem esett le :omg: :Đ

#62147 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 25. 22:02

Pár nap múlva lesz négy éve, hogy kint voltunk 25-26 napot. Meghívtak minket, de a párom végkielégítése nem volt elég a három jegyre. Már kifelé menet adatlapkitöltés volt az Ausztráliába érkező gépen, hogy ki-mikor-kihez-lakcíme-telefonszámai. Az nem amerika, hogy "ott maradsz", aztán majd benősülsz a helyikhez ződkártyáért. Ha "fekete autó" is lett volna, akadt volna dolguk rendesden, mert a keleti parton párszáz kilométernyit furikázott velünk valamelyik rokon, vagy családi barát, majd egy kicsit elrepültünk Sydneybe is. Aki tudott volna családtagként segíteni a páromnak egy ottmaradáshoz, meghalt, mire odaértünk. Azóta a gyerekei jönnek magyar állampolgárságért, hogy az eu-ba jöjjenek melózni. (Nóóórmááális?)

Üzenet megtekintéseIdézet: unix - Dátum: 2011. 08. 25. 20:59

Kollégám két éve nincs. Olyanja csak annak van, akinek van...
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#62148 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 08. 25. 22:37

Mi meg sokat. Vagy könyörgött a követségnek, hogy jááááj. Kérdés milyen melót találna az ember, meg mennyiért, mert odaát is pénzért mérnek mindent. Ismerősök is mentek ki, volt hol lakni ingyé, de elég szép összeggel mentek ki, és fix melós ajánlatokkal, de így is el voltak sok hónapot, mire valamerre le bírtak telepedni.
Make love not Wor.

#62149 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 05:33

1SO :cool:

#62150 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 05:55

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 25. 23:02

Pár nap múlva lesz négy éve, hogy kint voltunk 25-26 napot. Meghívtak minket, de a párom végkielégítése nem volt elég a három jegyre.

Ja, az mas, azt hittem, hogy hosszabb idot voltal kint. Ugy tudtal mindig mindent arrol az orszagrol, mint aki eveket elt ott.
Mondjuk ha csak asszony vegkielegitesebol lett volna penz repjegyre (sot, meg arra sem teljesen), en asszem inkabb itthon maradtam volna :omg: :Đ

Amugy nem ertem, oda mindenki ugy maszkalt, mintha semmi problema nem lenne oda kimenni, dolgozni meg letelepedni.
Volt egy csaj, meg fosulin jartunk egy evfolyamra, na o 2 ev utan lelepett oda, most mar ugy irja kozossegi oldalakon, hogy o ott szuletett, holott 20 eves kora elott egy percet nem volt ott :nevet:

#62151 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 06:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 08. 25. 23:37

Mi meg sokat. Vagy könyörgött a követségnek, hogy jááááj. Kérdés milyen melót találna az ember, meg mennyiért, mert odaát is pénzért mérnek mindent. Ismerősök is mentek ki, volt hol lakni ingyé, de elég szép összeggel mentek ki, és fix melós ajánlatokkal, de így is el voltak sok hónapot, mire valamerre le bírtak telepedni.

Passz, mondom. Eddig mindenki, aki kiment, elotte azon sirt, hogy jajj, hogy fog neki hianyozni a kis hazaja, meg a rokonok/baratok/ismerosok, es a turo rudi, de azt egyiktol sem hallottam, hogy az a gond, hogy menne, de nem tud, vagy kiment es ugy jott vissza, hogy sorry, no bonus.

#62152 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 26. 06:55

Ja, az mas, azt hittem, hogy hosszabb idot voltal kint. Ugy tudtal mindig mindent arrol az orszagrol, mint aki eveket elt ott.
Mondjuk ha csak asszony vegkielegitesebol lett volna penz repjegyre (sot, meg arra sem teljesen), en asszem inkabb itthon maradtam volna :omg: :Đ

Menni kellett, épp a rokon betegsége miatt. A legkedvesebb nagybátyja volt a páromnak. Megtehette volna, hogy a teljes repülőutat ő állja, de épp elég volt kint lenni a család "nyakán", mert a lelkükre volt kötve, hogy mi jól érezzük magunkat a haláleset ellenére is, és gyakorlatilag csak szuvenírra költöttünk.
Ha nem is napi, de heti beszédkapcsolat van tizenéve, így nem ügy képben lenni.

Idézet

Amugy nem ertem, oda mindenki ugy maszkalt, mintha semmi problema nem lenne oda kimenni, dolgozni meg letelepedni.
Volt egy csaj, meg fosulin jartunk egy evfolyamra, na o 2 ev utan lelepett oda, most mar ugy irja kozossegi oldalakon, hogy o ott szuletett, holott 20 eves kora elott egy percet nem volt ott :nevet:

Igen, ha nem turista-vízummal, hanem dolgozni, vagy tanulni vágyással megy az ember, azt lehet. Mások a kondíciók, megkötések is vannak szigorúan.

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 26. 07:13

Passz, mondom. Eddig mindenki, aki kiment, elotte azon sirt, hogy jajj, hogy fog neki hianyozni a kis hazaja, meg a rokonok/baratok/ismerosok, es a turo rudi, de azt egyiktol sem hallottam, hogy az a gond, hogy menne, de nem tud, vagy kiment es ugy jott vissza, hogy sorry, no bonus.

Ha maradhattam volna, szó nélkül megteszem. Bár bizonyos dolgoktól ott sem szabadulsz meg, ami itthonról ismerős.
Onnan a helyiek elvágynak, mi meg oda...
Volt pár éve egy szervező, aki hájpolta az Ausztráliábamenést, majd 2008-ban hazaköltözött. Nem minden fenékig tejfel ott sem.
Most van valami zöldkártyalottó-szerűség ott is, de olyan, mint a hazai munkaerőpiaci kereslet.
Max 49 éves kor.
A többiek megdögölhetnek. Ha viszek 10-15 misit magammal, akkor mehetek oda nyugdíjasnak.

#62153 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 26. 07:52

Menni kellett, épp a rokon betegsége miatt. A legkedvesebb nagybátyja volt a páromnak. Megtehette volna, hogy a teljes repülőutat ő állja, de épp elég volt kint lenni a család "nyakán", mert a lelkükre volt kötve, hogy mi jól érezzük magunkat a haláleset ellenére is, és gyakorlatilag csak szuvenírra költöttünk.

Jut eszembe, tegnap ejjel nekem is megfekudt valami holland nagybatyam vagy unokabatyam, mittudomain, nalam az egyenesagi rokonsagi fokoknal megall a tudomanyom :Đ
Na jo, meg a testvereket valahogy kepbe tudom helyezni ezen kivul, de ez a max.

Jo lehet mondjuk az ilyen rokon, nalam a hollandok annyit tudtak elerni, hogy megfogadtam, az eletben be nem teszem a labam abba az orszagba :cool:

#62154 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 16:50

Mennyi esély van arra, hogy utcán a zsír új bontatlan lopott iphone4 le van tiltva? Vagy letiltásra kerül hamarost? :think: Ma majdnem vettem ócsóért,de aztán mégse :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62155 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 16:57

Attol fugg honnan loptak, a T-seket egybol tiltjak.

#62156 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 08. 26. 17:57

Attol fugg honnan loptak, a T-seket egybol tiltjak.

Ezt már nem néztem meg, csak azt, hogy minden tartozéka ott volt becsomagolva stb. Inkább nem kockáztattam.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62157 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 26. 17:50

Mennyi esély van arra, hogy utcán a zsír új bontatlan lopott iphone4 le van tiltva? Vagy letiltásra kerül hamarost? :think: Ma majdnem vettem ócsóért,de aztán mégse :Đ

Utcán? Az lehet nem is iPhone volt, csak valami másolat. Óvatosan.
Make love not Wor.

#62158 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 17:03

Csatolt fájl  cigi.jpg (22,49K)
Letöltések:: 17
Make love not Wor.

#62159 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 17:27

fasza
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#62160 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 26. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 26. 17:50

Mennyi esély van arra, hogy utcán a zsír új bontatlan lopott iphone4 le van tiltva? Vagy letiltásra kerül hamarost? :think:

Elég nagy. Ráadásul utcán minden szart megkaphatsz, amiről majd otthon fog kiderülni, hogy valójában miféle-kiféle.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3106
  • 3107
  • 3108
  • 3109
  • 3110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.