HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3115
  • 3116
  • 3117
  • 3118
  • 3119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62321 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:09

Amilyen fasza manapság egy kollégium légköre mondjuk nem irígylem.Főleg ha könnyen befolyásolható,akkor fogtok ti még oda utazni,elrendezni a hülyeségeket az borítékolható.

Szerkesztette: djculture 2011. 08. 31. 21:11 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#62322 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 20:56

visszasírjuk az időket, amikor pola őszintén, képmutatás nélkül leanyázta gugát :Đ
Ma már csak rutinból teszi, mert felé ez az elvárás :Đ

Rohadjal bele abba a szajbatoszott, fasszopo kurva anyadba, Te utolso geciputtony nigger :fuck:

Ez nem rutinbol jott, szivbol kivanom, hogy dogolj meg :kma: :Đ

#62323 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 31. 21:02

Ennyire körmönfontan még a gugli sem találja meg, úgyhogy linket :Đ most!

Nem túl bonyás (by jahno), www.guga.hu etalon :Đ aztán időben jóval visszább, van benne baszás, baszás, és baszás :nevet: de ha nem ez érdekel, hanem a komolyabb témák, akkor találomra :cool:

Amire szerintem kíváncsi vagy, az nem a szex, nem a testiség, nem az, amit csak úgy érinthetünk, hanem valami más, ami minden írásban benne van.
Egyébként a faszom se tudja, írtam már annyit, hogy Dunát lehetne vele szexelni. S, ha kíváncsi vagy tényleg, akkor elmondom, hogy pár napja megbántam mindent.
Magamat hirdettem, feleslegesen, ugyan mire mennek velem, vagy azzal, amit röhögcségesen hirdetek?

Elegem van mindenből, az okát sem tudom, vagy ha tudom is, nem árulom el, mert kiröhögnétek, pedig emberi dolgok, tök egyszerűek :-D
Már nem próbálkozom :Đ

#62324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2011. 08. 31. 21:09

Amilyen fasza manapság egy kollégium légköre mondjuk nem irígylem.

Voltam bent, szerencsére az egész olyan, hogy bekívánkoznék én is, nincs veszély, nagyon otthonos minden, és ugye nem egy szakmunkásképző, hanem zeneművészeti :Đ
Nejem meg is jegyezte, hogy az évnyitó rövid, de legalább tartalmas volt, mert nem mondtak egyetlen verset sem :Đ
Persze, mert mindenki zenész, így zenéltek, és a közönség felállva ujjongott.
Egyrészt a tudat, hogy nem egy vakolókanál kerül a kezébe, mint nekem a pamacs, mint szobafestő, és utána a kocsma.
Kocsma itt is van, sőt, elsőként ígérkeztem be a törzshelyre, hogy bebaszok, de a nőci elmondta, hogy a csapat brutál jó. Szeretik egymást, összetartanak, stb.
Szerencsére nem az a kollégium, ez inkább egy közösség, ami dobbantó, vagy ugródeszka?
Egyébként sem féltem őt.

#62325 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 21:18

Nagyon szar érzés, egész nyáron együtt aludtunk a bungiban, hatalmas és mély emberi beszélgetések, ezt is elmondtam neki, s ma elláttam jó tanácsokkal, hogy mire figyeljen, de a legjobb az, ha csak is figyel, így elkerüli a bajt.

Valószínűleg tökéletes útravalót kapott.

Idézet

Ez volt az a nyár, amikor nagyon összenőttünk, kirándulások, beleláttam a fejébe, titkokat árult el, haver voltam.
Vége.
...már nem a fiam, egy önálló ember.

Hülye vagy. Attól még mindig a fiad. Hiányozni fogsz neki, és ha öt év múlva mégis otthon meresztené a seggét, akkor te fogod elhajtani melegebb éghajlatra.

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 21:45

Így nevelj gyereket, soha nem fog veled egyetérteni, soha nem lesz kíváncsi a véleményedre, mert van neki sajátja.

A mai napig hallgatom apámét. Kíváncsi úgy 40 éve nem vagyok rá. De attól még szeretem őt.

Idézet

Szóval hosszú időszak van mögöttünk, és kemény, meg tartalmas, és masszív, meg szavakkal nem lehet jellemezni. A lényeg, hogy többé nem jön haza, csak látogatóba.

Te nem szerettél hazamenni, őneki más adatot meg.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#62326 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:16

Na halozati guruk, segijjetek.

Van egy ruterem, amibe bele lehet dugni egy USB-s HDD-t, aztan azt megosztja helyi halon, orom e bodotta.
Radugtam egy 500gb-s LG-t, egybol ment minden, latja minden gep, fasza.
Aztan x ido mulva, fogalmam sincs, miert, de leszedi a halorol. Gepeken kapott egy Z: halozati meghajto betujelet, ilyenkor egy piros X fogad, hogy ez egy disconnected network drive.
Azt hittem, azert, mert lekapcsolja magatol a vincsit, ha nem hasznalja senki, de nem, megy folyamatosan.
Aztan arra gondoltam, hatha az a baja, hogy nincs uzemben, elkezdtem ra torrentelni, de toltes kozben lecsatlakozott.

Mi a picsat csinaljak vele, hogy ne tegye?
A routeren nem nagyon latok erre vonatkozo semmilyen beallitast :rolleyes2:

#62327 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 31. 21:09

Rohadjal bele abba a szajbatoszott, fasszopo kurva anyadba, Te utolso geciputtony nigger :fuck:

Ez nem rutinbol jott, szivbol kivanom, hogy dogolj meg :kma: :Đ

Nem hiszek neked :Đ biztos vagyok benne, hogy csak azért tetted, mert, ha nem tetted volna, akkor sokkal kevesebbnek tűnnél mások szemében :nevet:
Őszintének lenni nehéz, ugyan nem kötelező, de képmutatóként élni az életed, mások szemei vágyára, csak hogy megmutasd, nem túl megnyugtató :Đ

Ha anyázni akarsz, akkor csak nature, hogy baszki az anyád te gecisképű :nevet: anyád arcára élvezek, aki apádra köpi, és undorában a pofádra csorgatja a gecimet, utána lenyalatom veled a farkamat te selejtes :nevet:

#62328 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 21:45

Szóval hosszú időszak van mögöttünk, és kemény, meg tartalmas, és masszív, meg szavakkal nem lehet jellemezni. A lényeg, hogy többé nem jön haza, csak látogatóba.

Levente nagyon klassz ember, büszke lehetsz rá!
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#62329 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 08. 31. 22:16

Na halozati guruk, segijjetek.

Van egy ruterem, amibe bele lehet dugni egy USB-s HDD-t, aztan azt megosztja helyi halon, orom e bodotta.
Radugtam egy 500gb-s LG-t, egybol ment minden, latja minden gep, fasza.
Aztan x ido mulva, fogalmam sincs, miert, de leszedi a halorol. Gepeken kapott egy Z: halozati meghajto betujelet, ilyenkor egy piros X fogad, hogy ez egy disconnected network drive.
Azt hittem, azert, mert lekapcsolja magatol a vincsit, ha nem hasznalja senki, de nem, megy folyamatosan.
Aztan arra gondoltam, hatha az a baja, hogy nincs uzemben, elkezdtem ra torrentelni, de toltes kozben lecsatlakozott.

Mi a picsat csinaljak vele, hogy ne tegye?
A routeren nem nagyon latok erre vonatkozo semmilyen beallitast :rolleyes2:

fw friss gondolom megvolt. lehet tudni, hogy szabályszerűen mindig x idő múlva esik le vagy teljesen random? ilyenkor a router sem látja a vinyót vagy csak a gépek? sztem a router lesz a ludas, kicsit szarul kezeli az ilyen vinyókat. Egyik cégnél én is csináltam ilyet, ott eleinte sokszor elvesztette a vinyót,de restart megoldotta, aztán egy idő után megszokta és múkodik :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62330 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 08. 31. 21:16

möhő

Numero 1, aki értette miről pofáztam :Đ maxi thx. ráadásul tapasztaltabb vagy :-D

#62331 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 08. 31. 21:20

Levente nagyon klassz ember, büszke lehetsz rá!

Én még rád is büszke vagyok :Đ
Egyébként nyasgem :Đ
Nemgyütté lezárni a nyarat, de még nem késő, mert eléggé tóbanfürdős, hétköznap reggelén mikor mások buszmegállóban állnak labdázós idő van, amikor visongva, ujjongva kicsavarhatjuk egymás kezéből a lasztit, másokat megbotránkoztatva :Đ

#62332 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 22:25

Nemgyütté lezárni a nyarat, de még nem késő, mert eléggé tóbanfürdős, hétköznap reggelén mikor mások buszmegállóban állnak labdázós idő van, amikor visongva, ujjongva kicsavarhatjuk egymás kezéből a lasztit, másokat megbotránkoztatva :Đ

Á, holnap kezdem az első osztályt, úgyhogy köszi, de már csak egy avarban sétálós, szalonnasütős jöhet szóba, de azt ujjongva! :Đ
Ablakon kimutogatós táncos előszilveszteri buli mondjuk szeptember vége október elején? Na? :Đ
"Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit.
A nőkre tett hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni. " (W.A.)

#62333 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 08. 31. 21:39

Á, holnap kezdem az első osztályt, úgyhogy köszi, de már csak egy avarban sétálós, szalonnasütős jöhet szóba, de azt ujjongva! :Đ
Ablakon kimutogatós táncos előszilveszteri buli mondjuk szeptember vége október elején? Na? :Đ

Azt az ablakban kimutogatóst nem kívánom vissza, mert az már a végjáték volt, amit semki sem élvezett, szerintem az se, akinek nem fért át a szúnyoghálón :nevet:
De részemről bármi időpont belefér :-D szerintem te sem az ablakban kimutatott dolgok miatt vágsz vissza, vagy faszom tudja :Đ

#62334 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:45

Egyébként családdal voltunk nyaralni. 24 óra, 24 kilométer, 24 kolbász, 24 szalonna, 24 sör, mindet megsütöttük, mindet megittuk, utolsó közös nyár, alig akartunk hazajönni, aztán csak felhívtak, hogy guga hol vagy már :-D

#62335 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 22:42

Azt az ablakban kimutogatóst nem kívánom vissza, mert az már a végjáték volt, amit semki sem élvezett, szerintem az se, akinek nem fért át a szúnyoghálón :nevet:
De részemről bármi időpont belefér :-D szerintem te sem az ablakban kimutatott dolgok miatt vágsz vissza, vagy faszom tudja :Đ

:-s

Nem tudom miről beszélsz, majd valamikor felhívlak, és megdumáljuk!

:Đ

#62336 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 08. 31. 22:19

Ha anyázni akarsz, akkor csak nature, hogy baszki az anyád te gecisképű :nevet: anyád arcára élvezek, aki apádra köpi, és undorában a pofádra csorgatja a gecimet, utána lenyalatom veled a farkamat te selejtes :nevet:

:respect:

#62337 Felhasználó inaktív   Kettisz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:56

A legjobban azon röhögtem, amikor megkérdezi, mi újság van különben? :Đ

#62338 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 08. 31. 22:21

fw friss gondolom megvolt. lehet tudni, hogy szabályszerűen mindig x idő múlva esik le vagy teljesen random? ilyenkor a router sem látja a vinyót vagy csak a gépek? sztem a router lesz a ludas, kicsit szarul kezeli az ilyen vinyókat. Egyik cégnél én is csináltam ilyet, ott eleinte sokszor elvesztette a vinyót,de restart megoldotta, aztán egy idő után megszokta és múkodik :Đ

FW-t tegnap frissitettem, elso dolgom volt beuzemeles elott.
Teljesen random, most peldaul letorrenteztem ra egy 300 mb-s filet, leszedte, es seedeli, maskor ilyenkor mar halott.
A router mindig latja a vincsit, legjobb, hogy ha a Computerben rakattintok a disconnectelt meghajtora, egybol bejon a tartalma, lehet ra irni es olvasni, stb.
Az a vicc, hogy egy havernak egy szeriaval regebbi ilyen routere van, neki gond nelkul megy az elso pillanattol fogva, holott csak annyit csinalt o is, hogy radugta az USB portra es kesz.

#62339 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 22:02

mennyi hülye van még ébren :Đ

Idézet

7 felhasználó olvassa ezt a témát.
6 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó

PolaR,attila007,FőDudu,guga,Amea,djculture

#62340 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Kettisz - Dátum: 2011. 08. 31. 21:46

:-s

Nem tudom miről beszélsz, majd valamikor felhívlak, és megdumáljuk!

A Józsi faszáról, amikor tökrészegen megpróbálta a világ tudtára hozni, hogy kapják be. Mi csak táncoltunk, meg izé, a zene elég hangos volt, de Józsi bosszankodott, hogy ott volt a szúnyogháló :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3115
  • 3116
  • 3117
  • 3118
  • 3119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.