HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3122
  • 3123
  • 3124
  • 3125
  • 3126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62461 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 01. 18:02

...

Anyway: Írtad valahol valamikor, hogy Deák tér és környéke. Király utca 14. Queen sörözőben jártál az elmúlt 12 évben? Jó fél éve nem jártam arra, alkalomadtán akár egy sörözést is le lehetne bonyolítani valami társasággal innét a fórumról akár. Vagy reggel fél hétkor a "tejbárban". Éjszakai műszak után, indiaiak után bezakkant aggyal. :kocc: :reszeg:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#62462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:46

szituproblem: kértek egy gépet, eddig oké, volt mellette egy másik, amin fut a számlázó, könyvelő progi, s hálózatban is használható. Megpróbáltam kapcsolódni hozzá, de ugye kéri a rendszergazdi jelszavát. Előzőt kibaszták, mert vagy ment, vagy nem ment, meg elég sokat sumákolt, lehúzta őket pénzekkel. Mindegy, a gazdi jelszavát nem árulta el, azt mondta nem tudja. Holnap reggel mék ki a helyszínre.

Kérdés lényege: elvileg csökkentett módban ki tudom kerülni, és be tudok lépni rencergizdaként, s tudom törölni módosítani a jelszót, de hogyan?
Utoljára vagy 3 éve csináltam ilyet, akkor is véletlenül :-D
Tudom, google, meg is lesz még ma, de nem bánnám, ha valaki beokosítana előtte :Đ

xp sp3

#62463 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 01. 20:35

Úgyis lemaradtam róla. Fé kilenc van. ;)

Kisebbik öcsém gépével orális szexelek hétfő óta. Trójai, rootkit, spy, apjatöke, 40 eres IDE kábel Core 2 Duo-s procis Intel alaplapra, Sámsong SATA@IDE, IDE DVD író, szarul bekötött előlapi USB csatlakozók, hiányzó alaplapleírás, alaplapi Intel VGA-hoz telepített ATI CCC, döglött MBR... Soroljam még?

Akármekkora csöcsöt mutatnak nekem, jövő hét szerdáig felállás helyett csak legyintés lesz. :nevet:

Részvétem. Most egy hasonló ügyön dolgoztam én is, bár nem értem, mi okozza a "hibát", vagy a lapommal, vagy a procimmal teszem boldoggá a cimbit.
Volt némi fertőzés is, de mégsem az a tettes. A melegedéskori csipogást meg nem illik a speaker lehúzásával javítani.
Ha nagyon nincs rá időd, elmolyolok vele, elkezdődött a suli, így már gyerekfelvigyáznom sem kell napközben.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#62464 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 01. 20:46

szituproblem: kértek egy gépet, eddig oké, volt mellette egy másik, amin fut a számlázó, könyvelő progi, s hálózatban is használható. Megpróbáltam kapcsolódni hozzá, de ugye kéri a rendszergazdi jelszavát. Előzőt kibaszták, mert vagy ment, vagy nem ment, meg elég sokat sumákolt, lehúzta őket pénzekkel. Mindegy, a gazdi jelszavát nem árulta el, azt mondta nem tudja. Holnap reggel mék ki a helyszínre.

Kérdés lényege: elvileg csökkentett módban ki tudom kerülni, és be tudok lépni rencergizdaként, s tudom törölni módosítani a jelszót, de hogyan?
Tudom, google, meg is lesz még ma, de nem bánnám, ha valaki beokosítana előtte :Đ

xp sp3

Hiren cd-n van okosság erre.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#62465 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:50

xp sp3

Hiren's boot cd. 11.1 (Vagy valami előző verzió 9.4) Van rajt gizda gyelszó kibaszó jutilitty. Én ezzel prókálkoznék első körben. Hőőjjj.. :kocc:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#62466 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:53

tőtöm lefelé
maxi thx

#62467 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 01. 20:48

Részvétem. Most egy hasonló ügyön dolgoztam én is, bár nem értem, mi okozza a "hibát", vagy a lapommal, vagy a procimmal teszem boldoggá a cimbit.
Volt némi fertőzés is, de mégsem az a tettes. A melegedéskori csipogást meg nem illik a speaker lehúzásával javítani.
Ha nagyon nincs rá időd, elmolyolok vele, elkezdődött a suli, így már gyerekfelvigyáznom sem kell napközben.

Sűrűjét már megoldottam, köszi. Win7-es rencer alatt bédugtam a gépemre a rencer vinyót oszt paranoid beállításokkal a vinyagenyákokat kibasztam. Hiren's boot cd-vel el lehetett indítani eredeti felállásban a cuccot, oszt telepítettem helyreállító konzolat, FIXMBR, aztán SpyBott SD paranoid módban feltelepítve, karikásostorral végighajkurászva. Már csak parasztmeló maradt, kaszálás, kapálás, csavarhúzás, aprólófasz. Igaz, hogy "It takes some hours and beers too..."

Egészség! :reszeg: és kössz. :kocc:

#62468 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:07

Mit keressek?

http://www.hiren.info/pages/bootcd

#62469 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:11

Okerr, megvan :Đ

Offline NT Password Changer 2011/05/11
segédprogram segítségével állítsa vissza / ablak kinyit NT/2000/XP/Vista/7 rendszergazda / felhasználó jelszavát.

#62470 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:14

xp sp3

Lekoll tolteni egy hiren bootCdt vagy maganak a foatyauristen winternalsnak van locksmith vagy milyen neven (azt hiszem erd commanderben van) a neve ami alapbol kepes ilyen rendszergazda jelszo cserere. Ez csak lokalisan megy, ha domainben vannak a gepek, akkor gaz van.

Szoval hiren bootcd vagy erd commander bootcd kell neked.

#62471 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 01. 21:07

"PASSWORD TOOLS
Offline NT Password Changer 2011-05-11 utility to reset/unlock windows NT/2000/XP/Vista/7 administrator/user password."

A 11.1-nél gyorsabban megtalálom, de ez is lehet jó/jobb.

Ebből - Hiren's Boot CD - 8, 9, 11 verzió van, egik erre jobb, másik arra. A 11.1-en van WinXP és Linux miniben CD-ről is.

#62472 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 01. 21:11

Okerr, megvan :Đ

Offline NT Password Changer 2011/05/11
segédprogram segítségével állítsa vissza / ablak kinyit NT/2000/XP/Vista/7 rendszergazda / felhasználó jelszavát.

Aztan mirol inditod ezt a szemetet?

Erd-t keressel, az erre valo.
A hiren lehet, hogy nem is fogja latni a vinyot. Nekem mar volt vele gondom.
Azota hasznalok egy usb kulcsra portolt minipe-t amibe mar barmilyen drivert bele tudok rakni....

#62473 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 01. 20:59

Sűrűjét már megoldottam, köszi. Win7-es rencer alatt bédugtam a gépemre a rencer vinyót oszt paranoid beállításokkal a vinyagenyákokat kibasztam. Hiren's boot cd-vel el lehetett indítani eredeti felállásban a cuccot, oszt telepítettem helyreállító konzolat, FIXMBR, aztán SpyBott SD paranoid módban feltelepítve, karikásostorral végighajkurászva. Már csak parasztmeló maradt, kaszálás, kapálás, csavarhúzás, aprólófasz. Igaz, hogy "It takes some hours and beers too..."

Egészség! :reszeg: és kössz. :kocc:

Nincs söröm. Reggel óta én sem nyúltam az ominózus géphez, bár szoftosan már kész van, és elvileg ma jön (nem jön, ilyen későn senki) érte a cimbi, de össze kéne lapátolni a hardvert is.
Helyette viszont van a gyermek osztályában új fogas (anyagköltség 13-14k), meg szekrényzárak cseréje.
Viszont találtam egy üveg vodkát, még a szülinapról maradt sorból. :kocc:

#62474 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2011. 09. 01. 20:48

...

Óbasszameg! Csak nem Tasuke ? Az "Alaplap, processzor" szekcióból? :omg: Mert ha igen, akkor részvétem. :burr:

#62475 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 09. 01. 20:17

Azota hasznalok egy usb kulcsra portolt minipe-t amibe mar barmilyen drivert bele tudok rakni....

minipe van vagy 2 változat meg nyócféle lemezen :Đ pont ma szoptam vele adatmentés címén, valami hülye ati chipset, nem látta a satás vinyót. megoldottam okosban, van linux boot is a világon, az lát minden szarságot :Đ aztán azzal is beszoptam, nem írja az ntfs-t :Đ
Utána mégokosabban azt mondtam, hogy szarok rá, bekötöttem lógóba a vinyót, és amit másolt másolt, amit nem azt nem :Đ

#62476 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 09. 01. 21:17

Ha a gizda lusta volt, akkor a SATA vinyók natív módban vannak, azt meg eszi a Hiren's a 11.1-től biztosan. Bár több francúzkíj kljúcscsal több csavart lehet tekerni. :nevet2:

#62477 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 01. 21:20

Óbasszameg! Csak nem Tasuke ? Az "Alaplap, processzor" szekcióból? :omg: Mert ha igen, akkor részvétem. :burr:

Nem, csak időben párhuzamos a dolog. Aztán holnaptól áprilisig úgysem lesz probléma. :]

#62478 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 01. 21:23

minipe van vagy 2 változat meg nyócféle lemezen :Đ pont ma szoptam vele adatmentés címén, valami hülye ati chipset, nem látta a satás vinyót. megoldottam okosban, van linux boot is a világon, az lát minden szarságot :Đ aztán azzal is beszoptam, nem írja az ntfs-t :Đ
Utána mégokosabban azt mondtam, hogy szarok rá, bekötöttem lógóba a vinyót, és amit másolt másolt, amit nem azt nem :Đ

pendrivera at kell rakni aztan mar bele lehet masolni az osszes szukseges drivert :)

Itt az ERD:
http://www.fullandfr...commander-2005/

Includes the Locksmith utility to reset lost Administrator passwords

#62479 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2011. 09. 01. 20:29

pendrivera at kell rakni aztan mar bele lehet masolni az osszes szukseges drivert :)

Itt az ERD:
http://www.fullandfr...commander-2005/

Includes the Locksmith utility to reset lost Administrator passwords

Ez jó ez jó, sőt mégjobb, de már csak reggel.
maxi thx.

#62480 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 01. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 01. 21:32

Ez jó ez jó, sőt mégjobb, de már csak reggel.
maxi thx.

http://appzcentral.b...iagnostics.html

Ezt most toltom fel a sendspace-re.
Erd5.0 (XP-hez) meg ERD6.0 (Wista es W7).

Kb 20 perc meg mire felernek, max 2mbitet enged a szerveruk....
Mindenki oromere...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3122
  • 3123
  • 3124
  • 3125
  • 3126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.