HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3128
  • 3129
  • 3130
  • 3131
  • 3132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#62581 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 04. 05:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 04. 01:32

Suna OFF. 'ssszameg 6kor kelnem kell ááááá :omg:

Nekem nem, megis ebren vagyok fel oraja :omg: :Đ

Hja, es 1SO :cool:

#62582 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 06:02

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2011. 09. 04. 06:35

Nekem nem, megis ebren vagyok fel oraja :omg: :Đ

Hja, es 1SO :cool:

Mert te buzi vagy. Goto bécs.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62583 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 09. 04. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 03. 03:35

Akkó ezek mán új cuccok, ezek télleg faják lehetnek. Csak még mindíg nem éri meg őket megvenni. :(

Sosem térül meg. Júzernél ahol felraktam vagy 60 darab olcsóbbat (Ő vette...) ott fél évente 5-6 darab elhullik. Egyelőre cserélik, de kíváncsi lennék mi lenne akkor, ha tömegesen vinnék vissza a kereskedőhöz.

Amúgy meg "zseb"lámpa:

Make love not Wor.

#62584 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 04. 11:05

Sosem térül meg. Júzernél ahol felraktam vagy 60 darab olcsóbbat (Ő vette...) ott fél évente 5-6 darab elhullik. Egyelőre cserélik, de kíváncsi lennék mi lenne akkor, ha tömegesen vinnék vissza a kereskedőhöz.

Amúgy meg "zseb"lámpa:

Amikor nézegettem őket 1 éve, akkor a power ledes gyengébb cucc, ami ha jól tom, 30W halogénnek felel meg, gu10 foglalatban volt vmi 7-8 pénz. 1 kelleni fog, lépcsőhöz mindenképp azt akarom, h világítson automatán, ha sötét van. Muter spórolásból vagy 4 éve nem kapcsol lámpát, leesett, silánkosra tört a bokája, azóta is szar neki. Led meg eszik 3W-ot, elvileg örök élet+1 nap (csak túlhajták őket gyárilag, azé hullanak, plusz nincs rendes hűtés rajta), szóval így megérheti nekem. De több nem kell, marad az energia takarékos, budiba, fürdőbe megy a hagyományos, amíg lehet kapni.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#62585 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 09. 03. 07:57

Kelemen Annácska. :nevet: A "guminő". Akarom mondani szilikon. :nevet2:

Jujj, az egy ocsmány tárgy
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#62586 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 13:13

megjöttem
mostmár elmondhatom, legénybúcsúm is volt

#62587 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 13:16

Nekem nem lesz, hulye indok az ivasra es ennyi.

#62588 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 09. 04. 14:16

tökéletes indok hogy az országban szanaszét lakó barátok egy estét együtt töltsenek, és ennyi

#62589 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 09. 04. 14:16

Nem hülye indok, mert pár gyermekkori haverom azóta nem láttam. Mindenki szanaszét van hullva, csak úgy jópofizást majd a nyugdíjasklubban tudunk megjteni. Ezt legalább felírtuk, mert csak.
Make love not Wor.

#62590 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 09. 04. 13:38

Amikor nézegettem őket 1 éve, akkor a power ledes gyengébb cucc, ami ha jól tom, 30W halogénnek felel meg, gu10 foglalatban volt vmi 7-8 pénz.

Faszom, lenyelte a hsz-t. Én nem rég Praktikerben vettem 1200-ért 12 voltosat, ami lépcsőházba/előtérbe bőven jó. Kerti világításnak használtam, 12 voltos akkuról ment 30 órát. Szükség esetén 3 darab ceruzaelemről is elzörög.

Ellenben több 30 wattosnak megfelelőt néztem, érdekes módon lumenben 30%-al kevesebb volt, mint a halogén. Főleg hülye viszonyítási alap a watt, mikor 30-30 watt halogén közt is van kis fényerőben eltérés.

Most azt lesem, hogy ezt a 12 voltosat valamibe beleapplikálom, akku mindig van kéznél UPSről, aztán jó idő.

GU10-es mostbőven van 3ezer alatt, legfeljebb "olyan is", majd ha jobbat látok, akkor megírom, de itt ahogy nézem a kereskedők sem nagyon vannak rá felkészülve, ha valaki igényesebbet szeretne és nem occsót.
Make love not Wor.

#62591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:28

Holnap elmegyek nyaralni a picsába, lesz benti medence, kinti meg a teraszról nyílik és leszarom a tengert. Majd ha ott sörözöm szlovéniában, akkor nem fogom leszarni, mindenkinek változhat a véleménye :-D
Make love not Wor.

#62592 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 04. 17:28

Holnap elmegyek nyaralni a picsába, lesz benti medence, kinti meg a teraszról nyílik és leszarom a tengert. Majd ha ott sörözöm szlovéniában, akkor nem fogom leszarni, mindenkinek változhat a véleménye :-D

Gratu, szerencsés ember, aki pár napig nem vesz tudomást a jóságról :Đ én már reggel szopok, elég kemény falat lesz, amit eddig sosem csináltam :omg: de nem aggaszt, eddig is megoldottam mindent :-D

#62593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2011. 09. 04. 18:34

de nem aggaszt, eddig is megoldottam mindent :-D

Ja, legfeljebb az elfogadható egészséges szint alatt. Hanfoglaláson mi is gányoltunk, meg miazmás, de valahol meg kell húzni a szintet kicsiben is.
Make love not Wor.

#62594 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 04. 17:37

Ja, legfeljebb az elfogadható egészséges szint alatt. Hanfoglaláson mi is gányoltunk, meg miazmás, de valahol meg kell húzni a szintet kicsiben is.

A lépcső az lépcső. Szintek vannak, a lényeg, hogy elindulj felfelé, és légy maximalista, de az hülye szó. Én elkötelezett vagyok. Néha megrettenek, mert bevallom sohasem tanultam, s mikor megjelenk egy cégnél a magabiztosság álcájával, mint ahogy tettem pénteken, s olyan dologall állok szemben, amit még sohasem láttam, akkor úgy érzem magam, mint aki totálisan megsemmisült. De ennek nem adhatom látszatát, végi csöndben vagyok, jövök haza, lemodellezem, nem jutok semmire. Utána olvasok, alig van infó, hétfőn meg éles bevetés. Egyedüli bizodalmam, hogy 12 éve így megy, s most sem fogok szégyent vallani, nem az első eset.

Húzós téma lesz, a hátamon hideg verejték, mint ha szívsebészként kéne fellépnem :Đ

De ennél van jobb, akad egy probléma, nem találom rá a megoldást, akár a keresztrelytvény, félreteszem. Tolok sört, nézek filmet, hallgatok zenét, megfelejtkezek róla. Éjjel meg álmodok valami bonyolultat, reggel felébredek, s a fejemhez csapok, hogy ez a probléma, ilyen egyszerű :omg: :Đ megoldom, viszem, s örülnek nekem :Đ

Viszont a problémák hiába ismétlődnek, hiába van a rutin, mindig akad valami új, ami meghaladja az addigi ismereteimet, és izzadhatok, meg olyan feszültség van bennem, amiatt, hogy közöm sincs az egészhez, hogy néha rendesen hánbyingerem van. De, ha elengedem a problémát, akkor jön a megoldás magától, mert az út eddig mindig ugyanaz volt.

Az pedig a következő:
Mindent az addig megismert, megszerzett tudásom alapján szeretnék megoldani, ha sikerül, akkor elég nagy a pofám, s van is mire, mert ugye nem ma kezdtem, én is szeretnék tündökölni.

Ha ez nem így van, akkor természetesen kétségbeesek, mert soha sehol nem készítettek fel rá, rögtön kapok fűhöz-fához, guglihoz, anyámhoz, Istenhez, vagy kérdezek itt a topikban.
Aztán kapok valami semmire sem használható infót, de amikor a rettenet foka olyan már bennem, hogy beismerem, nekem ehhez semmi közöm, arra vagyok utalva, aki teremtett, akkor valamiért mindig megoldódik.
Na most erre lehet mondani bármit, meg szmájlit, hogy guga kapd be az istenbaszáddal együtt. De működik kétség nélkül.

Én mit mondjak?
Akinek van végzettsége mit mondjon?
Van mindenféle teória. Még a Gizellában megszoktam, hogy az ellustult fasz rendszergazdák elől el lehet lopni a melót. Oké, hogy mindent tudnak, de beülnek, láb feltéve, nem akaródzik, inkább nyögnek, inkább a faszt se kéne csinálni, de legalább elvégezték azt az iskolát, ami a kezébe adott valami fasz papírt.
Ezek a faszok sorban álltak nálam a pinyóban, hogy guga légyszi csináld meg, holnap jövök érte, hozok pár sört is, ha kéred.

Így nekem mindig csak a hibák és a meló jutott, intenzíven.
S mivel nem voltam rest, így 486DX-től a mai napig ez van. Sőt, ha volt olyan, hogy valamelyik elbaszott végzettséggel rendelkező megkért, hogy helyettesítsem két hétig, amíg szabira megy, akkor szabiról már nem jött vissza, mert azonnal látták a különbséget, hogy milyen a fasz, és milyen guga. Guga ott terem és azonnal kérdés nélkül csinálja, fehérre nyalja az ügyfél fenekét, és maximálisan megkúrja, ha arra van szükség, mert guga tudja, hogy rá van utalva, de imádja csinálni.

Csak néha jön aq bökkenő, hogy nem tanultam, s ha olyan probléma jön, amit nem ismerek, akkor felismerés, hogy atya ég, mi a faszomat keresek én itt, és hogy fogok kimászni az egészből?

Ez megy 1998-óta, de szeretem :Đ

#62595 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 09. 04. 18:12

tökéletes indok hogy az országban szanaszét lakó barátok egy estét együtt töltsenek, és ennyi

Ha igy szet vagytok szeledve es nem sikerul talakoznotok az okes. Nekunk a baratok nagy resze viszonylag kozel van, akik meg kulfoldon, azokkal evente egyszer osszeulunk Balatonon es akkor mindenki ottvan :)

#62596 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 18:56

Valahogy így kerültem a beertokra is, pedig van megfizethető hangmérnök, aki ért hozzá :Đ
Viszont azt el tudom mondani, hogy a kamarazenei fesztiválra hangmérnököt hívtunk saját felszereléssel, érte mentem, hoztam, vittem, kajapija, kinyaltam a fenekét, hogy végig jól érezze magát, s valahogy mégsem tette. Végig éreztette, hogy hiába fizetünk neki, hiába szakember, valahogy nem szereti, kényelmetlen neki, meg teher.

Vajon miért nem őt hívtuk meg a következőre :-s :Đ pedig szakember volt, a munkája makulátlan :omg: a következőt már én csináltam.

Nem véletlenül a beertokra sem kerestek a helyembe senkit, pedig már megy 2008-óta, és előtte semmi közöm nem volt az egészhez, azóta látok erősítőket, dj pultokat, meg hangfalakt, lézer, füst, meg ilyenek.

Nem kérdőjelezik meg, hogy értek hozzá vagy sem, országos hírű fesztivál, sokezer ember, s én felelek minden színpadért. Azt viszont mindenki tudja, hogy nem értek hozzá, nem is azért bízzák rám, hanem azért, mert nem szoktam nyafogni. Ha helyzet van, akkor megoldom gondolkodás nélkül, nem a sipákolás a kenyerem. Márpedig volt olyan, hogy a sötét éjszakában kellett ténykedni, mert akkor még agregátorról ment a színpad, és a cuccot elrejtettük messzire az erdőben, hogy a hangja ne zavarjon be a muszikában. Oszt az egész leállt, kifogyott belőle a benzin, loholtunk be erdőbe, eltévedtünk, nem is ott volt, aztán meglett, hiába tankoltuk fel, hiába volt a témának felelőse, bebaszott, beszívott, nézett, mint a légy, hogy most mi legyen, végül hoztam pillanatokon belül másik aggregátort, s téma letudva, de még mesélhetnék szorult helyzetekről, amikor észnél kellett lenni, s mindenki más el volt butulva.

#62597 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2011. 09. 04. 19:54

Ha igy szet vagytok szeledve es nem sikerul talakoznotok az okes. Nekunk a baratok nagy resze viszonylag kozel van, akik meg kulfoldon, azokkal evente egyszer osszeulunk Balatonon es akkor mindenki ottvan :)

Hát, szanaszéjjel. Ez volt az évi egyszer nekünk:) Viszont 3 hét, és esküvő, a következő alkalom:)

#62598 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 19:55

Úgy látom megint megyünk át vetítésbe:) Pedig a tények ellene szólnak.
Meg aztán, olyan hogy végzettség, meg még ért is hozzá, biztos nincs :D
Van aki el tudja adni magát, van aki nem.

#62599 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 23:34

Benzines aggregátor? :think:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#62600 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 05. 00:14

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 09. 05. 00:34

Benzines aggregátor? :think:

Mit nem értesz? :hülyegyerek:

Gondolom nem a professional sound & lighting rendezte be a helyszínt, úgyhogy vmi otthonról hozott, 1000wattos, kemping aggregátorral melóztak. Az meg pont lehet akár kétütemű, benzines is. :kma: :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3128
  • 3129
  • 3130
  • 3131
  • 3132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.