Idézet: Jahno - Dátum: 2011. 09. 04. 17:37
Ja, legfeljebb az elfogadható egészséges szint alatt. Hanfoglaláson mi is gányoltunk, meg miazmás, de valahol meg kell húzni a szintet kicsiben is.
A lépcső az lépcső. Szintek vannak, a lényeg, hogy elindulj felfelé, és légy maximalista, de az hülye szó. Én elkötelezett vagyok. Néha megrettenek, mert bevallom sohasem tanultam, s mikor megjelenk egy cégnél a magabiztosság álcájával, mint ahogy tettem pénteken, s olyan dologall állok szemben, amit még sohasem láttam, akkor úgy érzem magam, mint aki totálisan megsemmisült. De ennek nem adhatom látszatát, végi csöndben vagyok, jövök haza, lemodellezem, nem jutok semmire. Utána olvasok, alig van infó, hétfőn meg éles bevetés. Egyedüli bizodalmam, hogy 12 éve így megy, s most sem fogok szégyent vallani, nem az első eset.
Húzós téma lesz, a hátamon hideg verejték, mint ha szívsebészként kéne fellépnem
De ennél van jobb, akad egy probléma, nem találom rá a megoldást, akár a keresztrelytvény, félreteszem. Tolok sört, nézek filmet, hallgatok zenét, megfelejtkezek róla. Éjjel meg álmodok valami bonyolultat, reggel felébredek, s a fejemhez csapok, hogy ez a probléma, ilyen egyszerű

megoldom, viszem, s örülnek nekem
Viszont a problémák hiába ismétlődnek, hiába van a rutin, mindig akad valami új, ami meghaladja az addigi ismereteimet, és izzadhatok, meg olyan feszültség van bennem, amiatt, hogy közöm sincs az egészhez, hogy néha rendesen hánbyingerem van. De, ha elengedem a problémát, akkor jön a megoldás magától, mert az út eddig mindig ugyanaz volt.
Az pedig a következő:
Mindent az addig megismert, megszerzett tudásom alapján szeretnék megoldani, ha sikerül, akkor elég nagy a pofám, s van is mire, mert ugye nem ma kezdtem, én is szeretnék tündökölni.
Ha ez nem így van, akkor természetesen kétségbeesek, mert soha sehol nem készítettek fel rá, rögtön kapok fűhöz-fához, guglihoz, anyámhoz, Istenhez, vagy kérdezek itt a topikban.
Aztán kapok valami semmire sem használható infót, de amikor a rettenet foka olyan már bennem, hogy beismerem, nekem ehhez semmi közöm, arra vagyok utalva, aki teremtett, akkor valamiért mindig megoldódik.
Na most erre lehet mondani bármit, meg szmájlit, hogy guga kapd be az istenbaszáddal együtt. De működik kétség nélkül.
Én mit mondjak?
Akinek van végzettsége mit mondjon?
Van mindenféle teória. Még a Gizellában megszoktam, hogy az ellustult fasz rendszergazdák elől el lehet lopni a melót. Oké, hogy mindent tudnak, de beülnek, láb feltéve, nem akaródzik, inkább nyögnek, inkább a faszt se kéne csinálni, de legalább elvégezték azt az iskolát, ami a kezébe adott valami fasz papírt.
Ezek a faszok sorban álltak nálam a pinyóban, hogy guga légyszi csináld meg, holnap jövök érte, hozok pár sört is, ha kéred.
Így nekem mindig csak a hibák és a meló jutott, intenzíven.
S mivel nem voltam rest, így 486DX-től a mai napig ez van. Sőt, ha volt olyan, hogy valamelyik elbaszott végzettséggel rendelkező megkért, hogy helyettesítsem két hétig, amíg szabira megy, akkor szabiról már nem jött vissza, mert azonnal látták a különbséget, hogy milyen a fasz, és milyen guga. Guga ott terem és azonnal kérdés nélkül csinálja, fehérre nyalja az ügyfél fenekét, és maximálisan megkúrja, ha arra van szükség, mert guga tudja, hogy rá van utalva, de imádja csinálni.
Csak néha jön aq bökkenő, hogy nem tanultam, s ha olyan probléma jön, amit nem ismerek, akkor felismerés, hogy atya ég, mi a faszomat keresek én itt, és hogy fogok kimászni az egészből?
Ez megy 1998-óta, de szeretem